Lammasniemen Westend

Anonyymi

On meil kunnanjohtajal hienot visiot, kukahan rikas haluaisi asua "westendissä" jossain perähikiällä??! jos on varaa westend kämppään, niin eiköhän ole varaa rakentaa se myös jonnekin ihmisten ilmoille, eikä jonnekin kuppaseen vesilahteen, jossa pitää talon sävykin olla promillen tarkkuudella oikein.

Kunta menee konkurssiin tämän jannun johdolla oikeen komeesti. Maaseudulle "westend" on yhtä hyvä idea kun se että joku ehdottaisi että rakennetaan Tampereen keskustorille viljasiilo, navetta ja hehtaarin perunapelto.

9

73

  Vastaukset

  • Siinä matonpesupaikan kohdilla vuotanut vuosia p.skaputki järveen ja sen tietää mitä pohjamuta sisältää.En ainakaan ostaisi sen sammion läheltäkään tonttia vaikka kuinka olisi luxusta olevinaan. Toiseksi supeerikkaat Vesilahden Westendin asukkaat joutuisi tekemään syväväylän toutoselta asti että pääsisivät juppiveneillään omaan rutarantaansa ajamatta karikolle. Onkohan tätä asiaa ajateltu loppuun asti vai onko se utopistinen visio vaurastuvasta tuppukylästä jonne kaikki varakkaat suorastaan tunkeilisi kirkasvetisen sakaselän perukan upeisiin maisemiin. kivilinnoineen päivineen.Sen pituinen se .Oho se olikin vaan pahaa unta.

  • Veronmaksajia on kiva nöyryyttää sano .Nehän tämän kaiken maksaa loppupeleissä vaikka niiltä ei kysytä,eikä äänestetä. Lihoiksi kaikki maksoi mitä maksoi kun ei ole rahasta "pula"

  • Koska rakentaminen alkaa?. Olen paikkakuntalainen maansiirtoalan urakoitsija ja ottaisin mielelläni sen Lammasniemen Westendin rakennettavakseni laadukkaasti . Jos kunnolla tehty infra on kunnan ja veronmaksajien etu niin kääntykää firmani puoleen . Topin moottorilapio Oy Valkkinen.

  • Nyt on alijäämää tarpeeksi eikä westendin infraa saa valmiiksi kuin uudella velkarahalla . Jos kunta lisää velkaa tulee luonnollisesti alijäämää ja ollaan kriisikunta sen jälkeen.Nyt p.rkele jäitä hattuun ja jalat maahan päätöksentekijät ja visionäärit jos haluatte olla itsenäinen kunta viellä 2025 vuonna,mutta pahalta näyttää että ei olla.

   T: Ekonomi yksityissektorilta missä osataan laskea .

   • Tää asia nähtiin jo parikymmentä vuotta sitten, kun Vesilahden kunta alkoi tekemään tätä lyhytjänteistä asuntopolitiikkaansa, että näin siinä käy.

    Maanantaina kunnalla keskustellaankin jo siitä, että ketä ja kuinka monta irtisanotaan.

    Pelkästään kirjasto, kun oisi jätetty rakentamatta olisi sillä säästetty jo pitkä penni.


  • Täysin toimintakyvyttömistä ja vastuuttomista virka ja luottamusmiehistä on kehittynyt vakava ongelma Vesilahden kunnalle . Paljon niitä pitää olla että päät yhteen kolisee mutta lopputulos0.

  • Koska sen kerrostalon rakennnustyöt salen taakse alkaa. Olisi kiva jos kuntaan saataisi ensimmäinen oikea vuokrakasarmi jonne sitten muuttaisi vähävaraiset joiden kulut kela maksaisi sosiaalitukina. olisi lyhyt matka käydä hakemassa olutta kylän ostarista salesta.

  • Myisköhän kunta koko lammasniemen jos joku miljonääri tulisi ja tarjoisi sellaisen summan niemestä kärkineen,että kunta saisi kuitattua kaikki velkansa sillä summalla.Sellainen on pian tulossa käymään kunnantoimistolla.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   199
   4100
  2. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   73
   4012
  3. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   2465