fasismin vaara tiedostetaan

Anonyymi

Suomessa vallitsee tiettyä fasismiin taipuvaa väestöä, joka järjestäytyy.
Parikymmentä vuotta on ilmaantunut monta äärioikeistolaista liikettä. Sen pohjalta ilmeisesti fasismi ponnistaa.
Viimeksi natsit havaittiin leiriltä, jolla he harjoittelivat ihmiskuviin ammuntaa joukossa juutalaisuskoisen kuva.
Perussuomalaisella puolueella on yhteyksiä natseihin. Puolueen edustajat on kutsuttuja vieraita natsihenkisiin tilaisuuksiin.

Fasismin vaara ei liene vielä suuri mutta kuintenkin seikkaa on syytä seurata.

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Mitäs nämä vihervassarit ovat jotka ovat valmiit saastuttamaan Suomen islamisteilla ja jihadisteillaan.Tänne tuotetaan terroristisolujen tukijoita ja rahoittajia suomalaisten veronmaksajien elätettäväksi.


    • Anonyymi

      Suomen venäjämielisin puolue PS pyrkii rapauttamaan oikeusvaltiota. Viittaan heidän toimintaansa tapaus Mäenpäässä. Heidän toimintansa seuraa äärioikeiston toimintatapoja kaikkialla mutta vain Suomessa siihen liittyy yhtä voimakkaasti uhka joutumisesta kokonaan Venäjän valtapiiriin.
      http://suburbian.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279543-olemme-suomettuneempia-kuin-kekkosen-aikaan

      Mäenpää on perussuomalainen kansanedustaja. Hän osallistui uusnatsien "ampumaleirille".
      Tavalliset ihmiset ovat panneet merkille fasismin voimien aktivoitumisen.

      • Suomen venäjämielisin puolue on Kekkosen ajoista lähtien ollut keskustapuolue ja on edellenkin.Se selviää, kun katsoo Suomi-Venäjä ystävyysseurana jäsenistöä.


      • Anonyymi
        ciccero kirjoitti:

        Suomen venäjämielisin puolue on Kekkosen ajoista lähtien ollut keskustapuolue ja on edellenkin.Se selviää, kun katsoo Suomi-Venäjä ystävyysseurana jäsenistöä.

        Keskustapuolue suhtautuu järkiperäisesti Venäjään ja on ottanut etäisyyttä maalaisliittolaiseen 30 luvun oikeistolaisuuteen.
        Perussuomalaiset nuolevat oligarkki Putinia kadehdittavana johtaja, Perussuomalaiset pyrkivät politisoimaan oikeuslaitoksen omaksi edukseen Hitlerin tyyliin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Keskustapuolue suhtautuu järkiperäisesti Venäjään ja on ottanut etäisyyttä maalaisliittolaiseen 30 luvun oikeistolaisuuteen.
        Perussuomalaiset nuolevat oligarkki Putinia kadehdittavana johtaja, Perussuomalaiset pyrkivät politisoimaan oikeuslaitoksen omaksi edukseen Hitlerin tyyliin.

        Höpö,höpö taitaa keskustalaiset edelleenkin olla enemmistönä jotka käyvät Tehtaankadulla raporttoimassa suomalaisten polittiikan sisäpiirin ajatuksista ja tuntemuksista.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kansallismielisten liittouma (natsihenkinen) on perustettu vuonna 2017.
      Se kokoaa uusnatseja yhteen ja järjestää tilaisuuksia. Siinä toimii kansalaisia Perusuomalaisesta puolueesta ja Pohjoismaisesta Vastarintaliikkestä (PVL) ja muita äärioikeistolaisia.
      PVL on oikeudessa saanut lakkautusuomiot mutta valitusten takia lopullinen päätös on tekemättä.
      Yhteisiä linjauksia Perussuomalaisiin on paljon; pakolaisten parjaaminen, homojoen oikeuksien kieltäminen, ammattiliittojen lakkautusvaatimukset, naton sotavoiman tukeminen.

      Kansallismielisten liittouma järjestää Turkuun 18. elokuuta 2019 mielenosoitukseen. Sinne on tarkoitus kerätä uusnatseja ympäri Suomea. Perussuomalaisista on tilattu yksi puhuja.

      Antifasistit järjestävät vastamielenosoituksen Suomesta fasismivapaana vyöhykkeenä.
      Turku ilman natseja mielenosoitus järjestetään Turussa sunnuntaina 18.8.2019 protestina äärioikeistolaisen Kansallismielisten liittouman fasistista propagandaa vastaan.
      Kaikki kynnelle kykenevät rehdit suomalaiset Turkuun vastatoimeksi natsikiihotukselle.

      • Ne on ne punanatsit ja punafasistit joista se suurin vaara on ihmisille ja yhteiskunnille. Niitä pitää poistaa mahdollisuuksien mukaan.

        Punafasismivapaa alue pitää saada luotua!


    • Anonyymi

      Norjan ja Tanskan hallitukset ovat huolissaan Ruotsin uusnatsien (mukana myös ruostsidemokraatit) mellastuksesta.
      Ruotsalaisia PVL-jäseniä näkyy naapurimaissa usein tukemassa niiden uusnatseja.
      Asiantuntijat: Pohjoismaiden uusnatsit tekevät yhteistyötä.
      Suomen uusnatsit PVL:ssä ja joita tukee Perussuomalainen puolue.

      Äärioikeistoon perehtyneet tutkijat varoittavat ruotsalaisten uusnatsien invaasiosta Norjaan. He myös muistuttavat, että norjalaiset äärioikeistolaiset toimivat Ruotsissa.

      – Kun Pohjoismaisella vastarintaliikkeellä on toimintaa Norjassa, ovat monet ruotsalaiset mukana. Siitä ei ole epäilystäkään, kommentoi Norjan poliisikorkeakoulun professori Tore Bjørgo Dagens Nyheter -lehdessä.

      Fasismin vaara tiedostetaan jo korkealla valtiollisella tasolla.
      Kun tähän lisätään Suomen äärioikeiston aktivoituminen kiellettyjen natsijärjestöjemme perinnekerhoissa, hallituksen olisi syytä ryhtyä tutkimaan asioita.

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset ovat murentamassa oikeuslaitosta.

      "Mäkelän keskeiset poliittiset teemat ovat maahanmuuttokriittisyys ja EU-vastaisuus. Hän on aktiivisimpia kansanedustajia sosiaalisessa mediassa. Mäkelä tunnetaan muiden puolueiden kansanedustajien kärkkäästä arvostelusta Twitterissä. Hänen arvostelunsa kohteena ovat etenkin vihreiden, vasemmistopuolueiden ja sinisten edustajat." (Wikipedia)

      Jani Mäkelä on Perussuomalaisten kansanedustaja. Hän on löytänyt poliisilaitoksesta Vihreän poliisiin ja syyttää poliisiin ujuttautuneesta kommunistista. Persuille koko vihervasemmisto on yhtä kuin kommunistit.
      Poliisilla on aina ollut oikeus kuulua johonkin puolueeseen tai olla kuulumatta. Kyseessä onkin, kun poliisilaistos alkoi tutkimaan toisen perussuomalaisen kansanedustajan rikollisluonteisia kannanottoja.
      Perussuomalaisten mukaan heidän rötöksiään ei saisi tutkia.
      Somessa heiluu aikamoinen kohu Perussuomalaisten hankkeesta politisoida poliisilaitos heidän mieleisekseen. Poliisin tulee tutkia rikokset, olipa tekijällä puoluekanta tai ei. Poliisin tehtävä on valvoa lakia.

      Mäkelä horjuttaa tietoisesti oikeuslaitoksen perustoja.

    • Anonyymi

      Poliisi on aina mielletty Kokoomuksen ja muiden porvareiden järjestönä, joka on kylläkin normaaleissa rikoksissa pakotettu toimimaan lakien mukaan.

      Poliisijohto on osoittanut epäitsenäisyyttä halla-aholaisen äärioikeistointernationaalin edessä. Se teki itsensä naurettavaksi asettaessaan persurikosta tutkiva poliisi pannaan. Epäiltävissä on, että Kokoomus ostaa perussuomalaisia poliittisesti eikä huomaa, tai ei halua huomata, että Perussuomalainen puolue murtaa oikeuskäytäntöä.

    • Anonyymi

      Timo Soini, Perussuomalaisten isä, oli tuhti porvari. Hän kuitenkinkin arvosteliu jyrkästi Ruotsidemokraatteja ja irtisanoutui sen natsiyhteyksistä. Se oli Soinille vieras ääriliike.
      Halla-aho palautti suhteet veljespuoluelinjalle. Yhteys ruotsalaisiin PVL-natseihin palautettiin.

    • Anonyymi

      Sopimus ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja keskinäisestä avunannosta 6. huhtikuuta 1948, 1 artikla:

      ”Siinä tapauksessa, että Suomi tai Neuvostoliitto Suomen alueen kautta joutuvat aseellisen hyökkäyksen kohteeksi Saksan tai muun sen kanssa liitossa olevan valtion taholta, Suomi uskollisena velvollisuuksilleen itsenäisenä valtiona tulee taistelemaan hyökkäyksen torjumiseksi. Suomi kohdistaa tällöin kaikki käytettävissään olevat voimat puolustamaan alueensa koskemattomuutta maalla, merellä ja ilmassa ja tekee sen Suomen rajojen sisäpuolella tämän sopimuksen määrittelemien velvoitustensa mukaisesti tarpeen vaatiessa Neuvostoliiton avustamana tai yhdessä sen kanssa.”

      Tämä YYA-sopimuksen määre takasi Suomen puolueettomuuspolitiikan aina 1990 luvun alkuun saakka. Se voisi jatkua, vaikka Venäjä siirtyi kapitalismin tielle.
      Tämä sopimuksen kohta on äärioikeiston hampaissa.
      Tämän vuosituhannen aikana on siirrytty puolueellisuuden ulkopolitiikkkaan. Maassa järjestetään suuria sotaharjoituksia natomaiden kanssa. Julkisesti propagoidaan niiden tapahtuvan kapitalistisen idän uhkaa vasten.

      Suomi voisi ottaa ulkopolitiikan omiin käsiin. Se ei käsittele varsinkaan lähellä olevia valtioita vihollismaina ja esiintyy sen mukaisesti. Mikäli natomaiden ja Venäjän välillä syttyy sota ja Suomi esiintyy jomman kumman kainalossa, mamme pommitetaan raunioiksi muutamassa päivässä. Molempien maiden kapitalistit eivät armoa anna.
      Onko järkevää?

    • Täytyy vain katsoa jotteivät punanatsit ja punafasistit pääse politiikassa liikaa esiin. Ne ovat se suurin vaara yhteiskunnalle!

      • Anonyymi

        Näihin Suomessa toimiviin islamistisiin järjestöihin, jotka saavat rahaa valtiolta, sekä kunnilta pitäisi tehdä erikoistilintarkastus, koska nyt ei kukaan tiedä mihin rahat loppujen lopuksi menevät.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näihin Suomessa toimiviin islamistisiin järjestöihin, jotka saavat rahaa valtiolta, sekä kunnilta pitäisi tehdä erikoistilintarkastus, koska nyt ei kukaan tiedä mihin rahat loppujen lopuksi menevät.

        Paljonkohan mielestäsi islamilaiset järjestöt ja mitkä niistä saavat meillä valtion avustuksia? Kerro se nyt ensin ja sitten vasta laita nuo arvelusi julki!


      • HUOM!! Työeläkeläinen Extyökkäri!! En ole ollut eikä minusta tule porvaria vaan olen entinen fiksumpi työläinen, nykyinen työeläkeläinen! Onko vaikeaa omaksua tosiasioita kun on pravdaan tottunut?


      • Anonyymi

        Jos nyt Te Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat ette ole PORVARI, niin oletteko Te ExTyökkäri nyt sitten Pääkallofasisti ja Pääkallorasisti tai jotain vastaavaa kuten todellakin Kaikkien Erikoisalojen Kova ja Karu YLINEROPOROPORVARI?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos nyt Te Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat ette ole PORVARI, niin oletteko Te ExTyökkäri nyt sitten Pääkallofasisti ja Pääkallorasisti tai jotain vastaavaa kuten todellakin Kaikkien Erikoisalojen Kova ja Karu YLINEROPOROPORVARI?

        Huom!

        Työeläkeläinen Extyökkäri! Vain ja ainoastaan! The one and only!


    • Anonyymi

      https://www.ksml.fi/kotimaa/Halla-aho-kiistää-vanhan-rasistisen-haastatKansanedustaja
      Jussi Halla-aho (ps.) kiistää torstaina internetissä kiertäneen lehtileikkeen aitouden. Verkossa leviävässä jutussa väitetään, että siinä olisi haastateltu lukioikäistä Halla-ahoa Blashemia-yhtyeen jäsenenä.

      Haastattelussa Halla-ahon väitetään sanoneen: "Minä ainakin haluaisin piiskata ja komennella neekereitä. (Tämä ei ollut huumorivastaus. Neekeri ei ole naurun asia. Minä olen arjalainen ja ylpeä siitä.)"telun/118078

      Näin Halla-aho, jota palstalla oleva perussuomalainen Extyökkäri luonnollisesti tukee.
      Perussuomalainen normaalisti kiistää sanomansa kuten tässäkin. Sanottu jää vähemmän kehittyneissä aivoissa itämään.

    • Anonyymi

      Fasistit Turussa tänään:
      Kansallismielisten liittouma kertoo olevansa kansallismielisten ja isänmaallisten henkilöiden yhteistyöjärjestö. Viime vuonna sen vastaavassa Kukkavirta-tapahtumassa oli läsnä muun muassa Pohjoismaisen vastarintaliikkeen jäseniä.
      Osallistujat pitivät Aurajoen rannassa hiljaisen hetken, minkä jälkeen perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila piti puheen.
      https://yle.fi/uutiset/3-10927344
      - Kansallismielinen natsiliittouma kerää tukea porvarillisista puolueista. Perussuomalaiset antavat sille julkista tukea.

      Antifasistit Turussa tänään:
      Vastamielenilmaus keräsi tuplasti osanottajia
      Protestina 188 Kukkavirta -kulkueelle Turussa järjestettiin myös Turku ilman natseja -vastamielenosoitus. Turku ilman natseja -mielenosoituksen järjestäjät vastustavat äärioikeistolaisia ryhmittymiä ja kokevat niiden käyttävän terrori-iskun muistopäivää hyväksi agendansa edistämiseen.
      Puolalanpuistosta matkaan lähteneeseen mielenilmaukseen kokoontui arviolta noin 500 osallistujaa.

      Kulkue marssi rumpujen ja “Ei natseja Turkuun, ei natseja minnekään” -huutojen saattelemana Puolalanpuistosta Vanhalle Suurtorille, jossa oli puheita ja muuta ohjelmaa.
      - Fasismin vaara on tiedostettu ja sitä vastaan toimitaan. Natsit pyrkivät käyttämään ulkomaalaisten tekemiä rikoksia fasisimin aatteen levittämiseksi.
      Kansa herää eikä enää tue kieroa peliä. Fasismin vastainen toiminta vahvistuu.

      • Kävivätkö nämä vihervassarinatzit myös tervehdyskäynnillä islamistiterroristin luonna vankilassa.


    • Anonyymi

      Hyvä että on rohkeita ihmisiä asettua fasismin propagandaa vastaan.
      Uusnatsit käyttävät myös raamattua apunaan trollauksessaan.

    • Anonyymi

      Oikeuden kieltämän PVL:n uusnatsit ja Perussuomalaiset pyrkivät käyttämään turkulaisia keppihevosena päämäärilleen. Ihmisten ja omaisten surun keskellä tanssitaan rasismin propagandan nimissä.
      PVL:lla ei ole mitään tekemistä terrorismin poistamisessa, päinvastoin.
      PVL ja persupuhuja ovat ojentavinaan kätensä kansalaisille mutta käytännössä esittävät vihapuhetta erilaisista väestöryhmistä.

    • Anonyymi

      Persupuoluetta kiinnostaa vain ihmisten väri ja syntyperä.
      Puolue kulkee natsiaatteen tietä.

    • Anonyymi

      Kumpi on edellä.? Viron persut; EKRE-puolue vai suomalaispersupuolue.
      Molemmat uhoavat aiheetta jopa lakien vastaisesti oikeuslaitosta vastaan.

      EKREN ministeri Helme yritti erottaa poliiylijohtaja Elmer Vaherin. Kädessä hänellä oli itserustattu toisen virkamiehen nimissä ollut allekirjoittamaton syytepaperi. Virkamies ei ollut tietoinen vehkeilystä lainkaan. Vaher kieltäytyi eroamasta ja sai pääministeri Rataksen tuen jatkaa virassaan.
      Seitsemän Viron entistä sisäministeriä julkaisi kirjeen, jossa vaaditaan isä ja poika Helmeen eroa. Kirje jatkaa: "Te olette astuneet viimeisen rajan yli."

      Viron persut ovat piirun verran röyhkeämpiä kuin suomalaiset. Suomen Persut ottivat hampaisiin Vihreäksi tunnustautuneen poliisin. Poliisilla saa olla puoluekanta kunhan se ei häiritse työtä.
      Kysymys onkin toisaalla. Hitler puhdisti valtaantultuaan ensi töikseen oikeuslaitoksen ja nimesi omat tilalle. Persut näyttävät yrittävän tökerösti matkia Hitlerin toimenpiteitä.

    • Anonyymi

      Virolaispersut vasaran alla.
      Virolaispersut halvensivat maan oikeuslaitosta.

      Viron presidentti Kaljulaid vaatii valtionvarainministeri Martin Helmeen (EKRE) eroa.

      Viron entinen presidentti Toomas Ilves kuvaili tänä aamuna virolaispersujen toimia: "Ensimmäistä kertaa itsenäisyytensä palauttaneen Viron historiassa olemme tilanteessa, jossa monet tuntevat huolta demokratian säilymisestä.
      Suomalais- ja virolaispersut ilmeisesti koordinoivat isänmaidensa vastaisia toimia suunnitellusti.

    • Anonyymi

      Islamilainen ISIS ja kristillissosiaalinen persuismi ovat kuin kaksi marjaa.
      Molemmat perustavat oppinsa uskonvihaan ja kansalliseen erinomaisuuteen muihin nähden.

    • Anonyymi

      "Suomessa vallitsee tiettyä fasismiin taipuvaa väestöä, joka järjestäytyy.
      Parikymmentä vuotta on ilmaantunut monta äärioikeistolaista liikettä."

      Voihan se noin ollakin - tai sitten ei.

      Joka tapauksessa on varmaa, ettei Suomessa ole juuri ollenkaan kommunismiin taipuvaa väestöä. Se nähtiin mm. kevään vaaleissa (europarlamentti- ja eduskuntavaalit). Niin SKP kuin KTP tekivät ilmeisestikin kaikkien aikojen surkeimmat vaalitulokset.

    • Anonyymi

      http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279891-halla-aho-epailee-poliisia-edessa-siintaa-iso-taistelu-arkadianmaella

      Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho jatkaa oikeuslaitoksen halventamista.
      Perussuomalainen kansanedustaja on tutkinnassa eduskunnassa pitämästään rasistisesta puheesta. Epäilty rikosnimike on kiihottaminen kansanryhmää vastaan.
      Tutkinta voi johtaa syyteharkintaan valtakunnansyyttäjänvirastoon ja sitten syytteeseen.
      Halla-aho syyttää tapausta härskiksi politikoinniksi. Useat persut johtajaansa myötäillen uhriutuvat ja meluavat sananvapaudesta.
      Halla-aho kyseenalaistaa suomalaisen oikeuslaitoksen, sivistyneen keskustelun ja esittää demokratiaksi parjaamisen.
      Perussuomalaiset toimivat kaiken äärioikeiston nimissä. Ei ole epäiltävissä, etteikö perimmäinen tavoite ole vahingoittaa työväenliikettä.

    • Anonyymi

      Perussuomalainen puolue mielletään rasistiseksi puolueeksi. Yleensä tähän jäädäänkin. Pinnan alta ei nähdä todellisuutta.
      Perussuomalaisen rasismin voi ja tulee yhdistää fasismiin. Ulkomaalaisiin kohdistuva rasismi sisältää lähes prikulleen saksalaisen fasismin rotuopit. Kun yhteyteen liitetään työväen- ja demokraattisen liikkeen vastaisuus ja verta hyytävä antikommunismi ollaan syvällä fasismin ryteikössä.
      Viimeisin villitys halventaa oikeuslaitosta on sekin monta askelta fasismin suuntaan. Kun oikeuslaitos katsoo nyreästi rotuoppista rasismia niin persuismi alkaa "sodan" oikeuslaitoksen muuttamiseksi.
      Rasismin kietoutuminen fasismiksi on tapahtunut ikäänkuin suurten kansanjoukkojen huomaamatta.
      Oikeusvaltion rapauttamislinjan tulisi avata kansalaisten silmät. Emme taatusti halua enää 1920- 1930 lukujen fasistien mellastusta maahamme.

    • Anonyymi

      Ovatko kommunistit nyt sitten valmiita kritikoimaan Kremlin johtajaa Vladimir Putinia, hänen homofobiansa ja homoseksuaaleihin kohdistaman vainonsa vuoksi?

      Tuskin, sillä kotimaiset kommunistit ovat Venäjän federaation kommunistipuolueen lailla kontallaan Putinin edessä, ja paijaavat estoitta hänen ylhäisyytensä perskannikkaa.

    • Anonyymi

      Neuvostoliitossa, joka oli kommunistis-fasistinen valtio homoseksuaalisten suhteiden kieltävät lait olivat voimassa vuodesta 1933 aina vuoteen 1991, ja vielä Venäjälläkin vuoteen 1993 asti.
      Putinin vallassaolo aikaan homoseksuaalisuutta on maan ortodoksikirkon vahvan vaikutuksen vuoksi alettu jälleen sanktioimaan, mikä on myös uskonnollis-fasistisille valtioille ominaista, ja sellainenhan Venäjä juuri on.

    • Anonyymi

      Persut ovat mielissään ja tukevat Putinin Venäjän homokielteisyyttä.

      http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/280143-huhtasaari-maahanmuuttokriittiset-suurin-turvallisuusuhka
      Perussuomalaisten johtoelimissä oleva Laura Huhtasaari linjaa puolueensa politiikkaa.
      Hän on järjestänyt kyselyn, kumpi on Suomelle pahin turvallisuusuhka; Vihreä puolue ja maahanmuuttajat. Lopputulos on kysymyksessä. Molemmat.
      Kukaan järkevä kansalainen ei aseta tuollaista kysymystä. Persut luultavasti jälleen uhriutuvat.

      Kansalle suurin uhka on naton kanssa sotaharjoitusvehkeilyt.

    • Anonyymi

      Suomen suurin sotilaallinen turvallisuusuhka on aggressivinen Venäjä ja sen uhoava militarismi, mikä realisoitui muun muassa Ukrainalle kuuluvan Krimin miehityksessä ja sodan aloittamisessa Itä-Ukrainassa.

      Suomen kaltaisen pienen valtion ainoa keino suojautua itäistä suurvaltamilitarismia vastaan on liittoutuminen läntisten valtioiden kanssa, juuri maamme Nato-yhteistyön ollessa siinä merkittävä osatekijä, ja onhan Venäjän presidentti Vladimir Putin painottanut, että vain hullu hyökkää Nato-maahan, millä hän käytännössä vahvistaa tuon saman Nato-yhteistyön tarpeellisuuden Suomelle.

      Perussuomalaisten (PS), eli "Putinsuomalaisten" ja SKP:n yhteisen isäntämaan ollessa Venäjän, on tietysti ymmärrettävää, että molemmat jättäisivät kernaasti maamme Kremlin mieli- ja komentovallan alaiseksi, mistä kotikommunisteilla on vähintään riittävästi näyttöä YYA-ajan viideskolonnalaisuudessa, jossa Kremlin etu oli aina ensimmäisenä asialistalla.

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset tukevat suurkapitalistien valtaa kaikki maissa.
      SKP asettaa kansanvallan, työväenvallan ja kansalaisyhteiskunnan tavoitteeksi.
      SKP:n näkemys on vastakkainen persujen epäisänmaalliselle nationalismille.

      Persuismin tukema natopolitiikka, jos se johtaa sotaan idästä aluevaltauksiin, se voi synnyttää valtavat raunio- ja ruumiskasat. Siksi Perussuomalaisen puolueen vouhotukselle stop.

      Tosiasia: Venäjä ei ole uhkaillut millään tavalla Suomea. Suomi on mukana EU:n natomaiden kanssa kauppaboikotissa Venäjää vastaan elintarvikeviennissä. Venäjä on kasvattunut omaa maataloutta ja siirtänyt ostoja muualle.
      Tilanne on muuttunut, kun Suomi päästää maahan naton sotajoukkoja. Toistaiseksi Venäjä ei ole hermostunut.

      Hitlerin joukkoja aikanaan mainostettiin kauttakulkujoukkoina.
      Naton joukkojen maassaoloa mainostetaan ystävyyden sotaharjoituksina.
      Venäjä ja natomaat ovat samoja kapitalistisia maita. Mahtavatko aikoa ryhtyä sotimaan kauppaoikeuksista!

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-10944376
      Perussuomalainen puolue jatkaa puheenjohtaja Halla-ahon suulla, että vihapuhe kansanryhmiä vastaan tulee sallia. Poliisi ei saisi tutkia perussuomalaisten vihapuherikoksia. Tämä tarkoittaa myös vapautta parjata seksuaalisia vähemmistöjä.
      Tällaista perussuomalaiset pitävät sananvapautena!!

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-10942685?origin=rss
      Helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu sai valtuustopaikkaan osoitetun osoitetussa kirjeessä hirttokäyden ja uhkausviestin.
      Husu on maahanmuuttajataustainen ja arvostellut Perussuomalaisten ihmisoikeuksien vastaisia puheita.

      Kirje on viety poliisille tutkittavaksi.
      Kantaako Halla-ahon vaatimus vapaasta rasismista satoa! Onko pelättävissä fyysisen väkivallan uhkaa.
      Tälläkin palstalla yksi tai kaksi persua (?) on vuosikausia harjoittanut seksuaalivähemmistöjen panettelua.

    • Anonyymi

      Syyllinen ei välttämättä ole persu. Hän saattaa olla kansallismielinen (=natsi) ja persu yhtä aikaa. Demokraatti ei tuollaiseen ryhdy.
      Odotetaan tutkimustulokset poliisilta.

    • Anonyymi

      Neuvostoliiton ulkoasiain kansankomissaari Vjatseslav Molotov oli, luonnollisesti valtuuttajansa Josif Stalinin määräämänä, varsin myötämielinen hitlerismiä l. kansallissosialismia kohtaan lokakuussa 1939, moittien kaiken lisäksi sen vastustajat "järjettömiksi" ja lisäksi vieläpä "rikollisiksi".

      Se nyt on ollut selvää jo kautta kommunismiaatteen historian, että sen kannattajat ovat olleet tuota ensimmäistä sorttia, mutta syyllistyvätkö kommunistit omasta mielestään tuohon toiseenkin, Molotovin määritelmän mukaan kaidalta tieltä poikkeamiseen, ja onko SKP:stä ja sen jäsenistöstä tullut näin ollen peräti trotskilaisia tai joitain muita Kremlin aina oikeaoppisista tulkinnoista poikkelehtivia hoipertelijoita?

      ""RKKA:n propagandatyöntekijä ja agitaattori", nro 21, marraskuu 1939:

      'NEUVOSTOLIITON KORKEIMMAN NEUVOSTON
      1. KOKOONPANON YLIMÄÄRÄINEN VIIDES ISTUNTO
      Neuvostoliiton ulkopolitiikasta

      Kansankomissaarien neuvoston puheenjohtajan ja ulkoasian kansankomissaarin toveri V. M. Molotovin selonteko Neuvostoliiton korkeimman neuvoston istunnossa 31. lokakuuta 1939."

      - - -

      "Mutta sellaiselle sodalle ei ole minkäänlaista oikeutusta. Hitlerismin ideologian, niin kuin kaikki muutkin ideologiset järjestelmät, voi hyväksyä tai hylätä, se riippuu poliittisista mielipiteistä. Mutta kuka tahansa ymmärtää, että ideologiaa ei voi tuhota väkivalloin, sitä ei voi lopettaa sodalla. Siksi ei ole vain järjetöntä vaan myös rikollista käydä sen kaltaista sotaa kuin on sota ”hitlerismin tuhoamiseksi”, joka peitetään "demokratiaa" puolustavan väärän lipun alle."

      https://histdoc.net/historia/molotov_31101939_fi.html

      Jotta mitenkä on kommunistit, joko painaa synnintunto paatunutta proletaaria, joko kaihertaa pala kurkussa eriseuraisuuteen yllyttämisestä ja Kansojen Ystävän, Josif Stalinin päätösten avoimesta pilkkaamisesta teitä lavean tien rehvakkaita kulkijoita, kysynpähän vaan??

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1448
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      715
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe