400.000 ei välitä tippaakaan ilmastosta?

Anonyymi

Jo 400.000 suomalaista on varannut ensi jouluksi ja kevät-talveksi matkan ulkomailta. Uutiset kertoi äsken. Onkohan vihervasemmisto perheitä paljonkin tuossa joukossa. Lihan syönti, maatalous ja normiautolla ajo pitäs lopettaa mutta ei
turhanpäiväistä hupimatkailua. Siitä ei moitita suomalaisia. Ei tietenkään kun itse pitää päästä hupimatkalle.
Tekopyhää.

49

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ilmastonmuutoksen ehkäisy-yrityksillä voi torjua kolmatta maailmansotaa. Maailma hukkui jo veteen muutama 1000 v sitten ja sateenkaari on lupaus ettei toista kertaa. Tuli tuhoaa seuraavaksi. Kuinka sitä voisi sähköautoilulla ja kasvissyönnillä estää?

      • Anonyymi

        Olipa hyvä kun otit puheeksi ja muistutit asijasta. Tuli vähän helpottunut olo kun kerroit tuon totuuden.


      • Anonyymi

        Rautarukki on suomen surin saastuttaja.

        Tavustenkos pitäisi veroa maksamalla raas pelastaa maailma.

        Jis sähköau y ot on maailamn pelastus miksi niitä ei jaeta ilmaiseksi.

        Koska ilmastonmiåuutos nuumi on myös rahastus buum i ja kansalisten halinta keino.

        Takka kuumaksi nin tulee lämpöä verotta.

        Ministerit polkupyörällä töihin.

        Turhat eu. kokousmatka t videoneuotteluiksi.


    • Anonyymi

      Rahat viedään ulkomaille ja istutaan hymy huulessa koneessa joka saastuttaa.

      • Anonyymi

        Lentokoneissa on yleensä täys lasti, henkilöautoissa monesti vain 1 matkaaja tahi ainakin vajaamiehitys. Mitä ilmastotalkoilulla mielestäsi lopultakin koetetaan estää? Sitäkö ettei Tuvalua vie tuluva? Vaiko kolmatta maailmansotaa? Eikö olisiparempi jos jäätiköt sulaisikin niin sammuisi helpommin kaikki ydinsotien synnyttämät tulipalot ku ois merenpinta korkeammalla ja enemmän sammutusvettä käden ulottuvilla:);(;(;( :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lentokoneissa on yleensä täys lasti, henkilöautoissa monesti vain 1 matkaaja tahi ainakin vajaamiehitys. Mitä ilmastotalkoilulla mielestäsi lopultakin koetetaan estää? Sitäkö ettei Tuvalua vie tuluva? Vaiko kolmatta maailmansotaa? Eikö olisiparempi jos jäätiköt sulaisikin niin sammuisi helpommin kaikki ydinsotien synnyttämät tulipalot ku ois merenpinta korkeammalla ja enemmän sammutusvettä käden ulottuvilla:);(;(;( :)

        Totta. Vaalit oli jo. Pannaan taas haisemaan ja keksitään seuraaviin vaaleihin uudet teemat


      • Anonyymi

        Olemme jo kaksi kertaa olleet tänä vuonna ulkomailla ja seuraavaksi me matkustamme jouluksi ulkomaille. Ei vähäkään kiinnosta vouhotus ilmastopolitiikasta.


      • Anonyymi

        edustajamme voisivat näyttää esimerkkiä ja luopua autoistaan , lennoistaan ja syödä porkkanaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olemme jo kaksi kertaa olleet tänä vuonna ulkomailla ja seuraavaksi me matkustamme jouluksi ulkomaille. Ei vähäkään kiinnosta vouhotus ilmastopolitiikasta.

        sama täällä, koska vouhotus ei koske minua ja vohkaaminen on suoraan tollolandiasta.
        koneet huilaa,koska kävellen hevosella ei kerkiä.


    • Anonyymi

      Purjeveneellä sinne pitää mennä, vääntää vaan reelingin yli ”puupiit” jonkkaan. Siinä se maailma pelastuu ...

    • Anonyymi

      Rahvas lentää Kanarialle, poliitikot ja varakkaampi porukka Thaimaahan asti.

      • Anonyymi

        Edistyksellisen työväenluokan edustajat lensivät ennen Concordella Atlantin ylitse. Ylitys kesti vain 2,5 tuntia, joten näin säästettiin työväen aikaa (edustajien välityksellä).
        N.Y:ssa mustat limousinet kuljettivat pienen Suomen edustajia niin ei tarvinnut olla amerikkalaisten kapitalistien keltaisissa takseissa, joita puertoricolaiset tai afroamerikkalaiset ajavat.


    • Anonyymi

      Kaikki Vihreiden ministerit ovat käyneet kesän aikana lentäen lomamatkalla. Missä median uutisointi tästä ilmaston tuhoamisesta?

      • Anonyymi

        osallistun kustannuksiin mikäli saadaan ne lähtemään pelkälle menoreissulle eivätkä ikinä palaa takaisin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        osallistun kustannuksiin mikäli saadaan ne lähtemään pelkälle menoreissulle eivätkä ikinä palaa takaisin

        Ostetaan niille menolippu somppulaan.


    • Anonyymi

      veikkaisin että siellä taas joku vihervasemmistolainen aloittaa seisomalakon kuten pennanen teki vain että voi terrorisoida muiden loman alkua.

    • Anonyymi

      ainakaan suomen ilmoista on ihan turhaa välittää, niille ei voi juurikaan mitään,joten antaa palaa vaan. ilmoja piisaa,se lienee varmaa.
      koska asioiden hoitoon ilmaston muutoksen takia on vasta nyt herätty, itse en välitä tämän taivaallista ko. vouhotuksesta.

      ainoa asia,millä on tai voi olla merkitystä, on tuotteet ja toimintatavat,joita suomessa keksitään ja kehitetään "työllistäen" ihmisiä ja saadaan myytyä ulos "tavaraa" hyvällä hinnalla. kaikki muu on sisäisesti kuin sääsken pieruja keräillen.

      mm. itänaapuri ei pane rikkaa ristiin, joten meidän teoilla ei mitään merkitystä ja vastaavia suuria "tuholaisia" on maailmassa todella paljon.

      itse en muuta elintapojani mitenkään ilmaston takia, autoilen ja lennän vähän ja syön sun muuta kuten aina ,vaikka maailma tähän kaatuisi.

      vältän todella ostamasta tarpeetonta roinaa & kamaa, koska asenteeni ollut aina näin,joten siinäkään ei muutostarvetta. en silti ole "piiperrysväkeä" millään muotoa.

      roskat lajittelen, se lienee paikallisesti järkevää omassa maassa, vaikka, "suuri" maailma ns. paskat siitäkään välittää. olen hieman nähnyt maailmaa katsellen mm. roska-asiaa,ja voin sanoa, täällä homma pelaa jo kohtuullisen hyvin.

      ILMASTON "muutoksesta" ruuan suhteen sanoisin, MIKSI kaiken maailman purkki- ym. paska"ruokaa",kalaa,lihaa,juureksia,erilaisia hedelmiä,mehuja,limsaa,kaljaa kuskataan TÄNNE ASTI jopa toiselta puolen maailmaa, joka on aina ollut täysin järjetäntä, kuin HÖLMÖLÄISTEN touhua, MIKSI ?
      ko. "ruoka"tuonti lienee kokonaisuutena paljon suurempi "ilmasto-ongelma", kuin lentäminen ja todella lähes tarpeeton 95%:sti.

      silti tästä ei juurikaan puhuta mitään, koska se ilmeisesti "vihertää" "ilmastoa" sopivasti.
      lisäksi em. "ruoka" tulee yleensä maista,joissa on mm. vesipula,mutta ei se tunnu pohjolaa mitenkään vaivaavan, em. tavaraa kuskataan silti tänne hullun lailla.

      tajuatteko,kuinka paljon erilaisia "MYRKKYJÄ" täällä niellään em. tuonnin takia ?

      ruoka,mitä me oikeasti tarvitaan,voidaan lähes kaikki tuottaa omassa maassa tai ihan lähimaissa, se on faktaa.

    • Anonyymi

      Miksi välittäisi? Eihän meidän hallituksemmekaan ole vuosiin välittänyt ihmisten mielipiteistä, joten miksi ihmisten pitäisi välittää hallituksen tuputtamista mielipiteistä muun muassa ilmaston suhteen?

      Antaa mennä kun on alamäki.

      Sinä päivänä, kun - tai pikemminkin nykytiedon valossa "jos" - hallitus ryhtyy ponteviin toimiin toteuttaakseen kansan tahtoa, saattaa olla, että kansalaisetkin alkavat vastavuoroisesti suhtautua suopeammin hallituksen esityksiin.

      Nythän on niin, että hallituspuolueet toteuttavat omia unelmiaan ja siinä utopiassa kansa unohtuu. Kuunnelkaamme siis tarkalla korvalla esimerkiksi keskustelua "paperittomista".

      Miten on: toteutuuko kansan tahto? Onko ilmastonmuutoksen kannalta järkevää asuttaa kylmä Pohjola lisäväellä ja sitä kautta saada aikaan entistä suurempi hiilijalanjälki?

      Siispä lentäkööt kaikki ne, jotka siihen pystyvät. Lentäkööt siihen saakka, kunnes maamme hallitus alkaa tehdä järkeviä päätöksiä.

      • Anonyymi

        eduskunnan ja hallitusten menneet ja nykytoimet ovat kuin idioottien toimintaa jossain eu-kiimaisessa kaljakuppilassa.
        hyvin harvoin em. kuuluu tai tulee mitään järkevää, joka on uskomatonta ja kyrsii olan takaa.
        jatkuvasti jauhetaan todella omaa napaa ja etua sekä aikaansaannoksia, vaikka todellisuudessa maata "ympäröivä" maailma määrää tahdin lähes täysin.

        on aina ollut luonnollista, hyvin menee,kun kauppa käy hyvin ja sopivilla hinnoilla,mutta ei se ole hallitusten hyvää toimintaa, vaan ympärivän maailman.

        ei hallitus tai 200 edustajaa 1000 muuta ökypalkkaista "avustajaa" voi juurikaan asioita parantaa. firmat tekee tuotteet joko hyvin tai huonosti ja maailma seuraa menoa.
        mitä nuo 200 tekee,kun avustajia on moninkertainen määrä?

        eduskunnan ja hallitusten järjestelmät ovat äärettömän jäykkiä ja pitkäveteisiä.
        liian usein ne tekevät idioottimasia päätöksiä, mutta heidän mielestään "oikeita" pikapäätöksiä,joiden merkitys kansalle on yleesä kuin suoraan helvetistä.
        päättäjien näkökyky tulevaan on lähes nolla.

        mm. on erityisen kummaa, sotea hoettu 10v, hoettiin viimeksi 4v oikein urakalla ja oli ääretön muutamista tunneista kiinni ollut kiire edellisen hallituksen aikana,
        mutta nyt ei ole mitään kiirettä,kun on taas 4-vuotta korkea palkka taattuna. nyt voi kansaa huijata lisää miten lystää.
        edellinen hallitus sai "omasta mielestään" velan laskuun,mutta nyt palataan entiseen lisä velanottoon ja näin syödään taas tulevaisuutta jo etukäteen.

        päättäjien typerät ja usein ihan väärät kiireet ovat todella arvoituksellisia, se on koettu satoja kertoja ja ne katoaa yhtä-äkkiä kuin pieru saharaan.

        miksi maan sisäisiä asioita ei ensin laiteta 10- kuntoon ja sitten keskitytään muuhun vouhottamiseen ?
        kauppaa firmat osaa tehdä ilman eduskuntaa ja hallitustakin.

        pakkomaksu-mamutus erittäin monipuolisine ikiongelmineen ei todellakaan ole oikea tie toimia oikein ja tuottavasti, sitä ei em. tollot lainkaan ikinä tajua.


    • Anonyymi

      Olen jo varannut 3 viikon reissun Pattayalle joulun, uudenvuoden ja loppiaisen yli.

    • Anonyymi

      Rehellisesti sanon minäkin, etten viis veisaan ilmastonmuutoksista niin kauan, kun maapallon ylikansoitetut -jo nyt- maat saavat lisääntyä täysin holtittomasti tai niiden maiden liikenne on aivan kammottavaa (Vietnamissa käynyt).
      Tai eliittipoliitikot matkustelevat takseilla / lennellen veronmaksajien piikkiin per yksi nuppi autossa vain muutamia satoja metrejäkin.

      • Anonyymi

        Sen lisäksi niistä holtittomasti lisääntyvistä maista tungeksii populaa tänne pohjoiseen. Ensin maksetaan veronmaksajien piikkiin ja nyt jo velaksi kehitysapua, joka mahdollistaa sen holtittoman lisääntymisen, ja sen lisäksi maksetaan edelleen veronmaksajien piikkiin ja nyt jo velaksi osalle sen holtittoman lisääntymisen hedelmistä elatus, kunhan vain jollakin konstilla ovat tänne pohjoiseen saapuneet.

        Jälkipolvemme kiittävät ja kumartavat.


      • Anonyymi

        Pitäiskös noilta halituksessa olijoilta käydä kysymässä, ottaiskos ne vähän lainaa ja maksaisi mun autolainan pois ja sitten vielä vähän lisää että saisin joka kuukausi hiukan parempaa ruokaa.


      • Anonyymi

        Tuon selkeämmin asiaa ei voi tiivistää!
        Meidän ilmastovouhottajiltamme on suhteellisuuden taju täysin kateissa.

        Puhtaalla omallatunnolla me. kaksi eläkeläistä lähtee muutaman viikon kuluttua syksyksi Espanjaan jossa se jalanjälkemme on pienempi kuin täällä. Tuo ei kuitenkaan ole syy.
        Jouluviikon vietämme Roomassa. Aikaisemmin olimme useita jouluja kotimaisessa urheilukeskuksessa mutta hinnoittelu ja vouluviikon sisältö häätivät meidät muihin ratkaisuihin.


      • Anonyymi

        vihreä ja musta terrori on lopetettava samoin kuin punainen terrori aikanaan


    • Anonyymi

      Sisäministeri Maria Ohisalo-Johansson puolisoineen on hyvin tyytyväinen siihen, että suomalaiset eivät ile muuttamassa öljypolttoaineiden kulutustottumuksia.

      Ministerin puoliso Miika toimii öljyalalla johtotehtävissä. Kaikenlainen öljynkäytön alentuminen merkitsisi nopeaa elintason alentumista Ohisalo-Johanssonien taloudessa. Ökytalon lainalyhennykset on saatava maksettua.

    • Anonyymi

      Poliitikot koelentämään korjatut Boeing 747 8 Max koneet. One way tickets only.

    • Anonyymi

      Ilmastonmuutos on täyttä huijausta.

      On kivaa ajella v-8 jenkillä ja lennellä Thaimaassa kun tietää että vihreitä vituttaa.

    • Anonyymi

      Miksi välittäisi. Välittääkö nämä päivittäin lentelevät jotka ohjaa ja johtaa tätä maata ja kuljettavat seurueitaan ja krääsäänsä mukanaan Saksaan joka ikinen viikko. Tässäkö on järkeä? Välittääkö laivat ym.?
      Vihervasurit tehtailee omia vääristeltyjä lukujaan Suomen kaikkivoivasta ilmastopolitiikasta ja pieni Suomiko mielestänne pelastaa koko maailman.
      Mitä tekee ruotsalainen pikkutyttö jota media hehkuttaa ja seuraa kuin hai laivaa. Ei hänenkään paatti kulje ilmaa saastuttamatta. Media on tehnyt hänestä jo jumalansa ja sehän sopii pienelle tytölle kun se tuo julkisuutta. Hänelle olisi parempi istua ja opiskella koulussa tämäkin vuosi.
      Kun ajelee Suomen teillä ristiin rastiin ja kulkee metsäpoluilla näkee metsät, maat ja mannut. Kaiken sen hiilinielun mitä maa päällään kantaa.
      Kuka jaksaa naurattaa vielä että Suomesta metsät loppuu ja metsä on ainoa hiilinielu? Suomestako tulee pelastus kaikkeen kun toiset maat saastuttaa välittämättä mistään? Maapallon ilmastosuodatin jonka rajat loppuu Suomen rajoilla?
      Lopettakaa hörhöt tuo ilmastohysteria. Luonto puhdistaa itse itseään kaiken aikaa tavalla josta ette edes tiedä yhtään mitään. Menette vain tiedon puutteen perässä ettekä kuuntele niitä jotka tietää enemmän.
      Yle lietsoo tätä ilmastokiihkoa ja lempiaihettanne, kaikenko uskotte.

    • Anonyymi

      Lapset sivuun ilmastohysteriasta, ne sairastuu ahdistukseen liian nuorina.

    • Anonyymi

      Ilmastokeskustelussa on selvästi tullut esille se että syyllistetään muita. Autoilijoita, lentomatkustajia, kuluttajia, lemmikkien omistajia, uusien kännyköiden ostajia, vaatteita shoppailevia, lihaa syöviä. Varsinkin asia joka ei itseä kosketa on kovin paha ilmaston kannalta.

    • Anonyymi

      Heh vihervasureita koneet täynä!!!!

    • Anonyymi

      Puolet kansasta täältä lähtisi, jos olisi rahaa lähteä. Toisilla on kyllä rahaa tulla tänne, mutta meikäläiseltä ei jää ruoalta ja kämpältä rahaa edes paikallistaksiin.

    • Anonyymi

      No miksi sitten Helsinki- Vantaan kenttääkin jatkuvasti laajennetaan ja yhteyksiä kentälle parannetaan, kun suomalaisten kerran pitää lopettaa lentomatkustaminen.Turhia investointeja.

      • Anonyymi

        Aasian maat vaurastuvat ja kansalla on yhä enemmän varaa matkustaa. Aasialaiset käyttävät Hki-Vantaan kenttää vaihtopaikkana jatkolennoille muihin maihin. Sen takia pitää kenttää laajentaa koko ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aasian maat vaurastuvat ja kansalla on yhä enemmän varaa matkustaa. Aasialaiset käyttävät Hki-Vantaan kenttää vaihtopaikkana jatkolennoille muihin maihin. Sen takia pitää kenttää laajentaa koko ajan.

        Siis meillä investoidaan kenttään ,että aasialaiset saavat tehdä sitä mistä suomalaisia syyllistetään


    • Anonyymi

      4 miljardia maapallon asukasta Aasiassa ,Lähi-idässä ja Afrikassa ei välitä tippaakaan ilmastosta ,vaan jatkavat holtitonta lisääntymistään.

    • Anonyymi

      Joku syntipukki pitää löytyä ja mikä onkaan parempi kohde kuin maalla asuva aukutuotantoa harjoittava kansalainen. Suomalaisten hiilijalanjälki on10 000kg ja siitä lihan osuus 560kg ja nyt tuo 560kg tuhoaa koko maapallon, ei mikään muu.

    • Anonyymi

      Lapsiluvun vähentäminen on tehokkain ilmastoteko mitä maailma tuntee . Käyttäkää siis kortsuja .

      • Anonyymi

        Mutku politiikot sanoo, että pitäis lisääntyä, että on tulevaisuudessa veronmaksajia. Nyt tulee ristiriitaisia signaaleja ja aivot menevät solmuun.


    • Anonyymi

      Ne jotka lisääntyvät ja saavat enemmän lapsia kuin 1-2, eivät välitä tippaakaan ilmastosta. Maailman liikakansoitus on suurin syy siihen miksi planeettamme voi huonosti.

      • Anonyymi

        Heti tulee mieleen lestaadiolaiset.


    • Anonyymi

      Jos vertaa maailman väkilukuun, suomalaisia on niin vähän, että jos me lakattaisiin hengittämästä maailma ei muuttuisi yhtään . Ilmaston kannalta paras juttu mitä suomalaiset voivat tehdä on näyttää mallia muille maille ja käyttää älykkyyttään kehittäkseen uusia ympäristöystävällisiä keksintöjä . Tajuan kyllä, että turha matkailu on huonoksi ympäristölle, mutta vain pienellä prosentilla on mahdollisuus ottaa lomaa milloin huvittaa.
      Länsimaiden pitäisi keskittyä kehitysmaiden hiilijalanjäljen pienentämiseen, sillä kaiken tämän lähetystyön jälkeen kehitysmaiden keskiluokan varallisuus kasvaa ja sitten yht äkkiä kaikki ostavat sen kalleimman BMW x7 maasturin samalla me täällä Suomessa mietitään että voiko sitä mennä autolla töihin vai pitääkö hiihtää sinne kuin isoisä 30-luvulla keskellä talvipakkasta. Lihan kieltäminen tai verottaminen ei myöskään auta tippaakaan sillä minä ainakin aion syödä sitä lihaa vaikka kilohinta olisi 50€ sen sijaan terveellisen elämäntavan puskeminen kansalle muiden keinojen avulla olisi paljon parempi vaihtoehto. Itse teen osuuteni siten, että ajan teslaa ja käyn välillä kalassa uhaten terveyteni syömällä itämerestä kalastettua paskasta kalaa. Suosittelen ihmisiä ajattelemaan ympäristöystävällisesti ja tekemään oikeita päätöksiä vaikka olen sitä mieltä, että tämä ilmastohysteria on mennyt aivan liian pitkälle.

      Hyvää syksyn alkua kaikille!

    • Anonyymi

      Vihreiden Pennanen luultavasti seisoo terminaalissa jo lokakuusta alkaen jos jouluksi reissuun mielii.

    • Anonyymi

      Suomalaisia on todellakin vähän mitattuna koko maailman väkilukuun. Eipä meillä maailmaa pelasteta. Kaiken lisäksi ei pitäisi ruokkivaa kättä purra - maatalous ja muut elintarviketuottajat. Ollaan hyvillämme, että meillä on ruokkijat.
      Taivaalla on tuhansia lentokoneita päivittäin,niin kauan, kun ne siellä luvalla lentelevät niin lentäköön. Eipä taida olla saastuttamatonta teollisuutta maailmassa eikä kulkuneuvoa. Myrkkyjä kylvetään viljapelloille suurissa maissa ja meret on roskaa täynnä. Eipä tässä muuta kuin huomista päivää kohti uusin kuvion niin maailma pelastuu vai pelastuuko..

    • Anonyymi

      Jokohan se joulukinkun syöntikin kohta kielletään

    • Anonyymi

      Viisi miljardia aasialaista, miljardi afrikkalaista, kaksisataa miljoonaa jenkkiä, ryssistä puhumattakaan, ei välitä ilmastonmuutoksesta tippaakaan. Mallimaa Saksa häätää ihmisiä kodeistaan, kun pitää laajentaa ruskohiilikaivoksia.

      Onneksi Suomen hölmöläishallitus pelastaa maailman.

    • ja suomi muidenkin edestä.....verottaa kansan nääntymispisteeseen...

    • Anonyymi

      Niin varasin minäkin....oikein meno-paluu kaukolennon. EVVK ilmastonmuutoshourailu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe