Lappajärven vanha tk

Anonyymi

Nyt kun on jo aikaa niistä ajoista kulunut, niin voitaisiin alkaa julkistamaan niitä hoitajien nimiä jotka kävivät vaivihkaa urkkimassa tuttujensa ja naapureidensa potilastietoja aikana ennen sähköistä potilas tietojärjestelmää. Ainakin opiskelijoilla oli kova ahku päästä tietoihin käsiksi. Juttujahan kuului pitkin kyliä erityisesti yhden henkilön kuuluttamana. Olisikohan ollut 90-luvun puoliväliä ja sen jälkeen. Törkeää touhua, mutta tuodaan nyt julki.

4

<50

  Vastaukset

  • Ainakin itäkylän allelaskevat mullikat urkki tietoja. Tutki ribulijälkiä!

   • Täytyypä mennä nuuskimaan niitä jälkiä!


  • V.E nimikirjaimet, hänen kautta lähti tietoa eteenpäin. Ei ollut töissä tk:ssa varsinaisesti.

   • Tarkoitat sitä ribuloivaa, ja allelaskevaa mullikkaa? Itäkylästä?


  SEISKA.FI

  • Nyt on päräyttävä kuvasarja peppukuningatar Jennifer Lopezista, 50, aamujoogalla - seksikkäät valkoiset kiiltopöksyt eivät jättäneet mitään arvailujen varaan!
  • Kenen viihdehahmon oikea nimi oli Naama Velli? Missä ohjelmassa seikkailee Jorma Sepponen? Testaa tietosi viihdevisassa!
  • Tiesitkö? Sons of Anarchysta ja Mayansista tuttu Danny Trejo oli nuorisorikollinen ja linnakundi - tv-tähti kiertää nyt luennoimassa vangeille

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   677
   13684
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   113
   2254
  3. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   100
   1151
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   107
   1135