Mänttä 200-ajo

Anonyymi

Lauantaina 24.8.19 olis taas paikallisen ylpeydenaiheen aika eli 200-ajo. Kovimpana nimenä 10 kertainen suomenmestari Juha Salo. Penkalla ollaan taas katsomassa kuinka sora lentää ja välillä autotkin.

5

<50

Vastaukset

 • Minäkin osallistun kisaan Mossen Skandinavialla,saa nähärä tullaanko maaliin...

  • Sä oletkin näitä mukahauskoja naapurikunnasta, joilla ei ole muuta tekemistä, kuin ladella näitä hassunhauskoja juttuja. getalife


  • Mänttään ajettiin rallivauhtia ennenkin Hauhuun kautta, kun oli kiirus viinakauppaan..


 • Hyvin järjestetty ralli, kiitoksia siitä järjestäjille. Varsinkin Särkikankaan radalla oli hienosti toteutettu ek1/ek3 alku. Ek 1 loppupäässä yhtälailla toimi järjestelyt. Harmi vaan kun yksi kuski loukkas selkäänsä tultuaan hyppyyn hidastamatta huomiomerkistä välittämättä. Toivottavasti tulee selkä kuntoon.

  • Kiitos myös EK 1/3 Kolonsalmen kioskin pitäjille. Toisessa huomiomerkin kohdassa oli hyvä seurata molemmat EK:t. Toivottavasti kolmannen huomiomerkin pitkän hypyn tehneet pohjalaiset selviävät henkisillä vaivoilla.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 45
  1017
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  795
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  397
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  17
  375