Mikä kyrsii eniten tässä kuu-huijauksessa!!!

Mikä siis kyrsii eniten tässä kuu-huijauksessa!

Se on ihmisen ylimielisyys luonnonvoimia kohtaan! On täysin naurettava case se, että 1960-luvun tekniikalla mukamas kävivät kuussa asti, ihminen laskeutumassa ja turvallisesti kaikki tuli takaisin maahan, niin "helposti", tämä vielä tapahtui kuusi (6) kertaa! HAHAHAHA!

Muistakaa ihmisten henkien hinta siitä mitä vaati se, että yritettiin löytää luoteisväylä Pohjois-Amerikkaan asti!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luoteisväylä

"He kaikki joutuivat kuitenkin joko kääntymään takaisin tai saivat surmansa matkalla."

Ja tämä tapahtui pelkästään täällä maapallon kamaralla!

Sitten nämä Astro-tyypit kävi mukamas 1960-luvun tekniikalla KUUSSA asti, noin helposti, ilman suurempia haasteita ja menetyksiä! PÄIN VASTOIN, nämä haasteet on siirtyneet nykyhetkeen, eli ei vieläkään 50. vuoteen olla päästyy takaisin kuun kamaralle takasin käppäilemään, ihmis askelin!

Sallikaa mun nauraa! HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH! Kiesus sentään!

VALETTA! SUURI VALE!

Ja näitä ihmisen ylimielisyyksiä riittää historiassa! Jokainen meistä tietää tämän!

https://www.youtube.com/watch?v=4pywFRpEcZA

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valitan kyrsimistäsi, mutta kyllä saavutusta pitää aina välillä juhlia. Ikävää on sekin, että kaikki tämä valistus ei pysty päästämään sinua tuosta pakkomielteestäsi, että Kuussa ei muka olisi käyty. Tuollaiset mieleen fiksautumiset ovat arkipäivää jokaiselle ihmiselle, tosin todennäköisesti vaihtelevasti yksilöstä toiseen. Minullekin tarttuu päähän kaikenlaista ikävää, josta sitten ei pääse irti, tuskin koko loppuikänäni, joskin niiden vaikutus vaihtelee. On siis pyrittävä estämään pakkomielteiden syntyminen. On harkittava tältä kannalta, mitä vaikutteita ottaa vastaan esimerkiksi Youtubesta. Ei kaikki vaikuta eikä tartu, mutta mielessä voi olla jokin alttius sillä hetkellä tai pysyvästi.
      On tietysti myös yksilön kannalta positiivisia ja neutraaleja pakkomielteitä.

    • Anonyymi

      Ai että mä nautin, kun foliohattu porukka kipuilee näin juhlapäivinä.

    • Anonyymi

      Naurettavampi case on se että SATOJA TUHANSIA ihmisiä vaativa "salaliitto" pystyttiin muka tekemään eikä se pamahtanut ilmi missään yhteydessä. Ainoastaan huuharisepustelija "huomasi" VUOSIA ohjelman päätyttyä että kuvissa on "virheitä" ja alkoi kiukutella.

      Sitä paitsi on naurettava ajatellakin että surkea sillikippo pystyy sellaiseen mihin kunnolla rakennetut laivat eivät kykene.

      • Anonyymi

        Ei salaliittoon tarvita kuin muutama jotka tietävät totuuden. Eivät kaikki nasan työntekijätkään tunne toisiaan saatika tiedä mikä toisen tehtäväkuva on. Pienemmässäkään firmassa ei tiedetä mitä kaveri tekee kun sitä vaan mennään siihen omaan työpisteeseen ja hoidetaan oma homma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei salaliittoon tarvita kuin muutama jotka tietävät totuuden. Eivät kaikki nasan työntekijätkään tunne toisiaan saatika tiedä mikä toisen tehtäväkuva on. Pienemmässäkään firmassa ei tiedetä mitä kaveri tekee kun sitä vaan mennään siihen omaan työpisteeseen ja hoidetaan oma homma.

        Oletko useinkin ollut töissä firmassa jossa seurataan jonkin matkaa Kuuhun?


      • Anonyymi

        Kuullostaa natsien keskitysleirivartijan selitykseltä, en yhtään tiennyt mikä projekti tää on, tein vain oman hommani. Lisäksi kuuprojekti oli pressan julistuksesta alkunsa saanut koko kansan pjokekti mitä seurattiin tarkkaan yli kymmenen vuotta. Valtion budjetista meni siihen useampi prosentti joka vuosi. Senkin rahan olisi voinut käyttää ihmisten tappamiseen Vietnamissa?


      • Anonyymi

        Mutta kun se on totuus nasassa jokainen hoitaa vain sen pienen oman osuutensa. Välillä tätytyy toki käydä yrittämässä vaipat päällä kidnapata rakastuksen kilpailijatar kuten eräs astraalimatkaaja aikoinaan yritti. Oli sillä jätesäkkejäkin ja veitsi mukana kun oli menossa "juttelemaan".


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei salaliittoon tarvita kuin muutama jotka tietävät totuuden. Eivät kaikki nasan työntekijätkään tunne toisiaan saatika tiedä mikä toisen tehtäväkuva on. Pienemmässäkään firmassa ei tiedetä mitä kaveri tekee kun sitä vaan mennään siihen omaan työpisteeseen ja hoidetaan oma homma.

        Käsittämättömän lapsellista ja typerää "perustelua".

        Nasa on iso usan hallituksen omistama ja kontrolloima kansallinen organisaatio. Perehdypä isojen valtion organisaatioiden hierkioihin, rakenteisiin ja johtamiseen ainakin pintapuolin ennenkuin selität täällä, että nasa koostuu pelkästään yksittäisistä työntekijöistä, jotka tuntevat ainoastaan oman työpisteensä ja tehtävänsä.
        Samalla voisit vilkaista nasan käyttämien alihankkijoiden loputonta listaa ja heidän organisaatioihinsa, tilauskantoihinsa ja budjetteihinsa.

        Ettäkö nasassa ei tehdä minkäänlaista tiimityötä eikä siellä muka ole minkäänlaisia johtoportaita, jotka tietävät ja määräävät, mitä ketkä milloin miten kenen kanssa millä resursseilla tekevät? Ettäkö nasan yksittäiset työntekijät tulivat sattumoisiin samaan aikaan keksaisseiksi että koijataanpa maailmaa ja ollaan käyvinämme kuussa? - Eikös sekin ole jo ihan muuta kuin yksittäisiä duunareita, jotka eivät tunne toisiaan?


    • Anonyymi

      "kyllä minä nyt mieleni pahoitin"

    • Anonyymi

      No ku ne sanosis että siäl ois ne Ameriikkaliset ny ekas gäyny, siel oli kuulemma ollu selgiäst ihan selkeästi vanha trea-kronor vaakunalippu, hansaliito risti pystys ja Knuutinpojan patsaki selkeäst, et iha varsinais-suomalaisin voimin sinne on ny iha ekaks guitenki lennetty

    • Anonyymi

      Jaha, tämä moinenkin salaliittoaprikointi viime kesältä.

      Monella salaliittovouhotuksella on historiansa. Tällä tietysti se ensimmäinen käynti, Amstrong ja kukas se toinen oli, päässyt nimi unohtumaan.

      Salaliittoteoria sai alkunsa luultavasti lääkäri Rauni Leena Luukanen Kilden höyrähtäneissä aivoissa. Hän ajoi pahan kolarin, olikohan 1970-luvulla.
      Sen jälkeen hän alkoi luennoimaan ufoista, kuoleman jälkeisestä elämästä ym.
      Viimeisimpiin luentoihin kuului luento Loimaalla. Siellä hän kertoi että kuussa asuu venäläinen ja /tai ranskalainen siirtokunta, en muista ihan tarkkaan. En ollut paikalla kuuntelemassa, luin tapahtumasta lyhyen kommentin Turun Sanomista.

      Mietin luettuani lehden että nyt taisi loppua kysyntä ufoluennoista ja niinhän siinä kävi.
      Tämä Loimaan luento tapahtui noin vuosituhannen vaihteessa. Ja Luukanen Kilden kalenteri tyhjeni luentokutsuista sen jälkeen. Luukanen Kilde on kuollut muutama vuosi sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe