Vinkkejä ensimmäisiin seksileluihin

Anonyymi

Olemme yli 15 vuotta yhdessä ollut pariskunta, lapsiakin siunaantunut. Tavatessamme pantiin kuin kanit. Vaimo tykkäsi kaikenlaisesta seksistä. Peppuseksi oli todella aktiivista. Kaikki lastit laskettiin kakkoseen ja hän myös piti siitäkin. Muutoinkin asentoja ja kokeilulta oli joka lähtöön.

Elämä ja perhe tuli väliin ja elämä on väljehtynyt ja urautunut. Seksiä on kyllä aika-ajoin. Olen itse aika kokeilunhaluinen ja aika paljon kokeneempi kuin vaimo. Hän ei oikeastaan enää tykkää kuin muutamasta asiasta.

1. öljyinen hierominen. Yli kaiken. Öljyän hänen seljän, peppuraon ja pimpsan. Pitkin tasaisin ja lämpimin käsin hieroen hän kääntää pepounsa oikeaan asentoon ja pääsee asiaan.

2. Suuseksi. Annan vaimolle noi paljon kuin vaan voin nuolentaa. Lirkutan klitorista kielellä ja huulilla. Nuolen välillä pyllynreikää ja taas klittaa. Varma keino, jolla hän tulee, on työntää sormi perseeseen ja runkutella yhtäaikaa nuolemisen kanssa. Tässä joskus on käsi karhea ja tulee noottia.

3. Tulen ihan vaginaan sisään ja hyväillen käsin klitorista. Öljyän paikat hyvin ja tarvittaessa välillä nuolen märäksi. Sään lykkiä ihan tosissaan perille saakka hiki hatussa ja käsi miljoonalla mutkalla pimpassa, ja yleensä saan hänet laukeamaan.

Naisena: mitä suosittelisit meille mukaan petiin? Kuvittelisin että tällä kokemuksella tarvittaisiin mukaan jotain peppuun työnnettävä , jota voi käyttää siinä, kun häntä nuollaan, ja mahdollisesti pannaan ihan pimpsaan. Haluaisin saada hänet taas innostumaan kunnolla peppuseksistä, joka oli aikoinaan hyvää. Nyt silloin tällöi pääsee laukeamaan kakkoseen.

Toinen, kun tulen pimpsaan, millainen pöristin olisi paras klitoriksen kiihottamiseen yhtäaikaa. Nyt teen sitä ihan kyllä käsin, mutta oksinko jotain, millä saa kunnon tohinat alakertaan.

Tietenkin, jos vielä joku sellainen, mikähän voisi pitää omaa kivaa.

Linkkejä ja suosituksia kiitos.

Vaimo saa kyllä minulta kaiken mitä älyää kysyä tai toivoa, mutta kun ei älyä kysyä eikä toivoa. Kunnon himot on käyty toteuttamassa muiden varattujen naisten kanssa. Se ek liity tähän. Haluaisin kokeilla vielä jotain pientä yllätystä hänelle.

6

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pane sitä vosua ens kerralla keittiön pöydän päällä ja se jälkeen pyyhit slerssin keittiön verhoihin... eiköhän siinä ole yllätystä kerrakseen. 🤔

      • Anonyymi

        Olen vetänyt keittiön pöydällä hanuriin ihan armotta aikoinaan. Sekä ykkös, että kakkosluukkuun. Aivan loistavaa nostaa jalat olkapäille ja tuupata hanuriin yhtäaikaa, kun hieroo Ykkösluukkua. Ei tulisi yllätyksenä sekään. Munan sai pyyhkiä ihan pillun tai persekarvoihin.

        Nyt kysellään kumminkin vinkkejä muilta aiheeseen liittyen.


    • Anonyymi

      Käykää seksivälineliikkeessä kysymässä neuvoa, siellä on yleensä hyvä ja asiantunteva palvelu.

    • Anonyymi

      Olisko joku Satisfyer Partner kokeilemisen arvoinen...

    • Anonyymi

      Joku ei liian iso dildo nyt alkuun, ja voi vaihtaa, jos ei tunnu oikealta teille.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe