Onko niin että vanhat kommunistit luopuivat

Anonyymi

kommunistisesta puolueesta kun puolueen valtasivat oudot ns. ....miehet?

Mitäs luulette tai tiedätte ?

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tarkoitatko niitä iljettävyyksiä, joita bibliakin kritisoi?

      • Anonyymi

        Ap; en tiedä mitä biblia kertoo asiasta, mutta hyvin paljon mahdollista että kysymys on samanlaisista iljettävyyksistä. Koko ihmiskuntahan inhoaa ko tapoja, jotka eivät ole sivistyneitä ja elämää ylläpitäviä.


    • Eiköhän kommunismi ole aina ollut hieman outoa, siinähän pyritään loisimaan muiden aikaansaamalla, joka kansallistamisen nimissä varastetaan ja sitten tuhlataan joutavuuksiin eli tuottamattomaan.

      Eihän kommunismin kokeiluista yhdestäkään ole ainakaan hyvinvoinnin lähdettä syntynyt, ei vaikka muistan miten lapsuudessani/nuoruudessani ihan siellä naapurissa komupohjalle oltiin "mainosten" mukaan vallan paratiisia rakentamassa.

      Helvetti siitä tuli, sota piti alkaa jotta saisi varoja naapurista varastettua ja silti homma vaipui suohon kun mikään ei onnistunut kunnolla. Syynä lienee ollut se kuuluisa tuhtaaminen jota siellä harrastettiin, työ kun oli liian vaativaa heille.

      Nyt, ainakin kun katselee heidän vaatimattomia vappukulkueitaan, ei näytä isommin siinä joukossa edelleenkään olevan joukkoja, joilla olisi parempaa tulevaisuutta odotettavissa.

    • Porvari pelkää kommunismia kuin raamatullista perkelettä. Turhaan pelkää Komunismi tuotantotapana tulee väistämättä välttämättömyyden pakosta.
      Ihmisten perustahto on yhdenvertaisuus. Persuismi näkemys eriarvoisista roduista menee Kankkulan kaivoon kitinöistä riippumatta.
      Yhdenvertaisuuteen kuuluu moniarvoisuus mm. seksuaalisessa suuntautuneisuudesssa. Marginaaliryhmät syntyvät erilaisina mutta yhdenvertaisina ihmisinä.
      Kommunistit eivät lähde persuismin natsilaiseen rotuoppiin, jossa homoseksuaalit vietäisiin kaasukammioihin.

      Tiedämme, että Räsäsen/Essayahin KD puolue ja Perusuomalaiset haluaisivat lynkata homoseksuaalit ja muutoinkin toisenlaiset. Ne ovat ihmisyyden vastaisia ikivanhaan raamatulliseen oppiin itsensä hirttäneitä.
      Persuismi tukeutuu Putiniin ja sen Venäjään, jossa homoja vainotaan surutta. Persut henkumoivat Putinin Venäjän tätä oppia Suomeenviralliseksi opiksi.
      Persujen homovaino päättyy nopeaan.
      Suomalaiset kommunistit tukevat homojen oikeuksia muiden ihmisystävien mukana.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Kansa kantoi kommunismin ptunkiolle.

        Kertoo historia.


      • Anonyymi

        "Porvari pelkää kommunismia kuin raamatullista perkelettä...."

        Ota nyt viimeinkin laput pois silmiltäsi ja sopeudu todellisuuteen. Porvari, eikä kukaan muukaan ei "pelkää" puoluetta, joka nauttii huimaa 0.2 %:n kannatusta.


      • Anonyymi

        Partacuksella on aika lailla pitkä tulilanka. Ehkä totuus valkenee Partacukselle joskus kymmenen vuoden päästä.


    • Anonyymi

      Mikä sitten muka oli taistolaisten eli uusstalinistien tavoitteena jos ei neuvostomallinen sosialistinen Suomi? Liberaali porvarillinen demokratia monipuoluejärjestelmineen ja kansalaisvapauksineen? Juuri tämä järjestelmähän meillä jo oli. Juuri tätä järjestelmää vastaan he toimivat ja juuri tämän järjestelmän kukistamiseen ja kumoamiseen he kaikin keinoin – myös laillisin – pyrkivät. Entä oliko tavoitteena demokraattinen sosialismi, jossa yhdistyisivät sosialistinen talousjärjestelmä ja porvarillinen demokratia? Jos taistolaiset tätä tavoittelivat, miksi he olivat vähemmistökommunisteja eivätkä vasemmistososialidemokraatteja tai vasemmistososialisteja? Demokraattinen sosialismihan oli juuri näiden poliittisten ryhmien päämääränä. Taistolaiset päinvastoin halveksivat näitä ryhmiä ja syyttivät niitä epärealistisesta haihattelusta. Siinä he olivat sitä paitsi oikeassa. Vai onko kukaan tänäkään päivänä nähnyt sosialistisen maan, jossa on esimerkiksi aito sananvapaus ja monipuoluedemokratia? Entä oliko taistolaisten päämääränä “ihmiskasvoinen kommunismi”, jota ns. Prahan kevään johtajat ja ns. eurokommunistit (esimerkiksi Italian ja Espanjan kommunistit) tavoittelivat? Siis kommunistien hallitsema sosialistinen Suomi, jossa sosialidemokraatteja, porvareita ja muita toisinajattelijoita olisi kuitenkin käsitelty lempeämmin kuin ns. olemassa olevassa reaalisosialismissa eli Neuvostoliitossa ja muissa sosialistisissa maissa. Tämä on oleellinen kysymys, sillä tähän ongelma-asetteluun kiteytyy se taistolaisuuden ydin, joka nimenomaan erotti heidät ns. saarislaisista kommunisteista eli Suomen Kommunistisen Puolueen (SKP) enemmistöstä. Tämä on oleellinen kysymys myös siksi, että “ihanteensa säilyttäneet” entiset taistolaiset tänä päivänä mielellään väittävät, että he silloin muka toimivat neuvostomallista poikkeavan erilaisen, inhimillisemmän kommunismin puolesta. Näin näyttää myös moni ajattelevan. Kuka nyt neuvostomallista diktatuuria ja vainoa olisi kannattanut. “En minä ainakaan.”

    • Anonyymi

      Nuo oudot ....miehet eivät ole kommunisteja mitenkään päin. itse asiassa ne ovat kommunistien vastakohtia, juuri tapojensa vuoksi. entisajan kommunistit olivat sentään ihan oikeita miehiä.

      • Anonyymi

        Kyllä. Kerroit asian just niinkuin se on !


    • Anonyymi

      Taistolaisessa opiskelijaliikkeessä oli kaikenlaista väkeä. Hurmahenkisyyttä ja vallankumouksen tekoa tässä ja nyt. Kun marxilaisuutta lähestyneet eivät jaksaneet omaksua materialismin filosofiaa sekä "rysäysoppi" koki vararikon opiskelijat masentuivat ja irtosivat liikkeestä. NL koki samaan aikaan sosialisminsa vararikkoa eivätkä osanneet muuttaa kurssia. Kommunistisen liikkeen kriisi eteni maailmanlaajuisesti NL:n ongelmien kasaantumisen myötä.

      Tällä haavaa kriisistä ollaan pääsemässä irti. Kommunistit johtavat maailman mahtivaltioita. Kommunistien tukemissa valtioissa talouskasvu on toista luokkaa kuin mm. EU:ssa.

      Entiset taistolaiset porvareiksi siirtyneinä ostavat itselleen paratiisipaikkaa kapitalismissa puhumalla marxilaisuudesta puuta heinää.
      Persupuolue pyrkii ihmisten alistamiseen jopa ikivanhalöyhkäävän raamatun tuella. Persupuolue ja äärimmäinen oikeisto hakevat Suomeen valkoisen Suomen valtaa, jossa työväenliike olisi tuhottu. Väkivaltaan perustuva porvariston diktatuuri olisi pystytetty.

      SKP toimii kansalaisyhteiskunnan ja sosiaalisen yhteisön puolesta, mahdollisimman laajan demokratain puolesta. Sipilän hallitus persuineen yritti pyrkiä diktatuurimaiseen kapitalismiin. Kommunistit ja suuret työväenjoukot löivät Sipilän persuineen maan rakoon.

    • Anonyymi

      Persut työväenpuolue??
      Sallikaa nauraa.
      Puoluehan kiistää kaiken sosiaalisuuden. Jopa työttömät persujäsenet on manipuloitu huutamaan työttömyyskorvausten poistamista tai koulutuksen alasajoa.
      Aikaisemmat kommunistit olisivat persuja ja persut nykyään kommunisteja. Hoh...hoijaa.

      Persut tukevat Venäjän oligarkkeja ja homojen vainoamista.
      Kommunistit tukivat yya-kautena rauhanoamisia suhteita Venäjän kanssa ja tukevat seksuaalivähemmistöjen oikeuksia olla olemassa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tosihan se on; kun nuo oudot ....miehet tulivat skp:hen kannatus romahti heti
      ja pysyvästi.
      Ja kansa on tyytyväinen kuten kanntuksesta näkee.

    • Anonyymi

      On se kamalaa, PERSUJEN KANNATUS ON 100 KERTAA SUUREMPI kuin komuleiden.
      Ei ihme että komuleiden terveys pettää.

    • Anonyymi

      Palsta hiljeni kun Niuva sulki nettinsä. Tuokin koettelee tietysti Niuvan komuleiden mielenrauhaa.

    • Anonyymi

      Vanhat kunnon kommarit olivat järeitä duunareita ja niiden moraali oli korkealla. Nykyiset oudot ....miehet ovat ihan erilaisia, moraalittomia luusereita joita elätetään veroilla.

      TUOSSA ON HELVETIN ISO ERO !!!

      • Anonyymi

        Olet taas kerran, helevetin oikeassa, kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet taas kerran, helevetin oikeassa, kiitos.

        Kiitosta vaan. Maailma opettaa ja kertoo.


    • Anonyymi

      Mitä helevettiä se hluuseri tekee vibraattorilla minkä se osti viime viikolla?
      Tietääks joku?

    • Anonyymi

      Marxia on syytetty Neuvostoliitosta. Sellainen Marxin arvostelu, jossa vauhtia haetaan Neuvostoliitossa tehdyistä yhteiskunnallisista ratkaisuista ja neuvostoliittolaisista filosofian tulkinnoista, kertoo vain kriitikon sivistymättömyydestä. Marx keskittyi kapitalistisen tuotantotavan analyysiin, ei kapitalismia seuraavien yhteiskuntamuotojen suunnitteluun. Marx irtisanoutui jo elinaikanaan kaikista marxismeista. Marxille kommunismi tarkoitti yksinkertaisesti sellaista tuotannollista toimintaa, joka ei tapahdu pääomasuhteen alaisuudessa. Kommunismissa vauraus voidaan irrottaa omistuksen yksilöllisistä muodoista ja sijoittaa se koko yhteisöön. Samalla ihminen vapautuu taloudellisen pakon kahleista ja he voivat elämässään suunnata toteuttamaan omaa persoonallisuuttaan.

      • Anonyymi

        Oliko Marx loinen, mediassa kirjoitettu;
        "Marxin tärkein tulolähde oli avustus Friedrich Engelsiltä, jolla oli vakituisia tuloja perheen liiketoimista Manchesterista."

        Oliko niin että "Marx toteutti omaa persoonallisuuttaan" ko tavalla ?

        HEHEHEHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


    • Anonyymi

      ei noo mitään miehiä kuin pelkästään **moja.

    • Anonyymi

      Kuten huomaatte, hluuseri on menettänyt nukkumistaidon. Sitä se ××moilu teetättää, hyi.

      • Anonyymi

        hyigaggaahyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


    • Anonyymi

      Voidaanko ajatella että brezhnevin renki alkoi imea muslimin munaa ajankuluksi kun sekatyömiehikään ei enää ole ja osan ammattimiehistä robotit korvaavat ja robotit rakentavat ilman työnarvoteoriaa-marx ja pekkaspäiviä

      ja äänestäjät katosivat sosialistien keppihevosporukan piti löytää uusi kohde ja he löysivät suvakit matun ja muslimin hyysärit?

      https://www.suomenuutiset.fi/ruotsalaiskommunisti-vasemmisto-aja-enaa-tyovaenluokan-asiaa-tilalle-tulleet-maahanmuuttajat-seksuaalivahemmistot/

    • Anonyymi

      """Oliko Marx loinen, mediassa kirjoitettu;
      "Marxin tärkein tulolähde oli avustus Friedrich Engelsiltä, jolla oli vakituisia tuloja perheen liiketoimista Manchesterista."""

      Nuorempi Ermen osakas ylioppilas Engels maksoi Marxin perheen elämän myös tyttärien ja näiden sosialistipuolisoiden ja lisäksi kun Marxilla oli lehtolapsena poika kotiapulaisen kanssa Engels hoiti tämänkin sijaiskodin ja maksut jonne poika oli häpeän takia pantava , Marxille avustus annettiin viiden punnan seteleinä ettei ryyppää kaikkea. Marxilla ei ollut rakentavaa kritiikkiä eikä yliopistosuhteita joten hänen työnarvoteoriansa meni pielee, Marx ei teoriaa keksinyt mutta sovelsi sitä väärin. Mutta se ei ole Marxin vika sen sijaan Marxin seuraajat ovat hörhöjä koska he eivät tajua teorian virheitä mutta emme ala enää uutta kierrosta Parta Cusin kanssa keskustelussa

    • Anonyymi

      Engels avusti Marxia taloudellisesti. Se on totta.
      Engels itse kirjoitti siitä Marxin kuoleman jälkeen. Marx ja Engels sopivat Ranskan vallankumouksen 1848 - 1851 jälkeen, että Marx keskittyy ensisijaisesti kansantalouden tutkimiseen. Toki hän ohessa tuotti filosofisia tekstejä sekä osallistui kansainvälisen työväenliikkeen järjestämiseen.
      Marx sai kirjoituksistaan hyvin vähän tekijänpalkkioita. Engels avusti taloudellisesti.
      Hyvin usein porvarit asettavat Marxille paheeksi tupakoinnin ja alkoholin käytön. Porvarit ovat naurettavia. Ihmisen työn arvostelu tulisi olla esillä. Porvari pyrkii kumoamaan Marxin ajatuksia tukapan avulla - pöljiä ovat.

      Marxia ei ole esitetty rikolliseksi, kuten vasta persukansanedustaja sai tuomion laittomasta rahankeruurikoksesta. Tämä persukansanedustaja ei ole tuonut näkösälle muuta kuin että kaikkeen olisivat maahanmuuttajat syyllisiä.
      Marxin ja persukansanedustajan ero ihmiskunnalle hyödyllisenä saattaa persuedustajan tunkiokastiin.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kommunismi on kuollut. Se on suurelta osin juuri marxin, engelsin ja leninin syytä. he osoittivat että kommunismi ei toimi missään.

        Sen pituinen se. Kesti alle 100 vuotta. Taitaa olla ihmiskunnan historian lyhytikäisin ideologia ja yhteiskuntaoppi.

        Joo, olkoot.


    • Anonyymi

      Hinttiluuseri on aivan sekaisin. Se ei ole enää elinkelpoinen, odotellaan.

      • Anonyymi

        Kyllähän tuolla elämäntavalla tulee hulluksi.


    • Anonyymi

      Marxin pahe ei ole viina ja tupakka
      vaan se

      että hän istui Sohossa yksin saamatta kritiikkiä ja kirjoitti puutaheinää sen takia

      Engels ei ainoastaan elättänyt Marxia vaan kaikki Marxin tyttäret miehineen ja vielä Marxin lehtolapsipojan joka ajettiin häpeän takai kotoa

      Kaikki Marxin lapset - poikaa lukuunottamatta - kuolivat ennen Marxia osin
      itsemurhaan

      Marx huomasi teoriansa virheet loppuvaiheessa Saksan demarien Gothan kokouksen jälkeen johon Marxia ei kutsuttu häiriköimään ja

      lopetti Pääoman kirjoittamisen kolmas osa jäi kesken
      ja lähti

      terveysmatkalle Algeriaan ja otti enää Lontoossa naukkuja muttei
      kirjoittanut mitään kun kipinä sammui

      Marx kannatti LAPSITYÖVOIMAN käyttöä ja VASTUSTI naisten yötyön yms.
      kieltoa eli tältä osin marxilaisuus on rikoslain vastaista nykyisin

      EMME KUITENKAAN ENÄÄ AVAA KESKUSTELUA PARTA CUSKIN LIENEE LUOPUNUT TAI ON VANHAINKODISSA kylpylässä Algeriassa???

    • Anonyymi

      Avionrikkoja Jussin ykkösadjutantti pistelee puuta heinää. Persut eivät enää kykene asialliseen debaattiin. Pelkkää poliittista homostelua sakin toiminta.
      Marxin toimien valehtelelulla yritetään peittää persujen halua lakkauttaa ammattiliitot. On aivan luonnollista, ettei järjestäytyneet työläiset voi tukea persujen katalia pyrkimyksiä.
      Halla-aho on samanlainen kuin alaisensa; hän on pihalla kansantalouden peruskysymyksistä. Säälittävää.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kommunismi on haudattu.
        Kiitos kun muistutit.


    • Anonyymi

      Monet vanhat kommunistit kertoneet: komupuolue ei ole enää komujen puolue vaan ****sakin *****ryhmä. Ne tekee kaikkea muuta kuin politiikkaa, kuten **justa tietää.

    • Anonyymi

      Niinhän se on. Oikeat kommarit olivat isomunaisia oikeita miehiä. Mutta nämä uuskommarit lienevät pmunaisia luusereita kun ne ei tartte munia mihinkään.
      Kaupungilla puhutaan näin...
      Hehehhhhh...

      • Anonyymi

        O Han se niin että hluuseri on ihan kokonaan munaton mies ja mielipiteet ovat sillä tasolla...

        Naiset tietysti inhoaa noita h....jä... Totta helevetissä.


    • Anonyymi

      Nopein ja varmin tie helevettiin onn tuo "outojen miesten outo tapa"...

      hyigakkaahyi....

    • Anonyymi

      Näin persuhomo toivottelee huomenia homoaviossa elävälle persulle Sebastian Tynkkyselle.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe