Ei enää koskaan Red Carpetia Hyvinkäälle, kiitos!

Anonyymi

Turhaan ihmiset taas tulevat hukkaamaan rahansa höpötyksiin ja ihailemaan jonkun julkimon kekkulointia, kun televisio ei riitä.
Möly pitää taatusti koko pitäjän hereillä ja taas sattuu kaikenlaista pahaa.
Viina virtaa ja isättömiä lapsia syntyy.
Rullatkaa punainen matto pois ja vielää kaatopaikalle tai kytäjärveen

71

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niiiin, miks juuri Red Carpet? Eikös ne muutkin Hyvinkään festivaalit pursua samanlaista lieveilmiötä? Esim. Iskelmä ja Rockfest-?

    • Anonyymi

      Siinäpä se, kun aikuinen ihminen ei osaa käyttäytyä, ollaan kuin siat pellossa. Missä on paljon porukkaa, niin tyhmyys tiivistyy. Joku ns julkkis tuo itseensä esille ja "härmän jätkä" apinoi.. pitäkää "karpettinne". Tällaiseen käpykylään tollaisia kokoontumisia ja rahaa palaa. Laittaisivat (kaupunki) ensin kaupungin asiat kuntoon sitten vasta moiset pellepileet.

    • Anonyymi

      Eikös se oo Hyvinkään kaupungin järjestämä festivaali? Onkohan se budjetit nähtävillä jossain?

      • Anonyymi

        Ainakin kaupungin logo on mukana tv-mainoksissa ja keväällä kerrottiin että kaupunki maksaa tukiaisia molemmiille tapahtumille. Samaan aikaan valitetaan rahojen olevan loppu esim. kotihoidon lisähenkilöstön palkkaamiseen. Arvovalintojen kriteeri lienee vapaalippujen saaminen ?


      • Anonyymi

        Se virallinen budjetti on kumileimasimella leimattu hyvinkää valtuustossa. Ei siitä mitään. Pyydäppäs sen sijaan festivaalin ohessa näkyvän erään hyvinkään koululaisten toimintaan liittyvän ry n aiempien vuosien tilikirjat nähtäväksi. Kerro sitten meillekin tänne palstalle että mitä tapahtui kun aloit kysellä.


    • Anonyymi

      Minusta on ihanaa kun voi välillä työn ohessa olla kuin sika pellossa jossain muualla kuin karaokebaarissa. Kun talvi tulee niin saan sikailla niissä ihan tarpeeksi. Ihan niin kuin sinäkin. Et kai ole kateellinen? Eikö rahasi riitä lipun ostoon johonkin noihin tapahtumiin? Jätä se kaljan kittaaminen vähemmälle niin rahasi riittävät. Ja voit olla pian isäkin jollekin lapselle.

      • Anonyymi

        Tuskin mukaan normaali ihminen on kateellinen mekastuksen toljottamiseen. Jos joku vapaalippja tyrkyttäisi niin antaisin ne vähävaraisille, jotta pääsisivät toljottamaan jos sellaiseen tyytyvät.


    • Anonyymi

      Musiikki on joillekin ihmisille tärkeä osa elämää. Ja musiikkimausta ei voi kiistellä. Toinen tykkää toisesta ,toinen toisesta. Nämä tapahtumat ovat sopivasti kesällä ja viikonloppuisin. Jos ei halua melua kuunnella voi lähteä mökille, vaunulle, sukulaisiin, lasten luo tai ystävien luo. Niin minä teen. Joka kesä. Suosittelen.

      • Anonyymi

        Kyllä kyllä, mutta kustantakoot vouhakkeet omat mieltymyksensä. Miksi siihen laitetaan yhteiskunnan eli veronmaksajien rahoja tukiaisina kun samaan aikaan muutoin on kaupungilla rahapula. Valehoitajat tai valohoito liikenneväylille on veronmaksajiä ärsyttävää ja rahapulaan vedotaan.


      • Anonyymi

        Festivaalien järjestäminen ovat kaupungille tärkeä tulon lähde. Esimerkiksi Iskelmäfestivaalit on joka vuosi huimasti plussalla kaikille. Puhumattakaan Rockfestista joka on Hyvinkään kaupungille puhdasta rahaa viisinumeroisia summia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Festivaalien järjestäminen ovat kaupungille tärkeä tulon lähde. Esimerkiksi Iskelmäfestivaalit on joka vuosi huimasti plussalla kaikille. Puhumattakaan Rockfestista joka on Hyvinkään kaupungille puhdasta rahaa viisinumeroisia summia.

        Siis kymppitonneja kaupungille verottomana (puhtaana)? Mitä tuloja sieltä tulee kaupungin tilille? Vuokrattu tontti on valtion, sähköt tulee s'hköyhtiöltä, liikenteen hoitaa eri liikennöitsijät, ruokahuollon alan liikkeet ym. Kerro nyt nämä huimat tulot, muutoin juttusi menee valheiden piikkiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Festivaalien järjestäminen ovat kaupungille tärkeä tulon lähde. Esimerkiksi Iskelmäfestivaalit on joka vuosi huimasti plussalla kaikille. Puhumattakaan Rockfestista joka on Hyvinkään kaupungille puhdasta rahaa viisinumeroisia summia.

        50 000 euroa käteistä 50 000 euron edestä kaupungin tiloja, henkilökuntaa käyttöön ilmaiseksi esim. Hyvinkää sali. Seuraavat viisi vuotta porrastetusti tuki kasvaa eli koko potti 550-600 000 euroa? Hyvin on kaupunki huomioinut rahallisessa "tuessa" tai ostopalvelussa millä ei saa mitään vastinetta (jotain näkyvyyttä) ettei tarvitse kilpailuttaa hankintalain mukaisesti. Sitä ihmettelen miksi yhtä tapahtumaa suositaan näin kovasti, tuetaanko muita tapahtumanjärjestäjiä? Red Carpet filmfestivaali eli RCFF Elokuvafestivaali Oy;n kotipaikka on Helsingissä ja se on omistaa tasan yksi mies, varmasti kaikille Hyvinkääläisille tuttu näyttelijä. Miksi verorahoilla pitää yhtä miestä tukea, varsinkin kun ei edes verot jää Hyvinkäälle tästä tapahtumasta? Paljon olisi petrattavaa ihan koko tapahtuman järjestämisessä. Kannattaa miettiä ketä äänestätte seuraavissa kuntavaaleissa jos verorahoja jaellaan takki auki tällä tavalla skumppalasi toisessa kädessä.


      • Anonyymi

        Hyvinkään torilla huhutaan että erään puolueen valtuutettu halusi tutkia tarkemmin Red Carpetin kirjanpitoa niin se kiellettiin ja häntä alettiin uhkailla.


      • Anonyymi

        Tämä on niin MOT- materiaalia. Minä maksan verot Hyvinkäälle, Hyvinkään kaupungin virkamiehillä ja valtuutetuilla on velvollisuus käyttää meidän antamat rahat niin hyvin kuin voi kansalaisten hyväksi, tasapuolisesti. Eli nyt meidän verorahoja annetaan Helsinkiläiselle näyttelijälle (kohtuuttoman paljon) niin eikö meillä Hyvinkääläisillä pitäisi olla edes oikeus päästä ilmaiseksi nauttimaan tästä kulttuuripläjäyksestä? Jokainen voi harkintansa mukaan laittaa lisää rahaa juomaan ja ruokaan festareilla jos siltä tuntuu.


    • Anonyymi

      Paskaan punaiseen mattoon ja raavin jaloillani ne.

    • Anonyymi

      Antita antita antintantin antintantintaa anttillei

    • Anonyymi

      Sitä paisti Riksuhan on jo Suomen Hollywood! Ei siihen enää Hyvinkäätä kaivata.

    • Anonyymi

      Yksi sana: Brändi. Hyvinkää pyrkii tälläisillä tapahtumilla kohottamaan profiiliaan, sekä rakentamaan niiden kautta omaa brändiä. Hyvinkää-brandiä.

      Nolojahan tälläiset keinotekoiset brändiviritelmät ovat, puhumattakaan siitä, että ovat suunnattu pääosin kaupungin kermaa varten.

      Ensivuonna otetaan mukaan tapahtumia lapsille, jotta vaikuttaisi siltä että tapahtuma olisi kaikille kaupunkilaisille

      Ei se silti ole, Red Carpet on hyvinkään kerman oman Brändityöryhmän oma kultalusikkajuhla.

      • Anonyymi

        Näin on. Kaupungin puuteripyllyt näyttäytyvät taas Aamupostille. Saavat pärstänsä esille.


      • Anonyymi

        Saa järjestää kultalusikkajuhlia. mutta jos sen tekee veronmaksajien rahoilla niin joutuu tarkkaan syyniin.


    • Anonyymi

      Aika kummaa, että pellet ja ilveilijät saavat kaupungin hurahtamaan. Sitä sanotaan taiteeksi.

      • Anonyymi

        Red carpetilla ei kyllä ole taiteen kanssa mitään tekemistä.


      • Anonyymi

        Äläs nyt mollaa. Tapahtumassa on mukana monta lahjakasta taiteilijaa ja artistia. Ristiriitaista on se että organisaatioon on liimautunut hyväveliverkostoa ja businespukumiestä joille olisi ihan sama vaikka oltaisiin Putinin järjestämissä juhlissa kunhan kalliita autoja ja glamouria riittää.


    • Anonyymi

      Olisiko erityistilintarkistus paikallaan koskien kaupungin järjestämiä festivaaleja?

    • Anonyymi

      Lieneekö aloittaja kaupunkilainen lainkaan. Asenne kuulostaa ahtaalta ja pimeältä. Kannattaisi muuttaa kauas korpeen, panna kaikki toosat kiinni ja lakata tilaamasta lehtiä.

      Kun rauhoittaa mielensä siltä, mitä ei itse halua ja halaja, ei tarvitse meuhkata muitten puolesta. Heidän, jotka tahtovat vielä elää ja osallistua. - Nm. Eläväisten karkeloita

      • Anonyymi

        Hyvinkää on melko kaukana korvessa.


      • Anonyymi

        Riippuu siitä, mistä katsellaan. Oikea Suomi on Kehä-3:n ulkopuolella. - Nm. Sen sisällä on vain ahdasta, kuten osoitat


      • Anonyymi

        Shitkarpet- elä ja osallistun niin maan perhanasti kun haluat mutta ei veronmaksajien kustannuksella.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Edellä oleva YLE:n uutinen:
      "Tutkimusyritys Sponsor Insight Finlandin mukaan Metallican jättikonsertti oli iso piristysruiske Hämeenlinnan yrittäjille. Talousvaikutus alueelle ilman pääsylipputuloja oli 5,4 miljoonaa. Tästä summasta tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eli käytännössä Hämeenlinnaan, jäi 2,4 miljoonaa euroa."

    • Anonyymi

      Red Carpet voi toki olla hetkellinen piristysruiske kaupungille sekä kaupungin yrittäjille, mutta vain hetkellisesti - joillekin.

      Pidemmän päälle tälläiset tapahtumat eivät edistä kulttuuria millään tavoin, kunhan tuottavat turhaa kohinaa.

      Hyvinkää on juhlistavinaan tällä tapahtumalla elokuvia sekä näyttelijöitä, mutta kaupungissa ei ole edes omaa teatteria, sen lisäksi täältä on viety
      harrastajateattereilta tilat, eikä kaupunki muutenkaan tue kulttuuria sillä tavalla miten sen velvollisuuksiin kuuluisi.

      Kulttuuri syntyy, kasvaa ja elää pientasolla, ja juuri sitä pientasoa tulisi tukea, sillä loppujen lopuksi tälläiset markkinamiesten pyttaukset
      tappavat kulttuurin, sen oikean kulttuurin jota ihmiset itse tekevät, omin ehdoin ja omin näkemyksin.


      Hyvinkään Red Carpet -tapahtumaa ei tarvitse kukaan, ja kun se joskus lopeteaan, ei sitä kukaan jää kaipaamaan.

      • Anonyymi

        Suoraan kaupungin kassaan tuskin tulee paljonkaan tuloja. Erikokoiset liikkeet ja yhtiöt saavat suurimmat tulot ja verotuloina ne näkyvät viiveellä siinä kunnassa jossa yhtiöllä on pääkonttori, eli Espoossa tai Helsingissä. Joillakin monikansallisilla yhtiöillä pääkonttori on ulkomailla niin verotulot valuvat sinne. Jokin yksityinen taksiyrittäjä Hyvinkäällä asuvana lienee ainoa poikkeus. Nämä tosiasiat tulisi muistaa kun höpistään kaupungin verotuloista ym. eri "juhlien" kohdalla.


      • Anonyymi

        Tuo on hyvä pointti.


      • Anonyymi

        Aamupostissa oli vuosi sitten kirjoitus rahavirroista kaupungille koskien Rockfestia ja Red Carpetia:
        "Minkä rokki toi, sen leffa aina vei".


    • Anonyymi

      Enää vain viikko ja pääsen hömpötyksiin mukaan. Ostin jo lipunkin. Ihan sama kuka hyötyy tai häviää taloudellisesti. Tällaiset hömpötykset piristävät. Ja monia ihmisiä.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä, tapahtumat piristävät ja aktivoivat kaupunkilaisia. Mukavaa jos elokuvista ja musiikista, hyvästä viihteestä jää järjestäjille ja kaupungille jotain plussaa!

      Ainakin kuva kaupungista on monilla parempi kun on monia hienoja tapahtumia. Rockfest jo perinne?

    • Anonyymi

      Hirvittävä hehkutus ja etukäteissvengi. "Hyvinkää on Suomen Cannes!" Paljon melua tyhjästä.

      Entä pääasia, ne elokuvat? Tämä festivaali ei tarjoa elokuvallisesti juuri yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Suomalaisen elokuvan festivaalihan Red Carpet on. Joten suomalaisia elokuvia tarjolla. Ei kannata verrata Sodankylän elokuvateattereihin tai Cannesiin...

    • Anonyymi

      Tarkoitin Sodankylän elokuvafestivaaleihin..

    • Anonyymi

      Hyvinkään kateelliset taas liikkeellä kun lyttäävät. Jos joku osaa järjestää tapahtumia ja siitä jää vähän voittoakin tuleville vuosille jolloin on odotettavissa että pidot vaan paranee. Raha tulee rahan luo. Odotettavissa suuren luokan tapahtumia ja tähtiä.

    • Anonyymi

      Siis mitä sellaisia elokuvia tämä tapahtuma esittää, joita ei näkisi jossain muualla tai jotka olisivat edes jollakin tavalla hieman merkittävämpiä?

      Ei yhtäkään. Esitettävät rainat on ilmeisesti valittu periaatteella `kunhan ny nopeasti jotain jonnekin päin ja joillekin`.

      Olisikin mielenkiintoista tietää, kuka tämän tapahtuman on ideoinut, keitä istuu valitsijaraadissa sekä suunnittelutyöryhmässä? Saatika kenen rutkaus on tämä aivopieru nimeltä "Tähtiraitti"??? Nimittäin tämänkaltaista huonoa makua ei voi perustella argumenteilla "raha tulee rahan luokse", tai "mukavaa piristystä". Jos pannaan pystyyn näinkin suurella hypetyksellä näin (muka) suuri tapahtuma, niin luulisi tuon hypetyksen olevan ainakin jossain suhteessa laatuun.

      Joku näköjään ehtikin jo vetäistä kateuskortin esiin, mutta ei, kukaan ei ole kateellinen tälle tapahtumalle. Myötähäpeää se sen sijaan aiheuttaa.

      hyvä maku ja raha eivät aina kohtaa.

    • Anonyymi

      Niin, mielestäni elokuvatarjonta on yhdentekevä ja suppea. Nyt olenkin kateellinen...mutta mille, mistä ja kenelle? Juha Tapiolle vai elokuvan Kari Tapiolle vai jollekulle kolmannelle Tapio-Lapiolle, joka tästä latteudesta käärii rahat? Höpöhöpö, kyllä tätä festivaalia saa ja pitääkin arvostella.

      • Anonyymi

        Sananvapaus sallii myös arvostelun, joten turva turvautua kateuskorttiin. Ihan sama kuka tyytyy mihinkin, kunhan ei yhteiskunnan verorahoja siihen hukattaisi.


    • Anonyymi

      En tiedä onko kannatettava ajatus mutta kun Red Carpet näyttää tänäkin vuonna menestykseltä niin: voisiko mahdollisia voitto varoja ohjata talousahdingossa olevalle Pontevalle? Ponteva on velkaa kaupungille. Kulttuuri ja urheilu samassa budjetoinnissa kuitenkin osittain. Tämä voisi olla hieno ele kaupungilta tasata kertyneitä voitto varoja.

      • Anonyymi

        Jotain tuntuu menevän porukoilta ohi ja lujaa kun luulevat, että kaupunki saa jotain tuloja Red Carpetista. Kaupunki vain rahoittaa tapahtumaa isolla kädellä ja voitot valuvat näyttelijän A. Luusuaniemen taskuun, Red Carpet=Antin osakeyhtiö. Erikoista yritystoimintaa kun ei tarvitse omalla riskillä toimia.


      • Anonyymi

        Pitäisi olla selkeät laskelmat siitä, paljonko rahaa menee, ja paljonko tulee festarivierailta välillisinä veroina, itse Luusuan firmahan on Stadissa. Sitten vielä jokin arvo sille näkyvyydelle mitä Hyvinkää hakee suhteessa annettuun avustukseen, niin saadaan jonkinlainen karkea kuva kannattaako tämä RCFF kaupunkimme veronmaksajille.

        Onko tätä tapahtumaa kukaan vastustanut valtuustossa? Ei kai, eli ovat tyytyväisiä panostuksen hyötysuhteeseen.


      • Anonyymi

        Valtuustossa panostuksen hyötysuhteen kannatus on myös rakoillut. Toisiksi suurimman puolueen edustajaa on korkealta taholta uhkailtu kun oli halunnut julkisemmaksi tietoa rahoituksesta.


      • Anonyymi

        Kaupungin kassassa lienee ollut ylimääräistä rahaa ihan TV-mainoksiin asti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtuustossa panostuksen hyötysuhteen kannatus on myös rakoillut. Toisiksi suurimman puolueen edustajaa on korkealta taholta uhkailtu kun oli halunnut julkisemmaksi tietoa rahoituksesta.

        HS 6.9. "VIIME viikolla Hyvinkäällä järjestetty ja Luusuaniemen kokonaan omistama elokuvatapahtuma tuo pikkukaupungin kerman ihmeteltäväksi kuuluisia näyttelijöitä. Festivaalilla juhlitaan sekä uutta kotimaista elokuvaa että myös Luusuaniemen omaa elokuvakäsitystä, jossa korostuvat upeat autot, pokerinpeluu ja glamour. Luusuaniemi liikkuu läpi festivaalin smokissa."

        Tuossa kiteytyy kaikki mihin veronmaksajien rahat menee. Ei jatkoon. Vatkatkoon kerma kermansa omilla rahoilla ja kyvyillä tai vaihtakoot hiippakuntaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HS 6.9. "VIIME viikolla Hyvinkäällä järjestetty ja Luusuaniemen kokonaan omistama elokuvatapahtuma tuo pikkukaupungin kerman ihmeteltäväksi kuuluisia näyttelijöitä. Festivaalilla juhlitaan sekä uutta kotimaista elokuvaa että myös Luusuaniemen omaa elokuvakäsitystä, jossa korostuvat upeat autot, pokerinpeluu ja glamour. Luusuaniemi liikkuu läpi festivaalin smokissa."

        Tuossa kiteytyy kaikki mihin veronmaksajien rahat menee. Ei jatkoon. Vatkatkoon kerma kermansa omilla rahoilla ja kyvyillä tai vaihtakoot hiippakuntaa.

        Mutta, jos sillä saadaan edes yksi hidastetöyssy tai liikenneympyräkiertoliittymä estetyksi, niin on se sen arvoista.


      • Anonyymi

        Rahoitusjärjestelyt on räätälöity kummisetämäisen taitavasti. Tulevina vuosina raha virtaa ja palvelut toimivat festivaaleille kuin automaatista kaupunginvaltuuston siunauksella. Onnistuisikohan kovin monessa kaupungissa?


    • Anonyymi

      Tuollaiset tapahtumat myös lisäävät ilkivaltaa ja rikollisuutta alueella hetkellisesti.

    • Anonyymi

      Kuten myös talousrikollisuutta. ;-)

    • Anonyymi

      Takseilla ainakin riitti ajoja. ...hyvä niin, baarit täynnä hyvä niin....pitäis vissiin olla vain kuin hautajaisissa.....oltais pirtissä ja katsottaisiin napakymppi. ....

      • Anonyymi

        Kyllä kaupunkifestivaalin räväkkyyttä saa olla ja raha liikkua ja keräsihän Red Carpet Golf SOS lapsikylälle 20 000 euroa. Iso osa valittamisesta loppuisi kun festivaalitaho avaisi nähtäväksi edellisten vuosien budjetin josta näkisi miten veronmaksajien rahoja on käytetty.


    • Anonyymi

      Ei kyse ole siitä että pitäisi "olla kuin hautajaisissa", tai että pitäisi mököttää, tai että joku olisi kateellinen.

      Kyse on epäsuhdasta; ulospäin ollaan olevinaan niin kulttuurikaupunkia, vaikka sisältä käsin kulttuuritoimintaa ei juurikaan tueta, mutta tilalle yritetään tarjota iskelmää sekä huonoja elokuvia.

      • Anonyymi

        Intellektuaalinen kulttuuri loistaa poissaolollaan- tarjonta on tasan virkamiesten näköistä: hyvin yksinkertaista, sisällötöntä viihdehöttöä. Ja tätä tuetaan sadoillatuhansilla euroilla, huhhuh. Taidetta ja elämyksiä saa halvemmallakin, jos osaa työnsä. RCFF tarkoitus on tosin rahoittaa näyttelijää sekä muita siitä hyötyviä kaksilla korteilla pelaavia.


    • Anonyymi

      Käviköhän kukaan näistä valittajista yhdessäkään Red Carpetin tapahtumassa? Takuulla ei.

      • Anonyymi

        Juu käytiin työporukalla ja valivali edelleen. Kaikilla ei ole tarvetta kumartaa puuteripeffa pystyssä Red Carpetille...


    • Anonyymi

      Noh... tulihan sitä kaupunkilaisten piikkiin edustettua ja juotua kunnolla viinaa. On tämä herroille kiva kaupunki.

    • Anonyymi

      Käyty on konsertit ja ihan leffassakin. Ja ei mulla muuta kun oikeudenmukaisuutta haen. Virkamiehillä on vastuu tekemisistään. Jos suuri yleisö eli veronmaksaja tietäisi millaista vedätystä kaupungin kasasta on tehty niin keskustelu laajenisi.

    • Anonyymi

      Kyllä minä sinuakin lämmöllä muistelin, kun jallukolat kolmannen kerran otettiin firman piikkiin.

    • Anonyymi

      Nyt olisi hyvinkääläisten ahkerasti oltava yhteydessä festarijärjestäjään, jotta Tähtikujalle saadaan ensi vuonna laatta Hyvinkään omalle suurelle pojalle. Kyseessä on tietysti Henry Saari, erittäin mittavan kansainvälisen elokuvauran tehnyt, maailmalla laajaa ammatillista arvostusta nauttinut huippuammattilainen.

    • Anonyymi

      Teidän hyvinkääläisten velvollisuus on tukea oman kylän poikaa ja tämän menestystä. Kenties siitä voisi olla joskus hyötyä sinullekin. Kukapa tietää. Muistakaa valumateoria. Kun tarpeeksi annetaan rahaa, valuu sieltä jotain alaspäinkin

    • Anonyymi

      Henry Saari on syntyjään Porilainen. Antti joka järkkää juhlat on syntyjään Hyvinkääläinen. Taidat olla Henryn elokuvien suuri ystävä kun niin hehkutat häntä. Koetko samaistuvasi häneen? Oletko yhtä lihava kuin hän?

    • Anonyymi

      Anttikaan ei ole Hyvinkääläissyntyinen, vaan syntynyt Tammisaaressa

    • Anonyymi

      Ai jaa. Toitoteen Hyvinkääläisenä...

    • Anonyymi

      Menkää kateelliset ja köyhät Paavolaan narisemaan ja tappelemaan keskenänne ja antakaa tähtien juhlia rauhassa.

    • Anonyymi

      Jep jep. Onneks meille on Rockfest..Ja iskelmäfestarit

      • Anonyymi

        Veronmaksajien rahoja niihinkin on käytetty.


      • Anonyymi

        Ahaa, verovaroillamme tuetaan ilmeisesti sitten enemmänkin tapahtumia. Minkä verran Rockfest ja Iskelmäfestivaali sai kaupungilta rahaa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe