Halosen presidentti taso varmaan puhututtaa

Anonyymi

13 kommenttia

Vastaukset

 • Halonen keksi "naisen 80-senttiä" -valheen.

  Sitä on tässä nyt sitten jankutettu vuosikymmenestä toiseen.

 • Ainakin sateenkaari homot mielissään osa viroissa joissa ei edes lain mukaan saisi ollakkaan...

 • Seksuaaliasioihin viehtynyt Halonen ei puolustanut lapsiperheitä eikä äitejä. Päinvastoin. Esimerkkinä mm. ns. avioerolaki 1987. 1995 leikkasi vielä lapsiperheiden tukia ja äitien työeläkkeet. Lisäksi Halonen puolsi Lipposen hallituksessa kansaneläkkeen pohjaosan poistoa, koska se olisi hiukan kompensoinut lasten hoitoon menneitä työvuosia.
  SAK:n Halonen oli eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja 1983-1987, Arajärvi valiokuntasihteeri. Halonen jatkoi sosiaali- ja terveysministerinä 1987-1990, sitten oikeusministerinä 1990-1991 ministerivaihtojen yhteydessä.
  Halonen oli SDP:n paras sosiaalipuolen asiantuntija, joten hän tiesi leikata sieltäkin, mistä ei olisi ollut varaa leikata ollenkaan.

  • Kuitenkin eduskunnassa on ollut 1960-luvulta lähtien oikeistolla enemmistö, mutta ilmeisesti siellä on ollut ja on vieläkin niin saamatonta porukkaa kokoomuksessa, keskustassa. perussuomalaisissa ja ruotsalaisissa, että ne ei pysty edes omia asioitaan hoitamaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kuitenkin eduskunnassa on ollut 1960-luvulta lähtien oikeistolla enemmistö, mutta ilmeisesti siellä on ollut ja on vieläkin niin saamatonta porukkaa kokoomuksessa, keskustassa. perussuomalaisissa ja ruotsalaisissa, että ne ei pysty edes omia asioitaan hoitamaan.

   Hoh-hoh-hoooooo - onpa kovasti valikoiva muisti!
   Unohtui Koiviston, Sorsan ja Lipposen hallitukset. Unohtui sossujen peräkkäiset presidentit hiukan yli 30 vuotta samaan soittoon (Koivisto - Ahtisaari - Halonen).


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hoh-hoh-hoooooo - onpa kovasti valikoiva muisti!
   Unohtui Koiviston, Sorsan ja Lipposen hallitukset. Unohtui sossujen peräkkäiset presidentit hiukan yli 30 vuotta samaan soittoon (Koivisto - Ahtisaari - Halonen).

   Niin, ja unohtui myös Paasion hallitus 1960-luvulta.


 • Haloselle kiireitä piisaa, kun täytyy ehtiä paapoa pedoja ja muita kulttuurin rikastuttajia.

 • Sairaan rasistin aloitus ... taas kerran - ei puutu kuin hakaristilippu ...

 • Tarja Halonen on saanut aivan liian pitkään tyrkyttää julkisuudessa ja lukemattomissa Setan hallinnoimissa järjestöissään sairaita arvojaan ilman mitään oikeaa kritiikkia. Halonen ajaa seksuaalista sairautta ja hänen mainostamillaan arvoilla Suomen kansa tulee kuolemaan nopeasti sukupuuttoon. Arvojohtajana esiintyvän Halosen arvot ovat pelkkiä pervon arvoja ja äärettömän vaarallisia Suomelle. Tarja Halonen on raakojen rikollisten mannekiini ja islamistisen terrorismin aivoton ja täysin vastuuton tukija.

  • Suomessa syntyvyys on pudonnut nälkävuosien tasolle (1866-1868 ). Karu totuus on eräille ilon aihe.


  • Monet Halosen ja muiden vasurien touhut eivät kestä päivänvaloa ollenkaan. Presidentiksi noustuaan Halonen teki ainakin kaksi 70 vuoden salauspäätöstä, vuosina 2002 ja 2007. Koiviston tuella tehtiin yksi 60 vuoden salauspäätös (stasilistat).


  • Anonyymi kirjoitti:

   Monet Halosen ja muiden vasurien touhut eivät kestä päivänvaloa ollenkaan. Presidentiksi noustuaan Halonen teki ainakin kaksi 70 vuoden salauspäätöstä, vuosina 2002 ja 2007. Koiviston tuella tehtiin yksi 60 vuoden salauspäätös (stasilistat).

   Halonen oli oikeusministeri 1990-91, kun Koivisto päätti Stasi-vakoojien listan 60-vuoden salauksesta. On varsin todennäköistä, että Koivisto keskusteli asiasta perheystävänsä, oikeustieteen kandidaatti Halosen kanssa.


SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.