Nokkavat femput

Anonyymi

Nuo femput, jotka väittävät, että feminismi on vain naisten oikeuksien ajamista, mutta sovinismi on naisvihaa. Tämähän on jo heti ensimmäinen valhe jota nämä kieroutuneet, täynnä vihaa ( miesvihaa ) olevat usein lepakot esittävät.

Suosittelen olemaan tarkkana. Viha näkyy ihan jo terveydenhuollossa, virastoissa jne.

No, femppu on kyllä helppo tunnistaa. Vihainen ilme ( ei naisille, vain miehille ja pojille ) kädet alkaa usein jopa tärisemään kun he joutuvat, huom. joutuvat olemaan tekemisissä miesten ( koskee jo usein myös pieniä lapsia, siis poikia ) kanssa. Jos havaitsette edelle kerrottua niin kannattaa vaatia oikeudenmukainen palvelija. Esim hoitsu siis. Mahdollisen alistuvainen ja nöyrä siis.


ps. Minä en teitä kumartele. Naisen paikka on sängyssä ja keittiossä. Ja lattialla siivoamassa. Itsepähän olette tämän kieroutuneen ajatusmaailmanne aloittaneet. Onneksi alistuvaisia kivoja naisia on olemassa silti. ( Todellisuudessa kyllä arvostan naisia, tosin en femppuja, mutta sanotaan sitten näin koska femput ovat puolestani päättäneet, että kaikki miehet ovat sikoja jne, en ole, mutta eräällä tavalla siis olen, kuten sanon: Femput päättävät tämän kaikkien , huom KAIKKIEN miesten puolesta. Jopa meidän, jotka olemme ihan muuta todellisuudessa kuin sovinistisikoja. Itse vihaan heitäkin.

pss. Eikö ollutkin femput kiva kun Suomi voitti maailmanmestaruuden. Erikseenhän ei koskaan mainita, että miesten joukku voitti, vaan Suomen edustusjoukkue voitti. :-)

Eniten keljtuttaa tämä ihmeellinen naisen euro miehen euro vertailu. Eli Suomeksi sanottuna oikein haetaan riitaa ja uhriutumista. Ja ei kerrota koskaan tosiasiaa, kuinka paljon on pahoinvoivia poikia, miehiä jne. On yksinäisyyttä, sairautta , köyhyyttä. Mutta naisen euro, voi ei kun se on 99,99 Centtiä. Se on fempuille ongelmista suurin, vaikka vieressä olisi poika tai mies jolla olisi leukemia, niin ei. Se nainen euro on vain mielessä. Pitäisikö jotenkin ymmärtää? Tiedän, että fempuilla aina menee överiksi kaikki, mutta asiallisia vastauksia kiitos.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huomautan vain sen, että sovinismi ei ole feminismin vastakohta käsitteenä. Sovinismi tarkoittaa naisten halveksuntaa ja sehän ei voi edustaa miehiä yleensä.

      Onkin mielenkiintoista ja kuvaavaa, että miesliikkeelle ei löydy edes omaa nimitystä! Vai tietääkö joku feminismiä vastaavaa nimitystä miesten asiaa ja oikeuksia ajavalle liikeelle? Maskulinismiko?

      • "Sovinismi tarkoittaa naisten halveksuntaa ja sehän ei voi edustaa miehiä yleensä."

        Ei se näin yksinkertaista ole.

        Wiki:
        "Englanninkielisissä maissa miesten paremmuutta tai miesten suosimista kannattavaa ajattelua tai aatetta on kutsuttu 1960-luvulta lähtien male chauvinismiksi eli miessovinismiksi. Englannin kielen mallin mukaan sovinismi on alkanut 1960-luvulta lähtien tarkoittaa suomen kielessä lähinnä sukupuolikiihkoilua, ja nimitystä on käytetty haukkumasanana miesten ylivaltaa kannattavasta aatteesta. Vastaavasta naisten sovinistisesta asenteesta miehiä kohtaan on aloitettu käyttää käsitettä naissovinismi (engl. female chauvinism). "

        Eli molemmat sukupuolet voivat olla sovinisteja.
        Eikä sovinismi tarkoita yksikäsitteisesti vihaa tai halveksuntaa.


    • Anonyymi

      Niin, mutta feministit nimenomaan käytännössä halveksii Miehiä, eli silloin se on ihan sama asia. Femputhan aina toitottavat juuri sitä, että he ovat " hyvällä " asialla ja uhreja jne. Mutta se on täysin illuusio, harhakäsitys, manipuloitu mielikuva jonka femput ovat raivoissaan luoneet. Asian todellinen laita on jotain aivan muuta. Asiat on helppo " verhota " omaksi edukseen, ja femput jos joku porukka ovat erittäin kieroja tässäkin asiassa.

      Ja voidaan hyvällä syyllä sanoa feminismin olevan miesvihaa, koska sitä se käytännössä on, ihan sama mitä joku femppulehmälesbo siihen sanoo kun tosiasia silti on tämä. Voihan rasistikin puolustautua ja sanoa " en mää mikään rasisti oo " ja sitten todeta, että " mustat pois suomesta ellei jopa koko maailmasta " eli siis on rasisti, puheet ovat ristiriidassa keskenään. Sama logiikka koskee femppuja.

      Miksi muuten femppujen vihapuheisuudesta ei pidetä kovempaa meteliä, tuli vain mieleen? Siksikö, että paskalehtien toimittajista 99% ellei vähän enemmänkin ovat itse femppuja?

      • "Miksi muuten femppujen vihapuheisuudesta ei pidetä kovempaa meteliä, tuli vain mieleen? Siksikö, että paskalehtien toimittajista 99% ellei vähän enemmänkin ovat itse femppuja? "

        Se on sitä kulttuuria.
        Jos mies kulkisi ulkona "vesiraja vilkkuen" niin sitä ei hyväksyttäisi.
        Jostain syystä naiset saavat tehdä niin.
        Tyhmälle se näyttää, mutta nainen saa nolata itsensä vapaammin länsimaisessa yhteiskunnassa kuin mies.
        Muhamettilaisissa kulttuureissa asia on huomattavasti erilainen.

        Toisaalta taas nainen ei saa näyttää rintojaan julkisesti, mutta miehet saavat.

        Jos miehet olisivat yhtä kiimaisia tasa-arvon ääriaktiiveja kuin naiset, olisi miehillä "piliflashmob" jossa ajettaisiin miehien tasa-arvoa ja oikeutta vilautella pippeleitään julkisesti.

        Siis samaan tyyliin kuin tämä naisten ”Tissiflashmob”.
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/75b44b68-34af-4d9a-b648-8a0fe80c6086

        Joka ei kiinnosta ketään mitenkään.
        Edes poliisia ei asia kiinnosta.


    • Anonyymi

      Nyt meni fempulla vähän puurot ja vellit sekaisin. Ei se nyt liittynyt sinänsä kulttuuriin millään tavalla, ettei paskalehtiä kiinnosta kirjoittaa femppujen vihapuheesta. Se on vain juuri se manipulointi jota harrastatte. Omat vihapuheet tosiaan verhotaan tavalla tai toisella hyväksytyiksi ja ns. Vastapuolen tietysti läpeensä sairaiksi, vääriksi, pahoiksi. Voin kertoa, että siinä kohtaa, ei ole itseasiassa kauaan ( n 10 vuotta ) alkoi mennä pieleen kun miehet ja naiset alkoivat haukkumaan sukupuolen perusteella toisiaan. Ja sen aloittivat femput. Muistan hyvin miten se pikku hiljaa alkoi " miehet ovat hitaita " jne... Ja nyt nuoret luulee että tämä on aina näin ollut, ei suinkaan. Oliko ihmiset sitten ennen tyhmempiä? Ei ollut! Eli ei tässä ko. 10 vuodessa ole mitään älyllisestä harppausta tapahtunut, eikä edes 100 : ssa vuodessa jne. Asenteet sen sijaan menevät koko ajan pahasti kieroutuneempaan päin. Valitettavasti. Kohta käydään yhteisissä vessoissa, usko pois.. toisaalta sitten femput nostaa metelin kun " miehet tuijottaa " eiks niin? Sitten tarvitaan jo laki kuka saa katsoa ja mihinkin? Eikö olekin tervettä? No, tämän kaiken ja paljon paljon muuta " hauskaa " varmasti saavat vielä femput aikaiseksi. Ja kaikki vain oman vihan ja yleistämisen takia....

    • Anonyymi

      Kaikki vain sen takia, että 18 vuotiaana räkäkännissä halusi polvistua jonkun miespuolisen eteen imemään sykkivää, baarin likaisessa vessassa tietysti. Kyllä, se on meidän kaikkien miesten vika, tottakai. Kyllä. Näin on. Ja naiset on mitä parhaimpia löytämään itselleen " hienoja miehiä " koska itse katsovat ulkokuorta jne. Ei " rumat " kunnolliset suomalaiset miehet kiinnosta, ei se pitää hakea somali tai vastaava, heillähän se on hieno asenne naisia kohtaan. Menkää itse paikan päälle katsomaan kuinka hieno. Tulkaa sitten kertomaan, oliko hienompi kuin suomi karhuilla. Oma on ihan valintanne. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, näin se nyt vain menee. Ja sekin on tietysti VALKOISEN SUOMALAINEN HETEROMIEHEN syytä, eikö? Kyllä, kyllä....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe