Debbie-äidin suurta tuskaa

Anonyymi

En ole Debbien näyttelijän lahjoista suuremmin perustanut, mutta tänään sairaalakohtauksessa kun Sarahin sydämensiirto peruuntui Debbie esitti tosi sydäntäsärkevästi osansa äitinä. Sarah myös on kehittynyt tosi paljon ja oli todella uskottava. Kyllä nyt alkoi toivoa, että tyttö joka on koko ikänsä sairastanut saisi sen uuden sydämen ja uuden terveemmän elämän. Oli niin liikuttava tämän iltainen jakso. Pahaa pelkään ettei tässä silti loppujen lopuksi kovin onnellista loppua tule olemaan. Sääli.

9

<50

  Vastaukset

  • "Debbie esitti tosi sydäntäsärkevästi osansa äitinä. Sarah myös on kehittynyt tosi paljon ja oli todella uskottava"
   Tarkoitatko Charlie Webbiä ja Katie Hilliä?

  • Suurta tuskaa... ja p**kat. Debbie muistaa että hänellä on lapsia (nytkin muistaa että hänellä on yksi lapsi, varaosa-Jack on vaan jotenkin unohtunut jonnekin) ainoastaan kun hän on itse pulassa ja tarvitsee sympatiaa. "En voi mennä vankilaan, kun minulla on lapset" kuulee Debbien suusta aika usein.

   Tarinankerronnan kerronnan kannalta Sarahin sydänvika on kirjoitettu vain että Debbie saisi sääliä ja että ihmiset unohtaisivat että Debbie tilasi happohyökkäyksen joka tuhosi Rossin komeat kasvot ja elämän. Vastenmielinen ajatuskin että pitäisi sääliä ja sympatiseerata haponheittäjää. Joo ei, Debsukka on kamala raahka ja kuuluisi loppuiäkseen vankilaan! Lapset voisi sosiaaliturva hoitaa tai lähettää heidät isänsä tykö. Milloin on muuten viimeksi lasten isän nimi edes mainittu ääneen tai edes "kuoleva" Sarah hänen peräänsä kysellyt?

   • Mutta kun... Minä en nyt muista tarkalleen, mutta ei Debbie tilannut mitään happohyökkäystä. Se oli sen "tyypin" ihan omaa keksintöä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta kun... Minä en nyt muista tarkalleen, mutta ei Debbie tilannut mitään happohyökkäystä. Se oli sen "tyypin" ihan omaa keksintöä.

    En nyt satavarmasti muista miten tilaus mutta jotenkin siihen tyyliin että "mess him up" Ja pikkuganstaa leikkivä depsukka varmaan tietää että jos tämän päivän nyky-englannissa moisen huumehepulta tilaa niin se tarkoittaa joko happoiskua tai puukotusta. Olisiko ollut parempi jos huumeveikko olisi puukottanut Joea? Tai iskenyt pesäpallomailalla tämän kallon pirstaleiksi? Debbie Dingle halusi kostaa ja tilasi väkivaltaisen iskun toista ihmistä kohtaan ja on 100% syyllinen! Jotenkin uskomatonta että täällä on vielä ihmisiä jotka puolustelevat moista rikollista hempukkaa!


  • Debbie eli Charlene osaa näytellä hyvin surua ja raivoa. Hempeily ja nauraminen ei luonnistu yhtä hyvin.
   Jack poika on koko ajan sivussa ja vähemmällä huomiolla, vaikka on pieni poika.
   Jos perheessä on sairas lapsi, jäävät muut lapset aina vähän sivuun, mutta tässä sarjassa Jack on todellakin lähes laiminlyöty.

  • Ei Debbie mitään happohyökkäystä tilannut. Idiootti teki sen ihan omana keksintönään. Jotain väkivaltaista kostoa oli kyllä tilauksessa, Onhan Debbie Dingle niin silloin se on varmaan ainoa vaihtoehto. Ross oli vaan väärässä paikassa väärään aikaan ja niin aiottu uhri sai pitää siloset poskensa.
   Rossin komeista kasvoista ennen happoa voidaan kyllä olla montaa mieltä. Velipoikansakin on miellyttävämmän näköinen.
   Tämä ei ollut mikään puolustus Debbien teoille.
   Samaa mieltä että Jack on todella jäänyt jonnekin unholaan Sarahin kustannuksella.

  • Nyt ei ole kyllä seurattu sarjaa kovin tarkasti, jos väittää Debbien tilanneen Rossille happoiskun. Joe Tatelle Debs halusi kostaa Dingletyylillä. Tilaamalla huumeroiston pilaamaan Joe naamaa jotenkin. Unohti vaan ohjeistaa tätä "Uunoa"Älä vaan käytä sitten happoa ja varmista, että kohde on varmasti oikea. Joten Ross osui sattumalta naamoineen hutiloineen haponviskaajan kohteeksi. Siitäkös sitten soppa syntyi. Mitä Debbieen tulee äitinä. Hätä tyttärensä terveydestä näyttää aidolta ja saa hänet unohtamaan kaiken muun. Mutta tälläinen hysteerinen, vauhkoileva äiti siirtää pelkonsa tyttäreensä. Rohkaisee muka Sarahia, mutta käyttäytyy läpinäkyvästi, kuin jättäisi kokoajan itku kurkussa jäähyväisiä. Kai tytär nyt sellaisen vaistoaa ja huomaa.

  • Ei ihme, jos Sarahin pikkuveli jäänyt varjoon.Kun Faith, vai Dianeko se ihmeekseni tokaisi, että poika haisee. Mietin mitä tälläkin tarkoitettiin? Eikö Debbie ehdi edes enää kylvettää poikaansa ja huolehtia lapsen hygieniasta? Miksi pieni poika muka haisee? Omituinen repliikki.

  • En nyt käy juonipaljastelemaan mutta mitenköhän Debbietä puolustelevat ja äidin tuskasta phuvat suhtautuisivat jos Dingle lähtisi kylästä esim. uuden miehen tai työn perässä ja hylkäisi lapsensa jättäen heidät kylään ilman äitiään. Ilman molempia vanhempiaan itseasiassa, mutta eihän heidän isästään enää edes puhuta vaikka mies on kuitenkin vielä elossa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   98
   4842
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   98
   2977
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   89
   2728