Kabaali sanoi naali

Anonyymi

Tämä aihe oli aamu-teeveessä esillä vaikka en ehtinyt katsoa siitä kuin pari minuuttia kun heräsin niin myöhään. Aihe on siis yksityisyyden suoja.

https://yle.fi/uutiset/3-10135093

https://www.bbc.com/news/av/world-asia-china-42248056/in-your-face-china-s-all-seeing-state

Me saimme Suomeen viime keväänä lain, joka sallii kansan kontrolloimisen vapaasti ja se meni läpi ilman eduskunnan äänestämistä.

Minä jouduin heidän hampaisiin jo yli 30 vuotta sitten asuessani Helsingissä talossa jossa asui useita poliittisesti silmäätekeviä henkilöitä. Oikeastaan niitä ei asunut kuin kolme. Minä ajauduin valvojien haaviin heidän takiaan. Minulle oli sanottu että sitä taloa valvotaan, mutta en oikein uskonut koko juttuun. Tässä sitä nyt sitten ollaan. Minä olen elänyt jonkinlaisessa symbioosissa heidän kanssaan. Google sanoo että symbioosi tarkoittaa lajien välistä vuorovaikutussuhdetta, josta molemmat osapuolet hyötyvät.

Tuo hyöty on vähän kaksipiippunen juttu. He ovat varmaan tehneet minulla miljoonia ja minä olen jäänyt nuolemaan näppejäni. Mutta asiahan voi muuttua aina. Minulla ei ole mitään estettä käräyttää heidän touhujansa, mutta ongelma on se etten tiedä keitä he ovat. Jos joku tarkkailee sinua selkäsi takana, niin mistä sinä voit tietää, kuka se on, ellei tuo itse paljasta itseään.

Anonyymi
27.7.2019 19:14
Minä sanoin eräässä ketjussa olevani tuo Haamumies jonka kuvaa levitettiin Palmeen murhaajana vuosi tolkulla, vaikka jo heti Hans Holmérin erottua oli lehdissä juttuja ettei kuva esittäisikään murhaajaa, vaan aivan jotakuta muuta. No minä tulin kaapista ulos ja kerroin että se olen minä. Se ketju, missä tuon kerroin, poistettiin kokonaan montakin kertaa kun laitoin sen aina uudestaan. Ketjun nimikin oli "Kaapista ulos".

"En itse ymmärrä sitä miksi monet ihmiset sen lärvinsä haluaa mahdollisimman kovasti esiin saada, ehkä siksi että niillä on kovin vaan huono itsetunto."

En minä tullut kaapista ulos huonon itsetunnon takia, vaan siksi että tuo kuva voi ainakin osaltaan ratkaista tuon murhamysteerin.

Ihmiset ei ymmärrä asioita. Määritelkääs nyt kuka on tai oli HAAMUMIES.

Palmesta alkoi tuollainen ihmisjahti (manhunt) aikakausi ja siitä on jo yli 33 vuotta. Ameriikassa on taas sellainen meneillään sikkä sipulifestivaaleilla saatiin vain ammutuksi yksi ampuja ja sanotaan että ampujia olisi ollut kaksi.

https://www.youtube.com/watch?v=2DjOdgpzjaM

KOMMENTIT:

Gary Frye
17 hours ago
I cannot believe the calloused heartless people cracking jokes about this in the comments. You’re just as heartless as the shooter. (En voi uskoa kuinka sydämensä kovettaneet ihmiset vain vitsailevat aiheesta kommenteissaan. Te olette yhtä sydämettömiä kuin ampuja)

Jokunen kommentaattori oli sitä mieltä että ammuskelu oli huijaus ja lavastus. Vaiko vain huijaus. Tai mikä on ero. Huijaus > lavastus? Hän sanoo sitä kabaaliksi false flag operaatioksi. Näitä näin ajattelevia on kommentaattorien joukossa jokunen. Muut vitsailevat aiheella. On mainittu vampyyrit ja Draculakin ampujaksi. Onhan kyse valkosipulista.

keith boyd 1
hour ago
Another "Deep State" cabal false flag shooting. (hän pitää tätä false flag operaationa) https://en.wikipedia.org/wiki/Cabal

Tuo keskustelupalstoilla käytävä keskustelu suosii vitsiniekkoja. Minäkin olen sellainen että näen asioissa huvittavia puolia, mutta joskus huumorini ei aina oikein riitä. Mutta vakavasti ei jaksa kauan keskustella, sillä mieli murtuu. En silti kehoita teitä hassuttelemaan vakavilla aiheilla. Mutta kantaa voi ottaa.

Onko salakatselu/kuuntelu kotonasi ja ulkona vakava asia, että joku taho tarkkailee sinun jokaista liikettä mihin ikinä menetkin. Kiinalaisilla ei ole Ukko Yli-Jumalaa taivaassa, joka tekee homman poliisin vakoilijoiden puolesta, mutta ei ne ole kiinalaisia jotka minua vahtivat ylläpidon ja moderaattorien lisäksi vaan se on jokin tuollainen kabbaali juttu. https://en.wikipedia.org/wiki/Cabal

14

927

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täydellinen tietämättömyys maailman asioista todellakin antaa keskusteluavauksiin uusia ulottuvuuksia. Mahdollisuudet ovat rajattomat! :D

      Menikö siviilitiedustelulaki läpi eduskunnassa perustuslain vastaisesti? Olen tietämätön, mutta en minä aloittanut tätä ketjua.

      • Anonyymi

        Peking > Viime syksynä BBC:n toimittaja John Sudworth yritti kadota Kiinaan.
        Pilataan jännitys heti alkuun: Sudworth ei ollut pakomatkalla. Hänen tarkoituksensa oli testata, kuinka nopeasti Kiinan miljoonat valvontakamerat löytäisivät hänet. Kesti seitsemän minuuttia ja mies oli kiinni. Haamumiestä on etsitty yli 33 vuotta. Mutta muistakaa! Hän ei ole Palmen murhaaja.

        TÄSTÄ VÄLISTÄ POISTETTU OSIO JOKA AIHEUTTI POISTON. TÄMÄ POISTETTIIN ALLA 10:ssä minuutissa.

        Anonyymi
        28.7.2019 17:09
        Uusi

        https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

        Enhän minä ole tuonkaan näköinen tai ollut, mutta tunnistin siitä itseni. Sitten Helsingissa sellainen teatteri kuin Venus otti sen esitteeseensä ja otsikoksi tuli Rikhard III jota näytelmää ei ainakaan siinä ositteessa esitetty mitä julisteessa oli.

        Jumalan Teatteri oli jatkoa Venukselle. Julistetta oli liimattu tolppiin ja seiniin sellaisen reitin varrelle jota käytin töistä kotiin. He tiesivät missä liikuin ja tuolla julisteella joko pelottelivat minua tai jotain. En tiedä. Sairas huumorintaju vai oliko paskan heitto ihmisten päälle huvittavaa, Pariisin Bataclan isku oli huvittavampi, niinkö?

        https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006187967.html

        Tilaan oli tyhjennetty vaahtosammutin, jonka seurauksena näyttely oli vaalean sammutusjauheen peitossa. (tämähän ei voi liittyä yli 32 vuotta sitten olleeseen tapahtumaan paitsi että tekijöitä ohjailee Kabaali-naali)
        Minulla ei ole pakko oireita kertoa tätä vaan haluan teitää miksi vaikka Jumalan teatteri meni heittämään paskaa yleisön päälle Oulussa. Sitten vaahtosammuttajat merkitsevät myös jotain. He sumuttivat jauhetta yleisön päälle.

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4bebf4b3-bbb0-433a-9ce0-b7261da1b89b

        Onko Nokiallakin Kabaali-naali ollut taas asialla ohjailemassa?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      MULLA ON ONKELMA. haluanko olla julkkis vai taivis KUN KUITENKIN OLEN tavis. Tavallinen ihminen, joka sattui asumaan väärässä paikassa väärään aikaan.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      18.7.2019 20:34

      En ole kenenkään puolella, enkä ketään vastaan, mutta ihmettelen keskustelujen yltymisestä vihapuuheesta. Tuntuu,että vihapuheeksi leimataan totuuden kertominenkin. Sanotaan, että ei ketään saa loukata puheella, mutta teoilla näköjään saa loukata ihmisiä mielin määrin. Jos joku murhaa ihmisen, häntä saa kutsua vapaasti murhaajaksi. Jos joku tekee rikoksen, häntä saa vapaasti kutsua rikolliseksi. Jos joku tekee idioottimaisia tekoja, häntä ei sitten olekaan lupa kutsua idiootiksi, sillä se kasottaisiin vihapuheeksi.

      En minä tullut kaapista ulos huonon itsetunnon takia, vaan siksi että tuo kuva voi ainakin osaltaan ratkaista tuon murhamysteerin.

      Ihmiset ei ymmärrä asioita. Määritelkääs nyt kuka on tai oli HAAMUMIES.!

      Haamumies on syytön. Siinä määtitelmä vai pitäisikö hänen tuntea syyllisyyttä jostain?

    • Anonyymi

      En minä tullut kaapista ulos huonon itsetunnon takia, vaan siksi että tuo kuva voi ainakin osaltaan ratkaista tuon murhamysteerin.

      Ihmiset ei ymmärrä asioita. Määritelkääs nyt kuka on tai oli HAAMUMIES.!

      Haamumies on syytön. Siinä määtitelmä vai pitäisikö hänen tuntea syyllisyyttä jostain?

      Sori. Mä oon taas niin kännissä et mä en muista kirjotinko ton viestin ylä-osan Tai en mä muista oonko kirjoottana tota ala-osakaan. Mutta mä oon toi Jaamumies. Täi Häämymies. Eiku Haamumies.

    • Mielestäni hra Anonyymillä on hyvin hauskat ja ajatuksia herättävät kirjoitukset ainaisten Kuukäynti riitelyjen asemesta.

      Tietysti viina joskus loppuu ja bajamajoja työnnetään nurin jos siellä on joku ilkeä otus.
      Leganista en tiedä yhtään mitään mutta Palme oli maailman globalistieliitin sätkykoira joka joutikin mennä.
      En tätä sillä sano että tappaa olisi pitänyt.

    • Anonyymi

      Kiitos herra nazi (ei Goereng, Bullah tai Göring) sanasi ilahduttivat kovasti. Kirjoitin tuossa klonk klonk klonk ketjussa assosiaatioista ja ettei saa yhdistellä asioita miten sattuu ja sanoin kai joskus että nimimerkkisikin saataa johdattaa ajatukset hakoteille. Luen aina mielelläni mielipiteitäsi asioista ja vaikken ehkä ihan samaa mieltä kaikesta olekaan niin sinulla tuntuu kuitenkin olevan järki päässä ja ymmärrät maailman menoa.
      Olemmekohan väärällä palstalla sillä eihän tässä mitään salaista ole että joudumme olemaan salaliitto palstalla. Historian palstakin olisi parempi. Minä en ymmärrä miksi Mainilan laukaukset ovat historian palstalla tai ymmärrän kuitenkin. Sehän on historiallisesti myönnetty olleen salaliitto, Kestääkö yhtä kauan kunnes Kuuhuijaus ja Palmen murha luetaan julkisesti olleen huijausta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15730659/taalla-eras-herrasmies-on-yrittanyt-avata

      KIITOS!

    • Niin.

      Minultakin poistettiin viestini jo ennen julkistamista koskien julkaisemaasi poistettua viestiä. Siinä linkattiin Kuu- ukkeleiden merkillistä temmellystä Kuun pinnalla.

      Olen pohtinut heidän omituista taaperteluaan Kuun pinnalla.
      Pissa- ja kakka- viemäröinti oli kai suunniteltu tapahtuvaksi niin että eritteet olisi imetty selkäreppuihin ilman paidan helman tahriintumista.
      Paristot kyseisestä järjestelmästä olivat ehkä loppuneet ja monen päivän alapääeritteet haittasivat jo kiusallisesti herrojen liikkumista.

      Armstong oli oksentanut lisäksi kypäräänsä joka haittasi lievästi näkyvyyttä.

    • Heh heh, hra anonyymillä on aivan riemastuttavia puheenvuoroja joita ei ainakaan minulta nyt aivan heti vastaväitteitä löydy.

      False flag- hyökkäykset ovat nykyisin jokapäiväistä toimintaa globaalimarxistien toimintaa etno- nationalisteja vastaan.

    • Anonyymi

      Regoliitti on kivipintaisen taivaankappaleen pinnassa olevaa hienojakoista pölyn kaltaista ainesta. Sitä on tavattu muiden muassa Maassa, Kuussa, Marsissa ja joillain asteroideilla.

      Mites toi regoliitti suhtautuu lämpötilan vaihteluihin kun välissä ei ole ilmaa joka lämpenee/kylmenee ensiksi (vai lämpeneekö/kylmeneekö - Sahara?). Voiko Kuussa olla lämmintä tai kylmää kun ei ole kaasukehää mikä lämpenisi tai kylmenisi.

      Kysymys heitetään herroille Fat Earth ja pähkäilijä ja kyllä muutkin siihen saa vastata. Kuten näette. En minä kaikkea tiedä. Minulta taas voitte kysyä Palmen murha huijauksesta.

      Minua suoraan sanoen vituttaa toi moderaattorin toiminta. Samalla kun se poistelee noita viestejäni jotka taisivat jopa huvittaa ainakin herra nazia. Kiitos vaan komplimentista, mutta eihän ne enää paljon naurata kun ne eivät saa jäädä tänne.

      Tuo on ihan asiallinen kysymys kun kysyn onko Kuussa kylmää/kuumaa kun ei ole kaasukehää mikä lämpenisi. Onko avaruudessa kylmää/kuumaa. Tarttisko ite ottaa selvää, niin kuin herra Fat Earth kehoittaa. Sanois edes mistä siitä voisi lukea.
      Löysin tällaisen. Varmaan löytyy muitakin. Oliko kysymykseni niin tyhmä että se poistettiin sen takia. Ok ja hyvä on, mutta miksei nyt saakaan puhua oikeastaan enää mistään. Toi linkki ei pysy auki kovin kauan.

      https://tieku.fi/maailmankaikkeus/hiukkaset-sateilevat-lampoa-avaruudessa

      Katso mielummin tämä. http://www.edu.helsinki.fi/astel-ope/lampo_ja_energia/lampo_siirtyy.htm

      Kappale lähettää sitä enemmän lämpösäteilyä, mitä kuumempi se on. Lämpösäteily voi edetä myös tyhjiössä.

      Kun paistat pullia uunissa, on uunissa olevien pullien, uunipellin ja ilman lämpötila sama. Uunissa oleva ilma ei polta ihoa ja pulliinkin voit jopa koskea, mutta kuuma pelti aiheuttaa välittömästi palovamman.

      Kuinka kuuma Kuun pinta siis on jos siellä päivisin on pirun kuuma ja öisin pirun kylmä. Päivä kestää pari viikkoa ja yö samoin. Väliin täytyy kuitenkin jäädä aamu ja ilta. Kauanko ne kestävät. Meillä pohjolassa kesäsin yöt ovat hyvin lyhyitä. Tarttisko meikäläisen lukea siitäkin itse.

      • Pahoittelen suuresti kun ystäväkseni tulleen hra Anonyymin kirjoituksia poistetaan palstan sääntöjen vastaisesti.

        Hänen kirjoituksensa ovat hauskoja ja hyvin usein ajatuksia herättäviä.

        Meitä Kuussa käyntien kritisoijia on jo maailmassa hieman enemmän kuin sormilla voisi laskea.


    • Anonyymi

      Kiitos nimimerkki nazi. Sä puolustit mua tuolloin aikoinaan ja se auttoi,

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      124
      7500
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      72
      3553
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1303
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1067
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      89
      972
    6. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      47
      944
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      122
      786
    8. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      685
    9. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      36
      678
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      38
      653
    Aihe