Ylellä propagandaohjelmisto pyörii pysähtymättä

Anonyymi

Ylenannolla menossa parasta aikaa taas propagandaohjelmaa. Mielenkiintoista on se, miten vihervasemmiston agendassa tällaiset natsi/äärioikeistopropagoinnit yhdistetään ja rinnastetaan persuihin, sekä EU:ta vastustaviin, valheina Suomen kansalle.

13

<50

  Vastaukset

  • Se on se suuri valhe, joka pakotetaan kaikkien päähän. Kaikki politiikka, mielipiteet, näkemykset yms, jotka ei seuraa äärisosialistista tietä, leimataan yleistäbästi "äärioikeistoksi", jonka kantavia harhamielikuvia on natsismi ja fasismi. Suvakkisosialismissa kun on "oikeamielistä" käyttää valheita ja vääristelyitä poliittisessa valtataistelussa. Näin järkyttävän mädännäiseksi suomalaisuutta ollan muuttamassa.

  • Koko oikeisto-käsite on jo poistettu valtamedian käytöstä! Sen mukaan on olemassa vain äärioikeistoa tai oikeistopopulismia?

   Kyse on tarkoituksenmukaisesta vasuripropagandasta ja -taktiikasta. Niiden avulla pyritään ja on myös onnistuttu siirtämään perinteiset oikeistopuolueet rutkasti vasemmalle!

   Esimerkkeinä mm. Kokoomus, Moderaterna ja CDU.

  • no kyllä persut on suuri uhka näil vanhoille kansanpetturipuolueille..

   toki soinipersutaakinkääntö tapahtui mutta reformi on ny tehty ja persut on oikeella asialla se pelottaa muita kuin vahva se on jussin vetämänä

   • Soinin takinkäännössä oli myös hyviä puolia. Se paljasti soinilaisten todellisen luonteen ja osaltaan myös Sinisen Huijauksen ja Persuista tuli aito suomalainen isänmaallinen kansan puolue.


  • Ylellä menee parasta aikaa uusnatsielokuva. Voi jumalauta että YLE on jo niin ennalta-arvattava. Mautonta kansankiihottamista.

   • YLE kovasti yritti lietsoa suoranaista natsihysteriaa Suomeen pari vuotta sitten. Vaikka varsinaisia uusnatseja oli vain muutama kymmenen aktiivia koko maassa?

    Samaan aikaan YLE oli hiljaa ja jopa tuki äärivasemmiston ja anarkistien kymmenkertaista aktiivisakkia, joka on lisäksi riehunut väkivaltaisesti kaduilla!


  • Ylen kattava ja monipuolinen ohjelmisto näkyy kiihoittaneen pienen vähemmistön kaikki vas-
   tustajat yhtä aikaa purnaamaan Ylen ohjelmatarjonnasta joka on koko kansaa varten tarkoitettu, tasapuolisesti. -Harmi jos uusionatsit kokivat jäävänsä ilman kuten aina. ;)

   • Ethän vain sorru siiihen lapsukseen, että yrität ulkoistaa elävään elämään tuon somessa luodun mielikuvitusryhmän? Onhan se toki nähty viherpunikkien kiihkossa, mutta eikö silti olisi parempi elää reaalimaailmassa?


  • Jospa persut laittaa lopulta ylen aisoihin.

   • Tiedotan.

    Edelisen YLE:n hallintoneuvoston puheenjohtajana oli persu, MUTTA hän oli Soinin valitsema selkärangaton nössö.

    Joka vain myötäili PS-vastaista ja muuta suomalaisvastaista uutisointia ja jutun tekoa.


  • Jos persut eivät ole äärioikeistoa, heistä ei ole mihinkään

  • Vastapainoa Yle propagandalle
   Mogherini (ulkoministeri) hoiti viime komissiossa Afrikka-asiat
   nyt siitä lohkaistiin pieni osa jotta Urpilaisellekin voidaan maksaa palkkaa

   Salkut jaetaan vasta, kun varmistetaan, että komissaari on talutusnuorassa

   Huhtasaari kohdassa 4:10 Ruotsi on menetetty
   Viro(kin) sai ENERGIASALKUN (Suomi Mamma Afrikan)
   mistä Suomen vaivainen asema johtuuuuuuuuuu
   https://www.youtube.com/watch?v=NGJWmCgLwBA

  • Aloittaja se propagandaa levittää !

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   183
   3456
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   105
   874
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   762
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   503