Miksi Persut kasvaa kyselyissä?

Anonyymi

Aivan tolkutonta, ovat jo yli 20 % ja sosdemit sentään hoitavat kiitettävästi pakolaisasiat.

39

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hallituksen politiikka sataa suoraan persujen laariin. Kyllä kai hallituksen pitäisi ajaa Suomen etua. Nyt näyttää siltä, että muut asiat ovat etusijalla.

      • Anonyymi

        Kasvava joukko ihmisiä hyväksyy ja kanttaa Perus-suomalaisten edustamaa kantaa,voi olla,että seuraava pääministeri on HALLA-aho!


    • Anonyymi

      SDP on suurin puolue! Gallupit ja persujen mielipiteet voi jättää omaan arvoonsa. Nyt tehdään demaripolitiikkaa!

      • Anonyymi

        Näin on. Nyt tehdään demaripolitiikkaa ja kannatus gallupeissa vajoaa.


      • "SDP on suurin puolue! "


        Missä kvadraatissa elät?


      • Anonyymi

        Demari politiikkaa, omat edut palkkiot ja palkat sekä puolue tuet on saatu jo kuntoon Rinteen palkkio nostettu 1000€ ja ministerien 300€
        Palkattu 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikooavustajaa !

        Työttömät ja eläkeläiset sekä vanhukset unohdettu ,mitä nyt näistä lupauisista?

        Kun on Korpilammella viiniien vomalla omat asiat saatu omat. Asiat kuntoon!


      • Anonyymi

        Se on niin,että jos Keskusta lyö hanskat pytään,niin Rinteen hallituksella ei ole enemmistöä,keskusta ei ole kiitollisuuden velassa demareille.Lindman ja Rinne haukkuivat neljävuotta naama punaisena Sipilän halliutusta,mikään ei kelvannut,kaikkea vastustettiin,ihan kaikkea.


    • Anonyymi

      Vastaus:

      Suomalaiset ovat kaikki persuja, mutta persulla normaalistikin ottaa aikaa tajuta...

    • Anonyymi

      Mitä persut tekee 20% kannatuksella, ei mitään. Ainoastaan he voivat huudella oppositiossa. Kokoomus ei lähde jatkossakaan persujen kanssa hallitukseen, on heillä niin erilainen arvopohja. Mikään puolue ei ota persuja hallitukseen mukaan eli ihan turha puolue.

      • Ensi kaudella taitaa olla niin, että persut ovat pääministeripuolue.


      • Anonyymi

        Kyllä lähtee ja voi Keskustakin lähteä,toveria pelottaa ,jos keskusta kaataa Rinteen hallituksen,niin entäs sitten?


    • Anonyymi

      Näillähän on hätä. Kohta kannatus on 25 %. Ja mikä ettei sitten 30 %. Kyllä kumppaneita löytyy.

      • Anonyymi

        Korkeintaa kumppareita...kivaa niin kauan, kun olisi otetatva vastuutakin.


    • https://www.is.fi/politiikka/art-2000006188713.html

      SDP:n pitää kutsua hätäkokous koolle ja vaihtaa Antti Rinne toiseen Anttiin.
      Antin vetämänä puolueelle käy yhtä huonosti kuin Sinisille ja Kepulle.
      perussuomalaisten Halla-aho on liian ylivoimainen älyllisesti hitaasti käyvlle Rinteelle. RKP:n talautusnuorassa kulkeva Rinne on myrkkyä kannatukselle.

      • Anonyymi

        Tuohon kun lisää ne ilmastovouhottajamuijat siinä kyljessä niin ei kukaan täysjärkinen suomalainen pysty demareita äänestämään. Huuhaaporukalle kun on olemassa vihreät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon kun lisää ne ilmastovouhottajamuijat siinä kyljessä niin ei kukaan täysjärkinen suomalainen pysty demareita äänestämään. Huuhaaporukalle kun on olemassa vihreät.

        Homotusta ja kaikenlaista irstailua vaan suositaan niin demareissa kuin ylessäkin ei mitään rajaa


    • Anonyymi

      Tämän hallituksen alkutaipaleella ilmoitetaan pakkoruotsittamisen jatkumisesta ja kyykytetään köyhiä omistusasujia. Tämä hallitus näyttää aivan samanlaiselta persereiältä, kuten muutkin hallitukset ovat näyttäneet. Ei mitään uutta auringon alla. Minä äänestän seuraavaksi persuja ihan kostoksi. Oikein mahdollisimman hirveää natsia. Saavatpa muutkin kärsiä enkä aina minä yksin.

      • Pakkoruotsia kansalle, joka ilolla maksaa veroja virkamiesruotsista.

        Isis-äidit maahan, ja kansa tykkää maksaa vielä lisää veroja.

        Rinne ottaa lisää velkaa ja taas saadaan maksaa lisää veroja.

        Koska Kreikka maksaa Urpilaisen lainapaketin takaisin?


    • Anonyymi

      Naiset ei halua persuja hallitukseen, koska Lähi-Idän ja Afrikan poikia alettais laivaamaan lähtösatamiin. Suvakithan kiskois ne kaikki Eurooppaan. Joten tytöt kiusaa, eikä ota erilailla ajattlevia mukaan.

    • Anonyymi

      Koska kaikki köyhälle kansalle luvatut lupaukset on petetty ,eli alle 1400 euroa saaville eläkeläisille ei ole tullut eläkkeisiin luvattua sataa euroa !

      Ei ole vanhusten 0.7 hoitajatakuu edes toteutumassa ,on siirretty vuodelle 2025 ,vanhusten hoito on edelleen Retu perällä ,makautetaan märissä vaipoissaan , kun hoitaja henkilöstöä on liian vähän,demarit hävetkää !

      Työttömille luvattu aktiivi malli purkamatta ,sekin siirretty tulevaisuuteen kun hallitus puolueet riitelee näissä lupauksista !

      Mutta kyllä yhteinen näkemys on löytynyt puoluetuen nostamisessa 25%!.
      On omat ministeri palkiot nostettu pääjehulle 1200 € ja muillekin300€ ,eli on yhteinen oma etu OK! Ja ei ole myöskään unohdettu kavereita , palkattu 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa ,joiden palkiot evät yhteisesti kyllä saatu sovittua !

      Jostakin syystä on sovittu. Afrikkaan kehitys apua 700 miljoonaa ,helppo nakki !

      Kun taas Sanna Marin peruu lupauksiaan/valehtelee rataverkon rahojen osalta ,samoin kuin tosiaan Nuo Rinteen lupaukset hoiotakuu ja vappu satanen ja Hoitotakuu hoitamatta siirretty vuodelle 2025 ,eli voi pyhä Sylvi tätä porukkaa joka on ollut demari lupauksien toteuttamisessa ,on tosiaan vain omien ja lähipiirin asiat hoidettu ,kansa on unohdettu!

      • SosiaaliDem pettää varmasti.


    • Anonyymi

      Persut olivat viiden ministerin voimin hallituksessa ja mikä oli lopputulos.

      • Se, että todelliset persut erkanivat vääräuskoisista.


    • Anonyymi

      Eläkeläiset kitisevät turhaan. Ensin autetaan heikoimmassa asemassa olevia. Suomen eläkeläisillä on ruokaa, katto pään päällä eikä sotaa näköpiirissä. Mutta miettikääpä miten Afrikassa! Joten solidaarisuutta kiitos.

    • Anonyymi

      Miksi SDP:n kannatus on vain 5% pienempi kuin perussuomalaisten? Virhemarginaali ei riitä selitykseksi, tuloksissa lienee joku harhaanjohtava korjauskerroin.

    • Anonyymi

      Hölmölässäkin on joillakin vielä järkeä ettei enää luoteta valepuolueitten jorinoihin ja pelkkiin huuhaa lupauksiin. Tätä menoa SDP on tynkäpuolue samassa sarjassa missä RKP on eikä tämä valehallitus toimi koko kauttaan.

      Viherpunikit rimpuilevat vielä nuorison kannatuksilla, mutta miten käy kun nämä seinille hyppivät tajuavat että heitä pahasti juksattu ja heille tuleekin surkea tulevaisuus.

    • Anonyymi

      Gallupit ja vaalit ovat eri asia. Gallupeilla ei jaeta eduskunta paikkoja vaan vaalien tulos määrää sen. Gallupeissa voi sanoa mitä tahansa ja kun mennään äänestyskoppiin niin siellä tehdään päätökset. Eu vaalien aikaan rummutettiin persujen kannatuslukuja, mutta miten kävi, persut laahasivat kaukana perässä kun äänet oli laskettu. Kyllä kansa tietää.

    • Anonyymi

      SDP on suurempi puolue kuin Perussuomalaiset. PISTE.

      • Anonyymi

        Taitaapa tuo sinun piste olla perseessäsi SDP on tullut matkansa päähän eikä sen valehtelijoilla ole enää mitään arvoa.


    • Kun havainnoi ihmisten mieliä - ajatuksia, niin ei ihme, jos Perussuomalaisten kannatus nousee ja nousee. Kannattajia on laidasta laitaan aina yritysjohtajiin - korkeasti koulutettujiin saakka. Ymmärrän, miten kannatuksen nousu tulee juuri tästä porukasta ikään kuin ihmisten näkökyky alkaa tervävöityä. Nähdä kauemmaksi tulevaisuuteen ja asioiden hoitamisen vaikutus.

      Kuten jokainen voi havainnoida ja tietääkin, niin Perussuomalaiset ovat todella ajattelutavaltaan erilainen puolue kuin myös sen kannattajat. Puolue, joka näkee tärkeäksi maan itsenåisyyden ja SITEN mahdollistaen itsenisesti oman maan asioiden hoitamisen. Muut puolueet eroittuvat juuri tästä tekijästä. Vuosikymmenien saatossa muiden puolueiden ajattelutapa - kannattajineen on siirtynyt koko maailman ongelmien hoitamiseen. Tavallaan sama käyttäytyminen on koko kansan ja näin hmisen on erittäin vaikea sitoutua elinympäristönsä kehittämiseen.
      Ihminen haluaa ottaa rusinat pullasta oman edun saamiseksi. Terveysalan muutos on myös hyvä / huono esimerkki tästä alueesta. Tätä samaa ajattelutapaa omaavat muut puoueet - tosin ymmrtämättä mitä tekevät.Vaalien aikaan tuli jo selväksi miten muiden puolueiden ajatusmaailman on vienyt / kohdistunut maailman asioiden hoitaminen. Aikuisen oikeesti oman maan asioiden / kansalaisten
      hoitaminen on jäänyt vähempi arvoiseksi.
      Kuvitelkaapa mikä vaikutus tällä on jo nyt. Aikoinaan maamme koulutus ja terveydenhoito oli maailman huipputasolla, mutta mitä se on aikuisen oikeesti tänä päivänä. Politikkojen ajatusmaailma on todella siirtynyt maailman asioiden pariin ja oman maan - kansalaisten - asioiden hopito on erittäin vaikeaa ja haasteellista. Ikään kuin tervan juontia. Tosin - sokeudestakin on kysymys eli ei ymmärretä kokonaisuutta miten maan asioiden hoitaminen tulisi tehdä. On valittu väärä tie, jolla tiellä ei ole Perustussuomalaiset ja siksi kantavat rasistisuuden viittaa.
      Niin, mitä on aikuuisen oikeesti rasistisuus. Itse olen kuulemma rasistinen ihminen - vaikka AINA käsittelen vain ihmisen käyttäytymistä ja ihmisen elinympäristön kehittämistä ja painottaen ihmisen sitoutumista OMAN elinympäristönsä keittämiseen.
      Välttämään kehitystä, jossa tyhmemmän eväät syö sivulliset ensiksi ja pian ei kemelläkään ole mitään tarjolla / annettavaa.

    • Anonyymi

      Demarit on suurin puolue ja pääministeripuolue.
      On se persujen vaikea ymmärtää etteivät he ole suurin puolue.
      Vaikka persut saisivat vaaleissa lähes 50 % äänistä he olisivat oppositiossa ja syynä on on arvopohja jota mikään muu puolue ei tunnusta. Äärioikeisto on oma sakkinsa ja siksi siirrettiin sivuun istumaan eduskunnassa.

      • Anonyymi

        Missäs se arvo pohja asuu ja luuraa

        mamumiesten munissako?

        PS ainoa joka puolustaa suomalaisia arvoja? Pohja on vielä edessä keskustan jäljiltä-kokoomus säesti


      • Anonyymi

        Naurettava väite "arvopohja". Kuka erittelee mitä tuo arvopohja pitää sisällään?

        Onko arvopohja verorahojen jakaminen? Onko se kehitysapurahojen määrä? Onko se suomalaisten edustaminen?

        Luetelkaa nyt kansantajuisesti tuo arvopohja joka on muilla mutta ei persuilla. Perin lapsellista hokea arvopohjaa, jos siihen ei kykene antamaan selkeää vastausta.


    • Anonyymi

      Sivistynyt ihminen ei äänestä persuja. Hän äänestää demareita. Demarit kannattavat kehitysavun tason reilua nostamista ja huolehtivat maahan saapuvista hädänalaisista. Emme käännä selkäämme Välimeren yli saapuville pakolaisille. Tervetuloa!

      On myös huolehdittava harhautuneista. Isis-leirillä olevat lapset ja heitä huoltavat äidit, jotka ovat toimineet kotirouvina vaikeissa oloissa on haettava kotiin. Kun heidän sopeutumisensa rahoituksessa ei kitsastella ja osoitamme luottavamme heihin, he voivat uudestisyntyneinä harjoittaa uskontoaan rauhanomaisesti vapaina ja tuotteliaina kansalaisinamme.

      • Anonyymi

        Siis, onko tämä se arvopohja? Suomen pitää ottaa lisää velkaa ja antaa kehitysapuun.

        Otettava Isis terroristit ja satsattava heihin verorahaa vaikka kaikki tahot, turvallisuudesta huolehtivat, varoittavat niin tekemästä?

        Nämä "kotirouviksi" sanomasi naiset kivittävät ja puukottavat leireiltä tulleiden tietojen mukaan nytkin. Näitäkö sinä haluat Tarjan kanssa tänne Suomeen?

        Tarja Halonen käski tehdä niin, vaikka valtion turvallisuudesta vastaavat torjuivat moisen vaarallisena, ei pelkästään persut.


      • Anonyymi

        Lasten kasvatuksessa ja virheitä tehneiden tuomitsemisessa ei pidä olla liian ankara,jokainen täällä tekee päätöksiä järkensä ja elämän kokemusten pohjalta,siis saako kansa sellaisen hallituksen kuin ansaitsee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lasten kasvatuksessa ja virheitä tehneiden tuomitsemisessa ei pidä olla liian ankara,jokainen täällä tekee päätöksiä järkensä ja elämän kokemusten pohjalta,siis saako kansa sellaisen hallituksen kuin ansaitsee?

        Persut kohta 23 prossaa ja kulkee taas Woitosta WOIttttooooon


      • Anonyymi

        "On myös huolehdittava harhautuneista. Isis-leirillä olevat lapset ja heitä huoltavat äidit, jotka ovat toimineet kotirouvina vaikeissa oloissa on haettava kotiin. "
        Kerrankin oikeassa on tuossa kirjoittaja me tarvitaan tänne oikeaa Isisin kulttuuria muuten tämä maa painuu jonnekin pimentoon missä ei tapahdu mitään. Nuo kotirouviksi lähteneet naiset heillä on paljon annettavaa meille he ovat koulutettuja veitsien käyttäjiä ja aseetkin ovat tuttuja heille. Suomessa ihmiset on tottuneet vain turvalliseen elämään ilman jännitystä mitä selän takana tapahtuu ja siihen nämä korkeasti koulutetut Isisin naiset tuovat muutoksen.


    • Anonyymi

      Mikä on "porvareitten" arvomaailma?
      Se on kaljan ryystäminen pubissa ja avustusten nostaminen ja sitten ollaan niin porvareita.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2819
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      386
      2690
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2210
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1855
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1718
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1603
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1502
    Aihe