TAAS KAUPUNKI JÄRJESTÄÄ JUOPOILLE JUHLAT

Anonyymi

Tänään on sitten oikein kaupunki järjestänyt juopottelujuhlat kaappijuopoille, köyhät alkoholistit kyllä häädetään kaduilta. Tampereen kaupunki sanoi pari vuotta sitten, että julkijuopottelua ja anniskelua aletaan rajoittaa ja kaupunki on edelläkävijä? Mutta, sen jälkeen joku älyltään vajaa tai suhteilla virkaan päässyt tapahtumakoordinaattori onkin tuonut lisää kaupungin paremmille alkoholisteille. On tapahtumatelttojen juopottelun lisäksi tullut olutfestivaalit, lisää terasseja, torille sauna, että on hyvä syy ottaa saunakaljat. Eikö mitään tapahtumaa voi tampereella järjestää ilman alkoholia? Eräskin nainen sanoi, ettei huoli miestä, joka aina lämmittää saunan, että saa kaljaa ottaa samalla ja tulee hönkiin pahaa hajua yöksi sänkyyn ja aamulla lähtee krapulassa töihin. Nyt on Särkänniemessä ilon juhlat, kun kaupunki antaa luvan tapajuoppojen juoda ja poliisille hommia lisää yöksi, kun nämä juottoporsaat lähtee kotiin, niin tappeluita syntyy ihan varmaan. Saisimmeko me tupakoivat tamperelaiset nyt omat juhlat keskustaan, yksi viikonloppu sätkäntekoa ja sen eri maut, seuraavana piipunpolttajille oma eri makujen maistelu, seuraavana eri merkkisten savukkeiden maistelua ja saako hyvät savut ja sitten oma tapahtuma sikareista nauttijoille, kun natsakyttääjä Erkkilätkään ei enää kävele ahdistelemassa. Kuulin jostain, että eivät voineet Hämeenlinnassa kerätä, kun ihmiset eivät tykänneet vahtimisesta. Julkisuuden kipeitä , joka lehteen tyrkyttivät juttuansa, mutta jos nyt kyttäisivät tampereen piiloalkoholisteja, niitä on koko kesä ollut keskusta täynnä, eikä kaupunki tee mitään. Urheilun pitäisi olla raittiiden ihmisten tapahtuma, niin sinnekkin on tuotu juottolat ja sitten nämä siat huutaa läskiset posket punaisena, että hakkaa se tai potki? Vanhat äijät, kehtaavatkin juopotella julkisesti, ennen pistettiin putkaan ja aamulla sakkolappu kouraan. JT

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin siis mäntsuriass. Näytellää uuttapäivää etukätee.

      • Anonyymi

        Blockfest on nuorison päihdefestifaali.


    • Anonyymi

      Yks nainen makaa puskassa koiranpaskassa. Kakarat huutaa kadulla päissään tai huumeissa. Mukavaa perjantai-iltaa ja yötä. Onneks on korvatulpat keksitty.

    • Anonyymi

      Maalla on se hyvä ,että voi rypeä omassa paskassa rauhassa. Kaupunki maalaisten temmellyskenttä.

    • Anonyymi

      Aivan hirveetä sikailua. Mistä lie nämä öykkärit ovat tulleet Esim. invapaikat on varattu näille tyypeille. Autossa istutaan koko päivä ja sitten sikailemaan. Yks veti just nenästään räkälöntin ja veti sen sitten lähellä olevaan lämmitystolppaan. Sähkölaitoksen työntekijän tolppa.

    • Anonyymi

      Velkainen kylä haalii rahaa. Tunneli, käyttämättömät parkkihallit ja ratikat jollain kustannettava.

      • Anonyymi

        Ei nuo tapahtumat kuulemma tuo yhtään rahaa. Kaupunki ei saa rahaa mistään ja menee konkkaan.


    • Anonyymi

      En viitsinyt aikaisemmassa kommentissani sanoa koko totuutta sikailusta. Kommentti olisi kuitenkin poistettu. Asiallahan ovat olleet tummaihoiset nuoret miehet joita tuntuu olevan koko Tampere täynnä. Liekö pääesiintyjästä johtuvaa. En ole ainoa joka tämän on huomioinut.

    • Anonyymi

      Blockfestarien juhlaa, ampumistapaus Koskarin lähellä!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onnea Tampere! Tuon pskamusiikin fanit tietävät vain epäjärjestystä, sotkua ja rikoksia. Ja huumeita, kuten olemme saaneet lukea.
      Täällä Hyvinkäällä oli Rockfest jälleen kerran ja tapahtuma sujui hyvin. Pikkukaupungin katukuva oli muutaman päivän ajan virkistävän villi, mutta yleisö käyttäytyi hyvin poliisien mukaan. Kuten ennenkin. Fiksua porukkaa eikä ollenkaan niin paljon "siirtolaisia" kuin nuo käsittämättömän tylsän räpin fanilaumassa näkyy olevan.

      • Anonyymi

        On se hienoa, kun nuoriso on niin huolissaan ilmastonmuutoksesta !!!!???Voi hyvää päivää ja apua! Menkääs käveleen Koskarilta rantatietä pitkin Ratinan tunnelin suulle. Ihan hirvee kusen haju. Siis todella kamala. Sitä hajua ei pari kusta tee. Tölkkejä ja muovipusseja heitetty järveen ja paljon. Osa muovipusseista on jo vajonnut pohjaan ja tölkkejä joku sieltä nosteli. Roskia jokapuolella. En ole koskaan ennen nähnyt vastaavaa sikailua.


      • Anonyymi

        Tuon tyylinen tapahtuma vetää vain kaikki vatipäisimmät paikalle. Roskaa, ulosteita ym. ympäristötuhoja suorastaa ylistetään, tehdessä ja vielä jäkeenpäinkin. Jeee, kustiin koko kylä kumoon jne.


    • Anonyymi

      Ensimmäinen pormestarimme näki kaupungin kehityksen kannalta parhaaksi, että keskustassa voi joka paikassa nauttia alkoholia.
      Myöhemmät pormestarit ovat lisänneet tarjontaan vielä infernaalisen melun ja huimemarkkinat.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4894
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3217
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1365
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1196
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      865
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe