Pepputapeista kyse

Anonyymi

Kaksi varsin maltillisen koon vaihtoehtoa voisi kiinnostaa, mutta jotka pysyvät paikoillaan liikkuessakin. Mallit joiden kansa voi myös istua tai vaikka lähteä pyöräilemään.

1) Jokin malli jossa kuula sisällä, mutta onko se enempi markkinointia kuin toimivaa, eli antamassa pientä värinää ja hierontaa mahdollisesti eturauhasellekin?

2) Jokin moottoroitu malli vastaavilla vatimuksilla (hiljainen, taitaa olla harvinaista?), mutta tuossa tapauksessa sen pitäisi olla kaukosäätimellä.

Ei ole kokemusta noista peppuleluista yhtä Anerosta vastaavaa maltillisen koon lelua lukuunottamatta ja siitäkin hyvin vähän.

Ps. Joissakain tapauksissa eturauhasen hyvälaatuisen liikakasvun oireisiin / haittoihin, on ollut joillekin apua eturauhasen hierontaan tarkoitetuista leluista tai terapeutin toimittamasta heironnasta (länsimaissa harvinaisempaa). Varmin tapa tuossa tilanteessa olisi kuitenkin ensin käydä lekurin pakeilla varmistamassa, ettei kyse ole jostakin vakavemmasta.

4

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Äkikseen vaikuttaa hieman suurelta tuo halkaisija ja lisäksi tuo on langallinen. Verrokkina on se mainitsemani Anerosta vastaavan melko pieni malli, olisiko olut medium.

        Olen ajatellut hommata Lelon Loki-mallin, joskaan siinä versiossa ei ole kaukosäätöä kuten Hugossa, jonka muotoilu puolestaan hieman epäilyttää, eli ei ehkä pysy super-hyvin paikallaan. Tosin onhna tuo Loki selkeästi kookkaampi kuin se Anerosta vastaava malli (ensimmäinen ja ainoa itselleni), josta vain vähän kokemsta.

        - https://doctorclimax.com/lelo-loki/

        Tuossa hieman erilaiseen käyttöön (tuplapenetraatioon) suunnitellussa mustassa peniksessä on kaunis muotoilu ja maltillinen koko. Tuollainen imukupilla ja / tai hierovana voisi olla melko mukava kokemus os vain materiaali mielyttävä, ei liian kova.

        - https://ihmeellinenhuone.fi/Peppuseksiin/1171-anal-special


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Eilen tilasin anaalitapin , tyvi on 4.5cm halkai , ( jalusta 8.5cm ) mutta paksuudeltaan muuten 8.5cm , ei ole kartion mallinen , tasapaksu. Tyvi on niin ohut et pysyy kyllä sisällä. Sitten kun alkaa työntää ulos niin sit se tulee. Olen luottavainen , en kyllä lähe 50 metriä pidemmälle kotipihalta. On entuudestaan tappi , nuppi 6.3 - keskikohta 8.0cm - tyvi 6.0cm , kyllä pysyy. Sitten alkaa työntää ulos ja muuten tulee hetkessä , on työntö voimaa suolessa. Uusi anustappi viimeistään keskiviikkona , sitten alkaa hauskuus.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minua odottaa

      Joku todella ihana nainen jossain tulevaisuudessa. Siihen uskon ja luotan. 🤗❤️✨
      Sinkut
      219
      4187
    2. Miten toivoisit

      Teidän välien olevan tällä hetkellä? Tässä tilanteessa?
      Ikävä
      121
      4036
    3. Keksitkö keinon

      Miten voin nähdä ihastusta joka ei myönnä tunteitaan.
      Ikävä
      48
      3642
    4. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      67
      3049
    5. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2751
    6. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2538
    7. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2538
    8. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2416
    9. T- miehelle....

      Kuka sua rakastaa? Kertoi rakastavansa....
      Suhteet
      41
      2299
    10. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2255
    Aihe