suomessa paljon parannettavaa ihmisoikeusasioissa

Anonyymi

Antti Rinnekin on sen myöntänyt.

Häpeä suomelle!!!!!!!

5

<50

  Vastaukset

  • Meillä taitaa olla asiat aika hyvin?

  • Tämä johtuu siitä että perustulain toteutumista Suomessa valvoo ateistinen komitea joka ei nää että esim. Kristityillä on erillinen oikeus harjoittaa uskontaan ja vaatia kristillisten arvojen mukaista kohtelua.

  • Meilä on valitut päättäjät joiden pitäisi ymmärtäää laatimiensa lakien vaikutus mutta näin ei ole ollut pitkään aikaan

  • Suomi ei ole täydellinen mutta valitettavasti 98% maailman maista on vielä paljon meitä huonompia.

  • Näin tänään muutamia sellaisia nuoria kauppakeskuksessa, että sääliksi kävi. Miksikö? No havaitsin, että kaikki eivät ole tehty "pataraudasta ja panssarinahsta eikä turbosuorittajaksi", ei.

   Minulle tuli sellainen tunne, että meidän jokaisen on näytettävä kanssaihmisille, että jokainen on arvokas ihminen ja, että heillä on tärkeä ja hyväksytty paikka tässä maailmassa, yhteiskunnassa ja ystäväpiirissä.

   Loppujen lopuksi näyttää siltä, että monet kanssaihmiset tarvitsevat meitä ihan jokaista ja alaspainamisen sijaan meidän on aletava nostamaan henkisesti ja taloudellisesti kanssavelsiämme ja kanssasiskojamme tässä pohjoisessa kylmien tunnevirtausten ja kovien vaatimusten maassa.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   6230
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   543