Miksi Sant Pauliat eivät viihdy

Anonyymi

minulla. Olen kokeillut kaikkia vinkkejä. Olen kastellut asetille lämpimällä vedellä. Pidellyt valoisalla ikkunalla mutta kaihtanut paahdetta. Kasvi on hyvännäköinen uutena kukkimisen ajan. Sen jälkeen lehdet lopahtavat. Yritän kastella kohtuullisesti. Voiko syy olla suojaruukussa? Sujautan uuden kasvin aina siihen ja pohjalle kastelu. Onko se liian tiivis vaikka reunoihin jää vähän tilaa.

3

<50

Vastaukset

  • Sant Pauli ja Reberbahn sinne veri vetää uudestaan.

  • Minullakaan ei aikaisemmin onnistunut, nyt sama ollut monta vuotta ja kukkii koko kesän, mutta pitää olla mahdollisimman aurinkoinen paikka, siirsin olohuoneeseen niin ei tehnyt uusia kukkia, vein takaisin aurinkoiselle ikkunalle niin alkoi taas kukkia.

    Mahdollisimman hanakuumaa vettä aluslautaselle, mutta vasta kun multa kuivunut. Lannoiteveden olen laittanut juurelle parin viikon välein kesällä. Kasvanut kokoa koko ajan eikä kuihduttanut kuin muutamia lehtiä, nyt tehnyt poikasenkin juurelle, pieni ruukku alkaa käydä ahtaaksi.

    Tavallinen muoviruukku parempi kuin altakasteleva, varmaan saviruukkukin olisi hyvä. Ohjaakohan suojaruukku liikaa kosteutta ylös, kun eivät tykkää liiasta kosteudesta eikä sumutuksesta.

  • Irwin veti tosi hyvin st Pauli ja reberbahnin. Toivakan torilla paikallinen kuuluisuus esitti sen, jäi kauaksi Irwinistä. Voi voi.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.