Totuuksia Zdanovista ja muustakin!

Stallari: "Taideideologi, kenraalieversti ja Leningradin piirityksen sankarillisen taistelun johtaja Andrei Zdanovin ansiota on se, että Suomi on nykyään hyvinvointivaltio. "

Zdanov oli Stalinin parhaita piilunkäyttäjiä, jonka pahaksi onneksi Suomelle oli oman taistelumme ja länsivaltojen ansiosta taattu itsenäisyyden säilyminen.
Zdanov ei voinut noudattaa samoja menetelmiä kuin Virossa 1939-41.

"Zdanovin isällisenä ojennuksena Suomelle määräämien sotakorvausten ansiosta teollisuutemme kehittyi ja monipuolistui. "

Sotakorvaukset määrättiin rauhanehdoissa. Ne pitivät Suomen köyhänä vuoteen 1952.

"Myös valtavasti rikkautta Suomeen poikinut Neuvostoliiton-kauppa syntyi sotakorvausten seurauksena."

Yksipuolinen idänkauppa vei Suomen historiansa suurimpan talousromahdukseen 1990-luvulla.

"Zdanov ansaitsee Suomessa sankarin maineen! Hän pyyteettömästi ohjasi pienen takapajuisen maamme maailman yhdeksi kehittyneimmistä teollisuusmaista!"

Tuosta on stallarienkin vaikea parantaa valehtelua!

26

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Stallari: "Kenraalieversti Ždanov oli toimelias mies. Valvontakomission puheenjohtajana hän toi sodan hävinneeseen Suomeen tuulahduksen vapaan maailman tasa-arvoa ja suvaitsevuutta. Hän näytti esimerkillään miten nuo isaavutetaan ilman sotimista ja vihanpitoa."

      Zdanov toi viestiä NL:n korkeimmalta johdolta. Hän saneli mm. sptasyyllisten tuomiot. Hä oli pahasti sairas alkoholisti, joka yritti selvitä NL:n valtakamppailussa, Terveys petti.

      "Tämän saman Viro sai kokea jo aikaisemmin, kun se pyysi Neuvostoliittoa liittämään maan mahtavaan ja suureen neuvostotasavaltojen perheeseen."

      Zdanov tuhosi nopeasti Viron yhteiskunnan ja talouden korvaten sen neuvostojärjestelmällä. Liittyminen NL:n osaksi oli seuraus järjestetyistä vaaleista,joihin oli ehdokkaat vain kommunisteilla.

      " Suomi ei rohjennut esittää tuota pyyntöä pelätessään, että siihen ei suostuta."

      Suomessa kommunistien valtaanpääsy estettiin muiden puolueiden yhteistyöllä.Stalin kieltäytyi -48 antamasta Puna-armeijaa SKP:n tueksi.

      " Tämän vuoksi Suomella vei vuosia saavuttaa samanlainen elintaso ja arvostus kuin oli tuossa Neuvostoperheessä."

      Suomen elintaso ei sota-aikanakaan vajonnut NL:n tasolle. Heti sotakorvausten päätytty alkoi nopea vaurastuminen.NL:sa kärsittiin nälkää vuoteen 1949.

    • Anonyymi

      Olipa hissaa kerrakseen aloittajalla...

      • Anonyymi

        Totuus on aina paikallaan.
        Stallareilla se on aina yhtä hukassa.
        Aloittaja.


    • Anonyymi

      Mikään "taideideologi" Zanov ei todellakaan ollut, vaan yritti Stalinin mieliksi muokata kommunsitista taidekäsitystä keskuskomitealle hyväksyttävään muotoon.

      Häntä pidettiin jopa Stalinin seuraajaehdokkaana, mutta terveys petti.

    • Anonyymi

      Suosittelen neukkutolliskoille ja sotakaakillekin Nevakiven kirjoja luettavaksi, vaikka eihän tolliskon silmät siitäkään avaudu. Kun kerran on noinkin sokea ja tyhmä, niin sitten ON!

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jukka_Nevakivi

      Ždanov Suomessa – miksi meitä ei neuvostolaistettu? Otava 1995 ISBN 951-1-13274-1.

      Miten Kekkonen pääsi valtaan ja Suomi suomettui. Otava 1996 ISBN 951-1-13984-3.

    • Anonyymi

      Luettu ylläolevat teokset!

    • Anonyymi

      Stallari: "Kyllä jokaiseen suomalaiseen omistusasuntoon pitäisi määrätä Zdanovin kuva seinälle sakkorangaistuksen uhalla,"

      Hankkikaa stallarit ensin omille seinillenne!

      # ja kuvaan liitettynä teksti: "Hänen ansiostaan sinullakin on ollut mahdollisuus hankkia oma asunto. Suomen hyvinvoinnin isä, kenraalieversti Andrei Alexandrovits Zdanov"."

      Zdanovilla ei ollut mitään osaa sen enempää Suomen hyvin- kuin pahoinvoinnissakaan.

      Hän mässäili hvyien ruokien parissa nälkää näkevässä Leningradissa. Herkkuja tuotiin lentoteitse kansan syödessä olkileipää ja tapettiliisteriä, kun koirat, kissat ja rotat loppuivat. Välillä syötiin joku lähimmäinenkin.

    • Anonyymi

      Stallari: "Lopetti manner-tannerheimiläisen hyökkäyssodan ja oli lempeä Rytille."

      Zdanovilla ei ollut jatkosodan lopettamisen kanssa mitään tekemistä. Se päätttyi Suomen torjuntavoittoon ja itsenäisyys säilyi.

      Sille ei Zdanov mahtanut mitään vaikka olisi ilmeisesti ollut valmis toimimaan Suomessa samoin, kuin Virossa 1939-40.

      Ja yrittihän NL Suomen valtusta 1939-40. Sekin epäonnistui Zdanovin ja stallarien harmiksi.

    • Anonyymi

      Suomi valitsi manner-tannerheimiläisen taistelun nerokkaan valtakunnan johtajan antikominternissä.

      Poliittinen johto olisi jättänyt käyttämättä hyväkseen kaikki tilaisuudet rauhaan. Se oli torjunut Yhdysvaltain rauhanvälitysehdotukset elokuussa ja lokakuussa 1941. Yhdysvaltain 1943 tekemästä rauhan­aloitteesta kerrottiin Saksalle, josta syystä aloite raukesi.

      Diktaattori Josif Stalin oli 3. elokuuta 1941 todellakin kirjoittanut Yhdysvaltain presidentille Franklin D. Rooseveltille, että Kreml pistäisi suuren arvon Suomen irrottamiselle sodasta, joka oli ehtinyt tuolloin vanheta puolitoista kuukautta.

      Stalinin mukaan Suomi olisi saattanut olla halukas irtautumaan Saksasta, jos Yhdysvallat olisi uhannut suhteiden katkaisemisella. Jos näin tapahtuisi, Stalin kirjoitti, niin Neuvostoliitto olisi voinut tehdä alueellisia myönnytyksiä ja solmia rauhan Suomen kanssa.

    • Anonyymi

      Stallari: "Näyttää Zdanovin monilahjakkuus olevan monelle liikaa täällä. Sen lisäksi, että kenralieversti, blokadnik Andrei Zdanov oli rautahermoinen sotilas joka johti Leningradin voittoon uuvuttavassa piirityssodassa fasismia vastaan, "

      Zdanov oli poliittinen johtaja. Taistelua johtivat ihan muut eli jopa Zukovin tasoiset sotilaat.

      "hänellä oli myös herkkä puolensa ja taiteellinen lahjakkuus: hän oli supervallan johtava taideideologi. Siihen asemaan ei köykäisillä kyvyillä pääse korkeatasoisesta taiteestaan jo vuosisatojen ajan tunnetulla Venäjänmaalla."

      Zdanov yriti Stalinin käskyllä myydä neuvostoideologiaa kansalle myös taiteen keinoin.

      "Zdanov johti lahjakkuutensa ohjaamana neuvostotaiteen täydellisimpään mahdolliseen taidesuuntaukseen, sosialistiseen realismiin, kauas pois lännen rappioituneesta tusinataiteesta."

      Sosialistinen realismi oli sekä naurun että kauhun aihe tarkkailijasta riippuen. Se jouti aikanaan historian roskatynnyriin.

      "En voi ilman silmieni kostumista enkä ilman liikutusta muistella mahtimies Zdanovin korvaamatonta panosta maailmanhistorialle ja kulttuurille."

      Kyllä siitä itkun aiheeksi onkin.Zdanovin ohjeiden rikkojat päätyivät nopeasti Siperian leireille.

    • Anonyymi

      Suomen onneksi Zdanov kuoli pois ennen kuin ehti ruveta tosissaan järjestelemään Suomen asioita.

      • Anonyymi

        Ždanov oli niin menestyksekäs, että hänestä alettiin puhua Stalinin seuraajana. Hän kuoli kuitenkin ennen mestariaan, luonnollisen kuoleman, reikä päässään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ždanov oli niin menestyksekäs, että hänestä alettiin puhua Stalinin seuraajana. Hän kuoli kuitenkin ennen mestariaan, luonnollisen kuoleman, reikä päässään.

        Eikös hän myös puukottanut itseään muutaman kerran selkään? Ampuiko hän ensin ja vasta sitten puukotti?


      • Anonyymi

        Zdanov kuoli NL:ssa harvinaisen luonnollinsen kuoleman sydänvaivoihin liiallisen ryyppäämisen ja ylensyömisen seurauksena.

        Se oli helpotus Stalinin muulle lähipiirille. Paha kilpailja Stalinin seuraajaksi poistui. Jäi Molotov,Mikojan, Malenkov, Hrustshev ym.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Zdanov kuoli NL:ssa harvinaisen luonnollinsen kuoleman sydänvaivoihin liiallisen ryyppäämisen ja ylensyömisen seurauksena.

        Se oli helpotus Stalinin muulle lähipiirille. Paha kilpailja Stalinin seuraajaksi poistui. Jäi Molotov,Mikojan, Malenkov, Hrustshev ym.

        Kuoli "luonnollisen kuoleman", siis neuvostolähteiden mukaan. Mikäpä neuvostokenraalille olisi luonnollisempi kuolema kuin 9 mm reikä takaraivossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuoli "luonnollisen kuoleman", siis neuvostolähteiden mukaan. Mikäpä neuvostokenraalille olisi luonnollisempi kuolema kuin 9 mm reikä takaraivossa.

        Onhan se luonnollista, että ihminen kuolee kun ammutaan pistoolilla läpi päähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se luonnollista, että ihminen kuolee kun ammutaan pistoolilla läpi päähän.

        Tai tökitään sateenvarjolla, maustetaan ruoka jne.


    • Anonyymi

      Stallari: "Hän oli komea ja lahjakas. "

      Zdanov oli lyhyt ja lihava. Kommunistien valtapelissä hän häikäilemättömänä pärjäsi hyvin. Avuksi oli pojan avioliitto Stalinin tyttären kanssa.

      "Poisti maastamme fasismin ja toi oikeudenmukaisuutta sosialismin ihanteiden mukaan."

      Fasismia ei Suomessa ollut koskaan. Välirauhansopimus pakotti lakkauttamaan maanpuolustusjärjestöt ja muutaman pienen kansallissosialistisen ryhmän. Maanpetturien organisaatiot laillistettiin.

      " Koko Suomen kansa kiittää häntä yhäkin."

      Aikaiseen kuolemaan oltiin tyytyväisiä.

    • Anonyymi

      Stallari: "Hirvittävän törkeää neuvostovastaisuutta. Parempi olla hiljaa, sillä maksun päivä koittaa. Hän oli tunnettu koko päivän ja yön kestävästä ajatuksen kirkkaudestaan."

      Zdanov oli tunnettu mm.Leningradin nälkäänäkevien kansalaisten tuomitsemisista kuolemaan ilman asianmukaista tutkimista.
      Itse hän apulaisineen lihoi ylellisyydessä.

      "Äärettomän lahjakas Zdanov osasi soittaa monia instrumentteja ja hallitsi niiden taidon kuin pölkkypäisten kansojen johtamisen, tietenkin itse Stalinin suostumuksella."

      Lahjoja tarvittiin mm.pölkkypäisten virolaisten vapauden tuhoamisessa ja liittämisessä NL:oon.

      "Tornia nyt ääriporvari täällä pilkkaa, mutta se on tämänkin Neuvostoliiton sivujuonne maan hienoin hotelli yhä."

      Torninkin sisustan kommunistit tuhosivat niin, että hotelli meni täysremonttin.

      "Suomen kansa kiittää siitä monikansallisen Neuvostoliiton yhtenäistä liittovaltiota."

      Mitä kiittämistä siinä sikailussa oil?

    • Anonyymi

      Stallari: "Zdanov on nykyäänkin yhä hirvittävän arvostettu. Hänhän oli aivan keskeinen toimija tässä osassa Eurooppaa."

      Teitä taitaa olla peräti kaksi arvostajaa tässä osassa Eurooppaa?
      Zdanov on unohdettu paitsi Virossa,missä hänet muistetaan maan itsenäisyyden tuhoajana.

      " Stalin taas joutui keskittymään maailman tärkeimmän suurvallan johtajana koko maailmaan ja ihmisten auttamiseen."

      Stalin tosiaan epäonnistui perusteellisesti yrityksessään levittää kommunismi koko maailmaan.

      Sen sijaan hän onnistui auttamaan kymmeniä miljoonia ihmisiä ankariin leirioloihin ja ennenaikaiseen kuolemaan.

    • Anonyymi

      Stallari: "Juuri näinhän asia oli.
      Ilman toveri Zdanovin jämäkkää ohjausta ja ohjeistusta olisi Maamme porvaristo vajonnut hävityn sodan melankoliaan,ja itkeä turskutellut surkeuttaan Seurahuoneilla ja upseerikerhoilla!"

      Suomen isänmaallinen kansanosa ( eli muut kuin SKDL) ryhtyi ponnekkaasti rakentamaan maata NL:n aiheuttamasta hävityksestä.

      "Nyt sen sijaan,toveri Zdanovin tinkimättömästi patistellessa,"

      Zdanov kävi Suomessa muutaman kerran.Asioita hoiti sijainen.

      "he suhteellisen nopeasti toipuivat tuosta letargisesta tilastaan,alkoivat tutkistella Välirauhansopimusta ja katso!valo alkoi pilkottaa väistyvien sodan pilvien välistä!
      Pian alkoi suomalaisen raskaan teollisuuden ripeä kehitys,tehtaat pyörivät täysillä tuottaen laadukasta(laadusta pitivät huolen asiantuntevat neuvostolaiset tarkastajat)tavaraa itäisen naapurimme jälleenrakennukseen!"

      Todellakin. NL korjautti aiheuttamansa tuhot suomalaisilla.

      "Kun toveri Stalin vielä ystävällisesti alensi korvausten määrää,"

      Ei alentanut, vaan pidensi maksuaikaa.

      "oli tuo raskas velvoitus hoidettu jo 1950-luvun alussa,josta lähtien teollinen koneisto jauhoi hyvinvointia Suomen kansallemme,nostaen sen hyvinvointivaltioiden eturintamaan 1980-luvun loppuun mennessä."

      Suomen teollisuus yksipuolistui pahasti menettäen kilpailukykynsä länsimarkkinoilla.

      "Sen jälkeen,kokoomusvetoisten hallitusten huseeratessa,alkoikin suomalaisen kansakunnan rappio ja kahtiajako."

      NL:n tuhoutuminen avasi onneksi tien EU:n jäseneksi 1994,josta alkoi vähitellen nousu yhdeksi maailman eturivin maaksi.

      "Tunnuslause oli:Meidän on oltava niiden pöytien alla murusia kerjäämässä,missä päätökset tehdään!"

      Suomi valvoo etujaan arvostettuna EU:n jäsenmaana tasaveroisena muiden kanssa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Stallari: "Hän armahti jopa pölvästin Suomen johtajan."

      Zdanov vaati antamaan sotasyyllisiksi laittomasti määritetyille johtajille kovemmat tuomiot,kuin oikeusistuin.

      " Neuvostoliittolaiset olivat armeliasta ja mukavaa väkeä. "

      Saattoivat ollakin. Eivät tosin Suomessa liikkuvat.

      "Kansa tykkäsi heistä kovasti."

      Kansa ei ollut missään tekemisissä heidän kanssaan.

    • Anonyymi

      Kansa ei tykännyt juurikaan neukuista ja suorastaan iloitsi kun kävi vodkaturismin aikana ihmettelemässä naapurimaan yhä syvenevää rappiota ja köyhyyttä.

      Stalin ei päässyt karkuun oikeutettua kostoa vuonna 1953 ja nyt hänet tunnetaan maailmalla pahana hirviönä!

      Stalin kuoli sairaskohtaukseen.

    • Anonyymi

      ohhoh

    • Anonyymi

      Zdanov sai Stalinilta ankarat moitteet yrityksestään sopia Mannerheimin kanssa Suomenlahden länsiosan raskaiden patterien käytöstä yhteiseen puolustukseen.

      Suuri Opettaja selvitti isällisellä tavallaan kenraalieverstille,kuka NL:ssa määrää.
      Andrei selvisi poikansa appiukosta sillä,mutta hänen Moskovaan korkeisiin virkoihin sijotetut kannattajansa putsattiin1949 suuressa oikeuden käynnissä.Kaikkia ei tosin teloitettu.
      Zdanov itse ymmärsi kuolla jo1948.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe