Totuuksia Tarton rauhasta ja muustakin

Stallari: "Suomi kävi porvariston sydämen halusta yksipuolisesti julistamatonta sotaa Neuvosto-Venäjää vastaan."

Suomi ja Venäjä olivat sodassa de facto.Sotaa ei käynyt porvaristo, vaan Suomen hallitus ja ns.heimosoturit.Vuoden 1918 tunkeutumiset itärajan yli käski ylipäällikkö Mannerheim. Ne tehtiin armeijan yksiköillä.

1919 olivat Aunuksessa asialla vapaaehtoiset heimosoturit valtionhoitaja Mannerheimin tuella.
Porvaripuolueilta ei kysytty.Maalaisliitto ja liberaalit vastustivat sotatoimia tiukasti.Samoin kokoomus ja rkp,mutta vaisummin.Ne olivat yksi syy M:n tappioon presidentinvaalissa.

" Heimosotaretket, Repolan ja Porajärven miehitys, brittilaivastolle kutsu tukikohtaan Koivistolle josta se hyökkäili Venäjälle, "

Brittilaivasto tuli palauttamaan järjestystä Itämerelle. Britannia katsoi Neuvosto-Venäjän vihollisekseen,koska se oli kaatanut liittolaishallinnon ja veljeillyt saksalaisten kanssa.
Repolan ja Porajärven miehitys oli osa ns.Karjalan kansannousua Vienassa.

"Inkerin eli Kirjalan ns. vapaavaltion luominen, "

Se oli inkeriläisten oma hanke.

"yritys polttaa Leningrad maan tasalle ja mitä kaikkea josta ei ole kerrottu julkisuuteen vieläkään."

Tuhopolttoyritys Pietarissa perustui sotatilaan. Se ei ollut porvariston yritys, vaan Päämajan tiedustelutoimiston. Se meni mönkään.

"Pitihän sota lopettaa ja siksi tarvittiin Tarton rauha. "

Se oli bolsevikeille tarpeen,jotta valta voitaisiin varmistaa ja loputkin valkoiset lyödä.

"Suomessa sotaa jatkettiin poliittisesti mm. Vihanpäivillä, jatkuvalla uholla ryssän tappamisesta, julkeilla ja röyhkeillä aluevaatimuksilla, jne.. "

Suomessa säilyi epäluulo bolsevikkeja kohtaan erityisesti äärioikealla,jossa heimoaatetta ylläpidettiin.

"Asiat kai jäivät kaivelemaan ja epäilyttämään suurvaltaa ja sitten seurasi Talvisota."

Bolsevikit jatkoivat kapinan lietsontaa Suomessa ja Pohjoismaissa. Kommunistien toimintaa tuettiin rahalla ja agenteilla. Jopa läskikapina järjestettiin.

Suomi haki sovintoa mm. hyökkäämättömyyssopimuksella1932 ja puoltamalla NL:n KL:n jäsenyyttä 1934.Moskovassa uskottiin täkäläisten kommunistien valeisiin.

MR-sopimus natsien kanssa mahdollisti yrityksen vallata Suomi 1939. Hyökkäys torjuttiin, mikä raivostuttaa stallareita silmittömästi vieläkin.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomen sotatoimia eivät siis käyneet "porvarit", vaan Suomen valtio.

      Erityisesti maalaisliitto ja edistys sanoutuivat irti Mannerheimin politiikasta.

      Yhteistoimintaa valkoisten venäläistenkanssa ei kannattanut kokoomuskaan. Sen oikea siipi oli kyllä jyrkän bolsevikkivastainen. Se erosikin IKL:ksi 1932.

    • Anonyymi

      Neuvostoliitto harjoitti monenlaista vaikuttamista Suomen sisäisiin oloihin.
      Se tuki kommunistien maanalaista ja julkista tuhotyötä rahalla ja agenteilla, erityisesti laittomien lakkojen toimeenpanossa.
      Suomessa oli suuri vakoiluorganisaati NL:n käytössä.

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Höpöjä taas oikein kaksin käsin. Mitä järjestyksen palauttamista hyökkäilyt Kronstadtia vastaan muka olivat. Nehän olivat juuri sitä epäjärjestystä eivätkä järjestystä."

      Et tunne asiaa.Britit valvoivat järjestystä koko Itämeren alueella raivaten miinoitteita ja tukien Baltian maiden vapautumista. Kronstadtiin hyökättiin, koska oltiin sodassa bolsevikkien kanssa.

      "Eli sotilaallinen hyökkäys rajan yli alueille, jotka eivät koskaan olleet kuuluneet Suomen alueeseen."

      Heimosoturit lähtivät hallituksen kiellosta huoimatta tukemaan Vienan ns.metsäsissien kapinaa. Hallitus riisui Suomen puolelle palanneet aseista.

      "Joka ei kyllä olisi pysynyt pystyssä päivääkään ilman vahvaa tukea Suomen puolelta."

      Et tunne tätäkään asiaa.Kyse oli Inkerin vapaustaistelusta neuvostobolsevismia vastaan. Suomi riisui vapaajoukolta aseet.

      "Oli aika härski veto. Mitä jos bolsut olisivat lähettäneet partion tuhoamaan Viipurin tai Helsingin tai jonkun muun suomalaisen ison kaupungin. Siitä riittäisi huutoa tälläkin palstalla aamusta iltaan ja kovaan ääneen."

      Kyse oli sotatoimesta. Tietääkseni bolsut lähettivät -39 puoli miljoonaa miestä ynnä lentokoneita tuhoamaan Suomen ja siinä sivussa kaupungitkin. Viipuri meni aika pahaksi.

      "Suomi ja Suomen porvarit siis eivät välittäneet rauhan saamisesta, niinkö ? Heille olisi kaiketi sopinut sotatilan ja sotaretkien jatkaminen vaikka kuinka kauan."

      Huttilan vääristelyä. Suomi halusi rauhaa, mutta bolsevikit venkoilivat.

      "Oliko mielestäsi kovinkin järkevää politiikkaa oli epäluuloja tai ei ?"

      Epäluulot olivat molemminpuolisia. NL tuki kommunistien toimia Suomessa ja hankki maailmanvallankumousta. Etkö tiennyt sitäkään?

      "Sitä samaa tehtiin Suomen puolelta itään päin aina Talvisotaan saakka. Ei ollut yksipuolista kuten koetat valehdella."

      Suomessa häiriköi äärioikeisto.
      NL:ssa Suomen suuntaan harjoitti vihamielistä politiikkaa hallitus.

      Huttila on aina yhtä tietämätön, mutta sentään NL:n puolesta Suomea vastaan.

      Siinä sitä kehuttua huttiloiden isänmaallisuutta.Paksuja valeita, tietämättömyyttä, bolsujen puolusteluja ja Suomen sekä lännen mustamaalausta.

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Et siis osaa vastata kysymykseen miten järjestys Itämerellä parani hyökkäyksillä Kronstadtiin sillä siitähän oli kyse eikä siitä oliko noilla sotatila. Miksi muuten britti julisti sodan Venäjälle? Hyökkäilikö Venäjä Brittein saarille?"

      Hyökkäykset Kronstadtiin olivat osa Itämeren tilannetta. Bolsevikit katsotiin vihollisiksi,koska olivat tehneet rauhan Saksan kanssa. Bolsevikkihallintoa ei ollut länsimaissa tunnustettu, vaan ne kävivät laajaan interventioon sitä vastaan.
      Huttila ei tavan mukaan tunne tilannetta.

      "Saivat aseet ja kaikki varusteensa Suomesta. Hallituksen kieltelyt olivat siis vain näennäisiä sillä jos hallitus olisi halunnut rosvoretket estää niin siihen se olisi toki kyennyt. Hallitus on aina vastuussa jos maan rajojen yli lähdetään hyökkäykseen. Turha valehdella muuta."

      Kyse oli vapaaehtoista heimosotureista. Hallitus riisui aseista Suomeen palanneet. Bolsevikit keskittivät suuren ylivoiman ja tuhosivat Vienan kansannousun.

      "Oliko niillä käskynä tuhota Suomi ja Suomen kaupungit? Esitä todisteita, että oli. Ettet taas vain tapasi mukaan valehtelisi kun ihan siltä vaikuttaa."

      Olipa niinkin.Huttila ei taas tunne Talvisodan historiaakaan! Lähes kaikkia Suomen kaupunkeja pommitettiin ja käsky oli vallata koko maa.

      "Katsos poikaa kun mielipide muuttuu täysin päinvastaiseksi yhdessä yössä. Vielä tänään klo 10:33 sanoit miten bolsut halusivat rauhaa vahvistaakseen valtansa ja voittaakseen valkoiset. Nyt asia onkin täysin päinvastoin. Mitenkähän se on huomenna, saas nähdä. Mielenkiinnolla odotan."

      Huttilan vääristelyä. Bolsevikit tekivät rauhat Suomen ja Baltian maiden kanssa voidakseen keskittyä valkoisten kenraalien lopulliseen lyömiseen ja bolsujen vallan varmistamiseen koko valtavassa maassa. Se vei vuoteen 1922.

      "Äärioikeisto riehui hallituksen luvalla ja tieten. Suomessa hallitus harjoitti samoin vihamielistä politiikkaa itään."

      Valehtelet taas. Äärioikeiston toimiin puututtiin, joskin varoen. Mäntsälän mellakka kukistettiin ja johtajat pantiin vankilan.
      Lapuan Liike lakkautettiin. Et tunne historiaa tässäkään.

      "Huttila tai kukaan muukaan paitsi sinä ei täällä kehu ja kiitä kaikenlaisin valhein venäläisten tonttiomistuksia Suomen tärkeitten kohteitten lähellä. Se on aika iso isänmaallisuuden mittari miten näihin hybridisodan ennakkotukikohtiin suhtautuu. Huttiloille ja tiltuille ja ketaleille suuret kiitokset suhtautumistavastaan, sinun ylistävä suhtautumisesi sen sijaan oksettaa."

      Valehtelet.MIssä olen "ylistänyt" tonttiostoksia. Olen vain kertonut totuuden niistä huttiloiden ja muiden valehtelijoiden harmiksi.
      Ja missä lomakeskukset tai muut tontit on todistettu "hybridisodan ennakkotukikohdiksi"`?

      Harjoitatte siinäkin mustamaalausta muka isänmaallisuuden varjolla.
      Ei mene läpi, Vieno-parka.

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Olivat osa sitä sotaa ja sotkua mitä britti toi. Ei siis britti tuonut järjestystä kuten valehtelet vaan sotaa ja verenvuodatusta. Kaukana siitä mitä alun perin valehtelit, että tulivat vaan valvomaan järjestystä."

      Britit ja ranskalaiset tulivat palauttamaan järjestystä Itämerelle. Siellä häärivät mm. bolsevikit ja Saksan vapaajoukot sekä tietenkin itsenäistyneiden maiden asevoimat.
      Liittoutuneet tukivat Suomen, Baltian ja Puolan itsenäistymistä, mikä palautti rauhan ja järjestyksen Itämerelle.

      "Hallituksia ei tunnustetakaan vaan vain valtioita. Eri maissa hallitukset vaihtuvat tuhkatiheään mutta ei niitä tunnusteta. Suotta taaskin valehtelit mutta jäit heti kiinni."

      Vääristelet taas. Bolsevikkeja pidettiin vallankaappaajina, eikä tunnustettu lailliseksi hallitukseksi vielä vuosiin. Liittoutuneet halusivat palauttaa keisarivallan.

      "Mikä merkitys sillä oli jos riisuttiin aseista takaisin palanneet koska ei haluttu niiden jäävän tänne torrakot käsissä heilumaan maan sisäiseksi vaaraksi. Menevät olisi pitänyt riisua ja estää hyökkäys. Eli hallitus salli sen roskajoukon hyökätä ja sen sallimisesta on kyse, ei siitä mitä tapahtui sitten kun ne tulivat häntä koipien välissä lyötyinä kotiin."

      Et taaskaan tunne tapahtumia. Heimosoturit menivät auttamaan vienalaisten itsenäisyystaistelua. Eivät ne mihinkään hyökänneet, vaan bolsevikit hyökkäsivät metsäsissien kimppuun. Siihen loppui vienalaisten pyrkimykset huttiloiden riemuksi.

      "Taas lähtivät maalitolpat käveleen kun jäit valeesta kiinni. Väitit hyökkääjällä olleen KÄSKYN tuhota maa ja kaupungit eikä vain vallata. Hyvä kun luovuit valettasi toistelemasta. Pieni pilkahdus rehellisyyttä sentään."

      Huttilan kieroilua. Pommituksilla tuhotaan kaupunkeja ja valtauksella maan itsenäisyys.Huttiloiden harmiksi siinä ei onnistuttu.

      "Lisää maalitolppien kuljettamista. Alun perin väitit Suomen halunneen rauhaa mutta neukun sitä vastustaneen. Nyt et halua muistella enää sanaakaan alkuperäisestä valeestasi."

      Vääristelet. Suomi halusi rauhaa,mutta bolsuilla oli omat ehtonsa.Lopulta sopu syntyi.

      "Puhut eri asiasta kuin mitä olivat ns. heimosotaretket. Mäntsälässä oli KAPINA, ei mellakka. Miksi siihenkin yrität tarjota fuulatermiä mitä kukaan muu ei ole koskaan käyttänyt."

      Oion vain huttiloiden valeita tässäkin. Mäntsälässä mellakoitiin ja lähdettiin kotiin, kun presidentti käski. Kapina on aivan muuta.

      "Joka kirjoittaa isänmaallisia on isänmaallinen. Joka on kuten sinä, että kirjoittaa epäisänmaallisia, on myös sellainen."

      Huttiloiden valeet eivät ole isänmaallisia.Minun kertomani tosiasiat eivät ole epäisänmaallisia.

      • Anonyymi

        #Britit ja ranskalaiset tulivat palauttamaan järjestystä Itämerelle. #

        Kähä kähä, miten Kronstadt oli häirinnyt järjestystä Itämerellä? Venäjä oli silloin sekaisin kuin seinäkello eivätkä sen sotalaiva ketään häirinneet. Valehtelet ihan sikana. Britannia teki raa'an ja provosoimattoman hyökkäyksen Venäjää vastaan Suomen avustamana.

        Tämäkin kuuluu lisätä Suomen tekemiin hyökkäyksiin koska Britannia tukeutui Koiviston satamaan.


      • Anonyymi

        # Pommituksilla tuhotaan kaupunkeja ja valtauksella maan itsenäisyys#

        Lisää sikavaleita. Montako Suomen kaupunkia tuhosivat, kerro nimet. Neukku ei ollut opetellut samanlaista sodankäyntiä kuin länsimaat eli kaupunkien tuhopommituksia. Hyvin pientä olivat neukun pommitukset verrattuina Saksan, Englannin ja USAn pommituksiin. Ei niistä voi puhua edes samana päivänäkään.

        Maan valtaaminen eli sen itsenäisyyden lakkauttaminen on eri asia kuin maan tuhoaminen.


    • Anonyymi

      Huttilainen vääristelee epätoivoisena.

      "Kähä kähä, miten Kronstadt oli häirinnyt järjestystä Itämerellä? "

      Se oli osa Itämeren ongelmaa,koska oli bolsevikkienhallussa.

      "Venäjä oli silloin sekaisin kuin seinäkello eivätkä sen sotalaiva ketään häirinneet. Valehtelet ihan sikana. Britannia teki raa'an ja provosoimattoman hyökkäyksen Venäjää vastaan Suomen avustamana."

      Britit siis halusivat muiden voittajavaltioiden lailla palauttaa Venäjälle vanhan hallinnon ja sen mukana järjestyksen.
      Siksi hyökkäyksiä.

      "Lisää sikavaleita. Montako Suomen kaupunkia tuhosivat, kerro nimet. "

      Poimmituksilla pyritään tuhoamaan kaupungit. Ei ole huttil,oiden ansiota, ettei Puna-Armeija siihen pystynyt. Varmaan harmittaa.

      "Neukku ei ollut opetellut samanlaista sodankäyntiä kuin länsimaat eli kaupunkien tuhopommituksia. Hyvin pientä olivat neukun pommitukset verrattuina Saksan, Englannin ja USAn pommituksiin. Ei niistä voi puhua edes samana päivänäkään."

      Kyllä se yritti, mutta kävi kuten huttiloille näissä keskusteluissa. Ei rahkeet riittäneet.

      "Maan valtaaminen eli sen itsenäisyyden lakkauttaminen on eri asia kuin maan tuhoaminen mutta sitä ei Venäjällä koulutettu aina ymmärrä."

      Älä sure,Huttila. On paljon muutakin, mitä et ymmärrä.

    • Anonyymi

      Huttiloiden isänmaallisuuden laji selviää hyvin tuossa edellä.

      NL/Venäjää ja bolsevikkeja puolustetaan vimmalla ja valetulvalla.Suomen ja länsimaiden tekemisiä vääristellään ja mustamaalataan yhtä innokkaasti.

      Sen perusteella voi jokainen arvioida, mikä on se huttiloiden todellinen issänmaa.

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Se joka tulee kaukaa tulittamaan toisen maan aluetta on sekasotkun aiheuttaja. Kronstadtista ei ollut ammuttu ketään eikä mitään joten pitää olla aika sekaisin kun selittää sen tulittamisen jotenkin lisänneen rauhaa Itämerellä. Ilmeisesti myös Krimin sodan aikana englantilaisten tekemät Suomen rannikkokaupunkien ja laivojen tuhoamiset oliva mielestäsi erityisen positiivinen ja ilahduttava teko koska Suomi oli tuolloin Venäjän alusmaa."

      Et edelleenkään tajua Itämeren tilannetta 1919. Silloin oli oli sota. Länsivaltojen toimet rauhoittivat tilanteen syksyyn mennessä niiden tukiessa balttien vapaustaistelua. Ne myös luopuivat tukemasta Judenitsin hyökkäystä Pietariin.

      Krimin sota oli todistus Venäjän kyvyttömyydestä huolehtia Suomen turvallisuudesta merivaltaa vastaan.
      Myönteinen seuraus oli Aleksanteri II:n suostuminen Snelmannin esittämiin uudistuksiin palkkiona suomalaisten uskollisuudesta.

      "Ei pyritty. Jos olisi pyritty olisi neukku keskittänyt Suomea vastaan koko pommituskalustonsa eikä vain vähäisen määrän. Suurimpaan osaan Suomen kaupunkeja ei pudonnut yhtään pommia ja muutenkin pommituksia oli harvoin ja ne tehtiin aika pienin voimin satunnaisesti."

      Valehtelet. NL:N ilmavoimat pommittivat lähes kaikkia Suomen kaupunkeja ennen muuta Helsinkiä, Turkua jaTamperetta, mutta myös esimerkiksi Porvoota ja Kajaania.. Hävittäjät ahdistivat jopa yksittäisiä jalankulkijoita. Toiminta oli onneksi melko tehotonta.

      "Kovin isänmaalliselta kuulostaa sekin väite, että ikkunaton peltihalli tärkeän linkkimaston lähellä umpimetsässä missä on vain mäkäräisiä, itikoita, paarmoja ja hirvikärpäsiä on jonkun oligarkin lomanviettopaikka."

      Valehtelet. En ole väittänyt mitään tuollaista. Todista , että hallilla olisi jokin muu kuin varastokäyttö.

      Huttiloiden isänmaallisuuden suunnasta ei ole epäilyä. Vimma puolustaa bolsevikkeja ja Neuvostoliittoa on ihailtavaa. Samalla syydetään raivoisaa vihaa Suomea ja länsivaltoja kohtaan.

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Sinun ns. historiankeskustelut kun ovat pelkkää propagandaa ja ryssävihaa ja katkeria hyökkäilyjä niitä kohtaan jotka puolustavat totuutta. Yhtään valetta et kykene näyttämään toteen. Ainoa mihin kykenet on propagandalauseitten avuton ja herkeämätön toistelu."

      Onnea vaan, huttilainen. Ylität jo itsesi valehtelussa. Kova suoritus.

      Kerron totuuksia, joille et mahda mitään.Olet täysin asiantuntematon, mutta innokas valein ja vääristelyin puolustamaan NL/Venäjää eli huttiloiden todellista isänmaata.

      Jostain syystä huttiloilla on tarve todistaa venäläisten mökkitontit Suomessa maahanhyökkäyksen valmisteluiksi.
      Osoitus huttiloiden kieroontuneisuudesta sekin on.

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Yhtä ainoaa valetta tai vääristelyä et tästäkään ketjusta kykene todistein esittämään kuten et mistään muustakaan anni-tiltu-ketaleen teksteistä. Sinun vale-vale-huutosi eivät ole todisteita vaikka luuletkin niiden olevan."

      Faktani ovat kumoamattomia. Eivät huttiloiden valeet ja vääristelyt niitä miksikään muuta.

      "Jostain syystä kremlinseilla on tarve todistaa venäläisten "mökkitontit" Suomessa lomatonteiksi."

      Jostain syystä huttilat yrittävät todistaa ne hyökkäystukikohdiksi tai vähintään vakoilupesäkkeiksi. Ainoatakaan todistetta ei ole esitetty. Ei valeille olekaan.

      " Kyllä se tiedetään millaisilla tonteilla venäläiset oikeasti lomailevat. Luksusta järven rannalla sen olla pitää eikä tarvitse olla strategisen kohteen lähellä."

      Noinhan se on, vaikka huttilat yrittävät muuta väitttää. Toisaalta lomailupaikkoja on monenlaisia. Monet haluavat myös mökin tai huvilan rauhallisella alueella. Joskus suomalaiset tarjoavat tontteja strategisen kohteen läheltäkin. Nyt se on lailla estetty.

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Siis länsivaltojen alkamat sotatoimet Venäjää vastaan, muista se. Venäjä ei hyökännyt Englantiin vaan kyseessä olivat Englannin perusteetta alkamat sotatoimet joita valko-Suomi halukkaasti tuki. Koetat vääntää asian niin persiilleen, että Englannin alettua sotatoimet se oikeutti Englannin Itämeren järjestyksen nimissä tulittamaan Kronstadtia. Englanti haki siis itselleen oikeuden sotatoimiin alkamalla sotatoimet !!! Onko pahempaa silmänkääntöyritystä nähty mitä sinä nyt yrität? "

      Sotket asioita. Tsaarin Venäjä ja myös sen kaatanut väliaikainen hallitus oli lännen liittolainen. Bolsevikit tekivät rauhan Saksan kanssa eli muuttuivat lännen vihollisiksi. Länsi halusi kaataa bolsevikit, joita ei tunnustettu Venäjän hallitsijoiksi.
      Ei huttiloiden vääristelyt tilannetta miksikään muuta.

      "Länsivaltojen sekoittama tilanne rauhoittui länsivaltojen huomattua touhunsa turhiksi ja vetäydyttyä pois. Sekaannus siis loppui kun sekottaja läksivät. Niin usein käy."

      Länsivallat auttoivat Baltian maita karkottamaan bolsevikit ja Saksan vapaajoukot. Ne myös ottivat tukensa Judenitsilta.Tilanne rauhoittui.

      "Krim ei sijaitse Englannissa eikä Ranskassa. Venäjä siinä sodassa puolusti omaa aluettaan ja sinä koetat senkin sodan seurauksista Suomelle rakentaa Venäjän tekemän rikoksen ja julistaa Englannin syyttömäksi."

      Valehtelet.Olen vain todennut, ettei Venäjä kyennyt puolustamaan Suomea. Todista muu!

      "Häh, mistä se varastokäyttö tähän tulla tupsahti kun tähän asti olet julistanut totuutena tonttien käyttöä lomailuun? Alkoivatko maalitolpat taas kävellä kun jäit valeistasi totaalisesti kiinni, nähtävästi alkoivat ? Kysy itseltäsi mitä siellä varastoitiin vai etkö uskalla kysyä. Me muut suomalaiset kyllä uskallamme."

      Merkillistä vääristelyä.Pääosa tonteista on omaan tai kaupalliseen lomailukäyttöön. Jos tontille tehdään varasto, niin se on yleensä varastokäytössä. Todistakaa muu!

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Rauhan tekeminen ei ole casus belli minkään kv. oikeusnormin mukaan. Vain jos Venäjä olisi liittynyt Saksan puolelle länttä vastaan se olisi ollut sitä. Mutta se ei liittynyt eli sotatoimille ei ollut laillisia oikeuksia."

      Britannia ja Ranska olivat toista mieltä.Samoin muut voittajavallat.

      " Itämerellä ainoat sekaannuksen tuottajat olivat sotaa käyvät Britannian alukset. Väitteesi ova ihan sekoja kun Britannia tarvittiin rauhoittamaa sitä itseään, buaaah !"

      Brittilaivasto siis tuki Baltian maiden hallituksia ja varmisti niiden valtaanpääsyn.
      Muuten ne olisivat muutuneet bolsevistisiksi huttiloidenriemuksi.

      "Hyökkäily Kronstadtiin ei mitenkään liittynyt tuohon asiaan, oli ihan eri juttu."

      Ne olivat osa kokonaisuutta. Bolsevikkien hallussa oleva laivasto haluttiin pitää toimintakyvyttömänä.Se oli pääosa entisen keisarivallan laivastomahtia.

      "Millä tavalla se antoi Britannialle oikeuden tuhota Suomea ? Käsittääkseni ei mitenkään, Suomihan oli puolueeton alue. Eikä ole Venäjän rikos jos se ei ollut maailman mahtavin merivalta."

      Suomi oli osa vihollismaata, ei puolueeton. Hyökkäys kohdistui sotakieltotavaraan.

      "Turhaan toistelet tuota varasto-mantraasi. Kysymys olikin, että mitähän siellä muka varastoitiin. Oletan että oli tyhjä halli, joka olisi otettu käyttöön sotatilanteessa. Jos intät sen olleen varasto niin todista se. Äläkä siirrä maalitolppia kun tähän asti olet vuosikaudet huutanut lomatonteista."

      Turhaan kieroilet.Todista, että peltihalli on jotain muuta kuin varasto.
      Ja kerrohan, milloin hyökkääjä on rakentanut kohdemaahan varastot valmiiksi tulijoita odottamaan. Olet hölynpölyssä jo tavanomaisen huttilahölmöilyn ylittänyt.

      Ja tontti on lomatontti,kun sille rakennetaan lomakäyttöön tarkoitettuja rakennuksia ja rakenteita Niin noilla tonteilla on yleensä tehty.

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Kuten ???? Esitä edes yksi esittämäsi fakta jostain asiasta kun ei niitä tikullakaan löydä. Tuokin vakuuttelu on vain yksi mantra joilla koetat todistaa olevasi oikeassa vaikka mitään et ole esittänyt."

      Et edes yritä kumota faktojani,koska et siihen tietenkään pysty. Niitä on jokainen teksti väärällään.

      "Mitä muuta voisivat olla ? Keksi edes yksi järkevä vaihtoehtoinen selitys kun lomakäyttöväitteelle nauraa koko Suomi valtiojohtoa myöten."

      Nauravatko myös venäläiset lomailijat? Tai muut lomakeskusten käyttäjät? Ei ne muutu hyökkäystukikohdiksi huttiloisen valeilla.

      "Noin puhaltelee vääristelyn mestari, hyvin koulutettu. Eikös menekin juuri niin päin, että sinä täällä koko ajan olet sitä muuta koettanut väittää eivätkä sinun kuvitteelliset huttilasi. "

      Valehtelet taas. Te huttilaiset väitätte lomamökkejä hyökkäystukikohdiksi. Ainoatakaan todistetta ei ole.

      "Kuten väität, että rauhallista lomapaikkaa kaipaava venäläinen lomailee ikkunattomassa peltihallissa suomalaisen umpimetsän keskellä. Sehän on ollut sinun lempiteemasi koko ajan.Muistutan, että rauhallista umpimetsää löytyisi Venäjältäkin."

      Valehtelet.

      "Huttilatko ja tiltu-ketaleet tuonkin lain säätivät vaiko valtiojohto ? Mikähän mahtoi olla syynä moiseen lakimuutokseen, erilaisten huttiloiden valeetko pistivät koko valtiojohtomme pään pyörälle vaiko ehkä ihan muut asiat?"

      Kuten kaikki muut paitsi huttilat tietävät, edellinen puolustusministeri kiinnitti huomiota lähellä strategisia kohteita sijaitsevien tonttien ostoihin venäläisille.Mitään todisteita niiden vihamielisestä käytöstä ei ole esitetty.
      Varmuuden vuoksi säädettiin laki ostojen rajoittamisesta.
      Huttiloilla valeineen ei ole mitään osuutta asiaan.

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Ei nollaa voi kumota eikä nollaa tarvitsekaan osoittaa nollaksi koska jokainen normaali ihminen sen näkee. Jos faktoja on joka tekstissä niin missä ne ovat tässäkin jutussasi, näkymättömällä musteellako kirjoitit?"

      Valeita pukkaava ja itse niihin uskova ei totuutta tunnista, vaikka se pannaan pyykkipojalla nenään kiinni.Niitä ovat huttilaiset.

      "Kyllä kuule nauravat Venäjälläkin. Mikä lomakeskus oli Airiston Helmikin tai tämä kuuluisa Saarijärven peltihalli? "

      Airiston Helmi on hyvin selkeä lomakeskus,kuten kaikki kuvat esittävät. Käyttö oli vähäistä ja lienee ollut enemmänkin rahanpesu kyseessä.Siihen viittasi ainoa"löytö" eli miljoonittain käteistä.

      Saarijärven peltihallia on väittänyt lomakeskukseksi vain huttilainen.

      "Nämäkö nyt ovat niitä sinun faktojasi, kovin köyhältä näyttää. Lomakeskus on siitä erikoinen paikka, että niissä näkee joskus jopa lomailijoitakin. Etkö tätäkään tiennyt ?"

      Ihmiset lomailevat haluamissaan paikoissa ja haluaminaan aikoina. Käy joskus lomakeskuksessa tai kurkkaa venäläisen omistamalle mökille. Eivät ne niissä päivystä, koska ne ovat hyökkäystukikohtia vain huttilaisten valeissa

      "Siis yritit väittää sinun itsesi sanoneen, että venäläinen lomailee järven rannalla ja huttilat sanoo heidän lomailevan metsissä ikkunattomissa peltihalleissa. Jokainen tietää, että asia on tasan päinvastoin, sinulle ne ikkunattomat peltihallit metsän keskellä ovat venäläisten lomakeskuksia ja huttilat ovat täysin eri mieltä. Näkee taas miten kremlins paskoi housuunsa ja meni lujaa karkuun."

      Typerää vääristelyä. Et pysty esittämään yhtään faktaa tukikohtakäytöstä.

      "Minkähän takia hän ja koko hallitus sekä Eduskunta noin ajattelivat jos ne ovat sinun sanojesi mukaan todisteellisesti viattomia "lomakeskuksia", joissa tosin kukaan ei koskaan ole koskaan lomaillut ja jotka ihan vaan silkasta sattumasta sijaitsevat Suomen strategisten kohteiden välittömässä läheisyydessä. Anniko moisen sai aikaan ?"

      Hölynpölyä. Ulkomaalaisten tonttiomistukset strategisten kohteiden lähellä katsottiin mahdollisiksi uhkatekijöiksi.Mitään muuta ei ole esitetty.

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Päkä päkä, kerros valeitten Tonava mikä niissä kuvissa on sellaista mikä osoittaa ne lomakeskuksiksi? Rakennus on rakennus, ihan sama onko lomakeskus vaiko hybridisodan ennakkotukikohta. Sinä et sitä rakennusten seinien perusteella näe eikä kukaan muukaan. Kunhan taaskin keksit niitä ikiaikaisia satujasi."

      Kerrohan huttilainen suomalaisessa käräjäoikeudessa pitävin todistein, mikä tekee esimerkiksi Airiston Helmen lomakeskuksesta "hybridisodan ennakkotukikohdan"? Kerro, mikä sellainen on, mitä sellaisessa tehdään ja miten olet tiedot saanut?

      "Mitä uhkaa on lomakeskuksesta, kerro ? Miten kukaan voi sellaisen katsoa uhaksi, Anniko vain ?"

      Te huttilathan niitä uhkina pidätte. Todistakaa miksi!

    • Anonyymi

      Huttilainen: "Ja huttilain lisäksi viisas valtiojohtomme ja miljoonat suomalaiset. Vain muutama kymmen Pietarissa koulutettua hybridisodan kremlinsiä kuolaa enää lomakeskuksista. Teidän kremlinsien pienen suljetun piirin ulkopuolelta ei löydy ketään joka hourisi lomakeskuksista. Ettehän te itsekään siihen satuun usko koska tiedätte totuuden."

      Missä valtionjohto ja kansalaiset ovat ilmoittaneet esimerkiksi "Airiston Helmen" olleen hybridisodan ennakkotukikohta? Tuollaista käsitettäkin käyttävät vain huttilaiset.Pahasti olette suossa valeinenne.

      "Pelkästään jo se kun tehdään kalliit ja lujat betonilaiturit ja sitten rakennelma, jolla estetään laituriin pääsy veneiltä. Sellaisia "keksintöjä" ei ole tapana harrastaa lomakeskuksissa. Tämä jo kertoo, että kyseessä on erikoiskäyttöön tehty väsäys."

      Laiturit tehdään käytettävän aluskaluston mukaan. Airiston Helmessä se oli melko järeää. Siinähän se seisoi laiturissa. Veneiden pääsyä ei suinkaan ollut estetty.
      Lomakeskuksissa on aivan samanlaiset laiturit, jos esimerkiki laivaluokan aluksia on käytössä. Ne on tarkoitettu veneilyyn, ei hybridisotaan.

      "Paikka jossa valmistellaan Suomen sotilaallista haltuunottoa ja joka miehitetään kriisin tultua ja haltuunottoyrityksen alettua. "

      Jaaha. Onko haltuunotto nyt peruttu, kun Airiston Helmi on konkurssissa ja miljonääri Melnikov pani sen myyntiin. Vai onko huttilaisilla muita tukikohtia tiedossa? Tarkistakaa omistajien varallisuus, ettei käy niin kuin Airistolla. On suuri harmi teidän haaveillenne, jos tukikohdat kaatuvat rahoitusvaikeuksiin tuosta vain.

      "Eikö teille Pietarissa kerrottu?"

      En ole käynyt pariinkymmeneen vuoteen. Teille kai on kerrottu? Olettekohan mahtaneet ymmärtää kerrotun oikealla tavalla?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe