Sdp:n suojatti Laajasalon "enoa" suojeli suuri joukko

Anonyymi

kotiäitejä ja vapaita ihailija-faneja! Nyt he sama suvakit ovat tässä ja muissa vastaavista tapauksista järkyttyneitä!
Sallivat lastensa "leikkiä ja pelailla ja bilettää" vapaasti eno-sedän seurassa vuosikymmenen ajan!
Nämä aikuiset naiset ko. lähiössä ym. suorastaan tappelivat tämän rikollisen huomiosta ja enemmänkin! Nyt tilanteen paljastuttua todellisuutena nämä illittää ja tuomitsee!

:( :( :(
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006188561.html
Asiantuntija arvioi, miksi ”Eno” sai toimia yli kymmenen vuotta jäämättä kiinni – ”Se on ihan yleistä meillä ja maailmalla”

Epäilty ehti toimia yli 10 vuotta, ennen kuin jäi kiinni.
HELSINGIN poliisi tiedotti maanantaina epäilyistä, joiden mukaan ”Enona” tunnettu, nykyisin 64-vuotias mies teki useita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia useana vuonna vuodesta 2006 alkaen.

Epäilyjen mukaan ”Eno” käytti seksuaalisesti hyväksi ja raiskasi useita tekoaikaan alaikäisiä tyttöjä. Tällä hetkellä tiedossa on 12 uhria, mutta poliisin mukaan heitä saattaa olla useampikin.

Mies on ollut vangittuna maaliskuusta asti.

Epäilty ehti siis toimia yli 10 vuotta, ennen kuin jäi kiinni.

Pelastakaa lapset ry:n erikoisasiantuntija ja psykoterapeutti Nina Vaaranen-Valkonen muistuttaa, että lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset jäävät varsin usein täysin pimentoon. Kyse on piilorikollisuudesta.

– Häpeä on aivan valtavan merkittävä hiljentäjä. Se on ihan yleistä meillä ja maailmalla, että lapset eivät kerro heihin kohdistuneesta seksuaaliväkivallasta, hän sanoo.

Vaaranen-Valkonen sanoo, että usein varsinkin lapsiuhrit ajattelevat vääristyneesti, että teot olisivat jotenkin heidän syytään. Syyllisyys hiljentää uhrin.
Lue lisää: Tämä tiedetään lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista epäillystä ”Enosta” – rikokset jatkuivat joidenkin uhrien kohdalla vuosia
Toinen syy häpeään voi olla se, että alaikäiset ovat itse nauttineet esimerkiksi alkoholia. Tällöin alaikäinen uhri kokee tehneensä jotain, mitä ei olisi saanut. Syyllisyys johtaa siihen, että vakavakin seksuaalirikos saattaa jäädä kertomatta.

Vaaranen-Valkonen kuitenkin muistuttaa, että esimerkiksi alkoholin käyttö ei muuta asiaa rikosoikeudellisesti mitenkään. Vastuu seksuaaliväkivallasta ja rikoksesta on aina tekijällä.

Poliisin mukaan myös ”Enon” toimintatapa oli se, että hän houkutteli Helsingin Laajasalossa sijainneeseen asuntoonsa alaikäisiä tarjoamalla heille alkoholia ja huumaavia lääkkeitä. Epäilyn mukaan on mahdollista, että jossain tapauksissa uhrit eivät ole edes tienneet tulleensa hyväksikäytetyksi, koska ovat olleet päihteiden vuoksi tiedottomassa tilassa.

20

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Väärin meni Laajasalo on Kokoomus aluetta. Aikaisemmin tappoi Kokoomus nuori naisen koiran takia ja kuskasi uhrin rantaan, jossa hukutti hänet. Me Demarit ei asuta Laajasalossa, pitäkööt Persut ja Kokoomus alueen. Sitäpaitsi siellä haisee kokardi ja syylinki kun se varuskunta on siinä jatkeena. Mä en sivarina tykkää siintä hajusta.

      • Anonyymi

        No se rähjä-lähiön alue jossa saalistajan kaupungin ja (Sinnemäen /Heka) vuokra-asunto sijaitsee on alueen monikulturellinen getto!
        Eri asian on "kultahammasrantaviivalla" asuvat jossa mm. ex-kaup. johtaja J. Pajunen (Ka-Ko) viettää aikaansa!
        (Ka-Ko = Kansallinen "kyky" Kokoomus siis)!


      • Anonyymi

        Kyllä mä asun laajasalossa ja äänestin sdp:tä viime vaaleissa. En enää


    • Laajasalon vahva nainen Tuula Haatainen on suojellut lausunnoillaan "Enoa".
      Poliisi ei ole uskaltanut demarin suojeluksessa lähipiiriä läsnäolollaa värittävää maahanmuuttajaa. Haataisella on asiassa suuri vastuu.

      • Anonyymi

        eno asui kepun nuorisosäätiön kämpässä asumistuella raha kiersi
        taas kepulle vaalirahaksi


    • Anonyymi

      Tähän asti laajasalon kotirouvat ja Tuula-täti ovat saaneet pelehtiä Eno-sedän kanssa mielin määrin, mutta heidän harmikseen joku kateellinen ulosjäänyt on nyt käräyttänyt tämän ringin, jossa äidit tyttärineen ovat viettäneet auvoista elämää tähän asti. Tosin jos Eno-setä on oikeassa puolueessa tai edes kannattaa sitä, niin hänellä ei ole mitään hätää.

      • Anonyymi

        haahahahah aa ---- Kyllä nauratti! "Tuula täti" & kumppanit!
        😝😉😁😁 😁👌


    • Anonyymi

      Demarit ovat parhaimmillaan juuri kuolleina.

      • Anonyymi

        Paskakokkareet olisi pitänyt toimittaa mullan alle ennen ensimmäistä perustavaa puoluekokousta.


    • Anonyymi

      Tukholman poliisijohtaja sanoi v. 2016, että aina festareiden aikaan on tullut satoja ilmoituksia vuorokaudessa siitä kun musmimiejoukot raiskaavat nuoria tyttöjä. Poliisijhtaja sanoi että mitään ei ole koskaan kerrottu ulos päin, eikä tyttöjä ole yritetty varoittaa tai suojella. Ainut tärkeä asia on ollut se ettei tehdä mitään, jolloin asiaan ei kiinnity huomiota. Myös mediat on vaiennettu kirjoittamasta asiasta mitään.

      ....Suomessa on suojeltu lapsia raiskaavia matuja samalla tavalla kuin Ruotsissakin, ja nyt alkaa heikkohermoisimilla suojelijoilla pokeri pettää. Loputon tahallinen vauhdilla lisääntyvä lasten raiskauttaminen muslimeille alkaa joillakin viranomaisilla riittämään. Ei tässä muusta ole kyse.

      • Anonyymi

        tulijoille luvattiin asunnot, neitsyet ja kelaq kortti


    • Anonyymi

      Vieläkö nuo "enoa" suojelleet vanhemmat ovat vapaalla? Välittömästi häkkiin vastaamaan laiminlyönneistään omia lapsiaan kohtaan. Onko edes tutkittu, ettei eno suinkaan polkenut rinnakkain äitiä ja tytärtä?

      • Anonyymi

        Todennäköisesti näin on jo jatkunut pitemmän aikaa.


      • Anonyymi

        Se voi ollakin äidit ("ne mukana poljetut") ovat vaientaneet tyttäret puhumattomiksi, "oman etunsa nimissä" - ja vasta nyt kun osa on aikuisiällä asia kalvaa ja kaihertaa mieltä ja yksi ja toinen tekivät ilmoituksensa poliisille, sitten muutkin ovat rohkaistuneet!
        Mutta entä tyydytystään yhä hakevat äotimammat? Heidän ilottelunsa on keskeytetty keväällä 2019 jo!


    • Anonyymi

      ex-vaimo kuulemma joku mediasta tuttu?

    • Anonyymi

      "ENO" on kohta vihreiden tai vasemmistoliiton vaaliehdokas. Ja husu tuulettaa !

    • Anonyymi

      Muistakaa nyt tämäkin, - Mohammed -eno on toiminut "hyvässä tarkoituksessa" ja nuorisoa ohjaavalla ja opastavalla tavalla kaikki nämä vuodet, miten tähän eno-mieheen kohdistuukaan näin ankaraa kritiikkiä jos ei jopa vihaa"!?
      Hän on soittanut skittaa" ja opastanut ranskan kielen alkeisiin "mon amour" rakkauden kielellä ja teoillaan!
      Mitäs pahaa siinä sillä hänhän ei tehnyt mitään uskontonsa viitoittamaa pahaa näille pikkutytöille, vaan jätti heidät eloon ja varttimaan.
      Huumaavia aineita ja alkoholiakin vain sallittu määrä ettei lähde henki ja taju mutta lievittää sitä tuskaa minkä nuori kokematon lemmen ensi askeliaan ottava tyttönen kokee tilanteessa jossa eno työntyy häneen himokkaasti mutta uskottavan varoen!

      Nyt on kyllä niin me Vihreät ja kumppanimme emme voi hyväksyä hänet sijoitettaisiin ns. normaali vankilaan sillä siellä häneen kohdistuvat pakkotoimet voivat olla pikkutyttöjen kokeman kaltaisia toimia!?

      • Anonyymi

        Lisäys vielä edelliseen, emmehän toki häntä mihinkään linnaan laita. Mahdollisen viikon yhteiskuntapalvelun hän voi suorittaa halutessaa puoluetoimistossamme, saaden samalla tutustua politiikkaamme ja toimintatapoihimme, voisipa jäädä vaikka vakituiseksi, koska tarvitsemme lisää kielitaitoisia toimitsijoita puolueemme laajetessa.


    • Anonyymi

      Alueen suvakki-wt-äippien mukaan olisi äärimmäistä rasismia olla viemättä pentujaan afrikkalaisen vanhan ukon n*ssittavaksi!

      Se hyvä puoli tuossakin on, että niistä pennuista olisi tullut aikuisena samanlaisia vähämielisiä suvakkeja!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2152
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1691
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1352
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      902
    Aihe