ISIS on CIA:n ja Mossadin luoma väärän lipun taistelujoukko.

Anonyymi

Todiste: ISIS on itseasiassa salainen osa NATO joukkoja ja siksi Euroopan mailla on moraalinen vastuu päästää heidät takaisin. Etsikääpä tapaus jossa ISIS olisi hyökänny Israelin kimppuun ja tukenut Hamasia. Ei ole kertaakaan, ja on muka Islamistinen ryhmä. ISIS on Mossadin ja CIA:n luoma feikki Islamisti armeija jota he käyttivät väärän lipun taktiikkaan yrityksessään syrjäyttää Bashar al-Assad vallasta, mutta Putin tiesi sen ja riensi tukemaan al-Assadia. Syyriassa on al-Assadin hallitessa ollut uskon vapaus ja Kristityt ja Muslimit ovat eläneet sielä täydessä sovussa kunnes USA ja Israel alkoi sotkemaan heidänkin asioitaan.

3

<50

Vastaukset

 • Naton salainen armeija paljastui länsimaille vasta viime vuosina. Operaatio Gladio on koodinimi, joka tarkoittaa Naton niin sanottua ”stay behind” -verkostoa ja maanalaista armeijaa, joka perustettiin Italiaan mahdollisen Neuvostoliiton johtaman Varsovan liiton hyökkäyksen tai kommunistien vallankaappauksen varalta. Termin merkitys on kuitenkin laajentunut, ja ”Gladiolla” tarkoitetaan yleensä Naton maanalaisia armeijoita, joita perustettiin ympäri läntistä Eurooppaa kylmän sodan aikana.

  Koska Gladion operaatiot olivat salaisia, ne jäivät normaalin parlamentaarisen valvonnan ulkopuolelle. Verkosto alkoi paljastua italialaisen tuomari Felice Cassonin avattua vuonna 1981 uudelleen tutkimukset vuonna 1972 tehdystä autopommi-iskusta, jossa kolme karabinieeriä sai surmansa. Selvittämättä jääneestä iskusta oli epäilty vasemmistoa, mutta Cassonin tutkimusten myötä siitä tuomittiin lopulta kaksi uusfasistia. Käytetty sotilasluokan räjähde jäljittyi Gladio-verkoston käyttämään asevarastoon. Tutkimusten kuluessa paljastui useita satoja Gladion jäseniä, joihin lukeutui kaksi korkea-arvoista poliitikkoa.[4]

  Näiden paljastusten myötä Gladion olemassaoloa ei voitu enää kiistää. Italian pääministeri Giulio Andreotti myönsi Gladio-verkoston olemassaolon syksyllä 1990, ja maan presidenttinäkin toiminut Francesco Cossiga yhdistettiin verkostoon. Cossiga oli ollut mukana organisoimassa Gladiota 1960-luvulla.

  Paljastusten myötä alkoivat jatkotutkimukset, spekulaatiot ja salaliittoteoriat salaisten ryhmien tai niiden jäsenten mahdollisesta osallisuudesta terrorismiin.

  Anonyymi
  4.8.2019 0:46
  Todiste: ISIS on itseasiassa salainen osa NATO joukkoja. ISIS on Mossadin ja CIA:n luoma feikki Islamisti armeija jota he käyttivät väärän lipun taktiikkaan yrityksessään syrjäyttää Bashar al-Assad vallasta.

  Skripalien lavastettu myrkytys jupakka Lontoossa, johti kaasuiskuun Syyriassa ja Venäjää syytettiin asiasta. Tyypillistä kylmää sotaa, jonka piti olla loppunut. Nyt maailmaa liikuttaa ammuskelut Jenkeissä. Ne ovat lavastettuja iskuja eli hoaxeja. Ketään ei ammuttu ja kukaan ei kuollut. Tämä on nykyajan valeterrorismia, jota valtiot ja salaiset vakoilujärjestöt käyttävät kusettaessaan kansalaisia.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  319
  2915