Hyvä veikkaus

Anonyymi

Oltiin tässä Jyväskylän keljonkankaan Teboililla työkavereiden kanssa syömässä kun toinen paikan peliautomaateista oli auki ja asentaja selvitti jollekin puhelimessa, kuinka tässä näitä voittoja säädetään. Voi vittu kyllä veti mykäksi. Itse en noita pelaa. Mutta silti. "Tässä näitä voittoja säädetää". Paikka täynnä vanhuksia..

16

<50

Vastaukset

 • No, miten niitä säädetään? Kerro nyt jotain mitä kuulit.

 • Youtubessa on jo vuosia sitten näytetty pelikonekohtainen säätäminen ihan yksityiskohtaisesti. Eiköhän nykyisin voida säätää jo etänä koko Suomen, tietyn alueen tai jopa tietyn koneen säädötkin. Käteiselle ja korttipelaamiselle varmaankin erikseen.

 • Jospa nämä hedelmäpelikoneet ym kertakaikkiaan poistettaisiin kaikkialta ja tunnistautuminen tehtäisiin pakolliseksi kaikissa Veikkauksen peleissä, Kansanterveydellisin perustein. Milläs pelaat ja häviät kun pelikoneita ei ole. Tuskin kukaan koko omaisuuttaan lottopeleihin laittaa, niissähän on pakollinen peliraja jota ei saa ylittää. Siksi tunnistautuminen pitäisikin tehdä pakolliseksi.
  Suu säkkiä myöten myös Veikkauksen johdon tulospalkkioiden kanssa.

  • ''Tuskin kukaan koko omaisuuttaan lottopeleihin laittaa, niissähän on pakollinen peliraja jota ei saa ylittää.''

   Miten valvotaan jos vie kupongit R-kioskille eikä käytä Veikkaus korttia ??


  • Anonyymi kirjoitti:

   ''Tuskin kukaan koko omaisuuttaan lottopeleihin laittaa, niissähän on pakollinen peliraja jota ei saa ylittää.''

   Miten valvotaan jos vie kupongit R-kioskille eikä käytä Veikkaus korttia ??

   Mutta ei pysty pelaamaan ilman veikkauskorttia, jos tunnistautuminen tehdään pakolliseksi. Näinhän selvästi mainittiin tunnistautuminen pakolliseksi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mutta ei pysty pelaamaan ilman veikkauskorttia, jos tunnistautuminen tehdään pakolliseksi. Näinhän selvästi mainittiin tunnistautuminen pakolliseksi.

   Hedelmäpelit joutaa ser romuihin, varsinaisia turhakkeita.


 • Eikö siitä romuraudasta ja muista elektroniikkakierrätysvempeleistä saa ihan hyvä rahatkin, kun irrotellaan uusiokäyttöön? Tai myydään kaikki koneet jollekin ahneemmalle, tyhmemmälle ja yhtä vastuuttoman pelaamisen kannattajalle kuin tämä nykyinen omistajataho,

 • Muistan kuinka kerran kaupassa ollessani vanhahko rouva raivosi pelikoneen vieressä, ja lähti pois. Myöhemmin kuulin että oli pelannut eläkkeensä sitten lopulta kokonaan ja muut tahot ostivat hänelle ruokaa. Ihme toimintaa sekä rouvalta että veikkaukselta.

 • mun mielestä noista koneista saa vähemmän voittoja kun joku vuosi sitten puhumattakaan ray ajasta silloin niistä jopa voitti.

 • Tällä palstalla tälläiset tarinat uppoavat kuin kuuma veitsi vanhaan ihmiseen:))

 • Veikkaus näyttää suosivan ilman veikkauskorttia pelipaikalla pelaavia. Netissä on pakolliset pelirajat, tämän vuoksi ei ilmeisesti ole kannattavaa antaa nettipelaajan voittaa jättipottia. Peliongelmaiset rahoittavat myös lottopeleissä jättipotteja, pelaaminen on rajatonta.
  Myös lauantaina voitti tunnistautumaton pelipaikalla pelannut 3,6 miljoonaa.
  Tällainen liiketoiminta on röyhkeää ja joitakn suosivaa ja esim nettipelaajia syrjivää.

  • Miten ihmeessä tässä syrjitään nettipelaajia? Sinähän voit ihan itse päättää, pelaatko netissä vai kioskilla/marketissa. Itse pelaan molemmissa. Mistä pakollisista pelirajoista muuten puhut?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Miten ihmeessä tässä syrjitään nettipelaajia? Sinähän voit ihan itse päättää, pelaatko netissä vai kioskilla/marketissa. Itse pelaan molemmissa. Mistä pakollisista pelirajoista muuten puhut?

   Mitä oikein yrität selittää? Oletko kykenevä ymmärtämään uutisointia? KAIKKI tämän vuoden suurimmat päävoitot ovat menneet tunnistautumattomina pelanneelle pelipaikka pelaajille Ei YHTÄKÄÄN suurvoittoa nettipelaajille. Eikö se ole syrjimistä? Kaikilla ei ole mahdollista liikkua pelipaikoilla. Uskomattoman yksinkertainen ja naurettava on kommenttisi.
   Myös kaikkien Pohjois Savon voittojen keskittäminen muualle kuin Kuopioon vuosikymmenien ajoiksi on järjestettyä kettuilua.


  • Se että myös netissä voi osallistua tarkoittanee sitä että myös silloin pitäisi voida voittaa. Vai ihanko vain rahoittajan roolissa nettipelaajat ovat omalla valinnallaan?
   Voisiko saada vinkkiä, minkä paikkakunnan markettiin seuraava voitto osuu. Matkustamme sinne satoja kilometrejä yhden rivin jättämään. Näin yksinkertaistahan se on., täysin oma valinta kusetus yhtiön rahoittajana.


  • Suomessa paljon mielensäpahoittajia. Pelatkaa vähemmän. 🤔


 • Voin sanoa että olen täysin sydämistynyt tämän yhtiön syrjivään ja järjestettyyn linjaan.
  Vastalauseena nettipelaajien ja oman paikkakunnan vuosikymmeniä jatkuneeseen syrjimiseen vetänen ns omat johtopäätökset. Ei sota yhtä miestä kaipaa eikä netti tai Veikkaus yhtä pelaajaa.

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.