Tankkaustarinat

Anonyymi

Voi että mikä tekopirteä ohjelma. Kamalaa naurun räkätystä. Äsken oli joku letkajenkka vouhotus, tekpirteitä ämmiä, varsinkin se yksi, olikohan paikan pomo, ? Ei enään tälläistä p+++aa .

4

<50

Vastaukset

 • Samanlaista "tosi-TV" sontaa kuin tämä Radalla tai Ruvella.. mikä se nyt olikaan?

  Kyllä on viihde vajonnut alas viime vuosina. Kun ei edes yritetäkään tehdä mitään, van kuvataan toisten tekopirteää työtä.

 • Kyllä tätä samankaltaista roskaa on tulossa jatkossa aivan varmasti. Tällaista realityä on halpaa tehdä ja siksi kannattaa suoltaa televisioon. Voin vaikka mistä lyödä vetoa että lisää tällaista ohjelman tasoa on luvassa ja paljon. On myös paljon niitä ihmisiä jotka haluavat naamansa televisioon. Kaikki maajusille morsiamet ja treffiohjelmat ja pettämisohjelmat on nyt muka niin suosittuja että niitä katselee kaikki ja näitä kannattaa ennemmin tehdä kuin hankkia laatuohjelmaa maailmalta, esim. uusia elokuvia tai hyviä sarjoja. Rahaa säästyy ja tyhmä kansa joka on niin heikkona tähän reality-paskaan, on tyytyväisenä. Viihde vajoaa yhä alemmas ja alemmas. Kohta kai nämä tubettajat saavat omat ohjelmansa. Voi seurata sitten miten nämä syövät aamupalaansa ja käyvät joogassa.

  • Samaa sarjaa kuin tämä "Sohvaperunat".

   Kuvataan sitä kun ihmiset katsovat televisiota kotisohvallaan. Siis voiko alemmaksi enää vajota ja voiko vähemmästä aiheesta enää tehdä ohjelmaa?

   No melko varmasti voi ja lähiaikoina tullaan näkemään vieläkin huonompaa.


 • Mitähän se eräskin nainen oli vetänyt, hysteeristä naurun räkätystä, leikki pomoa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös