Tuksulla kiire naimisiin

"Vain sulhanen puuttuu"

Tukiainen tarvitsee miehen. Facessa etsii sinkkumiehiä (jälleen kerran) ja julistaa kuinka hänelle nyt äkkiä se mies, kun kaikki on jo valmiina häitä varten ja hänestä tulisi upea morsian.

Jep jep, tärkeintä on tyllihame, kakku ja status 'avioliitto'. Ei rakkaus tai tasapainoinen parisuhde. Niin ja se, että mies on auktoriteetti.

Kenelle mies (tai ylipäätään parisuhteen toinen osapuoli) on auktoriteetti? Ei kai kenellekään normaalille ihmiselle, eikös suhteen tule olla tasa-arvoinen?

Ja kuinka käy yhteen harras uskovaisuus ja itsensä jatkuva korostaminen ("minusta tulisi upea morsian, olen hoikistunut, näytän nuorelta, olen kaunis, kenkäni, laukkuni, naurettavat tyllihameeNI")?

Jaa niin - missä on Veijo?

Nimim. Aivot narikassa
Ilmoita


49 Vastausta

Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.


Tuksu ei tunne rakkautta, hänellä ei ole tunteita (paitsi viha, katkeruus, oma mielihyvä ja tyydytys). Tuksu haluaa häät ja elättäjän. Mekkokin on jo valmiina. Kukaan mies ei halua Tuksun marionetiksi. Mahdoton yhtälö.
1
Ilmoita
Häät pahana pakkomielteenä tolla matamilla. Ei hajuakaan rakkaudesta, toisen kunnioittamisesta eikä parisuhteesta ylipäätään. Tuksu kuvittelee olevansa avioliitossa kotirouva, mut eihän se osaa eikä viitsi kotitöitä tehdä eikä siisteydestä ja puhtaudesta tietookaan. Täyspäiväiseksi ryyppäämiseksi menis.

Eikö niistä uskovaisten piireistä nyt millään löydy tarpeeksi tyhmää miestä? Sellasta, jonka mielestä avioliiton solmiminen lähtee siitä et morsian ekaks ostaa sopivan kokoisen hääpuvun ja valkkaa sen jälkeen pukuun sopivan sulhasen.
Ilmoita
Minkälainen aikataulu tässä mahtaa olla: Naimisiin heti kun avioliiton esteet on selvitetty? Kenties jouluhäät vai ehkä ensi kesänä häät?
Aika nopea aikataulu joka tapauksessa, koska eletään vuotta 2019. Ehkä miehet haluaa tutustua mahd. tulevaan vaimoonsa ensin, ja ehkä myöskään "hääpuku on jo valmiina" asenne ei auta tässä juurikaan. (Tai sekään asenne, että end of the world tulee juuri ja nyt on kiire.)
Toisaalta ikinähän ei voi tietää, kun rakkaus roihahtaa ja sitten sitä ollaankin jo parin viikon jälkeen naimisissa...

Kuitenkin ihmisillä on usein oma toimeentulonsa eikä nykyään aina paniikkia sen suhteen, että just nyt heti pitää päästä naimisiin. Vanhan koulukunnan asenteet ei taida nykyään kovinkaan hyvin toimia, vaikka jossain piireissä ne saattaa edelleen olla voimassa. Oma veikkaus on se, että niissä piireissä pitää olla aika "kunnollinen" ihminen ja erilaiset eksentrikot ei välttämättä ole niin suosittuja.
Homma ehkä menee niin, että jos ei halua olla "tavallinen" ihminen, niin myöskään kaikki "tavallisen" ihmisen valinnat ja vaihtoehdot eivät ole voimassa? Eikä tarvitsekaan olla, onneksi!
2 VASTAUSTA:
Meikäläinen on näköjään bannattu vaikka kuinka mitäänsanomattomasti kirjoittaisi. Enpä tiennyt, että täällä bannatan. Mitään selityksiä ei anneta.
Say yes to the dress.Voitaisiinko lähattää prinsessainen tuohon Discoveryn Suomen ohjelmaan .Pääsis Jenkkeihin ja ehkä saisi mekon palkkioksi,Siinä kunnon Suomipläjäys.

Nimi .Miamiin
+Lisää kommentti
Aika moni lähipiiristäni on mennyt naimisiin silloin, kun lapsi on tulossa. On seurusteltu, eletty avoliitossa ja kun ollaan raskaana, niin todetaan että moni juridinen ongelma selätetään avioitumalla.

Jotkut haluaa "häät", usea ei kun aikuisikäisistä on kysymys. Ei sen enempää kuin juhlia, että täytän tänään 47 vuotta.
1 VASTAUS:
No, tuksu haluu naimisiin koska sillä on ihana hääpuku. Taitaa niitä olla useampikin.
+Lisää kommentti
Eikö hän nyt vain voisi mennä naimisiin sen miehen kanssa, joka siinä tuntuu roikkuvan lähellä, joku loviisalainen.
Ihan sama kuka on mies, kaikki ne on samanlaisia, aina löytyy riidan aihetta jos haluaa.
Johan hänen piti kerran kyseisen kavaljeerin kanssa avioitua, mikä siinäkin nyt tuli esteeksi. Täydellistä miestä (eikä naista) vain ole tässä maailmassa. Eikä tule.
Ja lapsen hommaaminen on riski nykyään, pystyykö sen hoitamaan siten, kuin yhteiskunta haluaa. Sairaudet, ongelmat, kasvatusvaikeudet, helpommalla pääsee kun ottaa nipun koiria entisten lisäksi.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Eikös Tukiainen ole täysin puliakka nykyään? Viimeksi kun oli kuvia lehdessä jostain häätö kämpästä niin saastan keskellä oleva nainen oli täysi pulsu.
1
Ilmoita
Sehän on nyt Leivonmäellä synttäreillä. Yritys on kova. Joku on heijastunut ikkunasta.
Ilmoita
EhkäJohannan uusi komea miesystävä, ilman paitasa kesähelteillä.
Vähän vanhempi herrasmieshän on ollut kohannan toive.
Ilmoita
Taisi Leivonmäellä tärpätä.

Huomiset synttärit menee mynkään mutta niin meni viimeksikin.
Ilmoita
Ainakin kolmet viimeiset synttärit ovat menneet mönkään Sollentunasta alkaen 39-vuotisjuhlinnasta nämä mukaan lukien. Ei vieraita, ei lahjoja, ei kunnon juhlia. Mikä älämölö siitä taas alkaakaan. Se ei vaan tajua.
2 VASTAUSTA:
Kuka hölömö yrittää juhlia noin suurieleisesti jotakin 41-v synttäreitä ja vielä maanantaipäivänä?
Juhlia on hehkutettu päiväkausia ja ruinattu vieraita juhliin. Päivänsankari on etukäteen ilmoittanut pitkän listan lahjoja, joita pitäisi tuoda.
Nelivuotias kohkaa synttäreistään noin, ei 41-v.
Nykyäänhän järjestetään koirillekin syntymäpäivä kutsuja, hienompia kun monelle lapselle.
Onko sääntöjen vastainen viesti, häh?
+Lisää kommentti
Eikö sen mukana kulkevan miehen vanhemmat anna lupaa avioon menoon? Tämä mies lienee se taloudellinen turva ja tuki mitä Johanna tulee tarvitsemaan viimeistään sitten kun vanhemmistaan aika jättää.
1 VASTAUS:
Ei kai voi kuvitella, että tuo "liitto" mitenkään onnistuisi? Toinen ihminen kustantaa kaiken, mitä tuo kyltymätön elostelija keksii haluta. Vastalahjaksi saa kaltoinkohtelua, nöyryytystä ja julkista pilkkaa. Pelkkää hyväksikäyttöä. - Kyllä kyseisen röyhkeän porsastelijan on etsittävä elantonsa ja toimeentulonsa ihan itse muualta.
+Lisää kommentti
Vähän aikaa sitten oli kuvioissa afrikkalainen mies, johon Johanna kertoi olevansa ihastunut. Onko tämä juttu ohi?
1 VASTAUS:
Johannan kertoman mukaan 'suhde' kariutui kun mies ei suostunut lupaamaan suuseksiä. Johannasta se kuuluu hyvään avioliittoon ja hän nauttii siitä eniten.
+Lisää kommentti
Onko "koirassisäkkö" töissä vai lomilla. Jos on lomilla, lahjat on pelastettu ja kuvaus. Muutenkin synttärit menee kahden edellisen vuoden mallilla. On jännää kuitennii.
Ilmoita
Onko tietoa vierasmäärästä? 1 vai 2?
Ilmoita
Synttärit oli varmaan menestys, niin kuin keikatkin aina.
Nyt hymyn keskustelupalstalla linkki aijaan, kuvassa Tuksu makaa selällään ja esittelee pimppiään.
Jos tähän linkittää tuon aijaan niin viesti varmaan poistettaisi
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Huh huh, tuolla kuvallako Johanna nyt yrittää sulhasta löytää
Ilmoita
Mistä siellä yöllä riideltiin? Itkuinen kuva oli snapchatissa, jossa Tuksu taas on alasti ja valittaa, että Veijo hakkasi ja pitäisi päästä ukosta eroon mahdollisimman nopeasti. Sitten tämä toinen kuva aijaassa. Ikimuistoiset synttärit. - Yritin illalla kuvailla, miten synttärit etenivät, lähinnä vierasmäärää, pukeutumistaan, kakkua, mutta kirjoitus poistettiin.
1 VASTAUS:
Perinteiset synttärit. Tosin ei ollut uutta tukkaa, eikä pukua. Lahjoista ei tarkempaa sisältöä tiedossa. Kakkua Tuksu sentään esitteli ja yhdessä kuvassa näkyi olevan nuori tyttö. Nurkkatasolla pino vaatteita. Bonzo oli paikalla, muita koiria ei näkynyt.
+Lisää kommentti
Tuksuhan etsi ennen synttäreitä ammattikuvaajaa, joka osaisi laittaa kuvat youtubiin. Lisäksi julkaisi illalla ilmoituksen, jossa sanottiin, että nyt täytyy ehkäisyn olla kunnossa, mutta poisti sen melkein saman tien. - Mitä siellä oikein tapahtuu??
Ilmoita
hyvin tottuneesti poseeraa madame loppuillasta... rennon konkarin elkein. oikeastaan kauniimmin ja aidommin kuin siellä uskovaisten kokouksessa tai niissä iltapukukuvissa. ei ole siitä jäykkyydestä ja teennäisyydestä tietoakaan.
Osaa tuon homman itseasiassa aistillisemmin ja luonnollisemmin, kuin suurin osa näistä "some pyllistelijöistä".
Nyt alan ymmärtää, millä tuo rouva elää. Tuossa hän on aidosti hyvä.
4 VASTAUSTA:
Elähtänyt escort elää kituuttaa sillä ainoalla tavalla minkä osaa. Mitään aistillisuutta tosin tuossa ylipainoisen tädin asennossa ei ole. Kyllä tämän alkoholisoituneen ihmisen juna meni jo...
Viime yönä juhli naapurien kanssa. "Esitti" huulisynkkaa ja keikisteli parhaansa mukaan täydessä tällingissä. Kauankohan naapurien kärsivällisyys riittää. - Osa kuvista ainakin Johannan julkisessa facessa Johanna "Jolene" Tukiainen official Fan Club. Kaksi päivää juhlittu. Kauanko Johkun kunto ketää?
Ja mitenkäs koirat? Eivät ole tainneet ulos päästä saati saaneet ruokaa! Petikin on sullottu muun roinan joukkoon.
Anonyymi kirjoitti:
Ja mitenkäs koirat? Eivät ole tainneet ulos päästä saati saaneet ruokaa! Petikin on sullottu muun roinan joukkoon.
Ei muakaan pänni Johannassa mikään muu kuin se, että sillä ei saisi olla niitä koiria. Jos sillä on oman elämänsä hallinta totaalisesti hävöksissä, niin miten se voi olla vastuussa kolmen koiran hyvin-/pahoinvoinnista?

PS. Suomen eläinsuojelulaki on härseestä. Hienoja sanoja lakikirjassa, mutta käytännössä mikään ei kuulu kelleen jne... jne... plörinöitä.
+Lisää kommentti
Surullista.Johanna on niin kaunis ja lahjakas, että kyllä pitäisi suomalaisten yritysjohtajien hävetä, kun ei upea nainen kelpaa.Raitis,kaunis, vaimomatskua parhaimmillaan.
Ilmoita
Kolmatta päivää juhlamielellä = 0-prosenttista pohjilla. Valmistautuu muka kuvauksiin. Jossu kävi ilmapallot mukana kampaajalla kiharruttamassa tukkaansa "tyllitanssimekossa". joka lienee selästä auki, koska yläosa pullottaa sivuilta. Tukan väri edelleen punertava, juurikasvua näkyvissä. Tälläkö yritetään unohtaa yöllisten kuvien leviäminen nettiin, vai peitellä ränsistynyttä ulkomuotoa. Toki hoidettu tukka näyttää paremmalta.
Ilmoita
Kauniita kuvia kauniissa paikoissa, ne mitä olen nähnyt. Toivottavasti hän löytää etsimänsä. Toisaalta toivossa on hyvä elää ja joskus etsiminen voi olla onnellisempaa kuin löytäminen ja arki.
Yksityiselämään liittyviin kuviin tietyillä sivustoilla no comments.
1 VASTAUS:
Kuka sun mielestä on niin paha ihminen että ansaitsee tuksun puolisokseen?
On nimittäin melkoisen kova rangaistus jos tuksun erehtyy naimaan, koko loppu elämä pilalla.
+Lisää kommentti
Missä Tuksu oli eilen illalla? Kampaajalla käynnin jälkeen ei yhtään julkaisua? Jatkuuko juhlat, vai vaivutaanko nyt "maan alle"? Eikö sillä pitänyt olla kuvaukset tai haastattelu, kun niin laittautui tyllimekkoon?
1 VASTAUS:
Baarissa.
+Lisää kommentti
On tuo surullista katsottavaa, kun 41-vuotias viettää synttäreitään viikon ilmapallojensa kanssa lähes yksin ja kehuu itseään kauniiksi Barbieksi. Kyliltä ja kaduilta haalitaan kavereita kuviin. Ylipukeudutaan hörsöihin tilanteesta riippumatta ja mennään toisten 70-vuotispäville kuvauttamaan itseään jopa ohjelmassa olevan lauluesityksen aikana ja videoimaan "haastattelua", jossa saa esitellä itseään ja puhua omista asioistaan ja "uskostaan". Esittämään omaa nauhatanssia. - Nettiin syydetään muun materiaalin ohessa intiimikuvia seuranhakutoiveissa. "Barbilla" ei ole mitään rajoja oman itsensä ja ympäröivän maailman suhteen, ei itsekontrollia. Säälittävää suorastaan, mutta ei yllätä, eikä ole myöskään todennäköisesti viimeinen kerta.
Ilmoita
Nyt pisti kovat piippuun, kun ei muuten tunnu miestä eli maksajaa löytyvän, ja julkaisi tavarastaan kuvan julkisella sometilillään.

On se jännä, tajuaa hävetä lihavaa vatsaansa ja peittää sen, vaikkei ihan onnistu, läskit tursuaa silti esille, mutta revaa levitellään kameralle. Se ei hävetä ollenkaan.
Ilmoita
Jos haluaa, että mies on suhteessa auktoriteetti, sopiva mies voisi löytyä paremmin ulkomailta. Sellainen vaikutelma on tullut, että ulkomainen mies voisi olla haussa, ihan realistinen vaihtoehto. Kenties etelän ja Lähi-idän suunnalta. Löysihän Vesa Keskinenkin perinteistä arvomaailma avioliitossa edustavan vaimon Brasiliasta.
Ilmoita
Missä on Blöö? Sitä ei ole enää näkynyt. Onko taas (!) tulossa uusi koira? Missä Veijo? Ei häntäkään ole mainittu hetkeen. Vanha riitakamu Olli taisi olla kuvaamassa "Lillin" eli Tuksun Momenton.
Ilmoita
Pulska holli-olli kannattaa pitää mukana=saa helpoiten pillereitä hollilta. Lataamo kamaa oleva nainen laittaa revastaan kuvan nettiin.
Ilmoita
Tääl mää ny Tuksuu orota.
Tuksu o mu unelmien naine.
Ilmoita
Seiskan mukaa Johanna lankesi nettihuijariin, joka laittoi rohkeat kuvat nettiin, Johannan kertoman mukaan . Rikosilmoitus tehty.
Ilmoita
Eihän tässä oikeasti ole muuta tapahtunut kuin se, että on itse lähetetty snapchatiin tuhruinen kuva "konehuoneesta" ja toinen kuva mopsisylikoirista tai mitä ne ovat (pitäis omat lasit uusia).

Tämän ympärille on kehitetty huiketa tarinoita, joihin en usko.
Ilmoita
Mä kattelin, et seiskan kuva on sillä uudella tukalla. Et oisko haastattelu tehty enneku kuvat ns.levis...eli onko tää koko keissi Tuksun ja Seiskan sopima tehty fiasko rahaa vastaan..
1 VASTAUS:
Kuvissa tukka ei kuitenkaan ole laitettu. Kampaajalta oli menossa johonkin haastatteluun, mutta niinhän se on yleensä aina.
+Lisää kommentti
Voi hyvänen aika, taas oikeuteen ja lopputulos on mitä on, jos ei näyttöä.
Jospa tuo kuva, vai onko useampikin, siivittää sopivan miehen löytymiseen. Vähän varovaisempi kannattaisi olla tuollaisten kuvien kanssa.
Ilmoita
Serkun häissä oli joku täti-ihminen napannut morsiuskimpun ja antanut sen Tunkerolle, joka julisti olevansa seuraava morsian porukasta. Vanhan uskomuksen mukaan se olisi kimpun kiinni saanut.

Deittejä on kuulemma vaikka kuinka paljon, mutta mistään ei ilmene, että olisi oikeasti tavattu mielikuvituksellisia miehiä.

Kyllä se Vihtori vielä löytyy, onhan sen luvannut itse Taivahan Taatto. Jos ei 30 vuoteen Vihtori ilmesty, Taatto lienee potkaissut tyhjää.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tuksulla kiire naimisiin

"Vain sulhanen puuttuu"

Tukiainen tarvitsee miehen. Facessa etsii sinkkumiehiä (jälleen kerran) ja julistaa kuinka hänelle nyt äkkiä se mies, kun kaikki on jo valmiina häitä varten ja hänestä tulisi upea morsian.

Jep jep, tärkeintä on tyllihame, kakku ja status 'avioliitto'. Ei rakkaus tai tasapainoinen parisuhde. Niin ja se, että mies on auktoriteetti.

Kenelle mies (tai ylipäätään parisuhteen toinen osapuoli) on auktoriteetti? Ei kai kenellekään normaalille ihmiselle, eikös suhteen tule olla tasa-arvoinen?

Ja kuinka käy yhteen harras uskovaisuus ja itsensä jatkuva korostaminen ("minusta tulisi upea morsian, olen hoikistunut, näytän nuorelta, olen kaunis, kenkäni, laukkuni, naurettavat tyllihameeNI")?

Jaa niin - missä on Veijo?

Nimim. Aivot narikassa

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta