Kiitoksia Lehmon portaista

Anonyymi

Tarjolla hienoa kuntohoitoa Lehmossa. Kiitän ideoijia, tekijöitä ja kuntaa portaiden rakentamisesta. Erinomainen kunnonkohotuspaikka.
nimimerkki; koipensa kipeiksi harpponut

13

<50

Vastaukset

 • Oho, joko kontiolahdessa on keksitty rappuset? Meidän talossa ne on olleet käytössä perimätiedon mukaan jo 1800 luvun puolivälistä asti. Lie nuita välillä kuitenkin uusittu...

  • Suvun älykkyys tuntuu yhä lisääntyvän. Hienoa!


 • Näiden portaiden talvikäyttöä on syytä ajatella. Koska lunta tullee vielä toistaiseksi talvisin, niin niiden muuttamista monikäyttöportaiksi.
  Laaditaan siihen puoleen väliin tasanteelle avattava portti kaiteeseen. Ja kas, nuoriso saa taas siihen hyppyrimäen kuten ennenkin.

 • Mitähän järkeä oli pilata hyvä mäki myrkkyportailla? Voihan mäkeä kiivetä ilman portaita.Taas tuli uusi rahanreikä joka jatkuu vuosia.

  • Joensuun hoitoonhan ne jää kunhan kuntaliitos valmistuu.
   Salpalinja olisi hyvä raja, sen pohjoispuolelta ei joensuun kannata ottaa alueita. Lehmohan kuuluu joensuuhun jo luonnostaankin.


 • Loistava ja halpa paikka kohottaa kuntoa. Kiitos kunnalle.

 • Taas yksi eliittiurheilu lisää kontiolahdelle!- Mistä niitä sikiää, kuka/ketkä ovat ne innovaattorit joilta näitä älyttömyyksiä putkahtelee?

 • Joopa joo. Onhan se portaiden kapuaminen eliittiurheilua parhaasta päästä.
  Varmaan sohvalla pötköttely kaljapurkki kourassa on ainoa urheilulaji, jota et miellä eliittilajiksi.

  • Joopa joo. Sohvalla pötköttely kaljapurkki kourassa tai kapuaminen " ei-minnekään"- portaita sijaan löytyy paljon viehättävämpiä ja monimuotoisempia maisemia/ kohteita niin kesällä kuin talvellakin joilla liikkuessa niin keho kuin mielikin saa tarvitsemaansa vahvistusta. Miksi siis valita keinotekoinen vastike kun luonto tarjoaa saman ilmaiseksi ja ehdottomasti myös miellyttävämpänä vaihtoehtona.
   Olemmeko unohtaneet vai emmekö osaa arvostaa kuinka erinomainen ja kaunis luonto meillä Pohjois-Karjalassa on?

   Mennään siis "metsään ja mäkeen"-positiivisella asenteella : )


  • Portaiden hinnalla olisi saanut paljon kaljaa. Olisin mieluummin ottanut kaljat kuin rappuset.


 • Seuraavat portaat Honkavaaralle kirkonkylän ja rannan väliin!

 • Nytpä on portaat jo joensuun penttilässäkin!

 • Mitäs menit harppomaan ...älä täällä valittele kipujasi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • Björn Wahlroos: "Suomeen perustulo!"

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päättyi mielenkiintoisesti kun Nalle otti esiin että Suomen tulisi saada perustulo (varsin vihervasurilainen mielipide), toimittaja Vaaherkumpu silminähden kauhistui ja päätti nopeasti haastattelun. Olisi ollut kyllä mielenkiintoista tietää millainen kansalaispalkkajärjestelmä Suomessa pitäisi pankkiirin mielestä olla. Kokoomus ja kokoomuksen toimittajat tunnetusti vastustavat perustuloa. Kahdesta syystä, se kiristäisi upporikkaiden verotusta ja toinen syy on se, että palkat lähtisivät nousuun aikaa myöten.

  77
 • En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se voisi olla heille liian iso myönnytys. Miksi he eivät myönnä tosiasioita joista on kulunut runsaat 75 vuotta? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006383379.html

  641
 • Mieheni petti, kuinka pääsen yli?

  Mieheni petti minua 9 kuukautta sitten ja edelleen asia on niin arka, että itken ja masennun välillä aivan täysin. On alkanut tuntumaan, että pitäisikö vain erota, helpottaako asia sitten. Ollaan keskusteltu paljon tapahtuneesta ja siihen johtaneista syistä ja vietetty aikaa yhdessä erilailla kuin aiemmin. Mutta nämä romahdukset ovat niin hirveitä sitten kun niitä tulee, että tiedän aiheuttavani myös miehelleni pahaa oloa ja hän kuitenkin katuu tekemäänsä, mutta ei tiedä miten voisi minua auttaa. Enkä tiedä kyllä itsekään.

  109

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.