Mänttä 200-ajo

Anonyymi

Lauantaina 24.8.19 olis taas paikallisen ylpeydenaiheen aika eli 200-ajo. Kovimpana nimenä 10 kertainen suomenmestari Juha Salo. Penkalla ollaan taas katsomassa kuinka sora lentää ja välillä autotkin.

5

<50

  Vastaukset

  • Minäkin osallistun kisaan Mossen Skandinavialla,saa nähärä tullaanko maaliin...

   • Sä oletkin näitä mukahauskoja naapurikunnasta, joilla ei ole muuta tekemistä, kuin ladella näitä hassunhauskoja juttuja. getalife


   • Mänttään ajettiin rallivauhtia ennenkin Hauhuun kautta, kun oli kiirus viinakauppaan..


  • Hyvin järjestetty ralli, kiitoksia siitä järjestäjille. Varsinkin Särkikankaan radalla oli hienosti toteutettu ek1/ek3 alku. Ek 1 loppupäässä yhtälailla toimi järjestelyt. Harmi vaan kun yksi kuski loukkas selkäänsä tultuaan hyppyyn hidastamatta huomiomerkistä välittämättä. Toivottavasti tulee selkä kuntoon.

   • Kiitos myös EK 1/3 Kolonsalmen kioskin pitäjille. Toisessa huomiomerkin kohdassa oli hyvä seurata molemmat EK:t. Toivottavasti kolmannen huomiomerkin pitkän hypyn tehneet pohjalaiset selviävät henkisillä vaivoilla.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   40
   2119
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   30
   1250