Martina ja Sofia ovat kauniita sankareita

Anonyymi

Näin kirjoittaa Tuomas Enbuske Iltalehdessä. Sofian ja Martinan synti on hirveä, he ovat eläneet luksuselämää miestensä rahoilla ja vieläpä uskaltaneet laittaa kuvia siitä Instaan. Fyysiesti kauniit naiset ovat todennäköisesti rumia naisia älykkäämpiä ja se saa erityisesti naiset pilkkaamaan heitä julmalla tavalla jatkaa Enbuske. Näin naiset haluavat nostaa omaa sosiaalista statustaan, eli parantaa omia mahdollisuuksia saada miehiä. Status ja raha kiinnostaa monia naisia, jotka eivät sitä myönnä.

Palstalla tapahtuva pilkkaaminen todistaa Enbusken kirjoituksen 100% varmuudella. Palsta suorastaan tulvii julmia Martinaa ja Sofiaa pilkkaavia kirjoituksia, joista valtaosa on naisten kirjoittamia. Onneksi meillä on julkisen tilan ottavia naisia kuten Martina ja Sofia. Toiminnallaan he leventävät naisen roolia. Toimitte esikuvina muille naisille Martina ja Sofia, kiitos siitä!

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4c3535ae-dc66-4268-aa0d-c7cea7c2ba47

42

<50

  Vastaukset

  • Olen samaa mieltä aloittajan ja Enbusken kanssa. Negatiivinen kirjoittelu pitäisi kieltää tällä palstalla.

  • Mutta eihän Martina ole edes kaunis. Sofia ois luonnollisena kauniimpi, ilman niitä hirveitä huulitäytteitä.

   • Enbuske vaan hämmentää soppaa, siis laittaa lusikkansa joka ” soppaan. Tyypissä ei oikein ole enää vetovoimaa.


  • Mä oon puolustanu Martinaa täällä usein kun tuntuu, etyä hänestä on vaan negatiivista sanottavaa vaikka ei ole kenellekkään täällä tehnyt mitään pahaa. Sofiaa en tunne. Onneksi nyt myös julkisuuden henkilöt ovat humanneet asian ja puolustavat.

  • Tämä Enbusken uusin aivopieru vain osoittaa miten surkea hän on kolumnistina. Vai rumat naiset pilkkaavat Sofiaa. Kuinka monen Sofiaan kriittisesti suhtautuvan naisen kuvan hän on nähnyt, että voi sanoa että kriittiset naiset ovat rumia? Vai yrittävät naiset nostaa sosiaalista statustaan julkkis bimboja haukkumalla parantaakseen asemaansa miesmarkkinoilla. Kun tässä en minäkään ole millään miesmarkkinoilla tarvinnut olla enää neljääntoista vuoteen, minkä ajan ollut oma kumppani. Kuinkahan moni näitä julkkis bimboja arvostelevista järjen naisista muka on miestä etsivä sinkku? En oikein usko että kovin moni. Pieleen meni taas tältä järjen riemuvoitolta, Suomen surkeimmalta kolumnisti-toimittajalta.

   • No niin, ensimmäinen julmalla tavalla pilkkaava ilmoittautui. Edellinen kirjoitus on hyvä esimerkki siitä mitä Enbuske kirjoitti. Tavallinen tallaaja inhoaa kun on rikkaampia ja kauniimpia. Toki pitää haukkua Enbuske myös varmuuden vuoksi. Minä jo luulin, että nyt on saatu palstalle positiivisten kirjoitusten ketju, jota lukemalla saisi uutta energiaa päivään, mutta ei - tallaaja pilasi sen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No niin, ensimmäinen julmalla tavalla pilkkaava ilmoittautui. Edellinen kirjoitus on hyvä esimerkki siitä mitä Enbuske kirjoitti. Tavallinen tallaaja inhoaa kun on rikkaampia ja kauniimpia. Toki pitää haukkua Enbuske myös varmuuden vuoksi. Minä jo luulin, että nyt on saatu palstalle positiivisten kirjoitusten ketju, jota lukemalla saisi uutta energiaa päivään, mutta ei - tallaaja pilasi sen.

    Olen kyllä tavis ja tavis olen mielelläni. En ole ruma vai oletko sä mun kuvani nähnyt, että pystytkö sanomaan ulkonäöstäni yhtään mitään? Rikkaampi mä olen kuin esimerkiksi Sofia, sen voin sanoa ja en tarvitse miestä elättämään itseäni, ihan rakkaudesta olen hänet ottanut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No niin, ensimmäinen julmalla tavalla pilkkaava ilmoittautui. Edellinen kirjoitus on hyvä esimerkki siitä mitä Enbuske kirjoitti. Tavallinen tallaaja inhoaa kun on rikkaampia ja kauniimpia. Toki pitää haukkua Enbuske myös varmuuden vuoksi. Minä jo luulin, että nyt on saatu palstalle positiivisten kirjoitusten ketju, jota lukemalla saisi uutta energiaa päivään, mutta ei - tallaaja pilasi sen.

    Ulkonäön perusteella ei voi arvioida ihmisen älykkyyttä. Vanhetessakin tuppaa naama pahasti rapistumaan, ovatko kaikki vanhukset sitten Enbusken mielestä idiootteja.


  • Mitä kaunista on naisessa, joka näyttää mieheltä, jolla on valtavat kumipallorinnat? En nyt sano ketä tatkoitan mutta katsotaan arvaako kukaan? Kateellinen en ole. Omahyväisyys, itsensä muiden yläpuolelle nostaminen, valehtelu, rikokset jne on asioita, jotka aiheuttavat kritiikkiä.

   • Martti-Minnaa tarkoitat.


  • Oli harvinaisen typerät mielipiteet. Mun mielestä haukkuminen ja kritiikki on ihan kaksi eri asiaa. Itselleni on ainakin ihan se ja sama miltä noi tai muut naiset näyttää. Olkoon rumia tai kauniita. Mut jos sun luonne on täynnä pelkkää paskaa ja täynnä rikostuomioita niin kehuttavaa ei kertakaikkiaan ole. Ihan sama oli julkkis tai ei niin multa ei ainakaan arvostusta tipu pätkääkään. Jos pitäisi valita Martina tai Sohvi, valitsen sohvin. Ihan vaan siksi, että sitä ei vielä ainakaan ole tuomittu mistään. Ja se osaa käyttäytyä noin 1000xkertaa paremmin kuin Mara!

   • Vääristelty kritiikki on julmaa pilkkaamista. Pitäis Martinankin antaa elää maa elämäänsä suojassa katkerien ihmisten julmalta
    pilkkaamiselta. Täällä on vaan niin paljon torvia, jotka sitä ei ymmärrä. Martina sitä paitsi käyttäytyy ihan hyvin.


   • Minulla ei ole mitään alemmuus kompleksiä ulkonäön eikä järjen suhteen mutta silti voin ottaa kantaa eräiden sekoiluun ! Olen sitä mieltä että Sofian pää täytyy olla jokseenkin tyhjä kuin ei huomaa yhtään mitään mitä yhteisessä kodissa tapahtuu kuten että on löytynyt myytäväksi tarkoitettuja huumeita ja dopingaineita niin kuin kotietsinnässä olisi erään lähteen mukaan huomattu. Tällaista Sofia ei ole nähnyt, ei tietenkään kuin raha sokaisee niinkuin sanotaan ja siihen täytyisi nyt virka-valtakin uskoa vaikka väkisin !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vääristelty kritiikki on julmaa pilkkaamista. Pitäis Martinankin antaa elää maa elämäänsä suojassa katkerien ihmisten julmalta
    pilkkaamiselta. Täällä on vaan niin paljon torvia, jotka sitä ei ymmärrä. Martina sitä paitsi käyttäytyy ihan hyvin.

    Aivan ! Martina hyökkää festarialueilla inhoamiensa naisten kimppuun ja repii hiukset päästä ynnä muuta. Onko tällainen fiksua käytöstä, MTA ??


   • Höpö höpö. Ketään ei ole tuomittu mistään eikä kodissa vältyämättä mitään huumeita ole ollut. Jos olisikin niin osa näyttää ihan tavallisilta ravintolisiltä. Kun Sofia on tottunut luksuseämään niin ei siinä mikään raha sokaise vaan sitä on tarpeeksi ja kulutetaan sen kummemmin rahaa ajattelematta. Köyhät ajattelee rahaa pajon enemmän kun rikkaat. Köyhiä raha voi sokaista kun esim. saa lottopotin lähiössä.


  • Olis mielummin verrannut Maraa vaikka Juttaan, jos kerran kunnollista esimerkkiä muille haki 😂. Jutta on kaikkea sitä esimerkkiä muille mitä Mara ei ainakaan ole. Tervejärkinen, tasapainoinen, terveellä itsetunnolla varusteltu kaunis nainen. On omalla fiksuudellaan taikonut mahtavan omaisuuden. On koulutettu. Pitänyt lapsensa pois julkisuudesta. On tasapainoinen luonne. On OIKEASTI onnellinen ja se on huokunut hänestä aina. On maanläheinen. On menestynyt. Ei pröystäile. Ei hölmöile. Ei rikollinen. Siinä on oikeeta esimerkkiä muille ja kukaan ei hauku sitä millään tapaa missään keskustelupalstoilla, koska ei ole syytä haukkua! Martina ei ole mitään Jutan jutuista niin kritisoitavaa kyllä riittää! Pitää varmasti huolen jatkossakin, että sitä riittää!

   • Enbusken pointti olikin se, että rumat tavikset räksyttävät julmasti kauniille menestyjille kuten Sofia ja Martina ja yrittävät näin nostaa osakkeitaan miesten keskuudessa. Pahinta on kun Sofia ja Martina uskaltavat tuoda menestyksensä julki. Sekös rumia kismittää.


   • Harvinaisen tyhmä ukko. Sille varmaan sit kelpaisi itselleen tuollainen ihana Martina 😂. Oikein joka miehen unelma! En ymmärrä yhtään, että tuota kateuskorttia pitää aina vetää esiin. Eikö normaalin ihmisen järki sano, että kun maineensa pitää puhtaana niin haukuttavaakaan ei löydy. Onhan noita esimerkkejä vaikka kuinka. Sofiaa nyt ei vielä ole tuomittu mistään. Oikeus tuomitsee. Eikä se ole törttöillyt mitään vielä verrattuna Martinaan. Mara on ollut julkisuudessa tyyliin 20 vuotta ja vielä lähes 40 vuotiaanakaan ei osaa käyttäytyä kuten pitäisi. Joten teot puhukoot puolestaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Enbusken pointti olikin se, että rumat tavikset räksyttävät julmasti kauniille menestyjille kuten Sofia ja Martina ja yrittävät näin nostaa osakkeitaan miesten keskuudessa. Pahinta on kun Sofia ja Martina uskaltavat tuoda menestyksensä julki. Sekös rumia kismittää.

    Aivan naurettava väite. Kritiikkiä tulee jos törttöilee tai käyttäytyy muuten epäsopivasti. Ei ole mitään merkitystä oletko kaunis vai ruma, rikas vai köyhä, lihava vai laiha... Täällähän kirjoiteltaisiin sitten myös kaikista Suomen kauneimmiksi kruunatuista. Eipä ole Miss Suomet kauheasti törttöileet, kun ei heistä täällä kirjoitella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Enbusken pointti olikin se, että rumat tavikset räksyttävät julmasti kauniille menestyjille kuten Sofia ja Martina ja yrittävät näin nostaa osakkeitaan miesten keskuudessa. Pahinta on kun Sofia ja Martina uskaltavat tuoda menestyksensä julki. Sekös rumia kismittää.

    Enbusken mielipiteet alkavat olla jo nollatasoa 👎 Kuka niitä kuuntelee?


  • Molemmat eukot ovat ärsyttäviä. Ovat niin täynnä itseään.. MinäMinäMinä-mun ihana elämä-ihmisiä. Juu, ja paljon kauniimpiakin julkkisnaisia tiedän, mutta niitä ei haukuta.

  • No ei ole enpuskakaan miehisellä komeudella pilattu.
   Julkisuudenhaluinen papukaija koko jätkä.

   • No ei todellakaan.
    Baareissa euroopanomistajan elkein esiityvä aina huonotuulisen oloinen mitättömyys,ei ole ollut naisten suosiossa ikinä,vaikka julkisuudellaan ratsastaakin.
    Vaikea ei ole arvata motiivia näiden muvibimbojen lipomiseen —Tuomas poika haluaisi tehdä lähempää tuttavuutta tyrkkyjen kanssa.
    Näiden julkkuturhakkeiden arvostelijoiden solvaaminen rumiksi ja tyhmiksi on miekkoselta hänelle tyypillinen halpa heitto.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No ei todellakaan.
    Baareissa euroopanomistajan elkein esiityvä aina huonotuulisen oloinen mitättömyys,ei ole ollut naisten suosiossa ikinä,vaikka julkisuudellaan ratsastaakin.
    Vaikea ei ole arvata motiivia näiden muvibimbojen lipomiseen —Tuomas poika haluaisi tehdä lähempää tuttavuutta tyrkkyjen kanssa.
    Näiden julkkuturhakkeiden arvostelijoiden solvaaminen rumiksi ja tyhmiksi on miekkoselta hänelle tyypillinen halpa heitto.

    Mikään ei ole niin helppoa kuin höynäyttää tyhmää miestä,se käy näiltä bimboiltakin vaivattomasti.
    Tuomaskin on niellyt koukun ja siiman ja uskoo kaiken mitä nää tyrkyt sille tarjoilee.
    Itse vastenmielisen näköisellä ja noin yksinkertaisella miehellä tuskin on varaa arvostella yhdenkään naisen älyä tai ulkonäköä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mikään ei ole niin helppoa kuin höynäyttää tyhmää miestä,se käy näiltä bimboiltakin vaivattomasti.
    Tuomaskin on niellyt koukun ja siiman ja uskoo kaiken mitä nää tyrkyt sille tarjoilee.
    Itse vastenmielisen näköisellä ja noin yksinkertaisella miehellä tuskin on varaa arvostella yhdenkään naisen älyä tai ulkonäköä.

    Epämiellyttävä ja luotaantyöntävä mies tämä Enbuske. Sanotaan näin, että ruma mies solvaa rumia naisia 🤔 Täällä palstoilla tiedetään kyllä kuka Enbuske on, ikävä kyllä, mutta mistä HÄN tietää, että kommentoijat ovat juurikin ” rumia naisia”? Sofiasta en sano mitään muuta kuin, että nätti tyttö on ja toivottavasti selvittää sotkunsa, että voi jatkaa pystypäin elämäänsä. Martina taas on kyllä ihan itse ryvettänyt elämäänsä, tehnyt rikoksia, joita tämä vihattu ” taviskansa” ei todellakaan ole itse keksinyt. Martina ei ole kaunis, ei sisältä eikä ulkoa. Muuttua naisen pitäisi todella paljon, että hänestä tulisi edes joskus ” kaunis sankari”. Kyllä se on niin, että Martina on möhlinyt ihan julkisesti niin monta kertaa, että Enbuske voi olla ihan hiljaa ja keskittyä mollaamaan...vaikka itseään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Epämiellyttävä ja luotaantyöntävä mies tämä Enbuske. Sanotaan näin, että ruma mies solvaa rumia naisia 🤔 Täällä palstoilla tiedetään kyllä kuka Enbuske on, ikävä kyllä, mutta mistä HÄN tietää, että kommentoijat ovat juurikin ” rumia naisia”? Sofiasta en sano mitään muuta kuin, että nätti tyttö on ja toivottavasti selvittää sotkunsa, että voi jatkaa pystypäin elämäänsä. Martina taas on kyllä ihan itse ryvettänyt elämäänsä, tehnyt rikoksia, joita tämä vihattu ” taviskansa” ei todellakaan ole itse keksinyt. Martina ei ole kaunis, ei sisältä eikä ulkoa. Muuttua naisen pitäisi todella paljon, että hänestä tulisi edes joskus ” kaunis sankari”. Kyllä se on niin, että Martina on möhlinyt ihan julkisesti niin monta kertaa, että Enbuske voi olla ihan hiljaa ja keskittyä mollaamaan...vaikka itseään.

    Eiköhän ole vain niin,että vonkaavalla miehellä on helppo, näyttävien naisten kohdalla, ohittaa muut puutteet.
    Varsin vaatimattoman ulkonäön omaavalla Enbuskellakin on ollut tyytyminen vain tavisnaisiin,joten yrittää nyt ainoalla käytössään olevalla keinolla viestittää kiinnostustaan.
    Täyspäisten tavisnaisten solvaaminen tyhmiksi ja rumiksi on kuitenkin aika paksua,jopa hänen maineellaan ja tyylillään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän ole vain niin,että vonkaavalla miehellä on helppo, näyttävien naisten kohdalla, ohittaa muut puutteet.
    Varsin vaatimattoman ulkonäön omaavalla Enbuskellakin on ollut tyytyminen vain tavisnaisiin,joten yrittää nyt ainoalla käytössään olevalla keinolla viestittää kiinnostustaan.
    Täyspäisten tavisnaisten solvaaminen tyhmiksi ja rumiksi on kuitenkin aika paksua,jopa hänen maineellaan ja tyylillään.

    Ja te katsotte, että teidän esittämä kritiikki on tasokkaampaa kuin Enbuskella. Te olette niin täynnä tyytymättömyyttä omaan elämään, että pitää saada suoltaa kaikkea ihan asiatonta tekstiä tulemaan. Toivoisin, että kaikki tämäntyyppiset palstat kiellettäisiin ihan tällaisen ihmisiä loukkaavan paskanpuhumisen takia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja te katsotte, että teidän esittämä kritiikki on tasokkaampaa kuin Enbuskella. Te olette niin täynnä tyytymättömyyttä omaan elämään, että pitää saada suoltaa kaikkea ihan asiatonta tekstiä tulemaan. Toivoisin, että kaikki tämäntyyppiset palstat kiellettäisiin ihan tällaisen ihmisiä loukkaavan paskanpuhumisen takia.

    Ainoastaan sinäkö olet oikeutettu esittämään kritiikkiä?
    Aika erikoista,että sinä kohdistat sen täysin tuntemattomiin,jotka sivumennen sanottuna ovat kyllä oikeassa Enbusken kirjoitusta kritisoidessaan.
    Ei osoita mainittavaa älykkyyttä niputtaa naisia joko kauniisiin ja fiksuihin ,tai rumiin ja tyhmiin.
    Toimiiko nuo kategoriat myös urospuolisiin?
    Silloin Tuomas poju on kyllä itse heikoilla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja te katsotte, että teidän esittämä kritiikki on tasokkaampaa kuin Enbuskella. Te olette niin täynnä tyytymättömyyttä omaan elämään, että pitää saada suoltaa kaikkea ihan asiatonta tekstiä tulemaan. Toivoisin, että kaikki tämäntyyppiset palstat kiellettäisiin ihan tällaisen ihmisiä loukkaavan paskanpuhumisen takia.

    Ei ollut asiatonta tekstiä. Piste. Taidat itse olla niitä ihmisiä, jotka ovat AINA oikeassa, vaikka et olisikaan. Paljas tyhmyys paistaa kommentistasi. Ihaile vaan idoleitasi, Tuomasta ja Martinaa ihan rauhassa, mutta se juuri paljastaa ” sivistystasosi” 😁 ihan tiedoksi, jos viitsisit ottaa selvää, niin maastamme löytyy myös todella tasokkaita julkisuuden henkilöitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja te katsotte, että teidän esittämä kritiikki on tasokkaampaa kuin Enbuskella. Te olette niin täynnä tyytymättömyyttä omaan elämään, että pitää saada suoltaa kaikkea ihan asiatonta tekstiä tulemaan. Toivoisin, että kaikki tämäntyyppiset palstat kiellettäisiin ihan tällaisen ihmisiä loukkaavan paskanpuhumisen takia.

    ...ja jos ahdistaa, niin älä käy tällaisilla palstoilla nostamassa verenpainettasi 😫


  • Varsin asiallinen kirjoitus Enbuskelta. Sofia ja Martina edustavat suomalaista naiskauneutta parhaimmillaan. Molemmat pitävät huolta myös fyysisestä kunnostaan ja heidän urheilullista eämäntyyliä on ilo katsella. Kaikki tämä koituu heidän edukseen myös pitkällä tähtäimellä kun rinnat ei ala roikkua, pömppömaha pysyy poissa ja urheilu pitää tyypillisen pyöristymisen pullukaksi kaukana. Paljon näkee nuoria naisia, joiden kroppa on muuttunut ja nämä lienee niitä rumia, joista Enbuske kirjoittaa. Selvää on, että Martinan ja Sofian osakkeet miesten silmissä on korkealla.

   • Eihän heillä rinnat roikkuisi, vaikkeivät urheilisikaan.
    Onko ne nuo implantit niin luonnolliset ja urheilulliset...

    Itse suosin luomuja, jotka kyllä alkaa iän myötä roikkua urheili tai ei. Mutta ei haittaa.

    Minnamartti on liian väkivaltainen ollakseen millään tavalla puoleensavetävä. Omaa myös maskuliiniset kasvonpiirteet, jotka ei mun mielestä sovi naiselle.

    Kolumnisti lienee potenssiongelmainen neuroottinen vanha kääpä, mutta ilmeisesti varallisuutta on kertynyt.
    Kyllähän sillä tämä viimeisin naisystävä oli ihan kaunis. Suorastaan pisti ihmettelemään.

    Mielipidekysymyksiähän nämä tietysti on.
    Itseni ei ole koskaan tarvinnut naista ostaa ja silti on ollut vara valita.

    Kyllä minun tuleva vaimoni on aivan eri lailla kaunis!

    Mistä on tullut tuo harha, että toimittelija olisi jotenkin erityisen älykäs? Lähinnä näyttää siltä, että esittää älykköä.


  • Sofian osakkeet ehkä, mutta Martinan ei. Martina on itse oman itsensä pahin vihollinen. Itsehillintää pitäisi jo neljääkymppiä lähestyvällä naisella olla, ettei tasaisin välein ”ruman taviskansan” tarvitsisi lukea lehdistä hänen munauksistaan. Fiksu, viehättävä nainen on sisäisesti myös kaunis, siihen on tällä edellä mainitulla naisella vielä matkaa. Toivottavasti hän joskus vielä saavuttaa sen, mielenrauhan ja sisäisen kauneuden.

  • Kaunis voi olla myös älykäs, niin myös vähemmän silmää miellyttävä. Tästä tulikin mieleen, että molempiin kategorioihin mahtuu myös vähemmän älykkäitä ja tietämättömiä ihmisiä 🤔 Muistaakseni Martinan älynväläys oli, että Mannerheim perusti Helsingin...

   • Enbuske kirjoitti, että kauniit on älykkäämpiä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Enbuske kirjoitti, että kauniit on älykkäämpiä.

    Jep, ja mielipiteellään Enbuske ansaitsee tittelin; "Vuoden Juntti" .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Enbuske kirjoitti, että kauniit on älykkäämpiä.

    Päteekö myös miehiin, komeimmat ovat älykkäämpiä. Enbusken kannattaa katsoa peiliin, kumpaa kategoriaa edustaa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Päteekö myös miehiin, komeimmat ovat älykkäämpiä. Enbusken kannattaa katsoa peiliin, kumpaa kategoriaa edustaa?

    Hyvin sanottu 👍


   • Ihan asiaa Enbuske kirjoittaa. Martina ja Sofia sai pisteet kotiin ja hyvä niin! Positiivinen julkisuus on aina kiva asia. Kyllä nyt taas on Martinan ja Sofian helppo hymyillä!


  • Mitä tämä ns älykäs Sohvi on tehnyt, kun oli jotain, että ottanut salakuvia salilla ja tehnyt pilkkaa jostain salillakävijästä?
   Hänhän on itsekin PT?

   Että pisteet kotiin?

   Kyllä on puskeparalla joku ikäkriisi kaikkien muiden vaivojensa lisäksi.

   Kaikkea paskaa se Iltalehtikin julkaisee!
   Ja pahinta tässä on, että sorruin lukemaan ja kommentoimaan tuota paskaa.

   Kenelle täällä olisi aihetta olla kateellinen?

   Jos nyt jollekin olisin kade, ehkä sellaiselle, joka ei oo moista kolumnia lukenut eikä tälle palstalle eksynyt.

  • Enbuske kirjoitti ihan hyvän kolumnin ja on hyvä kun näitä kauniita kykyjä nostetaan hieman esille positiivisessa mielessä. Sitä vaan ihmettelen miksi Nanna Karalahtea ei mainittu. Ehkä Nannasta on tulossa oma juttu.

   • Nanna on julkaissut ihan kirjallisen paskaa tässä hiljattain, minkä nuoret tytöt sankoin joukoin ostaa taas kritiikittä. Nanna-täti nauraa kotona partaansa että ääliöt, hihihi!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   165
   5129
  2. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   134
   2502
  3. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1662
  4. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   261
   825