Venäjän kauppasuhde pitää saada kuntoon.

Anonyymi

Venäjän sanktiot ja Venäjän kauppasuhteen seisokki johtuu täysin Obaman hallituksen luomista toimenpiteistä. Ne eivät oikeastaan ole voimassa enään ja niitä on lupa rikkoa. Asiaa ei vain ole virallisesti julistettu. Venäjän kauppasuhteet ois hyvä saada talouden vuoksi rullaamaan, vaikka se vaatiikin Putinin hyäksymistä. Mitä pahaa Putin on tehnyt suomelle. Kaikki tuo Putinin vastainen propaganda tulee USA:n vassari median kautta, meidänkin maikkarille jossa keharit toistaa sitä.

1

<50

  Vastaukset

  • "Mitä pahaa Putin on tehnyt suomelle."

   Ei mitään. Kielelle on vaikea tehdä mitään pahaa. Putin on lisäksi rauhan mies, kun ei enää ammuta alas matkustajakoneita, eikä ole pitkään aikaan liittänyt uusia osia Venäjäänkään.

   Kaikkien diktaattoreiden tapaan hän ei tietenkään voi hyväksyä sitä, että joku ehkä olisi hänen kanssaan eri mieltä jostakin, ja siksi hän pampututtaa Moskovan kadulla mielenosoittajia.

   Antaa Venäjän talouden kuihtua hissukseen, niin valtio hajoaa uudestaan ja jossakin päin sitä saatetaan päätyä demokratiaankin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   95
   5777
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1187