MISSÄ SE MATUJEN RAISKAUSAALTO VIIPYY?

Anonyymi

Enkä puhu nyt joistakin yksittäistapauksista, jotka media nostaa julkisuuteen. Puhutaan ihan oikeista tilastoista, joiden mukaan mitään sen kummempaa matujen raiskausaaltoa ei ole näkynyt eikä kuulunut.

20

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tottakai on ja vielä se, että se on ensin kovimillaan Ranskassa ja Espanjassa jne. ja sitten Ruotsissa jne.

      Kuinka moni teistä on käynyt sikajuhlissa Torressa tajuamatta, että Espanjan kaupungeissa lapsia ei uskalla päästää kadulle yksinään

      Estä lapsen yksin liikkuminen kun niitä on alueella. Espanjassa ei ole taloissa pihoja joten lapset on suljettuja sisään koska kadulle ei voi päästää. Esim. kolmematua myi lapsenraiskattavaksi, 14-vuotias tyttö kaapattiin kadulta pakettiautoon
      Borlängen lapsenraiskaustuomiolla Ruotsissa

    • Anonyymi

      onkoos mamut raiskausvaarassa

    • Anonyymi

      Ny tehdään kaikki kantaväestön tietämättä, ollaan muuten rasisteja eikä nämä sellaista julkisuutta halua, media vaikenee toistaiseksi. Valitettavan usein kuitenkin siihen viittaavaa näkyy ja uhrit ilmeisesti elävät koston pelossa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Raiskauksilla mässäily vetoaa tuulipukukansaan, vaikkei niistä itse persu välittäisi tuon taivaallista, mutta puolueen kannatukselle mamujen raiskaukset ovat hyväksi, ja näitä perusjuomalainen sisimmässään toivoo toki lisää.

      • Anonyymi

        mitä tarkoitat tällä scheissella?

        Että siis tänne pitäisi tuoda matuja makaamaan, työperäistä maahnamuuttoa ei ole koska ei kukaan osaaja ulkomailta tule Suomeen maksamaan oman ulkkarimaansa loisijoita täällä verorahoilla pienessä markkinassa vaan menee USA:han jos osaa jossa on pienemmät verot ja vähäisempi sosiaaliturva loisijoille

        Pitäisikö tänne ottaa sota-alueelta taustoista tuntemattomia lukutaidottomia omaa kieltään teoreettisesti osaamattomia ehkä massaraiskaajia ja sotilaita ja mitätahansakoiruuksia tehneitä elätettäväksi sillä perusteella
        että et välitä jos matu raiskaa????


      • Anonyymi

        Suomen pitää olla eturintamassa rikostilastoissa ei olla mikään unkari tai puola.

        Me tarvitsemme lisää maahanmuuttajien murhia ja raiskauksia, sanoohan se järkikin.


    • Eihän media nostakaan muuta kuin pakolliset yksittäistapaukset julkisuuteen, koska ne tulisivat jotain muuta kautta joka tapauksessa tietoon, vaikkapa ihan facebookista eikä tietoa voisi näin ollen mitenkään piilotella.
      Ja tuo mässäily taitaa olla pikemminkin sen vihervasemmiston omaa ominaisuutta, sillä jos siellä erityisesti ollaan kallellaan rikollisten lisäasuttamiseen tänne suomalaisten elätettäväksi, niin kyllä se juuri mässäilyyn viittaa ja sitä täytyy kaikin keinoin saada lisää.
      Jos niin jääräpäistä, mistään laeista piittaamatonta, raiskaamalla elatuksestaan kiittelevää porukkaa täytyy lisätä, niin kiiman täytyy olla kova.

      • Anonyymi

        Onhan se nähty, vihreät on täysiä tuhannentunareita, moraalista ei hajuakaan, ajelevat takseilla yksityisreissujaan veronmaksajien piikkiin, ja kaikenlaista kuvottavaa kyllä lisäävät, kuin suomen maa-alueitten myymistä venäläisille, ja kehitysapurahojen lisäämistä, vaikka entisetkin on menneet suoraan rosvopäälliköitten aseitten ostoon. Se kuulemma vihreitten mielestä täytyy vain sietää .


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se nähty, vihreät on täysiä tuhannentunareita, moraalista ei hajuakaan, ajelevat takseilla yksityisreissujaan veronmaksajien piikkiin, ja kaikenlaista kuvottavaa kyllä lisäävät, kuin suomen maa-alueitten myymistä venäläisille, ja kehitysapurahojen lisäämistä, vaikka entisetkin on menneet suoraan rosvopäälliköitten aseitten ostoon. Se kuulemma vihreitten mielestä täytyy vain sietää .

        Niinpä niin, hyökkäys on katsottu parhaaksi puolustuskeinoksi, mutta kun tyhmyyttä on jaettu saavitolkulla ja siitä täytyy persuja syyttää, niin alkaisi olla jo korkea aika katsoa tarkemmin sinne peiliin ja vilkaista vaikka sen peilin taaksekin.
        Veroeurojen ottajia alkaa olla jo niin paljon, ettei maksajille jää muuta kuin velka käsiin sillä välin kun saalista jaetaan säätiöille ja yksityisille veliverkostoille veroparatiisitileille siirreltäväksi, riittääkö sitä aaa-luokitusta maailman tappiin, millä tätä suomi-nimistä puljua ollaan pyörittävinään?
        Pelkkä merkelin muttin päänsilitys ei pitkälle kanna enempää kuin sekään, että ihmiset vain pelkän työllistämisen nimissä halutaan orjuuttaa korvauksille, joilla ei tyhmemmänkään matikkaneron laskuopin mukaan voi tässä maassa itseään ja perhettään elättää.
        Vai onko sittenkin tarkoitus, että kaikki perustavat pöytälaatikkoyhtiöitä veroparatiisimaihin ja alkavat kiertää verovelvollisuuttaan, siihenkö tällä kaikella on pyrkimys? Oppia ja ohjeistusta kyllä on saatavissa jo maan johdon kepuointienkin perusteella, onko niin, että kaikkien tarkoitus heittäytyä yhtä välinpitämättömiksi, vaikkakaan väliäkö silläkään, rangaistuksia ja sanktioitahan näistä ei tule.


    • Anonyymi

      Aloittaja on pimeä, kuin saunanpäre. Eikä tajua mitään, mitä pinnan alla tapahtuu, kun jos tuo yhtä himmeä media ei kerro, ja mukamas ns-oikeuslaitos pitää käräjätkin salaisina, ettei vaan PS kannattajat lisääntyisi , eikä kansa saisi totuutta tietää!

    • Anonyymi

      Mikä raiskausaalto? Meillähän on ainoastaan muutamia satoja kehitysmaamuslimien ja afrikkalaisten suorittamia raiskauksia yksittäistapauksina. No, usein on kyllä kaksittais- ja joukottaistapahtumiakin. Mutta se on hinta, jonka kunnon suvakki ihan mielellään hymysuin maksaa monikulttuurin saapumisesta Impivaaraan.

      • Anonyymi

        Lisäksi suvaitsevainen haluaa auttaa muita TOISTEN, ei omalla omaisuudellaan.


      • Siis suvakki maksaa, mutta ei suinkaan omistaan.


      • Anonyymi

        Kankaanpäässä tiedetään nyt "raiskausaalto" kun laineet lyö jo torille asti! Lähi-idän matu aallon kolmittais-nelittäisaalto?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      437
      3216
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      114
      2693
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      397
      2674
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      161
      2112
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1927
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      173
      1335
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1317
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1196
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      74
      1154
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1010
    Aihe