Minun herpes epäilyni, onko muilla kokemusta vastaavasta?

Anonyymi

Olen reilu viiskymppinen mies ja tutustuin ikäiseeni naiseen. Tavoitteena ei ollut mikään yhden illan juttu, vaan treffit ja sitten katsotaan jatkoa. Kävi niin, että ihastuimme ja hän kertoi kantavansa herpestä.

Menimme sitten samaan sänkyyn, mutta emme olleet varsinaisessa yhdynnässä lainkaan, ei suuseksiäkään. Koskettelimme vaan toistemme sukupuolielimiä sormilla ja käsin, hän hieroi penistäni ja runkkasi sitä, minä puolestani tunkeuduin sormillani hänen vaginaansa parillakin sormella, niin "syvälle, kuin ulotuin" Myös yhdellä sormella peräaukkoon pari kolme kertaa.

Tämä toistui muutaman kerran siinä viikonlopun aikana, hänellä ei ollut rakkuloita, eli ei aktiivinen kausi on päällä. Juttelimme siitä, että oliko se turvallista ja järkevää, että voisiko se siirtyä emättimen eritteistä naisen käsien mukana mun genitaaleihin, hän siis myös tyydytti itseään ja minua vuorotellen. Tai niin, että minä olisin saanut sen verenkiertooni häntä tyydyttäessäni, esimerkiksi jonkun sormen haavauman kautta, tosin en kyllä tiennyt mistään haavaumista, joskus sellaisia tulee, kun leikkaa esimerkiksi kynsiä vähän liikaa, jokainen tuntenee asian.

No, asiasta on nyt tasan kaksi viikkoa aikaa ja mulla on ollut käytännössä tämä viikko pelottavan samanlaisia oireita, kuin herpeksessä, eli lihassärkyjä, päänsärkyä, mutta ei kuumetta, alilämpöä kylläkin koko ajan, myös kurkkuni on koko ajan ollut vähän arka ja saa rykiä räkää melkein jatkuvasti. Mulla on kyllä ollut tällaisia oireita ennenkin, mutta nyt, kuten varmaan arvaatte, olen kovin pelokas.

Sairastin juhannuksena voimakkaan sidekalvontulehduksen kummassakin silmässä, sekä poskiontelotulehduksen, myös angiina oireita löytyi, joten voisiko tämä olla jotakin jälkitautia? Mulla on nyt tulevana tiistaina laaja verenkuvan setti varattuna ja sillä on tarkoitus tutkia kaikki perinteiset tällaisten oireiden sairaudet näkyviin, mulla on myös miltei jatkuvia hammassärkyjä ja ilmeisesti siitä johtueen keväällä otetuissa verikokeissa oli leukosyyttiarvot hiukan kohollaan, eilen pika crp oli 3.1, kun se juhannuksen aikaan oli 94.

Mulla on nyt kahden eri hoitajan ja lääkärin arvio asiasta, että ei kyllä käytännössä pitäisi herpestartuntaa mulla olla, varsinainen siihen liittyvä verikoe otetaan vasta 5-6 viikon kuluttua tapahtuneesta. Kuulemma ei helposti tartu, kun naisella ei ole rakkulavaihe ja myöskin kuulemma tarttuu miehestä naiseen helpommin. Tartunta saadaan em. henkilöiden mukaan käytännössä vain sukupuoliyhteydessä, kun limakalvot kohtaavat, edes kondomi ei kai ole 100% suoja silloin (duodecim)

Tuli vähän pitkä värssy, mutta mitenkäs tämän selvemmin, kaikkine yksityiskohtineen lyhyemmin kertoisi? Joten toivon asiallisia vastauksia ja mahdollisia kokemuskertomuksia, mä elän aikaa piinaavaa aikaa nyt.

5

<50

Vastaukset

 • Tietoisesti kuitenkin otit riskin, kun tiesit asiasta (pointsit naiselle, joka oli rehellinen, kaikki, varsinkaan miehet, eivät ole). Jos noin paljon pelkäät, niin olisiko kannattanut jättää nuokin hyväilyt tekemättä. Oireesi, päänsäryt ym. tuskin liittyvät herpekseen. Eiköhän siinä selvemmät oireet tule rakkuloineen ja kirvelyineen. Jos sinulla huuliherpes, niin tiedät, minkälaisia oireet voivat olla.

  • No joo, rakkuloita tuskin tulee, kun ei oltu yhdynnässä ja kyllä nuo sairastumisoireet on nyt selätetty, ilmeisesti liittyivät johonkin vilustumiseen, minähän olin juhannuksena tosi huonossa kunnossa ja jotenkin se moodi jäi sitten päälle. Huuliherpestä ei ole ollut ikinä.

   Kuten kyllä mielestäni tein selväksi, niin kyllä siinä nyt ainakin kaikki ilmeisimmät virheet jätettiin tekemättä. Turha tässä nyt minua on syyllistää, jos kysyn neuvoa ja mahdollisia kokemuksia aiheesta, kaikki tekevät jotakin virheitä...kai, näin ainakin olen kuullut sanottavan.


 • Negatiivinen :) Ja onnellinen, viime viikolla sain tulokset testeistä, kaikki viimesen päälle kunnossa, elämä oli minulle armollinen tässä asiassa :)

  • Mitä sä siinä juhlit. Saat tuon viiruksen satavarmasti myöhemmin kuitenkin. Ihan yhtä paljon tai vähän sulla on juhlimista sitten kuin nytkään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitä sä siinä juhlit. Saat tuon viiruksen satavarmasti myöhemmin kuitenkin. Ihan yhtä paljon tai vähän sulla on juhlimista sitten kuin nytkään.

   Voitko perustella, miksi saisin sen viruksen satavarmasti myöhemmin? Ja juhlia en ole järjestänyt asian hyväksi. Jotenkin loukkaava ja asiaton vastaus.


Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.