Tauti suuseksistä

Anonyymi

Kaipaan kokemuksia niiltä jotka on saaneet joskus seksitaudin suuseksistä. Mistä epäilit/huomasit ja mikä tauti kyseessä? Ja nimenomaan haen suualueen oireita. Minulla on ollut suojaamaton suuseksiyhteys mutta yhdynnässä ollut kondomi. Kuitenkin nyt ollut kurkkukipua/turvotusta, pääkipua, lämpöilyä ja korvakipua. Mahtaavatko liittyä yhteen?

3

147

  Vastaukset

  • Voi olla flunssakin mutta käypä katsomassa tippurin oireet. Se voi aiheuttaa nielutulehdusta. Suuri osa sp-taudeista tarttuu myös suun kautta. Suojaamaton suuseksi ei ole turvaseksiä.

   Kuinka kauan seksistä oireisiin? Jos epäilet asiaa niin käy testeissä. Suojaamattoman seksin ja satunnaisen kumppanin tapauksessa se pitäisi joka tapauksessa tehdä ennenkuin seuraavan kerran harrastat suojaamatonta seksiä kenenkään kanssa.

  • Tuon takia käytän aina kortsuja joka tilanteessa.

  • Ihmeellistä, että porukka ei ymmärrä, että suuseksissä tarttuu ihan samanlailla taudit. Käytetään kumia yhdynnässä muttei suuseksissä?? Mikä ero?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Katso tyrmäävät kuvat! Rohkeasti poseeraava Erika Helin vetää tiukan rajan: ”Sellaiseen en lähde mistään hinnasta!”
  • Janni Hussi kyllästyi istumaan kyydissä! Kaunotar kääntää katseita kyykkypyörän selässä – kuvat!
  • Tiktak-yhtyeen Petra Gargano on raskaana!

  Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Häät ja lapset saa odottaa.

   Stefu ei vielä halua perheenlisäystä, eikä naimisiin. Sofia nyt saa odotella milloin Stefu on valmis. Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla
   110
   2624