Kirjeiden tuhonta

Anonyymi

4

<50

Vastaukset

 • Tuosta tuhoamisesta pitää lähettää verohallinnolle lasku.
  Ihan vain sellaiset 150€ .
  Minun mielestä se on ihan kohtuullinen summa.
  Minä lähettäisin varmasti jos kohdalle sattuisi ja jos ei maksa niin sitten ulos-ottoon.

  nm-olen robotti

 • Jos on saanut väärät verotustiedot, niin välttämättä niistä ei pysty selvittämään kenelle kuuluu. Harmi vain, että jos papereista sattuu puolison nimi löytymään, niin voi tosiaan etsiä kenelle ne verotiedot kuuluu. Onneksi sentään ei henkilötunnuksia myöten tiedot menneet väärille ihmisille. Pystyykö verohallintokaan selvittämään, kenelle on mennyt kenenkin tiedot? Saisi edes infon nämä joiden tiedot menneet väärille henkilöille.

 • Pari pointtia asiaan liittyen:

  - Verotiedot ovat vuositasolla julkisia, eli suuriko on vahinko jos jotain tietoja on päässyt vuotamaan. Jos siellä joku tuntematon nimi onkin, niin ketä kiinnostaa? Jos kiinnostaa, niin käy verotuksen valmistuttua katsomassa verotoimiston koneelta lopullisen verotuksen. So what?

  - Henkilötunnus on julkinen tieto sekin, ei mikään salasana. Jos siellä jonkun tuntemattoman sotu vilahtaa, niin so what?

 • Hyviä pointteja, eihän sillä ole väliä niin kauan kun tiedot ei päädy henkilöille, joka väärinkäyttää niitä ja alkaa hankkia lisää tietoja kyseisestä tyypistä. Aika epätodennäköistä toki tuollainen on.

  Tuli myös mieleen, että vaikka henkilötunnus on julkinen, niin eikö se ole maksullisten palveluiden takana jos haluaisit jonkun toisen hetun selvittää? Mielummin tuon tiedon silti salaa, vaikka nykyään on eri palveluissa muitakin varmistusmuotoja.

  -Hanne-

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.