Tuksulla kiire naimisiin

Anonyymi

"Vain sulhanen puuttuu"

Tukiainen tarvitsee miehen. Facessa etsii sinkkumiehiä (jälleen kerran) ja julistaa kuinka hänelle nyt äkkiä se mies, kun kaikki on jo valmiina häitä varten ja hänestä tulisi upea morsian.

Jep jep, tärkeintä on tyllihame, kakku ja status 'avioliitto'. Ei rakkaus tai tasapainoinen parisuhde. Niin ja se, että mies on auktoriteetti.

Kenelle mies (tai ylipäätään parisuhteen toinen osapuoli) on auktoriteetti? Ei kai kenellekään normaalille ihmiselle, eikös suhteen tule olla tasa-arvoinen?

Ja kuinka käy yhteen harras uskovaisuus ja itsensä jatkuva korostaminen ("minusta tulisi upea morsian, olen hoikistunut, näytän nuorelta, olen kaunis, kenkäni, laukkuni, naurettavat tyllihameeNI")?

Jaa niin - missä on Veijo?

Nimim. Aivot narikassa

135

874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuksu ei tunne rakkautta, hänellä ei ole tunteita (paitsi viha, katkeruus, oma mielihyvä ja tyydytys). Tuksu haluaa häät ja elättäjän. Mekkokin on jo valmiina. Kukaan mies ei halua Tuksun marionetiksi. Mahdoton yhtälö.

    • Anonyymi

      Häät pahana pakkomielteenä tolla matamilla. Ei hajuakaan rakkaudesta, toisen kunnioittamisesta eikä parisuhteesta ylipäätään. Tuksu kuvittelee olevansa avioliitossa kotirouva, mut eihän se osaa eikä viitsi kotitöitä tehdä eikä siisteydestä ja puhtaudesta tietookaan. Täyspäiväiseksi ryyppäämiseksi menis.

      Eikö niistä uskovaisten piireistä nyt millään löydy tarpeeksi tyhmää miestä? Sellasta, jonka mielestä avioliiton solmiminen lähtee siitä et morsian ekaks ostaa sopivan kokoisen hääpuvun ja valkkaa sen jälkeen pukuun sopivan sulhasen.

    • Anonyymi

      Minkälainen aikataulu tässä mahtaa olla: Naimisiin heti kun avioliiton esteet on selvitetty? Kenties jouluhäät vai ehkä ensi kesänä häät?
      Aika nopea aikataulu joka tapauksessa, koska eletään vuotta 2019. Ehkä miehet haluaa tutustua mahd. tulevaan vaimoonsa ensin, ja ehkä myöskään "hääpuku on jo valmiina" asenne ei auta tässä juurikaan. (Tai sekään asenne, että end of the world tulee juuri ja nyt on kiire.)
      Toisaalta ikinähän ei voi tietää, kun rakkaus roihahtaa ja sitten sitä ollaankin jo parin viikon jälkeen naimisissa...

      Kuitenkin ihmisillä on usein oma toimeentulonsa eikä nykyään aina paniikkia sen suhteen, että just nyt heti pitää päästä naimisiin. Vanhan koulukunnan asenteet ei taida nykyään kovinkaan hyvin toimia, vaikka jossain piireissä ne saattaa edelleen olla voimassa. Oma veikkaus on se, että niissä piireissä pitää olla aika "kunnollinen" ihminen ja erilaiset eksentrikot ei välttämättä ole niin suosittuja.
      Homma ehkä menee niin, että jos ei halua olla "tavallinen" ihminen, niin myöskään kaikki "tavallisen" ihmisen valinnat ja vaihtoehdot eivät ole voimassa? Eikä tarvitsekaan olla, onneksi!

      • Anonyymi

        Meikäläinen on näköjään bannattu vaikka kuinka mitäänsanomattomasti kirjoittaisi. Enpä tiennyt, että täällä bannatan. Mitään selityksiä ei anneta.


      • Anonyymi

        Say yes to the dress.Voitaisiinko lähattää prinsessainen tuohon Discoveryn Suomen ohjelmaan .Pääsis Jenkkeihin ja ehkä saisi mekon palkkioksi,Siinä kunnon Suomipläjäys.




        Nimi .Miamiin


      • Anonyymi

        Hyvin kirjoitettu.


    • Anonyymi

      Aika moni lähipiiristäni on mennyt naimisiin silloin, kun lapsi on tulossa. On seurusteltu, eletty avoliitossa ja kun ollaan raskaana, niin todetaan että moni juridinen ongelma selätetään avioitumalla.

      Jotkut haluaa "häät", usea ei kun aikuisikäisistä on kysymys. Ei sen enempää kuin juhlia, että täytän tänään 47 vuotta.

      • Anonyymi

        No, tuksu haluu naimisiin koska sillä on ihana hääpuku. Taitaa niitä olla useampikin.


    • Anonyymi

      Eikö hän nyt vain voisi mennä naimisiin sen miehen kanssa, joka siinä tuntuu roikkuvan lähellä, joku loviisalainen.
      Ihan sama kuka on mies, kaikki ne on samanlaisia, aina löytyy riidan aihetta jos haluaa.
      Johan hänen piti kerran kyseisen kavaljeerin kanssa avioitua, mikä siinäkin nyt tuli esteeksi. Täydellistä miestä (eikä naista) vain ole tässä maailmassa. Eikä tule.
      Ja lapsen hommaaminen on riski nykyään, pystyykö sen hoitamaan siten, kuin yhteiskunta haluaa. Sairaudet, ongelmat, kasvatusvaikeudet, helpommalla pääsee kun ottaa nipun koiria entisten lisäksi.

    • Anonyymi

      Eikös Tukiainen ole täysin puliakka nykyään? Viimeksi kun oli kuvia lehdessä jostain häätö kämpästä niin saastan keskellä oleva nainen oli täysi pulsu.

    • Anonyymi

      Sehän on nyt Leivonmäellä synttäreillä. Yritys on kova. Joku on heijastunut ikkunasta.

    • Anonyymi

      EhkäJohannan uusi komea miesystävä, ilman paitasa kesähelteillä.
      Vähän vanhempi herrasmieshän on ollut kohannan toive.

    • Anonyymi

      Taisi Leivonmäellä tärpätä.

      Huomiset synttärit menee mynkään mutta niin meni viimeksikin.

    • Anonyymi

      Ainakin kolmet viimeiset synttärit ovat menneet mönkään Sollentunasta alkaen 39-vuotisjuhlinnasta nämä mukaan lukien. Ei vieraita, ei lahjoja, ei kunnon juhlia. Mikä älämölö siitä taas alkaakaan. Se ei vaan tajua.

      • Anonyymi

        Kuka hölömö yrittää juhlia noin suurieleisesti jotakin 41-v synttäreitä ja vielä maanantaipäivänä?
        Juhlia on hehkutettu päiväkausia ja ruinattu vieraita juhliin. Päivänsankari on etukäteen ilmoittanut pitkän listan lahjoja, joita pitäisi tuoda.
        Nelivuotias kohkaa synttäreistään noin, ei 41-v.


      • Anonyymi

        Nykyäänhän järjestetään koirillekin syntymäpäivä kutsuja, hienompia kun monelle lapselle.
        Onko sääntöjen vastainen viesti, häh?


    • Anonyymi

      Eikö sen mukana kulkevan miehen vanhemmat anna lupaa avioon menoon? Tämä mies lienee se taloudellinen turva ja tuki mitä Johanna tulee tarvitsemaan viimeistään sitten kun vanhemmistaan aika jättää.

      • Anonyymi

        Ei kai voi kuvitella, että tuo "liitto" mitenkään onnistuisi? Toinen ihminen kustantaa kaiken, mitä tuo kyltymätön elostelija keksii haluta. Vastalahjaksi saa kaltoinkohtelua, nöyryytystä ja julkista pilkkaa. Pelkkää hyväksikäyttöä. - Kyllä kyseisen röyhkeän porsastelijan on etsittävä elantonsa ja toimeentulonsa ihan itse muualta.


    • Anonyymi

      Vähän aikaa sitten oli kuvioissa afrikkalainen mies, johon Johanna kertoi olevansa ihastunut. Onko tämä juttu ohi?

      • Anonyymi

        Johannan kertoman mukaan 'suhde' kariutui kun mies ei suostunut lupaamaan suuseksiä. Johannasta se kuuluu hyvään avioliittoon ja hän nauttii siitä eniten.


    • Anonyymi

      Onko "koirassisäkkö" töissä vai lomilla. Jos on lomilla, lahjat on pelastettu ja kuvaus. Muutenkin synttärit menee kahden edellisen vuoden mallilla. On jännää kuitennii.

    • Anonyymi

      Onko tietoa vierasmäärästä? 1 vai 2?

    • Anonyymi

      Synttärit oli varmaan menestys, niin kuin keikatkin aina.
      Nyt hymyn keskustelupalstalla linkki aijaan, kuvassa Tuksu makaa selällään ja esittelee pimppiään.
      Jos tähän linkittää tuon aijaan niin viesti varmaan poistettaisi

    • Anonyymi

      Huh huh, tuolla kuvallako Johanna nyt yrittää sulhasta löytää

    • Anonyymi

      Mistä siellä yöllä riideltiin? Itkuinen kuva oli snapchatissa, jossa Tuksu taas on alasti ja valittaa, että Veijo hakkasi ja pitäisi päästä ukosta eroon mahdollisimman nopeasti. Sitten tämä toinen kuva aijaassa. Ikimuistoiset synttärit. - Yritin illalla kuvailla, miten synttärit etenivät, lähinnä vierasmäärää, pukeutumistaan, kakkua, mutta kirjoitus poistettiin.

      • Anonyymi

        Perinteiset synttärit. Tosin ei ollut uutta tukkaa, eikä pukua. Lahjoista ei tarkempaa sisältöä tiedossa. Kakkua Tuksu sentään esitteli ja yhdessä kuvassa näkyi olevan nuori tyttö. Nurkkatasolla pino vaatteita. Bonzo oli paikalla, muita koiria ei näkynyt.


    • Anonyymi

      Tuksuhan etsi ennen synttäreitä ammattikuvaajaa, joka osaisi laittaa kuvat youtubiin. Lisäksi julkaisi illalla ilmoituksen, jossa sanottiin, että nyt täytyy ehkäisyn olla kunnossa, mutta poisti sen melkein saman tien. - Mitä siellä oikein tapahtuu??

    • Anonyymi

      hyvin tottuneesti poseeraa madame loppuillasta... rennon konkarin elkein. oikeastaan kauniimmin ja aidommin kuin siellä uskovaisten kokouksessa tai niissä iltapukukuvissa. ei ole siitä jäykkyydestä ja teennäisyydestä tietoakaan.
      Osaa tuon homman itseasiassa aistillisemmin ja luonnollisemmin, kuin suurin osa näistä "some pyllistelijöistä".
      Nyt alan ymmärtää, millä tuo rouva elää. Tuossa hän on aidosti hyvä.

      • Anonyymi

        Elähtänyt escort elää kituuttaa sillä ainoalla tavalla minkä osaa. Mitään aistillisuutta tosin tuossa ylipainoisen tädin asennossa ei ole. Kyllä tämän alkoholisoituneen ihmisen juna meni jo...


      • Anonyymi

        Viime yönä juhli naapurien kanssa. "Esitti" huulisynkkaa ja keikisteli parhaansa mukaan täydessä tällingissä. Kauankohan naapurien kärsivällisyys riittää. - Osa kuvista ainakin Johannan julkisessa facessa Johanna "Jolene" Tukiainen official Fan Club. Kaksi päivää juhlittu. Kauanko Johkun kunto ketää?


      • Anonyymi

        Ja mitenkäs koirat? Eivät ole tainneet ulos päästä saati saaneet ruokaa! Petikin on sullottu muun roinan joukkoon.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja mitenkäs koirat? Eivät ole tainneet ulos päästä saati saaneet ruokaa! Petikin on sullottu muun roinan joukkoon.

        Ei muakaan pänni Johannassa mikään muu kuin se, että sillä ei saisi olla niitä koiria. Jos sillä on oman elämänsä hallinta totaalisesti hävöksissä, niin miten se voi olla vastuussa kolmen koiran hyvin-/pahoinvoinnista?

        PS. Suomen eläinsuojelulaki on härseestä. Hienoja sanoja lakikirjassa, mutta käytännössä mikään ei kuulu kelleen jne... jne... plörinöitä.


    • Anonyymi

      Surullista.Johanna on niin kaunis ja lahjakas, että kyllä pitäisi suomalaisten yritysjohtajien hävetä, kun ei upea nainen kelpaa.Raitis,kaunis, vaimomatskua parhaimmillaan.

    • Anonyymi

      Kolmatta päivää juhlamielellä = 0-prosenttista pohjilla. Valmistautuu muka kuvauksiin. Jossu kävi ilmapallot mukana kampaajalla kiharruttamassa tukkaansa "tyllitanssimekossa". joka lienee selästä auki, koska yläosa pullottaa sivuilta. Tukan väri edelleen punertava, juurikasvua näkyvissä. Tälläkö yritetään unohtaa yöllisten kuvien leviäminen nettiin, vai peitellä ränsistynyttä ulkomuotoa. Toki hoidettu tukka näyttää paremmalta.

    • Anonyymi

      Kauniita kuvia kauniissa paikoissa, ne mitä olen nähnyt. Toivottavasti hän löytää etsimänsä. Toisaalta toivossa on hyvä elää ja joskus etsiminen voi olla onnellisempaa kuin löytäminen ja arki.
      Yksityiselämään liittyviin kuviin tietyillä sivustoilla no comments.

      • Anonyymi

        Kuka sun mielestä on niin paha ihminen että ansaitsee tuksun puolisokseen?
        On nimittäin melkoisen kova rangaistus jos tuksun erehtyy naimaan, koko loppu elämä pilalla.


    • Anonyymi

      Missä Tuksu oli eilen illalla? Kampaajalla käynnin jälkeen ei yhtään julkaisua? Jatkuuko juhlat, vai vaivutaanko nyt "maan alle"? Eikö sillä pitänyt olla kuvaukset tai haastattelu, kun niin laittautui tyllimekkoon?

      • Anonyymi

        Baarissa.


    • Anonyymi

      On tuo surullista katsottavaa, kun 41-vuotias viettää synttäreitään viikon ilmapallojensa kanssa lähes yksin ja kehuu itseään kauniiksi Barbieksi. Kyliltä ja kaduilta haalitaan kavereita kuviin. Ylipukeudutaan hörsöihin tilanteesta riippumatta ja mennään toisten 70-vuotispäville kuvauttamaan itseään jopa ohjelmassa olevan lauluesityksen aikana ja videoimaan "haastattelua", jossa saa esitellä itseään ja puhua omista asioistaan ja "uskostaan". Esittämään omaa nauhatanssia. - Nettiin syydetään muun materiaalin ohessa intiimikuvia seuranhakutoiveissa. "Barbilla" ei ole mitään rajoja oman itsensä ja ympäröivän maailman suhteen, ei itsekontrollia. Säälittävää suorastaan, mutta ei yllätä, eikä ole myöskään todennäköisesti viimeinen kerta.

      • Anonyymi

        Törkeintä oli se, että kehtasi haukkua vaarinsa 70-vuotissynttäreille osallistunutta pikkututtöä, kun oli tullut tanssimaan Tuksun pyörähtelyn aikana.


    • Anonyymi

      Nyt pisti kovat piippuun, kun ei muuten tunnu miestä eli maksajaa löytyvän, ja julkaisi tavarastaan kuvan julkisella sometilillään.

      On se jännä, tajuaa hävetä lihavaa vatsaansa ja peittää sen, vaikkei ihan onnistu, läskit tursuaa silti esille, mutta revaa levitellään kameralle. Se ei hävetä ollenkaan.

    • Anonyymi

      Jos haluaa, että mies on suhteessa auktoriteetti, sopiva mies voisi löytyä paremmin ulkomailta. Sellainen vaikutelma on tullut, että ulkomainen mies voisi olla haussa, ihan realistinen vaihtoehto. Kenties etelän ja Lähi-idän suunnalta. Löysihän Vesa Keskinenkin perinteistä arvomaailma avioliitossa edustavan vaimon Brasiliasta.

    • Anonyymi

      Missä on Blöö? Sitä ei ole enää näkynyt. Onko taas (!) tulossa uusi koira? Missä Veijo? Ei häntäkään ole mainittu hetkeen. Vanha riitakamu Olli taisi olla kuvaamassa "Lillin" eli Tuksun Momenton.

    • Anonyymi

      Pulska holli-olli kannattaa pitää mukana=saa helpoiten pillereitä hollilta. Lataamo kamaa oleva nainen laittaa revastaan kuvan nettiin.

    • Anonyymi

      Tääl mää ny Tuksuu orota.
      Tuksu o mu unelmien naine.

    • Anonyymi

      Seiskan mukaa Johanna lankesi nettihuijariin, joka laittoi rohkeat kuvat nettiin, Johannan kertoman mukaan . Rikosilmoitus tehty.

    • Anonyymi

      Eihän tässä oikeasti ole muuta tapahtunut kuin se, että on itse lähetetty snapchatiin tuhruinen kuva "konehuoneesta" ja toinen kuva mopsisylikoirista tai mitä ne ovat (pitäis omat lasit uusia).

      Tämän ympärille on kehitetty huiketa tarinoita, joihin en usko.

    • Anonyymi

      Mä kattelin, et seiskan kuva on sillä uudella tukalla. Et oisko haastattelu tehty enneku kuvat ns.levis...eli onko tää koko keissi Tuksun ja Seiskan sopima tehty fiasko rahaa vastaan..

      • Anonyymi

        Kuvissa tukka ei kuitenkaan ole laitettu. Kampaajalta oli menossa johonkin haastatteluun, mutta niinhän se on yleensä aina.


    • Anonyymi

      Voi hyvänen aika, taas oikeuteen ja lopputulos on mitä on, jos ei näyttöä.
      Jospa tuo kuva, vai onko useampikin, siivittää sopivan miehen löytymiseen. Vähän varovaisempi kannattaisi olla tuollaisten kuvien kanssa.

    • Anonyymi

      Serkun häissä oli joku täti-ihminen napannut morsiuskimpun ja antanut sen Tunkerolle, joka julisti olevansa seuraava morsian porukasta. Vanhan uskomuksen mukaan se olisi kimpun kiinni saanut.

      Deittejä on kuulemma vaikka kuinka paljon, mutta mistään ei ilmene, että olisi oikeasti tavattu mielikuvituksellisia miehiä.

      Kyllä se Vihtori vielä löytyy, onhan sen luvannut itse Taivahan Taatto. Jos ei 30 vuoteen Vihtori ilmesty, Taatto lienee potkaissut tyhjää.

    • Anonyymi

      Kuulostaa ihan ensitreffit alttarille ohjelmalta.

    • Anonyymi

      Tuksu haluaa vain häät. Päivän prinsessana. Mies on vain mahdollistaja. Ei mene naimisiin rakkaudesta, hänhän rakastaa vain itseään. Rienaa instituutiota, muka uskovainen. She needs only sex and money. Nelikymppinen nainen vouhkaa ja ostattaa koko ajan uusia häämekkoja, jotka eivät sovi hänelle yhtään koska kuvitelmat omasta vartalosta ja todellisuus eivät millään muotoa kohtaa. Sairas.

      • Jos sä myönnät, että Johanna on sairas, niin miksi te kiusaatte sairasta? Eikös se pitäisi olla niin, että sairaat ja lapset jätetään rauhaan?


      • Anonyymi
        RailiSuominen kirjoitti:

        Jos sä myönnät, että Johanna on sairas, niin miksi te kiusaatte sairasta? Eikös se pitäisi olla niin, että sairaat ja lapset jätetään rauhaan?

        Niin juuri. Lopettakaa Tukiaisen keikkojen tilaaminen. Lopettakaa Hymy ja Seiska juttujenne kirjoittaminen ja nuoleskelu. Jättäkää Tukiainen rauhaan. Unohtakaa hänet. Ei sairasta ihmistä pidä yllyttäää ylläpitämään harhojaan ja jatkamaan elämistä oudossa glamourmaailmassa., jota ei ole koskaan ollut olemassa. Äiti pitää myös näitä harhaluuloja yllä. Media ja some - lopettakaa Tukiaisen elämän seuraaminen. Kiusaaminen loppuu, kun Tukiaisen valeita ja noita harhoja ei ole tarpeen oikaista. On kiusaamista tuo kirjoittelu ja kuvat, joista jokainen täysjärkinen näkee, että Tukiainen on sairas.


      • Anonyymi

        Jep. Tunkero haluaa vain häät, häämekkoja ja häämatkan. Ja jonkun ukonkalson seisomaan vieressään vihkitilanteessa. Aviovaimoksi ei lylleröstä ole.

        Tunkerolla on vain 5-6 asiaa, joita se pyörittää vuositolkulla pääsemättä missään eteenpäin. Ei se ota vastuuta edes piskiensä hoidosta.

        Pitääkö mamman luona loisia siksi kunnes munavelli tulee taas hakemaan?


    • Anonyymi

      Kyllä viimeistään nyt tunkin on hankittava verokortti, sillä oletan ettei meikkipussiin maksut enää huispauksen palkkiosta onnistu. On niin monta raivostunutta ravintolan pitäjää, jotka tiedottavat tästä eteenpäin. Samoin ennakko, sitä ei huispaajalle lainkaan. Ei ole yritysreksiterissä maksomattomien vakuutusten ynnä muiden takia. On yksityishenkilönä esittelemässä runsaita lihojaan ja navan päällä roikkuvia rintojaan. Ja tutu päällä, että näkyy paksut tolppajalat. On se sopo.

    • Anonyymi

      Tuksun kannattaisi mennä siihen ensitreffit alttarilla ohjelmaan . Ois siin miehellä näkemisen arvonen ilme kun nostais morsiamen huntua ja Tuksu sieltä paljastuisi :D

    • Anonyymi

      Nyt minäni niinkuin menisi naimisiin. Minullani olisi hiano, timantein koristeltu isovanteinen ja ihan valkoinen puku isolla kaula-aukolla. Kävelisin niinkuin kirkon käytävää, ai niin ois kai siinä sulhanenkin. Kaikki katsoisivat kun olen niin kaunis, miss Maailman kaunein äitini ja paras Puutarhatonttu-isäni itkisivät ilosta, kaikki ihmettelisivät miten minäni on niin kaunis, Suomen ja koko Universumin kaunein. Hälssingin ja Tukholmaassen Sanomat ottavat kuvia ja laadukkaat lehdet vaativat haastatteluani. T. Zhouhanna neljä (kymmentäyksi).

      • Anonyymi

        Jos hänen äitinsä puki lapsensa prinsessamekkoihin ja ilmoitti lapsensa lapsimalliksi (siis noin 30 – 37 vuotta sitten), niin äiti varmaan täten toteutti omia lapsellisia, toteutumattomia haaveitaan. Äidin ura ei lähtenyt nousuun Miss Maitolaituri-kilpailun jälkeen ja elämä oli tavallista opiskelua ja puurtamista. Siksi äiti päätti kasvattaa esikoisestaan prinsessan josta kenties olisi tullut missi ja menestynyt malli? Kenties tämä lapsi olisi em. eduin löytänyt varakkaan miehen ja äiti olisi nyt jo mummo, lapsenlapsen herttainen isoäiti.

        Tyttärestä ei kuitenkaan tullut missiä eikä kansainvälistä, todella hyvin palkattua mallia (koska oli liian lyhyt ja pahaluonteinen narsisti), vaan keski-ikää lähestyvä pikkurikollinen, sekakäyttäjä ja harhainen feikkiuskovainen. Lapsellisessa harhassaan äiti ei voi myöntää virhettään, vaan tsemppaa edelleen lastaan.


    • Anonyymi

      Oletteko koskaan kuulleet oikeasti kauniin, älykkään jne ihmisen kehuskelevan kuinka valtavan kaunis olenkaan ja kuinka kymmenet insinöörit kehuivat älykkyyttäNI? Niimpä.
      Olen tosin kuullut joidenkin muiden ihmisten todenneen heistä (ei kaikista), että he ovat esim. ahkeria, auttavaisia ja luotettavia, miellyttäväkäytöksisiä. Jokainen näkee ulkoisen kauneuden, vaikka henkilö itse ei sitä koko ajan korostaisi.

      Sisäinen ja ulkoinen kauneus esiintyy vain eräällä ammattitanssijalla (joka ei ole opiskellut tanssia päivääkään) joka tanssii jopa noin 6-7 kertaa vuoden aikana. Mainittakoon, että hän myös laulaa (ainakin omasta mielestään), vaikka hän ei olekaan laulaja, eikä hän ole koskaan ole opiskellut laulua. Hänellä ei myöskään ole laulamisen armonlahjaa. Hän on kertonut olevansa myös malli ja näyttelijä. Vm. armonlahjat puuttuvat.

      • Anonyymi

        Tuhnulla on ongelma, että se ei voi lähteä discoihin iskemään miestä, koska paljastuisi millainen lyllerö hän on oikeasti. Ei väärennetyillä kuvillakaan potki pitkälle. Kurhisen seksirobotti sulhaseksi, niin häät järjestyvät. Häämekot ja häämatka toki maksaisivat mutta kuvat saataisiin glamyyrista ja sehän on tärkeintä.

        Onko sotanorsu palannut vai keikkuuko aalloilla?


    • Anonyymi

      Jotenkin sääli että Johanna on pilannut ulkonäkönsä ja sitten vielä sotkenut elämänsä. Johanna oli ennen leikkauksia ym kaunis nainen. En tiedä sitten mikä naista vei. Päihteet ja julkisuuden tavoittelu millä keinolla hyvänsä on kyllä ennenkin vienyt naisia kuin miehiäkin turmiolle.

      • Anonyymi

        joku halpa puoskari varmaan tehnyt leikkaukset ja huulitäytteet:( joo ei ihan onnistunut lopputulos >harmi<


    • Anonyymi

      Tää ei liity aloitukseen, mutta onkohan totta että koirat tekee tarpeet sisälle kuten jotkut on maininneet. Tämä olisi hauska tietää että voi miettiä itsekseen, miten sellaisessa voi asua, vaikka asiahan ei minulle kuulukkaan.

      • Anonyymi

        Onko piskit olleet vieraalla hoidossa jo 5.10. lähtien ja edelleen?

        Veikö joku sotanorsun jenkkirohveetan (=huijarin) tilaisuuteen? Missä kuvat?

        Muuten olen sitä mieltä, että alaspäin suippeneva takamus ei ole naisella sexy.


      • Anonyymi

        Onhan siitä kuvia, missä kikkareita siellä täällä lattialla. Pyyhkeiden / sanomalehtien päälle tekee ressukat, kun ulos ei viedä kuin laukussa / sylissä sen aikaa, että poseerataan kuvassa.

        Surullista miettiä eläinten kohtaloa, kuinka monta koiraa Tukiaisella edes on vuosien varrella ollut?

        Nimim. Aivot narikassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan siitä kuvia, missä kikkareita siellä täällä lattialla. Pyyhkeiden / sanomalehtien päälle tekee ressukat, kun ulos ei viedä kuin laukussa / sylissä sen aikaa, että poseerataan kuvassa.

        Surullista miettiä eläinten kohtaloa, kuinka monta koiraa Tukiaisella edes on vuosien varrella ollut?

        Nimim. Aivot narikassa

        Tunkero kehuu deittaalleensa etupäässä ulkomaalaisia miehiä viime aikoina. Tuntomerkit ja aikataulut puuttuvat. Ei edes ruokalakäynneistä mainita.

        Nyt se taas on jälleen muuttamassa Suomesta. Ei me siitä päästä. Muutti tai ei, samat kahjot nettisivut sillä edelleen on. Ja me friikit luemme ja kommentoimme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunkero kehuu deittaalleensa etupäässä ulkomaalaisia miehiä viime aikoina. Tuntomerkit ja aikataulut puuttuvat. Ei edes ruokalakäynneistä mainita.

        Nyt se taas on jälleen muuttamassa Suomesta. Ei me siitä päästä. Muutti tai ei, samat kahjot nettisivut sillä edelleen on. Ja me friikit luemme ja kommentoimme.

        Jos muuttaisi, niin saisi mukaansa vain työeläkkeensä
        Takuueläkettä ei ulkomaille maksella


    • Anonyymi

      Kuin Kellokosken prinsessa facessa. Kolmannessa persoonassa on hyvä kuvailla itseään.

    • Anonyymi

      Kummallinen rukouspyyntö myhyn keskustelupalstan mukaan, pyytää muita rukoilemaan uskovan koiran puolesta joka on nielaissut metallipalan makkaran sisällä. Mistä omistaja tietää että oli metallipala? Eikö voinut ottaa sellaista makkaraa pois koiralta jos näki metallipalan?
      Ja eikö yleensä käydä lääkärissä joka voi röntgenkuvalla katsoa onko sellainen nielaistu, ja jos on, kaipa ne ainakin yrittävät poistaa sen, ellei tule luonnostaan ulos.
      Kaikenlaisia koiranomistajia, ja kaikenlaisia aivottomia, jotka piilottelevat jotain makkaroihin.

      • Anonyymi

        Suomessa se menehtyy ylenmääräiseen ryyppäämiseen. California dreaming jää juopon unelmaksi. Näin se jatkuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa se menehtyy ylenmääräiseen ryyppäämiseen. California dreaming jää juopon unelmaksi. Näin se jatkuu.

        Missä ne koirat ovat? Ei kuvan kuvaa, ei sanaakaan 4.10. lähtien. Ennen sitä etsittiin niille hoitajaa matkan ajaksi. Velli taisi olla Tallinnan tukkajatkereissulla, mutta missä koirat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä ne koirat ovat? Ei kuvan kuvaa, ei sanaakaan 4.10. lähtien. Ennen sitä etsittiin niille hoitajaa matkan ajaksi. Velli taisi olla Tallinnan tukkajatkereissulla, mutta missä koirat?

        Aiemmilla halvan viinan/pillerien hakureissuilla koirat on jopa olleet mukana.


    • Anonyymi

      Tuksu on valmiiksi Jeesuksen morsian. Hän ei tarvitse häitä maan päällä. Lisäski taisvaassa odottaa hänen pieni lapsensa, jota Julia siellä nyt hoitaa. Siellä on myös mm. kiehnääviä leijonia ja laulavia kukkia.

      • Anonyymi

        Harhaa kaikki on vain. Parissa viimeisimmistä kuvista näyttää tosi sairaalta.


      • Anonyymi

        Onko onki ottamaton, vaiko lampi kalaton? (Suomalainen kansanviisaus)


    • Anonyymi

      Tuksu ylentää/kehuu itse itseään, laittaa kehumisia muiden suuhun. Tai voihan jotkut tuota kummajaista piruuttaan kehuakin ja sitten nauravat takana päin. Itsensä Tuksu näkee itsensä niiden muokattujen kuvien näköisenä, vaikka muut näkee ihan toisenlaisen näköisen keski-ikäisen suttuisen eltaantuneen kummajaisen.

      Tukiaisen on turha myös mölistä pilkkaajista, voisi hiukan katsoa sitä mitä julkisuuteen itsestään päästää: muokattuja kuvia, ölinää, maiskutusta ja sotkuista läävää missä kolme koiraa joutuu kitumaan. Se älytön rehentely myös, kun ämmä ei periaatteesa omista mitään. ne muotivaatteekin on muiden rahoilla ostettu. Luksusmatkat joku muu maksaa. Joku myös elättää ja ämmällä ei ole muuta itsellään kun suuret luulot ja tuulen huuhtoma persus ja välissä huudetaan aamenta ja sabbat salomia. Tekouskovaisuus loistaa pitkälle tästä oliosta. Seurakuntayhteys tosiaan katkolla onkohan nyt ryssitty jo kaikki mahdolliset lahkojen siivekkeetkin? Äkkiäpäs se sana kulkee uskispiireissäkin? Toki varmaan tilaisuuksiin päästävät, että voisivat rukoilla Tuksua pois haureellisesta elämästään. Mutta eihän se Tuksulle käy. Hänhän se haluaa olla kertomassa, miten uskovaisena eletään ja koska Jeesus tulee ja hän pääsee Jeesusksen morsiameksi. Hänhän se haluaa maiskutella puhujanpöntössä ja yleisö saa luvan huokailla aamenta ja hallelujaa, paitsi kakarat suut kiinni. Prinsessa puhuu nyt!!!

      Tämä huorahtava tyyli ja vanhantestamentin saarnaaminen on jotain todella vastenmielistä. Disneyt on paholaisesta paitsi hän itse saa keimailla MinniHiiri-korvissa ja yksisarvispehmolelujen kanssa ja samaistua barbie-nukkeen.Ja nämä sen uskovaiset kaverit vaan huutaa Aamenta tän pöyristyttävän käyttäytyjän sivulla. Tämä on niin kuvottavaa Jumalanpilkkaa kun olla ja saattaa. Se että Tukiainen on ottanut jonkin sortin roolin, jossa luulee olevansa kaikkien uskonnollinen opettaja. Kaikkien yläpuolella. Hän on jokaisessa asiassa parhain ja kaunein. AAAmen!!!!!

      • Anonyymi

        Sekaisinhan Tuksu on. Hänen todellisuudentajunsa on järkkynyt pahasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekaisinhan Tuksu on. Hänen todellisuudentajunsa on järkkynyt pahasti.

        Aivoissa sijaitseva mielihyvärata ja erilaisten stimulanttien vaikutus ovat koukuttaneet kaikki Tuksun lääkkeiden ja alkoholin sekakäyttöön, mikä on johtanut pysyviin riippuvuuksiin sekä moniin konflikteihin ympäröivän yhteiskunnan kanssa.


    • Anonyymi

      Kun teidän kaikkien miesten mielestä Johanna on universumin kaunein ja seksikkäin nainen niin miksi ihmeessä ette jonota hänen ovellaan, lähetä kukkia, kalliita koruja ja luksustavaroita hänelle. Miksi Suomen kaunein nainen on edelleen sinkku???? Kehutte ja palvotte somessa mutta ette vastaa hänen kaipuuseensa. Hän kaipaa miestä, syliä ja seksiä 3-4 kertaat päivässä. Ette tajua mitään!!

      • Anonyymi

        Kyllä! Nyt hän on laittanut kaksoissaparot Tallinnassa ja kulkee Helsingin syksyssä ilman alushousuja, vain puolireiteen ulottuva neule päällään.


      • Anonyymi

        Ei se ketä tahansa kelpuuta. Vaatimukset ovat kovat. Vain Lapin ruutana on päässyt naimisiin ja Loviisan hapsiainen kihloihin. Asiakkaat ovat karsiutuneet jo alkuerissä eivätkä ole päässeet pidemmälle. Ei kukka-Udi eikä lukko-Urban.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ketä tahansa kelpuuta. Vaatimukset ovat kovat. Vain Lapin ruutana on päässyt naimisiin ja Loviisan hapsiainen kihloihin. Asiakkaat ovat karsiutuneet jo alkuerissä eivätkä ole päässeet pidemmälle. Ei kukka-Udi eikä lukko-Urban.

        Kaikkein karuin kohtalo oli vuonna 2015 Emmaponilla, joka matkusti Havaijilta Helsinkiin - ja sai rukkaset.


    • Anonyymi

      Tuksu on löytänyt Ruotsin Sollentunasta kroaattitaustaisen turvapaikanhakijan. He tapasivat tammikuun alussa ja ovat jo ehtineet viettää yhteisen hotelliyön Sollentunan Scandicissa. Tuksu on menossa katsomaan rakastaan nyt helmikuussa.

      • Anonyymi

        Helmikuun alussa Tuksulla on "toinen mies" asunnollaan, sillä hänen isänsä saapui tänään "omaishoidettavaksi" Helsinkiin. Parisen viikkoa hän on Töölönkadun kämpällä.


      • Anonyymi

        JTuk 1.2.20: Mulle sopisi ehdottomasti ulkomaalainen mies. No treffailen nyt tata Tukholmassa asuvaa ja otan paiva kerrallaan……..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JTuk 1.2.20: Mulle sopisi ehdottomasti ulkomaalainen mies. No treffailen nyt tata Tukholmassa asuvaa ja otan paiva kerrallaan……..

        Muuttoa ulkomaille on tehty jo vuodesta 2008.
        Hyvä, jos nyt saisi aikaiseksi ja häipyisi maastamme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JTuk 1.2.20: Mulle sopisi ehdottomasti ulkomaalainen mies. No treffailen nyt tata Tukholmassa asuvaa ja otan paiva kerrallaan……..

        Ruotsissakin se vetää glitterimekon päälle, pinkkiä huulipunaa turpaan ja kiharaperuukin päähän ja lähtee radalle. Seuraavana päivänä luemme lööpeistä, mitä katastrofaalista on taas tapahtunut. 😀


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JTuk 1.2.20: Mulle sopisi ehdottomasti ulkomaalainen mies. No treffailen nyt tata Tukholmassa asuvaa ja otan paiva kerrallaan……..

        Hääpäivän ajankohta on vielä hieman epäselvä, mutta siinä voi demonit lennellä sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hääpäivän ajankohta on vielä hieman epäselvä, mutta siinä voi demonit lennellä sitten.

        On jo liian myöhäistä lähteä radalle. :(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuttoa ulkomaille on tehty jo vuodesta 2008.
        Hyvä, jos nyt saisi aikaiseksi ja häipyisi maastamme.

        ”Muutan ulkomaille missä minua arvostetaan!!!” (JTuk)


    • Anonyymi

      Tunkki laittoi tänään someen kuvan suuresta pahvilaatikosta, joka näyttäisi olevan jossakin varastossa? Hän sanoo, että laatikossa olisi Randy Fenolin suunnittelema hääpuku hänelle. Kämänen pahviloota ei kuitenkaan oikein istu ko. brändin imagoon. Tunkki myös mainitsee, että: "se Ruotsissa tapaamani mies on paivittain yhteydessa muhun ja tulee myos Suomeen. Han vaan….. hmmm….. kauhistelee mm. kallista makuani. Pnina Tornain suurimmat ja upeimmat morsiuspuvut ovat about 8000$-20 000$."

      • Anonyymi

        Ei se ole varasto. Se on Tunkin asuttama miesystävänsä kämppä, joka on tungettu täyteen roinaa. Joutuu pitämään ikkunaa auki, että siellä voi hengittää, kun on niin koirien paskoma ja kusema.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ole varasto. Se on Tunkin asuttama miesystävänsä kämppä, joka on tungettu täyteen roinaa. Joutuu pitämään ikkunaa auki, että siellä voi hengittää, kun on niin koirien paskoma ja kusema.

        Käsittämättömät roina- ja roskakasat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ole varasto. Se on Tunkin asuttama miesystävänsä kämppä, joka on tungettu täyteen roinaa. Joutuu pitämään ikkunaa auki, että siellä voi hengittää, kun on niin koirien paskoma ja kusema.

        Asunto, jossa rahtilaatikko on, on Veijo Lallin vuokraama 28,5 neliömetrin kämppä Töölönkadulla. Rakennus on entinen kirjapainotalo, joka on muunnettu asuinrakennukseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käsittämättömät roina- ja roskakasat!

        Tunkin elämä koostuu siitä, että hän yrittää vuodesta toiseen vakuuttaa tuntemattomille olevansa glamourinen, seksikäs, menestynyt ja lahjakas, mutta karu todellisuus on jotain aivan muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunkin elämä koostuu siitä, että hän yrittää vuodesta toiseen vakuuttaa tuntemattomille olevansa glamourinen, seksikäs, menestynyt ja lahjakas, mutta karu todellisuus on jotain aivan muuta.

        Näinhän se on. Lisäksi Tuksu 41v uskottelee olevansa edelleen samoissa 20-vuotiaan mitoissa, kun hän ahtaa Itsensä vanhoihin vaatteisiinsa (esim. glittermakkarapötkyläksi). Todellisuudessa on paksu ja pöhöttynyt sekakäyttäjä, joka ahtaa itseensä pitsaa ja punkkua päivin öin.


    • Anonyymi

      Deitti-ilmoitusluonnokseni Tuksulle: hän on asunut eri puolilla maailmaa asioita näin paljon kokien. Etsii yhä erityistä henkilöä vakavaan suhteeseen. Etsii rakkautta. Toiveissa olisi löytää kristitty sinkkumies, joka olisi kiinnostunut matkustelusta ja hyvän kodin etsimisestä ja hankkimisesta yhdessä.

      • Anonyymi

        Vanha totuus on, että alkoholistin kanssa seurustelevat vain toiset alkoholistit. Siitä, että soppa maistuu, tulisi olla maininta ilmoituksessa. Tulisi oikeita osumia.


      • Anonyymi

        Kyll maar mää Tuksust aka ottasi vaikk heti. Mää ny kattosisi tualt kuuklestas se ihanaise kauni kukkase nime... Valla mahroto kuvakavalkaari olsis hänest siäl, nin koriaa; nin koriaa, oi!


    • Anonyymi

      Miestä ei näy, ei kuulu. Silti JTuk pitää toiveikkuuttaan yllä: Unelmani olisi tama: alttarille valkoisessa Pnina Tornain luomuksessa; mahdollisimman suuri, jossa olisi esim.lapikuultava korsetti jne. Ja sitten loppu haajuhlissa UPEA CINDERELLA 👑🦋🦋 puku ja sen mukainen teema. Koirilleni tilaisuuteen sopivat asut; kuten Bellalle ja Bluelle savy savyyn tyllia tietty!!! (8.2.20)

      • Anonyymi

        JTuk jatkoa: Puvut suuria unelmia, pitkat kunnon hunnut, upeat kukkakoristelut, ja herkullinen ruoka. Pari kristillista bandia esiintymaan, jotain yksittaisia kristillisia laulajia. Kesahaat…….! 🦋🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹💕💕💕✨✨🦋 (8.2.20)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JTuk jatkoa: Puvut suuria unelmia, pitkat kunnon hunnut, upeat kukkakoristelut, ja herkullinen ruoka. Pari kristillista bandia esiintymaan, jotain yksittaisia kristillisia laulajia. Kesahaat…….! 🦋🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹💕💕💕✨✨🦋 (8.2.20)

        Pappa betalar? Jatkaako sulhasenakin?


      • Anonyymi

        Sulhasesta ei mainita edes puolta sanaa; hän on kai sivuhenkilö?


      • Anonyymi

        Mulla tulee yhteistä taivalta täyteen puolisoni kanssa 25 vuotta tänä vuonna. Häämekkoluomus oli nätti, mutta mekkohan on sivuseikka. Olenkin harmaa ja epäglamour tavis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulhasesta ei mainita edes puolta sanaa; hän on kai sivuhenkilö?

        no, eiköhän siihen hommaan löydy taas joku vakavasti häiriintynyt jumalaa pilkkaava tai liian lakiuskovainen psykopaattnen kolmiinkäsin kuristava impotenttinarsisti, joka käyttää taloudellista valtaansa vakavasti väärin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no, eiköhän siihen hommaan löydy taas joku vakavasti häiriintynyt jumalaa pilkkaava tai liian lakiuskovainen psykopaattnen kolmiinkäsin kuristava impotenttinarsisti, joka käyttää taloudellista valtaansa vakavasti väärin...

        Tunkki on harhainen ihminen. 🙏💕 Kiitos Herra!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JTuk jatkoa: Puvut suuria unelmia, pitkat kunnon hunnut, upeat kukkakoristelut, ja herkullinen ruoka. Pari kristillista bandia esiintymaan, jotain yksittaisia kristillisia laulajia. Kesahaat…….! 🦋🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹💕💕💕✨✨🦋 (8.2.20)

        Voe kikkelis kokkelis sentään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunkki on harhainen ihminen. 🙏💕 Kiitos Herra!

        Olen vain tällainen luonnonlapsi. - Johanna Tukiainen


    • Anonyymi

      Nyt on sitten kai jo häämatkakin varma; JTuk: Hymy saa kustantaa sitten tanne Aruban saarille morsiusmatkan! 😜 ILMAN juttumahdollisuutta; kirjoituskiellolla! Kyseessa tulee olemaan korvaukset. Ja BTW: mieskaverini nimi on Paul. Han asuu Tukholmassa. Siihen loppuu se tieto.

      JTuk jatkoa: WAUU……..! Ensin ihailin alyttomasti Randy Fenolin pukuja mutta Pnina Tornain jattisuuret unelmat ovat siis……… 😍🤗🌹 Anyways; jos mulle tulee haat niin valmiina on JO Randy Fenolin puku! Toiseksi asuksi! 😊💋 Olen haaveillut: etta alttarille valkoisessa puvussa ja loppujuhlat se UPEA Cinderella puku paalla!!!

      • Anonyymi

        Entäs jos ei Paul halua naimisiin, tai suostu viettämään Tuksun suunnittelemia häitä? Onkohan Paulkin uskovainen (uppokastettu), vai ehkä taas ateisti, kuten Velli Johkun mukaan , tai jonkin muun uskontokunnan edustaja? - Noihin itse hääsuunnitelmiin ei enää jaksa ottaa edes kantaa, kun se jauhaa vuodesta vuoteen samaa, eikä edes ole sulhasta olemassa. Lisäksi on menossa toiseen avioonsa jo, että yleensä pukeudutaan hillitymmin, eikä varsinkaan valkoiseen huntuineen. - Ja vielä tuo iänikuinen ja aiheeton aikakausilehden syyttäminen ja korvausvaatimukset. Mitään ei tule saamaan. - Tuksu on pitkästyttävä. Keksi jotain uutta vaihteeksi. Ja eikös sen tuomiopäivänkin pitänyt kohta tulla, että mitäs näistä häistä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäs jos ei Paul halua naimisiin, tai suostu viettämään Tuksun suunnittelemia häitä? Onkohan Paulkin uskovainen (uppokastettu), vai ehkä taas ateisti, kuten Velli Johkun mukaan , tai jonkin muun uskontokunnan edustaja? - Noihin itse hääsuunnitelmiin ei enää jaksa ottaa edes kantaa, kun se jauhaa vuodesta vuoteen samaa, eikä edes ole sulhasta olemassa. Lisäksi on menossa toiseen avioonsa jo, että yleensä pukeudutaan hillitymmin, eikä varsinkaan valkoiseen huntuineen. - Ja vielä tuo iänikuinen ja aiheeton aikakausilehden syyttäminen ja korvausvaatimukset. Mitään ei tule saamaan. - Tuksu on pitkästyttävä. Keksi jotain uutta vaihteeksi. Ja eikös sen tuomiopäivänkin pitänyt kohta tulla, että mitäs näistä häistä!

        Tiettävästi "Paul" on kroaattiturvapaikanhakija. Kroaateista 86 prosenttia on roomalaiskatolilaisia. Ruotsissa näitä kroaatteja pyörii 50 000.


      • Anonyymi

        Mitä Johannalla on mennyt pieleen, kun hän on jäänyt tuohon prinsessa-/häämekkovaiheeseen eikä ole ikinä kasvanut aikuiseksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä Johannalla on mennyt pieleen, kun hän on jäänyt tuohon prinsessa-/häämekkovaiheeseen eikä ole ikinä kasvanut aikuiseksi?

        Morsiusneidoksi ehtotan ruikula-Tuksua (147 cm). Pituusarvio perustuu perhekuvaan ravintolan Gondolenin sillalla Tuksholmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä Johannalla on mennyt pieleen, kun hän on jäänyt tuohon prinsessa-/häämekkovaiheeseen eikä ole ikinä kasvanut aikuiseksi?

        Miehiä satelee ovista ja ikkunoista, eli deittejä on sovittu netin kautta, ja miesparoille lähetelty 15 vuotta vanhoja tai pikkasen käsiteltyjä kuvia, ja yllätys miehelle onkin karmea, kun paikalle lyllertää Paxu 41v pornokaupasta hankituissa vaatteissaan.... Loppu on glamourin historiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehiä satelee ovista ja ikkunoista, eli deittejä on sovittu netin kautta, ja miesparoille lähetelty 15 vuotta vanhoja tai pikkasen käsiteltyjä kuvia, ja yllätys miehelle onkin karmea, kun paikalle lyllertää Paxu 41v pornokaupasta hankituissa vaatteissaan.... Loppu on glamourin historiaa.

        Emmaponi kohtalo kesällä 2015 oli kaikkein karmein esimerkki Tunkin toteuttamasta deittikatastrofista - tähän mennessä!


    • Anonyymi

      Reetu Frederik on vapaa, tosin ikäeron pitäisi olla suurempi.

      • Anonyymi

        Tämä on hyvä sulhasehdokas. Sopivasti ystävänpäiväkin lähestyy; Tunkille ja Reetulle treffit ja jopas alkaa tapahtua! Tunkki 13.8.2015: ”Seiska pitää seksistä ja skandaaleista!”


    • Anonyymi

      No ainakin sulhot ovat realistisesti valittuja, eli suht tavallisia miehiä. Ei enää yritysjohtajia.
      Jenkkilän perinteisillä alueilla naimisiin meno on itsestään selvyys jo nuorella iällä ja uskonnollisia ollaan. Prinsessshäämekot ja isot juhlat. Johannan olisi pitänyt syntyä sinne. Alle 20 v naimisiin ja nyt olisi jo isoäiti. Olisi jäänyt strippihommat ym tekemättä.

      • Anonyymi

        Avioliittoon tarvitaan a i t o keskinäinen suhde, kunnioitus, rakkaus jne. Lisäksi sen pitää olla tasapuolista. Molemmilla pitäisi olla aidosti jotain annettavaa suhteeseen ja tuoda osuutensa yhteiseen kakkuun sekä rakkaudessa että arjessa ja toimeentulossa. Tuksulla ei ole mitään. Elää pelkissä fantasioissaan.


    • Anonyymi

      Ystävänpäivän lähetessä JTuk heitti rapsaa: Romanttista paivaa kaikille! 💕😘 Paul haluaisi vieda mut illalliselle nyt tulevana Ystavanpaivana 14.2. mutta en paase lentamaan sinne lyhyella varoitusajalla ja tiettyjen juttujen takia. Lahden jokatapauksessa kunhan saan koirilleni hoitajan. 3 koiraa on aina haaste, mutta ei este. Onneksi han pitaa myos koirista paljon!!! Suomalaiset yrittivat myos viimeiseen asti torpedoida rakkaus elamaani mutta pieleen meni. (11.2.20)

      • Anonyymi

        Joko se taas kommentoi asioitaan? Eikö sen juuri pitänyt lakata kertomasta julkisesti elämästään! Ja suomalaiset ei yritä mitään sinun suhteesi, Tuksu. Meitä ei vaan tosiaankaan kiinnosta tippaakaan.


      • Anonyymi

        JTuk jatkoa: Viime vuoden 2019 ystavanpaivana, Kamran tarjosi mulle pitkan kaavan mukaan illallisen Tukholman vanhassa kaupungissa 🌸🌹💕 juttuhan menee niin, ettei ketaan tapaa jos ei myoskaan deittaile 💕💕 Valissa mulle tuli jakso “etten halua edes ketaan” mutta kun lopetin masennuslaakkeen syomisen (joka salpaa tunteet pois) niin sen jalkeen myos sosiaalinen elamani alkoi toimimaan. (11.2.20)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JTuk jatkoa: Viime vuoden 2019 ystavanpaivana, Kamran tarjosi mulle pitkan kaavan mukaan illallisen Tukholman vanhassa kaupungissa 🌸🌹💕 juttuhan menee niin, ettei ketaan tapaa jos ei myoskaan deittaile 💕💕 Valissa mulle tuli jakso “etten halua edes ketaan” mutta kun lopetin masennuslaakkeen syomisen (joka salpaa tunteet pois) niin sen jalkeen myos sosiaalinen elamani alkoi toimimaan. (11.2.20)

        JTuksutin: Valentine’s Day is coming 🌹🌹🌹 Kamran: rikas liike mies jota myos tapailin Tukholmassa, olisi ollut hyvin innoissaan myos musta; mutta heti alussa oli henkilokohtaisia asioita jotka eivat kiinnostaneet ja hanen uskontonsa oli painvastainen minuun. Yms.muuta joka jaakoot myos kirjoittamatta. Yksityiselama; ei kuulu kenellekaan. Kirjoitan sen omaelama kerta kirjani tahan asti; mutta siihen jatan. (11.2.20)


      • Anonyymi

        JTuk kertoo lähtevänsä Lappiin ensi viikolla: Ensi viikolla sitten Lappiin! 😘😘👍✨✨✨ Sen kunniaksi julkaisen mun ja Kemissa asuvan Heidin kuvia; nama on vuosia sitten vanhassa Kampin kodissani kun han lensi Helsinkiin miehensa kanssa. Tuossa mulla oli vaihteeksi punainen tukka. Tosin Kemi ei ole Lapissa, mutta helsinkilaisen silmissa ainakin paljon sinne pain. Ihana paasta laskettelemaan taas ja kunnon lumen keskelle! ✨✨✨🤗 Miesystavani Paul tulee varmaan mukaan laskettelemaan. Mikas sen romanttisempaa kuin hirsimokki lumen keskella, takka palamaan jne! (11.2.20)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JTuk kertoo lähtevänsä Lappiin ensi viikolla: Ensi viikolla sitten Lappiin! 😘😘👍✨✨✨ Sen kunniaksi julkaisen mun ja Kemissa asuvan Heidin kuvia; nama on vuosia sitten vanhassa Kampin kodissani kun han lensi Helsinkiin miehensa kanssa. Tuossa mulla oli vaihteeksi punainen tukka. Tosin Kemi ei ole Lapissa, mutta helsinkilaisen silmissa ainakin paljon sinne pain. Ihana paasta laskettelemaan taas ja kunnon lumen keskelle! ✨✨✨🤗 Miesystavani Paul tulee varmaan mukaan laskettelemaan. Mikas sen romanttisempaa kuin hirsimokki lumen keskella, takka palamaan jne! (11.2.20)

        Luikuria Johanna kyllä osaa laskea, muusta ei olekaan mitään näyttöä. Tuskin on Paulillakaan laskettelukokemusta. - Ainoan kerran mäessä Tuksun piti ottaa sukset jalasta ja kävellä alas. - Kamrania ei ole olemassakaan. Hänestä ei kuultu halaistua sanaakaan vuosi sitten ja ainahan Tuksutin on heti laulanut kaiken julki. Viimeisen vierailun Heidin luona muistamme kyllä. - "Juttele sinä vaan, kyllä sinut tunnetaan, ja vaikka sen valheeksi vannotkin, kyllä sua uskotaan"...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luikuria Johanna kyllä osaa laskea, muusta ei olekaan mitään näyttöä. Tuskin on Paulillakaan laskettelukokemusta. - Ainoan kerran mäessä Tuksun piti ottaa sukset jalasta ja kävellä alas. - Kamrania ei ole olemassakaan. Hänestä ei kuultu halaistua sanaakaan vuosi sitten ja ainahan Tuksutin on heti laulanut kaiken julki. Viimeisen vierailun Heidin luona muistamme kyllä. - "Juttele sinä vaan, kyllä sinut tunnetaan, ja vaikka sen valheeksi vannotkin, kyllä sua uskotaan"...

        Tuksu paljasti myöhemmin viime vuonna, että Kamran olikin naimisissa ja ihan eri uskontokuntaa. - Tuksun lähipiirin eräällä ystävällä on kavereissaan myös eräs Kamran.


    • Anonyymi

      Tuksu ei enää halua jakaa elämäänsä kanssamme: "En kirjoita enaa nykyisin elamastani enka tasta eteenpain. Olen myos ollut kauan poissa julkisuudesta. (11.2.20)

    Ketjusta on poistettu 35 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe