LOIRI, SIITOIN & QUORTHON

-JOU-

Mahdollisesti tunnetuin suomalainen selvänäkijä Aino Kassinen (1900-1977) ehti ennen kuolemaansa valmentaa myös muutamia oppilaita hengentiedon poluilla. Näistä Kassinen mainitsee kaksi yli muiden: Vesa-Matti Loiri ja Pekka Siitoin. Jälkimmäisen panos Suomessa 1970-luvulla julkaistun -hmm- esoteerisen kirjallisuuden kustantajana on merkittävä.

Pekka Siitoin (s. 1944) koki olevansa natsi 4-vuotiaasta asti. Valokuvauksen parissa työskennellyt Siitoin kiinnostui 1960-luvulla myös okkultismista ja perusti alaa opiskeltuaan 1970-luvun alussa Turun hengentieteen seuran, sen jälkeen poliittis-okkultistisen Pegasos-seuran ja lopulta Isänmaallisen kansanrintaman. Poliittisen uransa Siitoin tosin oli jo aloittanut SMP:ssä. Turun hengentieteen seuran johdossa Siitoin suoritti kaukoparannusta ja julkaisi laajan joukon kirjallisuutta esimerkiksi nimillä Jonathan Shedd (Ufot, uskonto ja Paholainen), Cassius Maximanus (Uuden ajan unikirja), Peter von Weltheim (Henget kertovat), Hesiodos Foinix (Yhteys ufoihin ja henkimaailmaan) sekä Peter Siitoin (Työväenluokan tulevaisuus, Musta magia I & II osa). Tutkimuksissaan Siitoin käyttää sekä arkistolähteitä että intuitiivisia metodeja:

Tutkiessani lähes 10 000 vuotta vanhoja uskonnollis-filosofisia asiakirjoja, olen todennut, että ns. Saatanan palvonta on niin vanha Jumalanpalvelusmuoto, ettei sen todellista alkamis-ajankohtaa voi tarkalleen määrätä edes selvänäön avulla.

Ruotsiksikin käännetyssä teoksessa Musta Magia I osa on myös useita arkisempia vinkkejä (joita Anton LaVeyn opeissa epäilemättä kutsuttaisiin ”pienemmäksi” magiaksi): jos haluaa juoda paljon viinaa, mutta pysyä silti selvänä, menetellään seuraavasti: ”Juokaa kaksi lasia maitoa ja syökää 200 gr juustoa. Tämän tehtyänne sanokaa, ”Oi lehmä, Sinuun minä luotan”. Sen seurauksena kukaan ei voita Teitä juomingeissa.” On hyvin mahdollista, että myös Bathoryn Quorthon tilasi opuksen postimyynnistä Svarta Bibelin kaveriksi. Vuonna 1977 Siitoin tuomittiin viideksi vuodeksi ja seitsemäksi kuukaudeksi vankeuteen laittomasta yksityisarmeijan pidosta ja yllytyksestä kirjapaino Kursiivin tuhopolttoon. (Kirjapainossa oli painettu kommunistista Tiedonantaja-lehteä.) KDP:n valtakunnanjohtaja Siitoin asuu nykyisin Naantalissa.

http://www.inferno.fi/ikevil.php

5

2255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huuuhaaaa

      "Mahdollisesti tunnetuin suomalainen selvänäkijä Aino Kassinen (1900-1977)..."

      - Siis KUKA oli Aino Kassinen?

      "Tutkiessani lähes 10 000 vuotta vanhoja uskonnollis-filosofisia asiakirjoja,.."

      - Mistäs Siitoin sellaisia sai käsiinsä? Oliko asikirjoissa kuvia vai nuolenpääkirjoitusta?

      "”Oi lehmä, Sinuun minä luotan”. "

      - Noh,... mitä hän aikoi tehdä LEHMÄn kanssa?

      "Vuonna 1977 Siitoin tuomittiin viideksi vuodeksi ja seitsemäksi kuukaudeksi vankeuteen laittomasta yksityisarmeijan pidosta..."

      - Onko Suomen laissa kohta "laittomasta yksityisarmeijasta"?

      • Korpraali H

        Minäkin olen lukenut nuo tarkalleen ottaen 11 749 vuotta vanhat asiakirjat, joissa ennustetaan täsmällisesti Siitoimen syntymä ja tuhatvuotinen valtakausi. Siitoin vaikuttaa nykyään Kuussa, jossa on Valhallan kaupunki ja siellä Naantalin kaupunginosa. Pekan valtakunnankanslia bunkkereineen sijaitsee Kiljupöntönkadulla.


    • Anonyymi

      Miksiköhän Loiri ei halua enää puhua yhteyksistään Kassiseen ja Siitoimeen?

      • Anonyymi

        Ehkä heidän kuolemansa voi hieman vaikeutaa yhteydenpitoa.


    • Anonyymi

      Loiri ja Siitoin samassa kirjassa!


      GURUNI JA MESTARINI PEKKA SIITOIN: Antti Kurkistajan muisteloita oppi-isästään (Finnish Edition)

      Pekka Siitoimen opetuslapseksi tunnustautuva Antti "salatiedon" Kurkistaja eli Antsa kertoo tässä kirjassa tarinaansa ja selvittää erityisesti omaa salatiedon polkuaan liittyen Pekka Siitoimeen. Kirja lisännee Pekka Siitoimen rehevään puoleen jotakin lisää. Hitler viiksisen Siitoimen arvoitus ei lopullisesti kirjan pohjalta ratkea kuitenkaan. Kirjan kertoja on Antsa, joka hakeutui Siitoimen seuraajaksi vuonna 1972.Antsan tie vei jossain vaiheessa Intiaankin mietiskelemään. Kirja lisää yhden näkökulman Pekka Siitoimeen. Tällä kertaa ääneen on päässyt Siitoimen alkukauden mystiikko-oppilas. Kirjan on toimittanut lukijoille Iiro Nordling. Hän on käsitellyt Siitoimen mysteeriä enemmänkin poliittiselta kannalta. Jostain syystä Siitoin kiinnostaa edelleen lukijoita. Jiri Keroselta on kai kirja aiheesta tulossa. Pekka kiinnostaa enemmänkin maagisten ja satanististen puoltensa takia nykyään. Tämä teos on nuorena vakavasti Pekan apua ja selvänäköisyyttä tarvinneen miehen kasvutarina. Antsa - siis Antti Kurkistaja - ei seurannut Siitointa natsismin eikä satanismin pariin. Ennen loppuvuotta 2019 tapahtunutta kuolemaansa Antsa ehti perehtyä Jari Tervon Loir kirjaankin. Joitain huomioita siitäkin on tähän otettu mukaan.Rattoisia lukuhetkiä Gurun ja Mestarin ihmeellisen elämän parissa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      32
      7381
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      79
      4356
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      58
      2817
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2146
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1689
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1667
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      344
      1432
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      13
      1282
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      57
      1093
    10. Viikonloppua

      Oikein ihania huomenia. Pysytään positiivisina. ☕🍂🌅🧡🌞☺️❤️
      Ikävä
      76
      1030
    Aihe