Aihe

Mark Jordon

Anonyymi

Kyllä on Mark Jordon'in(,Emmerdalen Daz) ulkonäkö muuttunut paljon siitä kun hän näytteli Sydämen asialla sarjassa poliisi Phil Bellamya,eikä todellakaan parempaan suuntaan.No,olinhan minäkin nuorena kaunis ja hoikka,nyt pelkästään komea.

4

<50

  Vastaukset

  • Kurkkaapa muitakin sarjan näyttelijöitä, miltä ovat näyttäneet nuorempana. Kyllä ikä muuttaa niin paljon meitä jokaista.

  • Tottakai kaikki me vanhennutaan ja ulkonäkö muuttuu. Toiset vanhenee ihan kauniisti ja jotenkin huomaamattomastikin. Toisten ulkonäkö jopa vanhetessa paranee. Ihan kateeksi käy.
   Tämä Emmerdalen Daz sitävastoin on muuttunut jotenkin epämiellyttävän ällöttävän näköiseksi. Enkä usko että se johtuu pelkästään roolihahmosta. Saisi kyllä poistua veljensä Danin ja tyttärensä Amelian kanssa koko sarjasta ja ottaa Kerryn mukaansa. Aamen.

  • Vuodet vierivät, kuten meistä kaikilla.

  • Ai jaa. Minä kun juuri ajattelin melkein päinvastoin. Jos Markin (Daz) hiukset leikattaisiin siisteiksi ja parta ajettaisiin, näyttäisi aika lailla Phililtä. "Ikäeroa" lienee reilut kymmenen vuotta sarjojen välillä.
   Ei tietysti voi tietää, mitä parran alta paljastuu...

   Ja ottakaa huomioon, että Mark on varmaan viisissäkymmenissä(?) nykyään.

   Katson edelleen TV:stä kaikki jaksot, jotka vain pystyn (vaikka minulla on koko sarja DVD:lläkin)... :)

   Heartbeatfan

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   6175
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   64
   5363
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   265
   3480
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   62
   2580