Jumalanpilkan kriminalisoinnin lopettamiseksi kansalaisaloite

Anonyymi

Kansalaisaloite jumalanpilkan kriminalisoinnin lopettamiseksi eli rikoslain uskonrauhapykälän ensimmäisen kohdan poistamiseksi on ollut avoinna allekirjoitettavana jo pari kuukautta. aloite nro 4429.
Se ei ole jostain syystä saanut juurikaan julkisuutta.

4

<50

Vastaukset

  • No, Jumalauta markkinoikaa sitten kunnolla!

    Uskon asioita ja tahoja saa reilusti ja kunnolla arvostella: TOTUUS on, että uskovaiset uskovat Alien-Olentoihin ja suurin osa ihmisistä uskoo Niiden olemassaoloon.

    Kuitenkin, kun kyseeseen tulee esim. jonkun ihmisen todistus tai väite Näistä Alien-Olennoista, hänen/heidän kohdallaan nämä muut ihmiset (jotka myös uskovat Niiden olemassaoloon) väittävät Niitä kyseisen ihmisen mielikuvitusolennoiksi.

    Oikeus tulee takaisin maailmaan ja vain virallinen taho sen voi pilata, tuhota. Tulemme ikävä kyllä saamaan erittäin paljon paskaa ja harmia niskaan, koska virallinen taho EI aio jatkossakaan eväänsä lotkauttaa minkään oikeuden puolesta. Palkkaa kyllä nostavat, oikein ikuisia eläkevirkoja! Että silleen!

  • Onhan se naurettavaa rangaista sellaisen pilkkaamisesta, mitä kukaan ei ole taatusti nähnyt tai kuullut vaan se on pelkästään uskomus korvien vämissä

  • Kyllä lähes kaikki ovat nähneet ja kuulleet Raamatun Sanaa. Pidetään jotkut asiat vielä pyhinä. Kaiken irvokkuuden keskellä ja varsinkin siksi. Koti, uskonto ja isänmaa. Kaikkia arvoja on rikottu ihan kympillä. Saa jo riittää kiitos.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.