Uusi Suomi ja suomalainen rasismi!?

Anonyymi

US:n päätoimittaja Hulkko taas näytti värinsä, kun teki jutun suomalaisten ja erityisesti PS-kannattajien "rasismista"! Syynähän on se, kun demarien mamupoliitikkoa syytetään kaikkien PS-kannattajien leimaamisesta rasisteiksi.

Hulkko väittää, että se olisi rasismia, jos suomalainen suosii suomalaista esim. työhönotossa? Eihän se nyt niin ole! Ihan kuin ihonväri olisi ainoa kriteeri työssä? Suomalainen vaan luottaa luonnollisesti enemmän suomalaiseen kuin mamuun. Ja kielitaitokin on tärkeä asia monessa työssä. Eikä omien luonnollinen suosiminen ole mitään muiden vihaamista tai halveksuntaa! Kuten mamuttajasuvakit haluavat tulkita.

Toinen Hulkon tuoma "todiste" on se EU-tutkimus, jossa mustaihoisia mamuja haastateltiin kantaväestöjen rasismista. Suomi sijoittui pohjalle, koska mustat mamumme " kokivat" suomalaisten katseen epäystävälliseksi!? Vakka suomalaiset tunnetusti katsovat toisaankin tuimasti eli "epäystävällisesti"! Kyse on siis kansanluontesta, ei rasismista. Jonkun olisi pitänyt selittää asia noille mamuille ja tutkimuksen tekijöille.

US teki taas tyypillisen valta- eli valhemediamme suomalaisia ja varsinkin perussuomalaisia valheellisesesti leimaavan jutun!

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valaiseva esimerkkikysymys:

      Jos vanhemmat suosivat omia lapsiaan, niin vihaavatko he muita lapsia?

      Eli ovatko he lapsi-rasisteja? Miettikääpä sitä...

    • Anonyymi

      Kysymyksessä (Taloustutkimuksen kysymys) on ongelma, jota eivät kaikki huomaa tai pidä kovin tärkeänä. Muuttamalla kysymyksen kielellinen muoto selkeämmäksi ongelma poistuu. Muuttamalla toisenlaiseksi, puhumme jo oikeasti rasismista.

      Kysymys voisi olla:

      Jos työpaikkaa hakee kaksi osaamiseltaan ja kokemukseltaan muuten tasavahvaa henkilöä, joista toinen on vaaleaihoinen ja toinen tummaihoinen, työpaikka pitäisi antaa vaaleaihoiselle?

      >>tästä päästään myös rasismiin, mutta koska tiedämme että kuka tahansa voi hakea työtä, mutta ketä tahansa ulkomaalaista ei voi palkata noin vain, jää ongelma: jos kysymys osoitetaan Nigeriassa, Etelä-Afrikassa tai Suomessa, tulkinnat ovat vastaajilla hyvin erilaisia, ja lainsäädännössä myös eroja.

      Kysymys voisi olla:

      Jos työpaikkaa hakee kaksi osaamiseltaan ja kokemukseltaan muuten tasavahvaa suomalaista, joista toinen on vaaleaihoinen ja toinen tummaihoinen, työpaikka pitäisi antaa vaaleaihoiselle? >>Tässä tiedämme paremmin keistä on kyse. Jäljelle jää enää ympäristökysymys. Onko työpaikka Nigeriassa, Suomessa vai Etelä-Afrikassa?

      Kysymys voisi olla myös:

      Jos työpaikkaa hakee kaksi osaamiseltaan ja kokemukseltaan muuten tasavahvaa henkilöä, joista toinen on syntyperäinen vaaleaihoinen suomalainen ja toinen ulkomaalainen ja tummaihoinen, työpaikka pitäisi antaa vaaleaihoiselle?

      >> Nyt tiedämme että toinen hakijoista on ulkomaalainen, siis suhteessa haettavaan työpaikkaan ja toinen on suomalainen. Jos työpaikka on Nigeriassa, molemmat hakijat ovat ”ulkomaalaisia”. Jos työpaikka on Suomessa, ei suomalaisia saa syrjiä, mikä on itsestäänselvää.

      Kysyjiltä vaaditaan vertailua kahden ihmisen välillä: suomalaisen, joka on vaalea ja syntyperäinen suomalainen mutta toinen vain tummaihoinen. Kaikki eivät lue kysymystä siten että myös tummaihoinen on syntyperäinen suomalainen.

      Valitettavaa, että tällaisia kysymyksiä esitetään. Tarkkuutta kysymyksiin.

      • Anonyymi

        Aloit hieman saivartelemaan. Kyllä kait kyselyn lähtökohta oli se, että vaihtoehtoina olivat aitosuomalainen ja mamu. Ihonväri tuossa työkyselyssä oli sivuseikka.

        Kuitenkin väitän, että omien suosiminen EI ole mitään rasismia eli muiden halveksuntaa vaan vain luonnollinen valinta. Eli on ihan ymmärrettävää ja oikeinkin,että suomalainen valitsee toisen suomalaisen ulkomaalaisen sijasta.

        Ei siis pidä mennä mamuttajsuvakkien halpaan ja alkaa pitämään oman kansansa luonnollista suosimista minään rasismina!


    • Anonyymi

      Tuossa unohtuu se, että tosiasiassa eivät ole samalla viivalla. Pelkkää teoriaa joka ei vastaa käytännön vaatimuksia. Siksi siitä saa helpoiten rasismia.
      Tarkemmin katsoen erilaisuutta koulutuksessa, työkokemuksessa, kielitaidossa, vaikka mitä tekijöitä. Nämäkin voi päihittää hyvä motiivi ja myötämielisyys työhön ja työyhteisöön sopeutumisessa, joka voi eräillä olla heikkoa.

      • Anonyymi

        Tuollaisessa tapauksessa jossa hakijat todella ovat taidoisaan täydellisen tasaväkisiä, pitäisi valinta tehdä arvalla. Tämä siitä syystä että he edustavat tässä tapaukseessa vain itseän. Muu olisi rasismia, mm. "Positiivinen erityiskohtelu" jossa paikka annettaisiin mustalle.
        On suvakkien kannalta epäloogista että he väittävät että eri ihmisrotuja ei ole olemassa, mutta kun tulee tilaisuus sortaa valkoista, rodut löytyvätkin!


    • Anonyymi

      ELI

      kun Suomessa suurinosa työnhakijoista on valkoisia kotoperäisiä ja suomalaisia

      ja suurinosa Suomen vapaista työpaikoista annetaan vähemmistölle eli ulkomaalaistaustaisille

      niin estekskii siinä syrjitään aivan hävyttömän räikeästi valkoisia suomalaisia ja toisekseen koska valkoisia suomalaisia syrjitään eniten niin niitä jää myös työttömiksi kokoajan enemmän ja enemmän,

      eli se on rasismia sekä heitteillejättämistä suomalaista kohtaan, sekä lisätään suomalaisten ahdistusta.

      Mietitäänpäs:
      On avoin työpaikka, jota hakee yhtä pätevät, joista kuka vaan voisi yksin hakiessaan saada ko työpaikan
      ja Suomessa
      niistä varmaan enemmistö on valkoisia suomalaisia, esim 10 -20 kpl
      ja esim yksi musta, joka saa sen työpaikan,

      niin tällä valkoisten rasistisella syrjimisellä tämä yhteiskunta syrjäyttää tahallaan pikkuhiljaa koko suomen kansan.

      Kävin eilen terveyskeskuksessa, ja musta likka oli siinä sairaanhoitajana.

      Sairaanhoitaja on yksi selkeästi suosituin ammatti suomalaisten tyttöjen keskuudessa, olen varma että ko työtä haki varmaan montakymmentä valkoista suomatyttöä, jotka syrjittiin ihan vaan ihon ja syntyperän takia.

      Eli näin Suomen politikot syrjii rasistisesti suomalaisia käskyttäessään syrjimään valkoiset suomalaiset, jotka ajautuu surkeutee, työttömyyteen, epätoivoon, alkoholiin, huumeisiin ja se on morot suomalaisten osalta.

      Myös toinen seikka ... kun suomalaiset tytöt joutuu olemaan sata kertaa parepia kuin miehet saadakseen jonkun työn ja nyt vielä on täysin mahdotonta saada työtä, kun ne jaetaan ulkomaalaistaustaisille, niin kannattaako suomalaisen edes opiskella, kun kaikki työpaikat jaetaan kuitenkin ulkomaalaisille.

      Tästä tyhmempää politiikkaa tuskin on missään. Tämä tuhoaa maailman. Ja ainakin aluksi Suomen.

      ¨f¨

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe