USA rasismi-hysterian kourissa!

Anonyymi

Baltimorelainen mustaihoinen demokraattien naisedustaja haukkui aiheettomasti etelärajan laittomien maahantulijoiden kokoamisleirejä.
Presidentti Trump kommentoi aiheellisesti , kuinka tuon edustajan oma vaalipiiri Baltimoressa on rottia vilisevä sekasotuku.

Ja kappas! Vasuripoliitikkojen ja vasurimedian mielestä Trump oli taas ihan rasistinen? Eli pelkkä jonkun asuinlaueen kunnon kritisoiminen on muka rasimia, JOS siellä sattuu olemaan ei-valkoinen vähemmistö!

Rasismi-kortin heilutelu meni taas kerran överiksi...

4

<50

Vastaukset

 • Varmasti nuo kortin heiluttelijat haluavat antaa sen kuvan, että Trump kutsui mustia rotiksi? ;-)

  Mikä kertoo VAIN vasurien omasta kieroutuneesta ajattelusta. Koska ei minulle eikä kellekään terveesti ajattelevalle ihmiselle tule mieleen tuollaista johtopäätöstä.

  Noin alhaiseksi on poliitinen peli mennyt, kun vasuritahot yrittävät kaikin tavoin alentaa Trumpin nousevaa kannatusta varsinkin vähemmistöjen parissa.

 • Sana Rasisti oli alunperinkin Leon Trotskyn keksimä sana jolla voidaan taktisesti pilata vastustajan kritiikki vedoten siihen että hän olisi muka rasisti koska hän arvostelee toisen rotuista henkilöä.

 • Korjaus: Kyse oli kongressin mustasta MIESedustajasta.

  Kuvitelkaapa, jos hän olisi haukkunut valkoisten asuinaluetta.

  Olisko rasismi-syytökset lennelleet? Mitä mieltä?

 • Ja TAAS on tämän palstan sensuuri mennyt överiksi, kun neljä kommentia on poistettu!?

  Syyhän ei ole niiden asiattomuus van asiallisuus, kuten aina...

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  55
  379