Sipilän, Orpon ja Soinin hallitus oli kahden vuosituhannen oikeistolaisin,...

Anonyymi

3

<50

  Vastaukset

  • Sen lisäksi Persut ja kokoomus orpon sipilän kera tekivät ison mokan het alkumeetereillä 2015. Se moka oli 35.000 tuhatta ja sen lisäksi olivat pahin porvarihallitus ikään suomen historiassa , kaikkien näiden puolueiden lupaukset silloisissa vaaleissaan he pettivät vaalilupauksensa samantien. Alkoi suomalaisten elämän heikennys , ostovoiman katoaminen, Leikkaukset alkoivat , pieni - ja keskituloisille , lapsiperheille, kuntatyöläisille, eläkeläisille, opiskelijoille, koulutuksesta, julkisiapalveluja yritettiin yksityistää attendoille ,esperi careille, pilvilinnoille ym... Mutta , mutta Persuilla, Kokoomuksella, ja Sipilällä oli varaa verorahoista 1.4 miljardin verohelpotukset Eliitille, "Apteekkarilisä, ( kelakorvaus omavastuu nostettiin sen vuoksi)". Persujen, kokoomuksen ja sipilän hallitus ei yrittänytkään vähentää turhia yritystukia,.

   Nyt kun uusi hallitus Rinteen johdolla yrittää puuttua epäkohtiin ja korjata edellisen hallituksen tekemiä isoja leikkauksia parhaansa mukaan sdp+ muut hallituspuolueet yrittävät kohentaa leikattujen asemaa , edellisen hallituksen tekemiä mokia, niin sehän pitäisi olla hyvä asia. . Vai mitä. ? Eihän ,, roomaakaan päivässä tai kahdessa rakennettu!

   • Totta, puhut vähän , mutta tosi asiaa kaikki, mitä sanoit. Ei roomaa tosiaankaan hetkessä tehty.
    Eikä suomalaisten asioita parissa kuukaudessa paranneta, edellisen hallitusporvareiden sipilän orpon ja soinin jäliltä, antakee rauha uudelke rinteen hallitustyölle. Persut ja kokoomus voisivat katsoo ihteään peilistä välillä, ei tekisi yhtään huonoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Totta, puhut vähän , mutta tosi asiaa kaikki, mitä sanoit. Ei roomaa tosiaankaan hetkessä tehty.
    Eikä suomalaisten asioita parissa kuukaudessa paranneta, edellisen hallitusporvareiden sipilän orpon ja soinin jäliltä, antakee rauha uudelke rinteen hallitustyölle. Persut ja kokoomus voisivat katsoo ihteään peilistä välillä, ei tekisi yhtään huonoa.

    Persut eivät osaa lukea saatika kirjoittaa. Eivätkä ymmärrä Täysistunnoissakaan.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   729
   16172
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   135
   2431
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   103
   2329
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   1975
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1435