Terveisiä uimahallista

Anonyymi

Tuusulan uimahalli avattiin remontin jälkeen tänään. Lähellä alle kymmenen kilometrin päässä oleva Keravan uusi uimahalli avataan syyskuussa. Kunnat pitävät hyvää huolta asukkaistaan. Uimahalli on lähipalvelu.

Tuusulassa uusittiin allas. Uusi allas on teräksinen. Uimahallissa on hyvä höyrysauna ja tavallinen sauna miehille ja naisille omat, iso allas, hyppyallas, lastenallas, terapia-allas ja kylmäallas. Aikuisten kertamaksu on 5,80 euroa, lapset, eläkeläiset ja työttömät pääsevät puoleen hintaan 2,90 euroa. Sarjalippujen kertamaksu on halvempi. 70 -ikäisten 10 kerran uintiranneke maksaa 24 euroa. Kyllä kelpaa!!!

Milloin Hanko saa uimahallin?

Isoja ja tärkeitä asioita sopii odottaa. Niitä ei saa päättää hätiköiden. Hangon uimahallia on jo odotettu riittämiin.

11

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heti kun asukkaat ovat valmiina maksamaan investoinnit / käyttökustannutkset / käyntimaksut j.n.e. Turha on toivoa että muut maksavat. Eikä ole kysymys pikkurahoista.

      • Anonyymi

        Anonyymi 12:18 olet hakoteillä. Kunnat kilpailevat asukeista. 100 henkilön poismuutto on puolen miljoonan pysyvä lovi kaupungin kassassa. Se tekee miljoonan kahdessa vuodessa jne... Kaikki asukkaistaan huolehtivat kunnat ajattelevat muutakin kuin vain "satamalaitureita"! Ne panostavat kuntalaisten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Se on markkinointia.

        Hangon veronmaksajat maksavat joka vuosi yli 30 miljoonaa euroa kaupungin kassaan. Eiköhän niistä yhden uimahallin saa rakennettua, kun paljon paljon joutavaampaan riittää miljoonia. Sitä paitsi uimahalli maksaa itsensä takaisin säästöinä sairauskuluissa. Sitä ei jalkapallokentät tee.

        Uimahalli on tänä päivänä kunnan peruspalvelu, ei mikään kuluerä! Kuluerä ja ylellisyys se oli vielä silloin, kun jotkut nykyisistä päättäjistä aloittivat valtuustossa. Eipä silloin ollut paljon muutakaan, mitä nyt on. Anonyymi 12:18 asenne on ajalta 60's tai 70's.

        Eipä taida 60's 70's asenteen kuntapoliitikot uskaltaa tehdä kuntalaisilta kyselyä investointi- ja panostustoiveista. Antavat besser wisserit väen muuttaa pois. Onko se viisasta? Samma på svenska.


      • Anonyymi

        Maksaako hik:kenin kuminaamat nurmikentistä koituvat kustannukset kokonaisuudessaan itse vai tukeeko kaupunkisitä toimintaa?? Nelosdivarin luusereihin ei kannata panostaa,kaupungin pitää myydä nurmikentät tonttimaaksi ja kuminaamat voi potkasta palloa vanhalla kentällä se riittää niille
        T:turtapalli


    • Anonyymi

      Kannatetaan uimahallia tai maauimala!

    • Anonyymi

      Verorahoilla ei saa maksaa kaupungin työntekijöiden SPA-lippuja. Paljonko sinne sysätään "tyky"-rahaa? Onko 10 käynnin lippu? 140 euroa ? * 600 henkeä = 84.000 euroa??? Selvitys pöytään!!!

    • Anonyymi

      Toivottavasti ei koskaan. Itse käyn Tammisaaren uimahallissa uimassa tykyrahoilla. Matka Tammisaareen on niin lyhyt, ettei Hankoon tarvita uimahallia, Spa riittää ja jos ei kelpaa niin Tammisaaren uimahalli on lähellä. Ja miksei Spahan saisi "tyky"alennusta, kuuluuhan uinti tykytoimintaan. Sinulla ei taida olla mitään hajua kaupungin tykyrahoista, ei kaikki 600 työntekijää käy Spassa, he käyttävät "tykyrahansa" ihan muuhun kuten Steelstudioon, Tammisaaren uimhalliin. hierontaan tai ratsastukseen. Onko mielestäsi parempi, ettemme huolehdi kunnostamme ja saatte maksaa siitä, ettemme enää jaksa tehdä työtämme.

      • Anonyymi

        Teitä on 1/3 liikaa. Sen tiedän. Tykytoiminnasta en tiedä. Aikaisempi kysymys jäi vastaamatta: kuinka paljon kaupunki avustaa yksityis-SPAta?

        Uimahalli on peruspalvelu. Hyvä peruspalvelu on korkeintaan 4 km päässä asiakkaasta. Ei rollaattori-ihmiset ja koululaiset lähde Tammisaareen uimahalliin. Lähde itse Tammisaareen Alkoon! Hangon Alko voidaan lakkauttaa sinun Anonyymi 21:17 asenteella.

        SPA ja Tammisaaren uimahalli eivät korvaa uimahallin tarvetta Hangossa. Piste.


      • Anonyymi

        Jos kerran tiedät, että meitä on 200 liikaa niin kyllähän sinun silloinkin pitäisi tietää kuinka moni kaupungin työntekijöistä käyttää Spata ja minkä verran sinne menee tykyrahaa.

        Minun puolesta sekä Hangon että Tammisaaren Alkoa voidaan sulkea. Minä en niitä tarvitse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos kerran tiedät, että meitä on 200 liikaa niin kyllähän sinun silloinkin pitäisi tietää kuinka moni kaupungin työntekijöistä käyttää Spata ja minkä verran sinne menee tykyrahaa.

        Minun puolesta sekä Hangon että Tammisaaren Alkoa voidaan sulkea. Minä en niitä tarvitse.

        Kaupungin organisaatiossa on 200 työntekijää liikaa. SPA:n käyttäjistä ei tietoa.

        Anonyymi 21:17:n "menkää Tammisaareen" -asenteen perusteella, voi sulkea molemmat lukiot, Kirjaston, Terveyskeskuksen, jalkapallokentät, Urheilutalon ja Unkan. Menkää Tammisaareen, sinne on vain puolen tunnin matka!

        MUTTA Koverharin satamaan voisi seuraavaksi sijoittaa vuosittain luokkaa 5 miljoonaa. Ympäristölautakunnan puheenjohtajana toimiva sataman tekninen johtaja esitti jo investointilistan. Mennään vaihtoehto "panostetaan reilusti" mukaan. Niin saadaan kaupungin "palvelut" kohdalleen!

        Palvelut Tammisaareen ja satamat kuntoon. Se on SDP:n ja RKP:n sopima malli ja maailman tosi.

        Sataman tuloilla ei ikinä kustanneta palveluja. Ei ole tähänkään asti kustannettu. Satama on pelihimoisten poliitikkojen yksikätinen rosvo, joka vie enemmän kuin tulouttaa. Eihän Hangon kaupungilla muuten olisi niin paljon lainaa. Sitä on otettu tämän yksikätisen rosvon pelaamiseen! Peli vie enemmän kuin tulouttaa ja lainamäärä kasvaa. Sivusta katselevaa kansaa rankaistaan keräämällä ennätyksellisen korkea määrä kunnallisveroa, josta sujautetaan melkoinen summa joka vuosi rosvon pelaamiseen ja pelihimon takia otettujen lainojen hoitoon. Se on maailman tosi. Pelaajat sanovat "menkää Tammisaareen".


    • Anonyymi

      Anonyymi 10.8.2019 17.32. Et taida paljon seurata Satamayhtiön ja Kaupungin väistä rahaliikennettä. Voisit aloittaa lukemalla Kaupungin Talousarvio.

      • Anonyymi

        Ei tuossa logiikassa mikään onnu. Investointeja on ollut satamaan kymmeniä miljoonia viiden - kymmenen vuoden aikana ja lainamäärä on kasvanut yli 60 miljoonan. Ei sitä lainaa muuhun olla käytetty.

        Jos satama olisi kultakaivos, niin Hangon veroäyri olisi yhtä alhainen kuin Kauniaisissa ja lainaa olisi yhtä vähän kuin Norjan valtiolla = zero. Ei ole. On päinvastoin. On tehty huonoja investointeja.

        On investoitu lähes vain satamaan. Muut kiinteistöjen korjaukset ovat olleet pieniä. Hyllin vieressä oleva liikuntapuisto oli määrältään satamainvestoinnin osamaksu.

        Satamaivestoinnit ovat olleet RKP- ja SDP -pomojen siunaama katastrofi. Kukaan ei ole uskaltanut äänestää muuta.

        Lue Anonyymi 10.8.2019 18:21 kaupungin taseita ja tuloksia ja tutustu historiaan. Miten muuten selität poukkoilevan tuloksen - 0, Suomen kärkipään velan per capita yli 60 miljoonaa ja veroäyrin 21,75? Saa yrittää.

        Tuloksena väen väheneminen vuosi toisensa jälkeen. Satamalaiturit eivät ilahduta. Väen väheneminen on kuin vuotava laiva. Työpaikkoja on Hangossa yli oman tarpeen. Se on tilastollinen tosiasia.

        "Menkää Tammisaareen."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe