Nuorisojengi pahoinpiteli Helsingin keskustassa

Anonyymi

Varmaan näitä Ohisalon himoitsemia kultakimpaleita.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/811a58a1-dbb3-40b3-ba8c-41c1dd497b55

Silminnäkijähavainnot: Verinen väkivallanteko Helsingin keskustassa – uhri riitaantui nuorisojoukon kanssa
Tänään klo 12:14
Poliisi ei ole toistaiseksi tiedottanut Kaisaniemessä tapahtuneesta epäillystä väkivaltatilanteesta.
Iltalehden tavoittama Jouko kertoo olleensa Kaisaniemen tapahtumapaikalla juuri väkivallanteon jälkeen. Hän oli viettämässä kaverinsa kanssa iltaa puistossa, kun he kuulivat kovaa huutoa muutaman kymmenen metrin päästä, Kaisaniemen tenniskenttien suunnalta.

Jouko lähti kaverinsa kanssa huudon suuntaan ja näki neljän nuoren pakenevan paikalta. Maassa hän näki verta vuotavan nuoren, jonka kyljessä olevaa haavaa useampi henkilö yritti tyrehdyttää.

Mahdollista puukotusta tai muuta väkivaltaa he eivät nähneet. Joukon mukaan verta tuli runsaasti, mutta uhri oli tajuissaan ambulanssin saapuessa paikalle. Myös poliisi saapui paikalle ja otti tietoja paikalla olleilta.

– Juttelimme tilanteen nähneiden tyttöjen kanssa ja he kertoivat, että siinä oli osapuolina 5-6 hengen nuorisoporukka sekä uhri ja hänen kaverinsa. Heidän välilleen oli syntynyt jotain riitaa. Tekijä oli siitä porukasta ja he pakenivat paikalta teon jälkeen, eikä poliisi ehtinyt tavoittaa heitä, Jouko kertoo.

Jouko arvioi, että nuorisojoukon jäsenet olivat 14-18-vuotiaita.

18

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eräät osaavat sen "riitaantumisen" taidon.

    • Anonyymi

      Nykylukumediataidon mukaan, kun tuntomerkkejä ei ilmoiteta niin vetäkää reilusti johtopäätökset rällästäjistä.
      Suvaitkaa, kumartakaa.

    • Anonyymi

      Kokoontumiskielto. Saalistajat eivät saa liikkua yhtä suuremmissa ryhmissä.

      • Anonyymi

        Kaukaisina, hyvinä aikoina korttelipoliisit kiersivät kaupunkien keskustoissa ja jos jossain oli liikkeellä turhan isoja nuorisojoukkueita, poliisit kehottivat hajaantumaan.

        Nuoriso totteli. Nykyään pitäisi varmaan käyttää järeämpiä keinoja saadakseen ne hajaantumaan.

        Toinen outo seikka, mikä nykyään pistää silmään, on se, että jokaisella vastaantulevalla poliisilla näyttää olevan ase.

        Vanhempani kävivät joskus aikanaan senaikaisessa Neuvostoliitossa ja päivittelivät sitä, että kaikilla rajavartijoilla ja tullivirkailijoilla oli aseet. Huokaisivat kotiin tultuaan "onneksi ei meillä Suomessa".

        Niin muuttuu maailma...KENEN SYY????


    • Anonyymi

      Huvittava termi tuo uhri "riitaantui" tekijöiden kanssa. Veikkaanpa että siinä jengi kiristi rahaa tai tavaraa siis oli ryöstö yritys mutta joko uhri kieltäytyi antamasta mitään tai ei ollut mitä antaa.

      • Anonyymi

        "Teinit" ovat herkkähipiäistä porukkaa. Tehkää jotakin, ittu, kele.


      • Anonyymi

        smael oli Vanhassa testamentissa Abrahamin vanhin poika, jonka Abraham sai orjattarensa Hagarin kanssa. Abrahamin vaimo Saara ei pysty saamaan lasta ja hän antaa egyptiläisen orjattarensa Hagarin Abrahamille.[1] Vanhan testamentin mukaan enkeli käski Hagaria antamaan pojalleen nimen Ismael, joka tarkoittaa ’Jumala kuulee’ (1. Moos. 16:11). Hagarilla oli hätä, koska hän oli Saaraa paossa. Enkeli sanoi vielä: ”Poikasi on oleva kuin villiaasi, hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, aina hän on oleva vastakkain kaikkien veljiensä kanssa.” (1. Moos. 16:12.)

        Myöhemmin Hagar ja Ismael karkotettiin kodistaan, kun Saara oli synnyttänyt pojan, Iisakin.[2] Samalla kuitenkin ennustettiin, että myös Ismaelin jälkeläisistä kehittyy suuri kansa kuninkaineen. Raamatun kertomus luetteleekin 12 Ismaelin poikaa ja kertoo heidän olleen heimopäälliköitä.[3] Arkeologit eivät ole löytäneet selviä todisteita tästä valtakunnasta.

        Ismaelin jälkeläisinä pidetyt ismaelilaiset olivat pohjoisarabialainen beduiiniheimo[4], josta on muutamia mainintoja myös Vanhan testamentin myöhemmissä kohdissa.[5] Myöhempinä aikoina sekä juutalainen että islamilainen perinne ovat pitäneet Ismaelia muidenkin arabien kantaisänä. Sen takia Ismael on muslimeille erityisen tärkeä hahmo ja yksi islamin profeetoista. Ismaelia pidetään islamissa myös Muhammadin esi-isänä.

        Muslimien käsityksen mukaan Jumalan käsky uhrata "ainokainen poikansa", jonka nimeä ei mainita Koraanissa, voi viitata vain Ismaeliin (arab. Ismail), eikä nuorempaan velipuoleen Iisakiin (arab. Ishaq) joka nimi mainitaan Raamatussa. Muslimien mielestä Iisakin maininta uhrauksen yhteydessä on juutalaisten lisäys, koska heidän taas katsotaan periytyvän Iisakista. Lisäksi muslimit katsovat väitteen siitä että Hagar (arab. Hajira) oli orja, olevan loukkaava ja hänen katsotaan olevan Abrahamin toinen vaimo, joka oli ollut jonkinlaisessa palvelijan asemassa.[6]


    • Anonyymi

      Näitä tämäntyyppisiä uutisia pukkaa nyt joka ikinen hemmetin päivä eikä ole taas vaikea arvata mitä joukkoa tämä nuoriso edustaa. Kuinka monta ryöstöä, tappoa, pahoinpitelyä ja lasten raiskausta pitää tapahtua, että nämä hutisalot ynnä muut alkavat myöntää, ettei holtiton maahanmuutto ole rikkaus?? Kuinka monen suomalaisen on uhrattava henkensä tai terveytensä, ennen kuin asioille oikeasti aletaan tehdä jotain?

      • Anonyymi

        ainoa sallittu ratkaisu jonka mykkäsen tai Soinin marokossa allekirjaama soppari ongelman sietämiseksi antaa, on olla kertomatta valtamediassa asioista ja napsia pois "väärät" mielipiteen keskustelupalstoilta. Se, mistä vaijetaan, sitä "ei ole"


    • Hutisalot ja Tappuraiset ovat, kuin pahanlaatuiset syöpäkasvaimet, toivottavasti ne saadaan poistettua viimeistään reilun 3 vuoden päästä suomineidosta ja etäispesäkkeet myös tuhottua.

    • Anonyymi

      Missä viipyy matujengi-Räp, Paleface ?

    • Anonyymi

      Husun kommentti matujengeistä .. ?

      • Anonyymi

        Hän sanoi, että jotain olisi tehtävä, että mummojen ja lasten kokema turvattomuudentunne vähenisi. Tarkoitti varmaan, että raiskaus- ja ryöstötapauksista ei saisi uutisoida.


    • Anonyymi

      Yksittäistapaus.

      • Anonyymi

        Kuinka mones sadas?


    • Anonyymi

      Mikrokoossa se mitä tapahtuu myös makrokoossa: etninen väestö liittäytyy yhteen kantaväestöä vastaan.
      Olihan Rosengårdissa juurikin se tapaus missä yhtä valkonaamaa ajoi takaa jonkin erehdyksen takia kokonainen metroasemallinen etnistä väkeä..

      • Anonyymi

        Tuohan on ilmiselvää rasimia. Ei meillä sellasita sallita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohan on ilmiselvää rasimia. Ei meillä sellasita sallita.

        Kyllä sallitaan. Forssassahan muutama vuosi sitten lähti kokonaisen vastaanottokeskuksen matut astalot kädessään juoksemaan raivoissaan muutaman huudelleen kantaväestön teinin perään. Siis aikuisia ihmisiä mukana.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      189
      3504
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      61
      1388
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      44
      1143
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      51
      1005
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      95
      932
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      57
      913
    7. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      67
      855
    8. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      58
      827
    9. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      817
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      78
      794
    Aihe