Pyhäjärven keskustelupalsta on valittajien palsta.

Anonyymi

Sääliksi käy näitä valittajia. Heillä ei ole perusteluja miksi valittavat. Eikä heillä ole parannusehdotuksia omille valituksilleen ratkaisuksi. Valittajat ovat oma ryhmänsä. Raskasta on kuulla tai lukea pelkkiä valituksia. Valittajat ja haukkujat pitäisi poistaa näiltä keskustelupalstoilta. Valittajilla ei ole mitään rakentavaa vaihtoehtoa ongelman ratkaistamiseksi. Valittajat ovat trolleja, joilla ei ole muuta tehtävää, kuin valittaa, sen kuvan saa Pyhäjärven keskustelupalstasta, se on trollien temmellyskenttä.

make..vann.

98

<50

  Vastaukset

  • Etkö sinäkin syyllisty valittamiseen kun valitat ,että muut valittavat? Ei sinun tarvitse lukea jos saat siitä tressiYleensä valitukset on epäkohtiin puuttumisia! Eikö epäkohtin saisi sinun mielestä puuttua?

  • make..vann.-trolli vauhdissa, ja taas valittamassa.

  • Jahas taas änkyräviinaa on maistettu kun taas piti kirjoittaa uusi avaus siitä, miten paskoja avauksia täällä kirjoitetaan. Eilen viimeksi muistutettiin miten sinä kirjoitat säännöllisin väliajpin avauksia missä valitat miten muut valittaa.

   Korkki kiinni jeesus näkee miten sinä taas "rentoudut kohtuudella" eli vedät perseet. Jälleen kerran.

   • en kerennyt kirjoittaa kuinka olet oikeassa ja sitä ,kuinka samat tapavalittaja ropelit ilmestyy tähänkin avaukseen kepujahtiaan harrastamaan haukkuen kaikki muutkin siinä sivussa plus vakiotrolli joka aukoo päätänsä tasapuolisesti kaikille.


   • Jos juo pienen kippurahäntä viinapullon,niin tulee vain vihaiseksi ja sitten alkaa ankara keskustapuolueelle vittuilu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos juo pienen kippurahäntä viinapullon,niin tulee vain vihaiseksi ja sitten alkaa ankara keskustapuolueelle vittuilu.

    nämä on syntymähumalassa mikä itkun aiheuttaa on valtuustosta tippuminen mikä traumatisoi mikä näkyy valtavana määränä somesaastetta. "Pienen pientä" pakkomiellettä havaittavissa. Äärimmäisen raivoherkkää ja agressiivista porukkaa ja valtaosalla pahoja mielenterveysongelmia eikä hissi nouse muutenkaan ylös asti eli ei niitä penaalin terävimpiä kyniä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    en kerennyt kirjoittaa kuinka olet oikeassa ja sitä ,kuinka samat tapavalittaja ropelit ilmestyy tähänkin avaukseen kepujahtiaan harrastamaan haukkuen kaikki muutkin siinä sivussa plus vakiotrolli joka aukoo päätänsä tasapuolisesti kaikille.

    heh.....nappiin meni ropelit myömi koloistaan jauhamaan sitä yhtä ja samaa paskaa mitä jauhavat päivittäin kaikissa muissakin avauksissa niiden aiheista riippumatta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    heh.....nappiin meni ropelit myömi koloistaan jauhamaan sitä yhtä ja samaa paskaa mitä jauhavat päivittäin kaikissa muissakin avauksissa niiden aiheista riippumatta.

    kunhan et itseäsi pois lue , niin sopii hehhe heittämällä toteamus että "ryömittiin kolosta", mihinkäs se paskan isä rykimänsä pyllistää?.


   • heh...osuimpas arkaan paikkaan älä ropeli hermostu. Tai no, ainahan sinä raivarit saat voi pientä


   • Anonyymi kirjoitti:

    heh...osuimpas arkaan paikkaan älä ropeli hermostu. Tai no, ainahan sinä raivarit saat voi pientä

    entäs sinä, osumaa otat vaikka et ole koskaan virhettä tehnyt. etkä ollut väärässä, annat näin ymmärtää eikö totta. kommentoitko hikoamatta noin niin kuin omasta mielestäsi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    en kerennyt kirjoittaa kuinka olet oikeassa ja sitä ,kuinka samat tapavalittaja ropelit ilmestyy tähänkin avaukseen kepujahtiaan harrastamaan haukkuen kaikki muutkin siinä sivussa plus vakiotrolli joka aukoo päätänsä tasapuolisesti kaikille.

    Etköhän ihan itse lisää löylyä jonninjoutavaan. Mitä takoittaa propeli? Kumma, outo tapa tällä kepun tai demarin trollilla. Etköhän, näin kuntalaisen kulmalta katsottuna hauku taas väärää puuta. Sinä näytät olevan se, katkeran kalkin ikuisesti napaasi vetänyt. Varo, ettei napasi kutistu ja sammaloidu ennen aikojaan. Katse kun unohtuu vain omaan jalkoväliisi, jo vähän vääntyneisin saparoihin. Sori, näin se on nähtynä.


  • Luonto hoitaa pahimmat änkyrät ja valittajat joukosta.

   • Itseäsi taidat tarkoittaa.luonto se hoitaa myös sinut. Viehän se luonto ikiliikkujatkin. et ole parempi muita.
    Keskusta näyttää jo kuihtuvan, eikä ihme.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Itseäsi taidat tarkoittaa.luonto se hoitaa myös sinut. Viehän se luonto ikiliikkujatkin. et ole parempi muita.
    Keskusta näyttää jo kuihtuvan, eikä ihme.

    Ei ihme, mutta mikä onni!


  • ""Sääliksi käy näitä valittajia. Heillä ei ole perusteluja miksi valittavat. Eikä heillä ole parannusehdotuksia omille valituksilleen ratkaisuksi.""""
   -----------------------
   Täällä kirjoittavilla siis pitää olla ratkaisuja paljon porua aiheuttavaan valituksia ja kritiikkiä solkenaan suoltavaan perusongelmaan?

   Tiedätkö miten sen saa loppumaan?

   Valittaminen, nurina jatkuu jos parannusvaatimuksia ylen tyhmänä tyytyen kunnan tilanteeseen väität.

   Vain tyhmät ja johdateltavat äänestäjät seuraavat vielä 2000-luvulla, faktatiedon ja arkitotuuden kieltäen, tarkoitushakuisesti kerhoissa, retkillä, harrastuksissa ja kuliseissa syötettyjä "nippeleitä". Suurin osa näistä lässytyksistä on valmiiksi homeessa, kuten ovat nostotkin. Edustavatjo olemuksellaankin minä- visioita ja ikuiseksi torsoksi jäätyneitä " pahan kasvoja".

   Tässä takuuresepti, mikä hiljentää vähintäänkin suomi24 valitukset.

   Vältä antamasta tilaisuutta yhdellekään torsolle tehdä kokouksissa lisää

   A. miljoonavahinkojen ei muuta mahdollisuutta-parviälyttömyyttä,
   B. velkaelvyttäjien rakennusbuumi-vaahtopäävisioita,
   C.lobbaripötsin puhaltamia aivopieruja kaivosympäristöön,
   D.älä tue seuraavissa vaaleissa henkilökulttia, joka on mellastanut yli 30v
   E. Älä ole osa ongelmaa, vaan ole osa ongelman ratakaisijaa

   • No, mikä se sinunkin sanomasi oli? Yhtä valitusta koko pötkö. Ei tuota jaksanut loppuun lukea.


  • Älä ole osa ongelmaa, vaan ole osa ongelman ratkaisua.
   Tämä on oivaltava ja oivallinen kohta.
   Otetaan omalla kohdalla todesta!

   • Sinulle "18.8.2019 9:33" älä tue vääryyttä, lähinnä tuo uusikeskusta siipi käsittää nuo 30v mellastaneet, joihon toki kuuluu sdp .n sammoo mieltä sakki.


   • ja vasurit kans.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ja vasurit kans.

    Kaikki, koko uppiniskainen kansa on sitä sammoo sakkia.


   • Olen keskustan kannattaja. Aina valitatte keskustaa. En ymmärrä.

    make. vann.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen keskustan kannattaja. Aina valitatte keskustaa. En ymmärrä.

    make. vann.

    Lestasiipeä mutta saako kysyä minkä ihmeen takia sinä sipilää kumarrat koska olet toistuvasti kertonut ettet ymmärrä politiikasta hevon persettä kirjoittaen edelleen toistuvasti avauksia joissa valitat kuinka muut kirjoittaa avauksia politiikasta mistä et mitään tajua? Niin että minkä ihmeen takia sinä keskustaa kannatat politiikan vihaaja? Se ettet ymmärrä politiikasta mitään kertoo puoluevalintasi. Maalaisjunttien puolue joka ei ymmärrä kuinka keskusta ei ole ollut maalaispuolue enää vuosikymmeniin mutta mitä pitää vanhasta tottumuksesta äänestää. Porvaripuolue mitä maalaisjuntit äänestää koska keskusta oli joskus maalaisten puolue. Kuntademokratian suurin leikkaaja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sinulle "18.8.2019 9:33" älä tue vääryyttä, lähinnä tuo uusikeskusta siipi käsittää nuo 30v mellastaneet, joihon toki kuuluu sdp .n sammoo mieltä sakki.

    Voi pirskatti! Tuosta olen, sammoo mieltä. Kärppäkirppuja koko sakki.


  • Täällä ei mellasta (sinun sanomanasi) valtuustosta putoajat. Mitä p..skaa he välittävät toilauksistanne. Tosin lienevät onnellisia siitä, ettei heidän tarvitse olla hyväksymässä tollomaisia ja kaupungille vahingollisia päätöksiä. Toisinajattelijoilla ei ole ollut tilaa parina valtuustokautena. Liekö ollut milloinkaan - kepun 30-vuotisvaltakauden aikana. Luulen, että ei, Nyt se on vaan tullut paremmin esille, kun tiedonsaanti on helpottunut. Valtuustojen julkisuutta on kyllä pyritty kaikinkeinoin
   torpedoimaan, ja onhan se onnistunutkin melko hyvin. Jokunen kaupunkilainen sopii valtuustosaliin. Tosin turhaa siellä istuakin, koska keskusta on vasureittensa kanssa päättänyt asioista edellisenä iltana ryhmissään. Ei siellä synny keskustelua, kun ei saa sanoa mielipidettään, siis ryhmäkuri toimii. Puheenvuoroja käyttävät vain valitut perässähiihtäjät.
   Joka tapauksessa : koulujen lakkauttaminen, varsinkin Ruotasen
   koulun osalta, oli/on katastrofi. Nyt ei siis ole kaivoskylällä kouluakaan, niin kuka hurja sinne kuolevaan kylään haluaa jäädä/tulla. Ei kukaan, vaikka kuinka olisi kotiseutuhenkinen. Ja työn perään on lähdettävä ja haettava asuntonsa sellaiselta paikkakunnalta, missä palvelut pelaa silloin, kun vanhemmat ovat työssä.
   Kehitys kehittyy, ainakin kun lukee paikallista. Kehitysyhtiön johtaja
   mukana jääkiekkotoiminnassa. Tosi hyvä, kyllä sieltä poikii ajankanssa hyvää . En valita, mutta tähän on uskominen.

   • Kun Pyhäjärvestä tuli kaupunki v.1993,niin Pitäjänneuvos Sarkkinen oli vaatinut,että nimeksi tulee Pyhäsalmen Kaupunki,joka oli pitäjän nimenä 1993-1995.Oikeusvalitus muutti nimen takaisin Pyhäjärveksi.Tästä Pyhäjärvi tunnetaan muualla Suomessa nimenpyörittäjien kylänä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kun Pyhäjärvestä tuli kaupunki v.1993,niin Pitäjänneuvos Sarkkinen oli vaatinut,että nimeksi tulee Pyhäsalmen Kaupunki,joka oli pitäjän nimenä 1993-1995.Oikeusvalitus muutti nimen takaisin Pyhäjärveksi.Tästä Pyhäjärvi tunnetaan muualla Suomessa nimenpyörittäjien kylänä.

    Höpö höpö! Kunnan nimen päättää valtuusto, ei oikeuslaitos! Kunnan nimestä ei ole koskaan jätetty valitusta hallinto-oikeuteen! Pyhäjärvi tunnetaan ehkä mieluummin teistä paskanpuhujista!


   • Perehdypä vähän paremmin asioihin mölö!


  • pyhäjärvi tunnetaan valitettavan negatiivisessä ihmisten kohtelussa! Riippuen tarkoituksesta, niin henki on hapan virkamiesten kyykyyttämisessä, yli-imelä eliittiharrastusten tukemisessa ja täystunkkainen ns. ilmatilan eli kuntapolitikoinnin kuvassa kaukana ja sitäkin kauempana.
   Mikä tätä mainittua NEGATIIVISUUTTA yhdistää?
   Sisäpiirin pelinpyörittäjät.
   No nimeltä vois mainita vähintäänkin likaisen tusinan verran tyyppejä, hyi hyi tyyppejä, jotka nauttivat pysytellä suojattuna leveän selän, istumisesta kiillottuneen perseen ja leukojen louskutuksessa syntyneen ison mahan varjossa.

   • Pyhäjärvi onkin Pohjois Pohjanmaan sairain kunta.Nimenomaan mielenterveys sairaita on paljon( netti Kaleva)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pyhäjärvi onkin Pohjois Pohjanmaan sairain kunta.Nimenomaan mielenterveys sairaita on paljon( netti Kaleva)

    Ja mistä leikattiin ihan ensimmäisenä uuden sair. avaamisen yhteydessä? No mielenterveyspalveluista

    Tämä palsta on kuin hullujen huone minne kaikki hoitoa ja lääkitystä vaille jääneet hullut ovat kokoontuneet. Mielenterveysongelmat paistaa ja kauas kuten myös valtava yksinkertaisuus kuin pyhäjärven pohjavedessä olisi myrkkyjä jotka syö aivoja?


   • Ei vaan kapista kärsivät rakit.


   • Keskustapuolue on Kullimunni porukkaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja mistä leikattiin ihan ensimmäisenä uuden sair. avaamisen yhteydessä? No mielenterveyspalveluista

    Tämä palsta on kuin hullujen huone minne kaikki hoitoa ja lääkitystä vaille jääneet hullut ovat kokoontuneet. Mielenterveysongelmat paistaa ja kauas kuten myös valtava yksinkertaisuus kuin pyhäjärven pohjavedessä olisi myrkkyjä jotka syö aivoja?

    Sinäkin, " yksi hullu", muiden joukossa, miksi se muuttunee...aika aikaa kutakin. Näyttää olevan pössyttelijöiden kyläkuntaa, koko sakki.


   • Hyvä se pyhäjärviä haukkua,kun on itse Kärsämäeltä.


  • Pyhäjärvi vai Pyhäsalmi? Kas siinäpä pulma.

   • Pyhäjärvi on pyhäjärvisten kunta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pyhäjärvi on pyhäjärvisten kunta.

    On kaupunki. 🤭


   • Anonyymi kirjoitti:

    On kaupunki. 🤭

    Kaupunki on kunta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On kaupunki. 🤭

    Pyhäjärvi sellaisenaa, ei ole kaupunkia nähnytkään. Turhaa rahan tuhlausta, mihin ne lienevät menneet? Siinäpä pulma.


  • sinuakin viisaampien tekemä esim. wikipedia sanoo näin;

   "Kaupunki on yksi kolmesta kuntamuodosta, joita Suomessa ja Ruotsissa on ollut 1970-luvulle asti.

   Aikaisemmin kunnat olivat joko kaupunkeja, kauppaloita tai maalaiskuntia. Lisäksi oli olemassa epäitsenäisiä kauppaloita ja taajaväkisiä yhdyskuntia, jotka eivät kuitenkaan muodostaneet omia kuntiaan. Ruotsissa siirryttiin yhtenäiseen kuntamuotoon vuonna 1971 ja Suomessa lähes yhtenäiseen kuntamuotoon vuonna 1977. Nykyään kaupunki on nimitys, jonka kunta voi ottaa itselleen. "--

   Pyhäjärven status kaupunkina on yhtä vakuuttava, kuin on veteen piirretty kruunu, joka on miehissä sovitettu Henrik-korvaamaton2-Kiviniemelle. Hän sattui olemaan suostuvainen käytäväpeliin ja sen jälkeen hän on tykötunkenut itsensä kaupunginjohtajaksi.
   Haapajärvellä Juha Uusivirta joutuu jäähylle, kaupungin velkaisuus on jo hyytävää luokkaa.
   Meillä Henrik Kiviniemi puuhaa isojen poikasten hymistellessä lisää velkaa, kulttuuri-auditoriota ts. KIviniemen kampusta, niin kuin ei kirstu olisi tyhjää nähnytkään.
   Asukkaita lähtee perhekunnittain, lapsia ja nuorisoa mukanaan. Vanhat jätetään, ja näin eläkeliiton jäsenmaksun maksavat ovat uusiokäytössä loppulähtevien laivassa.
   Myös eri puolueiden "isovanhemmista" kehkeytyy otollista tukiryhmää velkavetoisuuden hymistelijöille.

   • Onko kaupungin taloushallinta ja rahavirrat palautettu kaupungin omien virkamiesten hoidettaviksi? Vai vieläkö Haapajärvi senkin hoitaa?
    -Hiukan huolestunut-


   • Uusivirran käsissä ovat. Onneksi se talousjohtaja Vesamäki on Haapajärven kaupungin palveluksessa, mutta syntyisin pyhäjärvinen.
    Varmaan katsoo, mihin Pyhäjärven varallisuuden sijoittaa, että tulee tuottoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko kaupungin taloushallinta ja rahavirrat palautettu kaupungin omien virkamiesten hoidettaviksi? Vai vieläkö Haapajärvi senkin hoitaa?
    -Hiukan huolestunut-

    Hirvittää se todella, osaako ne hoitaa raha asiat, kun ei hoidu muutkaan?


   • Keskustapuolue ajoi Haapajärven valtionohjaukseen!Sama peli on edessä Pyhäjärvelläkin!


  • Kuntaministeri puhuu jo "kevytkunnista", joilta vastuuta on vähennetty velkaantuneisuuden takia. Jos ei suostu suosiolla liittymään toiseen kuntaan ni otetaan talouden pito valtiolle? Täälläkin jäisi sitten aikaa valmistella kihupäiviä oikein huolellisesti.

   • Sellaisia ne demarit ovat.


   • Ja ropeleiden kohdalla puhutaan kevytpäisistä joille luoja ei ole aivoja suonut. Olihan taas niin käsittämätönä tulkinta"kevytkunnista" että asialla oli ihan varmasti politiikan "suurasiantuntija" elikkäs ropeli niin raskaasti metsään taas meni.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja ropeleiden kohdalla puhutaan kevytpäisistä joille luoja ei ole aivoja suonut. Olihan taas niin käsittämätönä tulkinta"kevytkunnista" että asialla oli ihan varmasti politiikan "suurasiantuntija" elikkäs ropeli niin raskaasti metsään taas meni.

    Uuskekkula vauhdissa.

    Sirpa Paatero HS:lle: Suomessa yhä liikaa kuntia
    MATTI LEPISTÖ | 17.08.2019 | 18:10
    Suomeen kaavaillaan ministerin mukaan kevytkuntia, joiden tehtäviä karsitaan.

    Kuntaministeri Sirpa Paateron (sd.) mukaan Suomessa on yhä liikaa kuntia. Hän kertoo Helsingin Sanomille, että ministeriössä pohditaan parhaillaan keinoja kuntaliitosten vauhdittamiseksi.

    Ministeri toivoo, että neljän vuoden kuluttua kuntia on selvästi nykyistä vähemmän. Suomeen kaavaillaan lisäksi kevytkuntia, joilla ei ole samoja tehtäviä ja velvollisuuksia kuin muilla kunnilla.

    – Tämän vuoden loppuun mennessä valmistuu selvitys, onko kaikilla kunnilla tulevaisuudessa samat oikeudet ja velvollisuudet. Tämä on minun näkökulmastani iso iso iso juttu. En uskalla enkä halua ottaa kantaa, tehdäänkö siihen muutoksia. On kuitenkin hyvä pohtia, pitääkö 600 asukkaan kunnan hoitaa samat palvelut kuin yli 600 000 asukkaan Helsinki hoitaa, Paatero sanoo.

    Ministeri muistuttaa, että Suomen naapurimaissa on jo kuntia, joilla ei ole kaikilla samanlaisia velvollisuuksia.

    – Ihmisen elämään se ei suoraan vaikuttaisi, sillä perustuslaki turvaa kaikille palvelut riippumatta siitä, missä kuntalainen asuu. Enemmän kyse olisi siitä, mikä hallinnon taso osan alueen palveluista hoitaisi. Olisiko se vaikkapa alueen isompi kunta, Paatero pohtii.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja ropeleiden kohdalla puhutaan kevytpäisistä joille luoja ei ole aivoja suonut. Olihan taas niin käsittämätönä tulkinta"kevytkunnista" että asialla oli ihan varmasti politiikan "suurasiantuntija" elikkäs ropeli niin raskaasti metsään taas meni.

    Piip piip..ihan huvittaa mätöpuolueiden piikittely pyhäjärven puolesta huolestuneiden ihmisten kannanottoihin.
    Ja meitä on paljon, enemmän kuin n 500.
    Ellei tilanne olisi niin vakava, kuin on, niin minäkään en piittaisi pätkän vertaa kuka istuu kenenkin kanssa, kuka käskee ja kuka tekee.
    Vanha mätöpuolueilta ei tule nimeksikään tekoja, mätänevät ryhmissään ja polttavat aikaa ja vähiä rahojamme sulle-mulle-tuolileikeissään.

    ketkukepu, tyttelidemarit, väistövasurit, kaikenkiitoksristillinen, surkuruotsalaisuus

    TOIVOTAAN toivotaan on varmin tapa tappaa haluta muutosta, mitä tulee poliitiikkaan. Erityisesti silloin, kun jäädään sen ainoan varaan, että kokemus on takuu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Uuskekkula vauhdissa.

    Sirpa Paatero HS:lle: Suomessa yhä liikaa kuntia
    MATTI LEPISTÖ | 17.08.2019 | 18:10
    Suomeen kaavaillaan ministerin mukaan kevytkuntia, joiden tehtäviä karsitaan.

    Kuntaministeri Sirpa Paateron (sd.) mukaan Suomessa on yhä liikaa kuntia. Hän kertoo Helsingin Sanomille, että ministeriössä pohditaan parhaillaan keinoja kuntaliitosten vauhdittamiseksi.

    Ministeri toivoo, että neljän vuoden kuluttua kuntia on selvästi nykyistä vähemmän. Suomeen kaavaillaan lisäksi kevytkuntia, joilla ei ole samoja tehtäviä ja velvollisuuksia kuin muilla kunnilla.

    – Tämän vuoden loppuun mennessä valmistuu selvitys, onko kaikilla kunnilla tulevaisuudessa samat oikeudet ja velvollisuudet. Tämä on minun näkökulmastani iso iso iso juttu. En uskalla enkä halua ottaa kantaa, tehdäänkö siihen muutoksia. On kuitenkin hyvä pohtia, pitääkö 600 asukkaan kunnan hoitaa samat palvelut kuin yli 600 000 asukkaan Helsinki hoitaa, Paatero sanoo.

    Ministeri muistuttaa, että Suomen naapurimaissa on jo kuntia, joilla ei ole kaikilla samanlaisia velvollisuuksia.

    – Ihmisen elämään se ei suoraan vaikuttaisi, sillä perustuslaki turvaa kaikille palvelut riippumatta siitä, missä kuntalainen asuu. Enemmän kyse olisi siitä, mikä hallinnon taso osan alueen palveluista hoitaisi. Olisiko se vaikkapa alueen isompi kunta, Paatero pohtii.

    Ja kerroppa ropeli missä kohtaa kopioimassasi tekstissä kerrotaan velkaantuneista kunnista sanallakaan kuten sinä asian tulkitsit? Siinä kun puhutaan yksinomaan kuntien kokoeroista mutta kuten aina ennenkin on yksi ja sama mistä on kyse te vajakit ette ymmärrä pätkääkään asioista joissa åäteä yritätte ja mikä nolointa muita opettaa yritätte. Aina hävettää puolestanne kun suunne aukaisette koska tuotte vain ja ainoastaan esille vain sen, ettette te ymmärrä yhtään mitään asioista joista meteliä pidätte. Ei ihme miksi äänestäjänne teidän laulukuoroon hylkäsi kun järki ei päätä pakota teidän antaessa kuva ropeleista kuin joinakin kylähullujoukkona.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja ropeleiden kohdalla puhutaan kevytpäisistä joille luoja ei ole aivoja suonut. Olihan taas niin käsittämätönä tulkinta"kevytkunnista" että asialla oli ihan varmasti politiikan "suurasiantuntija" elikkäs ropeli niin raskaasti metsään taas meni.

    Mitäpä arvelet kepun kannatuksen olevan, kysyy yksi rehellisiä "ropeleita" kannattava. Siis entinen kepu.
    Eikö se kaupungin teräväpää nää ei kuule , vaikka kuntalaiset kärsii.
    Kuntakuva on kuin pahinta slummi aluetta.
    Olen aina ajatellut, että kaupungin teräväpää olisi jotenkin yhdistävä voima kunnassa, mutta Pyhäjärvellä näin ei ole.
    En ihmettele vaikka kepusta lääkärit katosi, vika täytyy olla johdossa. Vai mitä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja kerroppa ropeli missä kohtaa kopioimassasi tekstissä kerrotaan velkaantuneista kunnista sanallakaan kuten sinä asian tulkitsit? Siinä kun puhutaan yksinomaan kuntien kokoeroista mutta kuten aina ennenkin on yksi ja sama mistä on kyse te vajakit ette ymmärrä pätkääkään asioista joissa åäteä yritätte ja mikä nolointa muita opettaa yritätte. Aina hävettää puolestanne kun suunne aukaisette koska tuotte vain ja ainoastaan esille vain sen, ettette te ymmärrä yhtään mitään asioista joista meteliä pidätte. Ei ihme miksi äänestäjänne teidän laulukuoroon hylkäsi kun järki ei päätä pakota teidän antaessa kuva ropeleista kuin joinakin kylähullujoukkona.

    Eikös muutamat " hullut" paenneet metsään jo 2011v. Ei ne mitään ropeleita ollut.


   • Eihän tuosta päivittäin samalla kaavalla toistuvasta puskista huutelusta jäänyt uupumaan kuin se, että muut kirjoittajat ovat kepulaisten palkkaamia ihmisiä jotka saa palkkaa siitä, että he oikovat ropelien paskapuheita. Harhaluuloisia sekopäitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän tuosta päivittäin samalla kaavalla toistuvasta puskista huutelusta jäänyt uupumaan kuin se, että muut kirjoittajat ovat kepulaisten palkkaamia ihmisiä jotka saa palkkaa siitä, että he oikovat ropelien paskapuheita. Harhaluuloisia sekopäitä.

    Eikö sinulla ole muuta mahdollisuutta kuin huutaa puskista, oletko sinä aina sammoo mieltä 🦴


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän tuosta päivittäin samalla kaavalla toistuvasta puskista huutelusta jäänyt uupumaan kuin se, että muut kirjoittajat ovat kepulaisten palkkaamia ihmisiä jotka saa palkkaa siitä, että he oikovat ropelien paskapuheita. Harhaluuloisia sekopäitä.

    Olet yksi kepun uskollisimmista ruskean reiän ritareista, vai mitä? sanoinko pahasti?
    Toki voin hieman siistiä, muutan sanomaani 180 astetta...eli sieltä mistä olet tullut, sinne päin se sinun ja uskollimpien kiehnääjien vietti johdattaa..mustaan, kysymyksiä herättävään reikään.
    Sinne ei kuu kumota eikä aurinko paista ja mikä on tyhjää täynnä, vaikka muusta uskollisimmat vaahtoaa..
    Mikäli tuumaustunnelistasi jotakin tulee, se on sitä kauan samoilla ajatuksilla hautunutta lahjusp***aa.
    Nooh, sitä kepulilantaa..siistimmin sanoen petollista katinkultaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olet yksi kepun uskollisimmista ruskean reiän ritareista, vai mitä? sanoinko pahasti?
    Toki voin hieman siistiä, muutan sanomaani 180 astetta...eli sieltä mistä olet tullut, sinne päin se sinun ja uskollimpien kiehnääjien vietti johdattaa..mustaan, kysymyksiä herättävään reikään.
    Sinne ei kuu kumota eikä aurinko paista ja mikä on tyhjää täynnä, vaikka muusta uskollisimmat vaahtoaa..
    Mikäli tuumaustunnelistasi jotakin tulee, se on sitä kauan samoilla ajatuksilla hautunutta lahjusp***aa.
    Nooh, sitä kepulilantaa..siistimmin sanoen petollista katinkultaa

    Juurikin noin. Saako arvoisalta proolta kysyä kuinka ryhmääsi palvelee somekirjoittelunne joka on tasoltaan aina yhtä ala-arvoista kuin viesti jonka juuri kirjoitit? Toinen kysymys mitä luulet minkälaista kuvaa sinä ryhmästäsi luot viesteilläsi joiden yhteydessä viljelet mm. alapääjuttuja? Ja sitten raivoatte ja nimittelette muita kun juttujenne taso on täysin ala-arvoista kaikin puolin. Valitettavasti teidät tunnetaan myös kuntarajojen ulkopuolella juurikin teidän, sanoisinko kauniisti sosiaalisten taitojen suurista puutteista. Yhdistettynä edelliseen mielenterveysongelmat ja järkyttävän alhainen tietoraso asioista joissa päteä yritätte en ihmettele laisinkaan miksi omannekin teidät hylkäsi minkä jälkeen olette huutaneet somessa tauotta jo vuosia tason edustaessa teitä itseänne eli järkyttävän sivistymätöntä viestittelyä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juurikin noin. Saako arvoisalta proolta kysyä kuinka ryhmääsi palvelee somekirjoittelunne joka on tasoltaan aina yhtä ala-arvoista kuin viesti jonka juuri kirjoitit? Toinen kysymys mitä luulet minkälaista kuvaa sinä ryhmästäsi luot viesteilläsi joiden yhteydessä viljelet mm. alapääjuttuja? Ja sitten raivoatte ja nimittelette muita kun juttujenne taso on täysin ala-arvoista kaikin puolin. Valitettavasti teidät tunnetaan myös kuntarajojen ulkopuolella juurikin teidän, sanoisinko kauniisti sosiaalisten taitojen suurista puutteista. Yhdistettynä edelliseen mielenterveysongelmat ja järkyttävän alhainen tietoraso asioista joissa päteä yritätte en ihmettele laisinkaan miksi omannekin teidät hylkäsi minkä jälkeen olette huutaneet somessa tauotta jo vuosia tason edustaessa teitä itseänne eli järkyttävän sivistymätöntä viestittelyä.

    Ei minun sosiaaliset taidot riitä kirjoittelemaan kirjeitä etelä-suomen kaupunkiin. Lienenkö sivistymätön.
    Valitettavasti .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juurikin noin. Saako arvoisalta proolta kysyä kuinka ryhmääsi palvelee somekirjoittelunne joka on tasoltaan aina yhtä ala-arvoista kuin viesti jonka juuri kirjoitit? Toinen kysymys mitä luulet minkälaista kuvaa sinä ryhmästäsi luot viesteilläsi joiden yhteydessä viljelet mm. alapääjuttuja? Ja sitten raivoatte ja nimittelette muita kun juttujenne taso on täysin ala-arvoista kaikin puolin. Valitettavasti teidät tunnetaan myös kuntarajojen ulkopuolella juurikin teidän, sanoisinko kauniisti sosiaalisten taitojen suurista puutteista. Yhdistettynä edelliseen mielenterveysongelmat ja järkyttävän alhainen tietoraso asioista joissa päteä yritätte en ihmettele laisinkaan miksi omannekin teidät hylkäsi minkä jälkeen olette huutaneet somessa tauotta jo vuosia tason edustaessa teitä itseänne eli järkyttävän sivistymätöntä viestittelyä.

    Kirjoitit juuri oman todistuksesi omasta mielenterveydestäsi. Ei ole hurraamista. Lue oma tekstisi monta kertaa, ja sitten moista ajatusmaailmaasi vaikka 30 vuoteen vertaa!
    Miten arvelet itse palvelevasi valtuustoa ja virkamiehiä moisella räksyttämisellä? Kuntalaisistahan ei välitetä vaalien välillä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei minun sosiaaliset taidot riitä kirjoittelemaan kirjeitä etelä-suomen kaupunkiin. Lienenkö sivistymätön.
    Valitettavasti .

    samaa jengiä joka soitteli mm. toimittajille että tehkääpä paskajuttuja meidän vihamiehistä ja niin myös tekivät. Sama sairaalloiseksi pakkomielteeksi muodostunut missio vain jatkuu vaikka toiminta meni jo vuosia sitten epäterveelle tasolle. Eniten ihmettelen kohteita miksi he eivät ole jo vuosia sitten saattaneet vastuisiin näitä puskistahuutelijoita? Pelottavan pimeää porukkaa.


  • Paljon liikenteessä autoilijoita, pyöräilijöitä, lenkkeilijöitä ym---voi kiesus kun ko tienpätkä Pyhäsalmesta Kirkonkylälle on reikää reiän perään..eikö löydy kunnasta isäntää, joka löisi nyrkin pöytään ja laittaisi tienkunnostuksen kohdilleen.
   Samalla vois pyörätie-suunnitelman ottaa ohjelmasta käytännön toteutukseen..
   on nimittäin niin että kävelijää väistäissä voi ikävästi käydä niin, että kolojen takia ratti saa ylimääräisen heiton..vauhdista ei silloin kysellä, auto painaa varmasti enemmän kuin alle luiskahtava henkilö.

  • Kiitos kommenteista. Niitä on jo tarpeeksi. Riittää jo.

   • Kirjoita uusi avaus (jälleen kerran) siitä, miten paskoja avauksia täällä kirjoitetaan niin saat huomata kuinka historia vain toistaa itseään ja ropelit ryömii koloistaan taas esille jauhamaan sitä yhtä ja samaa mitä muissakin avauksissa jauhavat. Ropelien valtaama palsta ja taso sen mukainen eli ei minkäänlaista tasoa päinvastoin yksi suomi24:n sairaammista palstoista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kirjoita uusi avaus (jälleen kerran) siitä, miten paskoja avauksia täällä kirjoitetaan niin saat huomata kuinka historia vain toistaa itseään ja ropelit ryömii koloistaan taas esille jauhamaan sitä yhtä ja samaa mitä muissakin avauksissa jauhavat. Ropelien valtaama palsta ja taso sen mukainen eli ei minkäänlaista tasoa päinvastoin yksi suomi24:n sairaammista palstoista.

    Kirjoitit juuri oman todistuksesi omasta mielenterveydestäsi. Ei ole hurraamista. Lue oma tekstisi monta kertaa, ja sitten moista ajatusmaailmaasi vaikka 30 vuoteen vertaa!
    Miten arvelet itse palvelevasi valtuustoa ja virkamiehiä moisella räksyttämisellä? Kuntalaisistahan ei välitetä vaalien välillä.


  • Herranen aika tätä "ropeli" juttuja. Mitä ne ovat?
   Puhukaa ja kehukaa kepulaisia, vasureita ja demareita ja unohtakaa
   kaikki muu.
   En ymmärrä, kuka on jaksanut valjastaa tällaiset surkimukset. Liekö Niinimäen Kalevi Lehtomäki, joka sokeana huutaa kepun puolesta, eikä enää tajua asioista ei sitten mitään.
   Vai
   liekö pyhäjärven oma lapsiinsekaantuja, joka jaksaa painaa päälle kuin yleinen syyttäjä.
   Voisi tietenkin olla myös joku kepufanaatikko ehkäpä SK, joka toimii ihan vailla järkeä "sitä mieltä ko jukkaki.
   Tai voisipa olla demareiden TP läheisensä kanssa.

   Kukaan muu ei jaksa nimitellä kansanriveistä taiteilija Matti Korhosen lanseeraamaan Pyhäjärvi-puoluetta vastaan. Tästä syntyi aate Pyhäjärven puolesta, mutta jatkona "ei ketään vastaan". Asiat ovat heittäneet vuosien aikana häränpyllyä, menneet niin yksien ja samojen pyhäjärvisten ryhmän haukkumiseen, että. Matti oli niin oikeassa. Lukekaapa vielä jo unohtuneet "käärmeenpesä" kirjoitukset ja muistakaa totuuksia. Hän oli mies. joka keräsi useita tuhansia allekirjoituksia esim. Pyhäjärvi kaupungin säilyttämisen puolesta ja onnistuikin naapurikuntien avustuksella. Pyhäjärvi säilyi, mutta entä nyt?
   Edesmennyt Veikko Tikkanen oli Matti Korhosen paras tukihenkilö.
   Mutta näin se paita käännetään, kuten edesmennyt Veikko Tikkanenkin paitansa käänsi,
   Kyse oli rahasta, ei kotiseudusta, eikä puheista Pyhäjärvellä Ollin tuokiossa, josta tämä ihmemies napattiin, ihan sen vuoksi, että oli niin pyhäjärvinen ja Pyhäjärven puolesta.

   • Onko Rakin alapäästää lähtenyt karvotus vai mistä tämä uikutus?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko Rakin alapäästää lähtenyt karvotus vai mistä tämä uikutus?

    sulla on ainakin satiaisia, kun seuraat yötä päivää suomi24


   • sieltähän ne päivittäin toistuvat harhat taas tuli kuten ennustettiin koska kuten sanottua toistat säännöllisesti sen esille tuomista että kärsit mm. harhaluuloista.

    Soita paranoid


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko Rakin alapäästää lähtenyt karvotus vai mistä tämä uikutus?

    Joko se suhisee Karpalosta, vai mikä lie asianlaita. Aikaisemmin suhisi Kaislarannasta.


  • Niin mitäpä sitä voi paljon odottaa muuta kuin valitusta kun Pyhäjärvihän on Pohjois-Pohjanmaan sairain kunta!!!
   Netti Kalevassa juttua Suomen sairaimmista maakunnista ja kunnista niiden sisällä.

   • Päättäjät vain alkavat rakentamaan kulttuuritaloa vaikka veronmaksajat sairastavat eniten Pohjois Pohjanmaalla! Eikö he ole laisinkaan huolestuneet kansalaisten terveydestä! Rahaa kyllä tuntuu löytyvän kulttuuritaloon mutta ei terveyden hoitoon!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Päättäjät vain alkavat rakentamaan kulttuuritaloa vaikka veronmaksajat sairastavat eniten Pohjois Pohjanmaalla! Eikö he ole laisinkaan huolestuneet kansalaisten terveydestä! Rahaa kyllä tuntuu löytyvän kulttuuritaloon mutta ei terveyden hoitoon!!

    Joo pääropeleilta voisi kysyä, että joko kaupungin taloushallinta on palautettu takaisin omaan kaupunkiin Haapajärveltä? PS. on kysytty myös sähköpostillla johtoporrasta myöten. Asian päällä leijailee syvä hiljaisuus, Eli ei vastausta. Ja Kulttuuritaloa huseeravat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo pääropeleilta voisi kysyä, että joko kaupungin taloushallinta on palautettu takaisin omaan kaupunkiin Haapajärveltä? PS. on kysytty myös sähköpostillla johtoporrasta myöten. Asian päällä leijailee syvä hiljaisuus, Eli ei vastausta. Ja Kulttuuritaloa huseeravat.

    Pääproopeilta ei kannata kysyä. Nämä valittajat ovat jo terveyskeskun jonossa.


   • Tarkoitatko päävalittajia 2012 päätöksistä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Päättäjät vain alkavat rakentamaan kulttuuritaloa vaikka veronmaksajat sairastavat eniten Pohjois Pohjanmaalla! Eikö he ole laisinkaan huolestuneet kansalaisten terveydestä! Rahaa kyllä tuntuu löytyvän kulttuuritaloon mutta ei terveyden hoitoon!!

    "Päättäjät rupeavat rakentamaan kulttuuritaloa vaikka veronmaksajat sairastavat eniten Pohjois-Pohjanmaalla"
    Voinee sanoa että kehitetään avohoitoa. Eikö juuri kulttuurin parissa toimi ja ole kaikenlaisia kummajaisia ja omituisuuksia. Kun harjoittaa kulttuuria, saa rikkoa rajoja. Se vaan harmi että läänin taiteilijaksi ei voi valita kuin yhden kylähullun kerrallaan.


   • Kulttuuri kykkii housut kintuissa pusikossa paskalla!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kulttuuri kykkii housut kintuissa pusikossa paskalla!

    kulttuuria pitää olla muuten ois aika harmaata tää elämä ja täää on tosi!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kulttuuri kykkii housut kintuissa pusikossa paskalla!

    Kihara Ruotsissa?


   • Joko Pyhäjärven Keskusta on aloittanut kunnallisvaalityön?HK sininen täällä noituu ja nauraa kaikille pyhäjärvisille.Pallomahan porukka kisuttaa keskustaa suurimmaksi puolueeksi Pyhäjärven valtuustoon,rajatonta valtaa ja diplomaattista koskemattomuutta.MAHIT!SUPERIT!KAPPARIT!


   • Ensin pitää olla rehellinen, tunnustaa tosiasiat ja tehdä muutos. Näin Sirkka Liisa Anttila. Ohjeeksi myös Pyhäjärven keskustan teräväpäälle
    Ei niin että tehdään rehellisestä ihmisistä toisarvoisia kuntalaisia..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ensin pitää olla rehellinen, tunnustaa tosiasiat ja tehdä muutos. Näin Sirkka Liisa Anttila. Ohjeeksi myös Pyhäjärven keskustan teräväpäälle
    Ei niin että tehdään rehellisestä ihmisistä toisarvoisia kuntalaisia..

    Kyllähän te ehkä olette rehellisiä, mutta kun ongelma on siinä että ette ymmärrä mistään mitään! Jatkuva valitus, itku ja märinä joka asiasta!!!


   • Keskustan vaalikarja on tyhmää,jota pitää valistaa Leskisen Eläkeliiton tuolijumpassa ja retkillä,Reserviupseerien majan saunajuonneissa,Kuusenmäen hirviseuran makkaratulilla,Osuuspankin Kultapossukerhossa Säästöpankin Ison Talon Isäntien kokouksissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Keskustan vaalikarja on tyhmää,jota pitää valistaa Leskisen Eläkeliiton tuolijumpassa ja retkillä,Reserviupseerien majan saunajuonneissa,Kuusenmäen hirviseuran makkaratulilla,Osuuspankin Kultapossukerhossa Säästöpankin Ison Talon Isäntien kokouksissa.

    Piru, että tekee kateelliseksi ja syrjäytetyksi. Minä kun olen sentään Minä.


  • Juuri kuuntelin Sirkka-Liisa Anttilan neuvoja tv 1:stä. Haastattelussa tuli selväksi, että "kansanliike" kuuntelee kansaa, eikä ole yksinvaltias- eli 2-3 päättää kansan puolesta, kuten Sipilän aikakautena.

   Onpa viisas nainen. Tauti on samanlainen Pyhäjärven kaupungin asioissa.
   Kepun, perskärpäsinä demarit (vasurit jo siirtyneet enemmän mielipiteisiinsä) muutama ukko/akka tekee yhdessä päätöksen ja sitä kaikki kunnioittakoot.

   Tästä kepuvallasta perskärpäsineen ei hyvää seuraa Pyhäjärven kunnalliselämässä. HK sininen on pestattu "päättäjäperheeseen", ettei tule hutia ohi asioita esiteltäessä..

   • Heko heko


   • Kuka on tämä hk:n sininen (kärsämäkinen) jonka tämä harhainen raivopää näkee nykyään joka paikassa ja josta edelleen jauhaa ihan jokaisessa avauksessa?


   • Käy ja kysy Halpa-Hallista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heko heko

    Kyllä keskusta on Sipilänsä kanssa johtanut kannattajat ojasta allikkoon.
    VirkkaLiisa Anttila kertoo juuri siitä, mikä tauti on Pyhäjärvellä. Muutamat kepujohtajat vievät porukkaa. Ja jostain syystä, ehkä omien tavoitteitensa tai henkilökohtaisten hyötyjen vuoksi, eivät vasemmistopuolueet nouse vastustamaan tätä harvainvaltaa, vaan tyytyvät peesaamaan.
    Ei hyvältä näytä.


   • Kyllä Rinne kumppaneineen vie Suomen konkurssiin, velkaa jo nyt otettava, kun ei edes kunnolla alkuun päässyt. Veikkaus on, että Rinteen hallituksen loppukaudella työllisyysaste 65% ja velkamäärä suunnaton. Sitä jakamispolitiikka ja äänestäjien mielistely enteilee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä Rinne kumppaneineen vie Suomen konkurssiin, velkaa jo nyt otettava, kun ei edes kunnolla alkuun päässyt. Veikkaus on, että Rinteen hallituksen loppukaudella työllisyysaste 65% ja velkamäärä suunnaton. Sitä jakamispolitiikka ja äänestäjien mielistely enteilee.

    Jos kaupankäynti isojen valtioiden kesken tyrehtyy, ei kukaan osaa ennustaa, millaiseksi Suomen kehityksen suunta muuttuu. Päättäjillä on kovat paikat.


  • Osa on saanut jo rangaistuksensa ainaisesta valittamisesta.

   • Kuka Sheriffi se täällä tuomiot jakaa?Kovia on nämä kepun SS Waffen upseerit.Tämmöistä pyhäjärvisille naurua ja noitumista ei ole täällä ennen ollut.Pitäisikö meidän paikkakuntalaisten pokkuroida ja ylistää teitä valtaapitäviä joka välissä?Ajakaa kunnolla meidän asioita ja lopettakaa nahkamunapäätösten tekeminen!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka Sheriffi se täällä tuomiot jakaa?Kovia on nämä kepun SS Waffen upseerit.Tämmöistä pyhäjärvisille naurua ja noitumista ei ole täällä ennen ollut.Pitäisikö meidän paikkakuntalaisten pokkuroida ja ylistää teitä valtaapitäviä joka välissä?Ajakaa kunnolla meidän asioita ja lopettakaa nahkamunapäätösten tekeminen!

    "Tämmöistä pyhäjärvisille naurua ja noitumista ei ole täällä ennen ollut"

    Paitsi että te proot sinä tedraikas mukaanlukien olette itse harrastaneet edellämainittua toimintaa jo vuosia viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan jota myös jatkatte huomenna taas vuosia eteenpäin. Hämmästelen suuresti kuinka tälle illalle on parin tunnin taukoa puskistahuutelussanne onko kokous menossa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Tämmöistä pyhäjärvisille naurua ja noitumista ei ole täällä ennen ollut"

    Paitsi että te proot sinä tedraikas mukaanlukien olette itse harrastaneet edellämainittua toimintaa jo vuosia viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan jota myös jatkatte huomenna taas vuosia eteenpäin. Hämmästelen suuresti kuinka tälle illalle on parin tunnin taukoa puskistahuutelussanne onko kokous menossa?

    Ahkeruudesta tuli mieleen kun aikoinaan toiminta saavutti jopa niin koomisia piirteitä että yksi ropeli soitti toiselle ropelille kokoussalin perältä jälkimmäisen kirjoittaessa suomi 24lle sitä mukaan mitä toinen salissa kuuli heh heh..Yhtä huvittavaa kuin satunnaiset massapsykoosit joiden yhteydessä koko ropelijengi on hetken hiljaa somessa. Hyvin harvinaisia hetkiä jonka toki ottavat myöhemmin takaisin, menetetyn ajan. Toimintaa kuvaa kuin pikkupojan räplätin takarenkaassa paljon ääntä jolla ei ole mitään muuta merkitystä kuin aikuisten huvitteneisuus lapsen leikkiä seuratessa. Hiekkalaatikko tasoa sillä erolla että nämä lapset ovat jääneet ilman kotikasvatusta.


  • En sitte tiiä mut mulla seissoo

   • Eikö se ole hyvä asia, että seissoo. Se voi olla ihan mikä tahansa, mikä seissoo, vaikkapa lipputanko pihalla. Mutta kyllä siihen pitää laitta lippu liehumaan liputuspäivänä. Kalenterista vois kukin katsoa seuraavan liputuspäivän.

    Jos hyvin seissoo vaikka petäjä metsässä om sillä hyvät juuret maassa, syvässä mullassa.


   • Harhan puhujille. Koko palsta näyttää olevan "Pyhäjärven puolesta puhujien" kätösillä ja pikkuaivoilla aikaansaatua vikinää ja valitusta. Pyhäjärven alasajoa se on, kun suomeksi sanotaan asia niin kuin se on.


  • Miehet tekee, naiset valittaa, näin se on.
   Tällä palstalla melkein kaikki kirjoittajat ovat naisia, ja kuuma kesä saa naisille hiertymiä aikaan.
   Onhan se hyvä, että on paikka, missä naiset saavat valittaa.

  • Niimpä niin ennen oli miehet sentään miehiä ja rehtiä siis rautaa, nyky miehet valitettavasti lahoja, omahyväisiä oman edun tavottelijoita. Ainakin jos on uskominen pyhäkkäiden päätöstentekijöiden päätöksiä ja asioiden hoitoa. että silleen.

   Tänään ei voi luottaa mihinkään, jopa virkakoneisto yskii ja jopa valtakunnan tasolla edellinen hallitus ohitti lainkirjainta ettei lakia keritty tarkistaa. Nyt kalistaan alamäkiä ylhäältä alasasti. Turhalla kiireen vouhotuksella pilataan hyvätkin asiat ja asiallinen asioiden valmistelu unohdetaan ja "takatyöllä"särjetään ja "hajotetaan" hyvien mahdollisuuksien tulokset ja ns. "Pikkusielujen "valtakoetetaan ylläpitää konstilla millä hyvänsä. Vääjäämättä tulos on huono ja ontuu pitkään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   190
   4726