Kasvotunnistus on turvallinen

Anonyymi

Vain miljoonan ihmisen sormenjälki ja kasvo kuvat levityksessä netissä.
Se on erittäin turvallista ja varmaa.
Kannattaa siis tietenkin ehdottomasti olla käyttämättä mitään noin epävarmaa.
Parasta siirtyä käyttämään käteistä rahaa ja muutenkin asioida suoraan tiskillä.
Ihmisiä houkutellaan kiihtyvällä tahdilla käyttämään kaikkea mikä on todella epävarmaa ja monet systeemit, puhelimet ja käyttikset vakoilee tosissaan kaiken.
Käyttäessäsi jotain sovellusta kännykällä "tarvitsee" sovellus sinun paikkatiedot, viestit, yhteystiedot,puhelinnumerot, kontaktilistasi ja myös valokuvat jne. Ne se sovellus sitten lähetteleekin jonnekkin netin syövereissä piileskelevälle taholle joka sitten myy niitä edelleen monenlaiseen tarkoitukseen.

10

<50

Vastaukset

 • W10 kasvon tunnistus on ainakin ihan perseestä, sitä viritelty viimeviikonloppu. Se on helvetin hidas ja tuloste kuva avaa koneen. eli mitään turvaa ei siitä ole,
  Lisäksi kuvalla toimii 80% varmemmin kuin oikeilla kasvoilla.

  Perseestä koko ominaisuus!
  Ominaisuus on korkeintaan lelu!

  • Kokeilin kanssa, ei se toimi! sekään! • Sormenjäljet vuotaa jo. kohta kasvotkin
  Verkkopohjaista Biostar 2: n biometristä lukitusjärjestelmää hallinnoi Suprema, ja se sisältää yli miljoonan ihmisen sormenjäljet ​​sekä salaamattomat käyttäjätunnukset ja kasvojentunnistustiedot, joita turvallisuusyritys käyttää turvaamaan tiloja kuten varastoja tai toimistorakennuksia, The Guardianin mukaan.

  Sanomalehden mukaan Israelin turvallisuustutkijat Noam Rotem ja Ran Loca havaitsivat viime viikolla, että Biostar 2: n tietokanta oli suojaamaton, koska he pystyivät pääsemään tietoihin manipuloimalla URL-hakukriteerejä.

  Tutkijat käyttivät yli 27,8 miljoonaa tietuetta ja 23 gigatavua arvoista tietoa, kuten sormenjälkitietoja, kasvojentunnistustietoja, käyttäjävalokuvia sekä salaamattomia käyttäjänimiä ja salasanoja, Guardian sanoi.

  • w10 kasvotunnistus ei helpota, kerkiäisin kirjoitaa salasanan ainakin satakertaa siinä ajassa mitä se tuhraa!


 • Se kusi sitten alkumetreilleen sekin.

 • Kannattaa varmaan ottaa niitä törröhuuliselfieitä ja syytää nettiin.

 • 1. Kännyköiden biometrinen tunnistautuminen ei paranna tietoturvaa, se helpottaa elämää.

  2. Jotkin halpamerkkiset laitteet ovat tallentaneet sormenjälkiä salaamattomina ja sekoittamattomina kuvina, jolloin sormenjäljet on ollut helppo varastaa.

  3. Tavalliseen 2d-kameraan pohjautuva kasvojentunnistus on teoriassa mahdollista kiertää kaksiulotteisen kuvan tai videonpätkän avulla. Useiden laitteiden kasvojentunnistus aukeaa pelkällä laadukkaalla Facebook profiilikuvalla, esim. One Plus.

  4. Esimerkiksi iphonessa käytetyn 3d-kasvojentunnistuksen kiertäminen on pirun vaikeaa, sillä siihen tarvitaan 3d-tulostimella tulostettu nukke. Markkinoilla ei myöskään ole tarpeeksi tarkkaa, pientä ja nopeaa 3d-kameraa, jolla laitteen omistajan naaman voisi salakuvata 3d-mallin muodostamista varten. Tavallinen 2d-kuva ei käy.

  5. Valmistaja joutuu yleensä tekemään kompromissin lukituksen avausnopeuden ja tietoturvan välillä. Nopein sormenjälkilukija tai kasvojentunnistus on harvoin se kaikista turvallisin.

  • Jos karhu syö naaman niin ei varmaan enää Applen 3D-kasvojentunnistus sitä kelpuuta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jos karhu syö naaman niin ei varmaan enää Applen 3D-kasvojentunnistus sitä kelpuuta.

   Huomautus niille joille parta kasvaa päivittäin, muista ajaa.


SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.