Tuksu levittää evankelista sanomaa

Jalat levällään soffa maaten..on kyllä irvokasta näky
Ilmoita


24 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Mitähän lähisuku tuumii esikoisen touhuista. Ehkä ei enää hetkauta.
Ilmoita
Järkyttävä idiooootti, joku lupas ostaa jotkut kengät ni ämmä levitti välittömästi reppua kameralle🤣😳😂🤣😳🤣😂😳😳
1 VASTAUS:
Älkää haukkuko sairasta ihmistä..
+Lisää kommentti
Levittää revankeliumia
Ilmoita
Mitä tarkoittaa soffa maaten? Onko huonekalu ollut kyljellään? Oletko kehitysvammainen kun et oikein osaa kirjoittaa?
2 VASTAUSTA:
Raili rauhoitu :D

Ehkä joku päivä jasminekin vielä tekee virheen, niin pääset haukkumaan!
Anonyymi kirjoitti:
Raili rauhoitu :D

Ehkä joku päivä jasminekin vielä tekee virheen, niin pääset haukkumaan!
Ymmärrän ymmärrän. Jokainen, joka on eri mieltä on Raili. Luulotautikin on hoidettavissa, kun vaan ymmärtää hakea ajoissa apua.

Jasminakin on sekoillut ihan kiitettävästi, joten ei mitään uutta auringon alla.
+Lisää kommentti
Samaltahan tuo näyttää, kuin suurin osa suomalaisista nelikymppisistä naisista. Tyyny siinä vielä rapamahan peittona, mutta silti makkarat tursuavat näkyviin. :D :D
Ilmoita
Laittakaas linkkiä...
2 VASTAUSTA:
Älkää laittako.. Think twice!
Se roisimpi kuva on poistunut hymy n aijaa linkeistä.
+Lisää kommentti
Tuksu on ensimmäinen ns julkkistyrkky, joka lähti tietoisesti tähän peliin mukaan. Tähän on tultu, kun nuorempia kumitissejä ja huulia on maailma täynnä. Nyt joutuu näyttämään revaa jotta saa palstatilaa. Nuoremmat kulkee vielä Dubaissa, mutta heilläkin vielä edessä Tuksun kohtalo iän myötä. Säälittävää tämä on, mutta itseppä ovat polkunsa valinneet.
Ilmoita
Kyllä tuolla ikää voisi olla vielä muodossa mutta kun herää siideriä kuin sieni ja käryyttää itseään auringossa niin loppu tulos näkyy kuvissa
Ilmoita
Onko se pyytänyt käytöstään keltään anteeksi, missään? EI. Onko milloinkaan? EI. Sensijaan on kertonut antaneensa anteeksi vanhemmilleen, siskolleen, "vihaajilleen" eli näädille. Eikä kukaan näätä ainakaan häntä vihaa, vaan ovat ampuneet alas kaikki valheet. Kolme koiraa sillä on, niiden kohtalo on karu. Pelkään, että tässävoi käydä niinkuin aijemmin joku Sen tunteva jarrutteli, että kun se suuttuu, se käy kiinni koiraan ja kostaa koiralle. Tiedän, että elsuun on otettu yhteyttä, minä en se ole. Että jää nähtäväksi käykö seillä joku, pakkohan se on käydä kun ilmon on pitänyt kirjata ylös. "Siitä" jonka nimeä en edes ilkeä kirjoittaa, niin vastenmielinen on, en välitä pätkääkään,mutta pieniä koiria säälin, itku kurkussa.
Ilmoita
Tyyny mahamakkaroiden peittona mutta toosa paljaana...aamen.
Ilmoita
Jos aikoinaan olisi onnistunut se juttu ruotsalaisen yritysjohtajan kanssa, asiat voisivat olla toisin. Johanna itse harmitteli pilanneensa jutun alkoholin käytöllään.
Nyt ovat uskon oppi-isätkin kääntäneet selkänsä noiden kuvien takia. Haikailu Miamin aikoihin taas alkanut.
Vähän käy sääliksi ja toivoisi että löytyisi sellainen kumppani, jonka kanssa elämä olisi hyvää. Jäisi tällaiset typeryydet pois ja huijatuksi tulemiset, tai ainakin vähenisivät.
Ilmoita
Johannan kotiseurakunnassa on tehty aloite että nykyään alttarilla oleva viimeinen ehtoollinen taulu vaihdettaisiin jätti suurennokseen tuksun tuherosta. Teoksen nimeksi tulisi Langennut evankelista.
Ilmoita
Minkä kengän numeron Tunkero ilmoitti römpsäkuvan saajalle?
Ilmoita
Mitä emme vielä tiedä tai ole nähneet glamourdonnasta?
1 VASTAUS:
Röllykkämaha paljaana 14 kg laihtuneena.
+Lisää kommentti
Ihminen on, on aivan pihalla yeleensä kaikesta mikä on nykynormia on sitten uskova, lahjakas tateellinen kaunis empaattinen suomi nainen tai mies!
Ei vaan ole tietoinen , ymmärrys menee vaatteiden tukan oman kuvan n.20 kertaa pv ympärillä!
Ei tervettä!
Sama vaikka tekisi mitä tahansa, mutta ne koirat siellä ahtaassa kanakopissa joilla ei ole mitään koirien hyviä oloa..En tiedä, voisikohan jo lopulta ne joku sieltä saada parempiin oloihin elämämään koiran elämää?
En vaan kestä miten eläinhommat menee näin ihmiseltä joka jo saanut eläintepito rangaistuksen..
Ystävä synttäreillään ollu ja pieni chihu ollut sohvan alla koko ajan , tullut pois ja ulostanut jääkaapin viereen..omistaja taino kuka lopulta omistaa, Veijohan ostanut..no sanottu, ei se mitään korjaan ulosteen kun kovettuu!!
ei mitään ymmärrystä, ei mitään omassa jossain pyörii joka harhaista!
Ilmoita
Lataamoon.
Ilmoita
Ehkä Suomeen tullut mamma yrittää sitä.
Ilmoita
Siihen nähden, mitä ihminen puhuu omasta arvomaailmastaan, niin onhan tässä aika monta harha-askelta otettu. Eihän tossa olisi mitään, jos kuvat olisi lähetetty oikealle poikaystävälle eikä jollekin randomille nettihyypiölle. Tai jos olisi aivan ääretön rahapula ja vaikka asunto lähdössä alta, niin sitten olisi ehkä pakko lähetellä kuvia mutta KÄTEISTÄ vastaan.

Mutta että kuvat lähtee kun vaan joku tuntematon tyyppi kyselee netissä, ja ne myydään tarpeetonta luksustuotetta vastaan. Ei ihan mene oikein, eikä tuota oikein voi puolustella vaan sillä, että mokasin tai harkintakyky petti tai jotain.
Arvojen, jos ne on oikeasti sisäistetty, pitäisi suojata ihmisiä typeriltä teoilta. Esim. jos pitää varastamista aidosti vääränä tekona, niin silloin ei varmasti halua tehdä näpistyksiä muuten kuin aivan välttämättömässä hädässä ja sekin tuntuu pahalta.

Jos henkilö lankeaa tosiaan näin helposti ahneuteen, materian palvontaan, irstauteen, niin ei mainostettu arvopohja voi olla aito. Luksuskengät ei ole mikään välttämättömyys, nakukuvien lähettely materian takia tuntemattomille ei voi olla kristillistä toimintaa. Ei vaan voi olla, ja siitä ei voi olla mitään kiistaa tai epäselvyyttä.
Uskottavuus tuollaisen ihmisen puheilta menee. Jos sanoo olevansa uudestisyntynyt, katunut ja parannuksen tehnyt, niin pitäisi noin tyhmien temppujen olla jo ihan kaukana takanapäin ja mitään tuollaista ei tekisi missään tapauksessa. Harkintakyky ei voisi pettää, koska harkintaa ei edes tarvitsisi tehdä.

Muiden syntien päälle tulee vielä tekopyhyys, joka tavallaan tekee aiemmin mainituista synneistä vielä pahempia. Koska ihan helpostihan tuosta näkee, että "katumus ja parannus" ei oikeasti ole aitoa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tuksu levittää evankelista sanomaa

Jalat levällään soffa maaten..on kyllä irvokasta näky

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta