Tarjoustalo/Malmi

Asiakas vain

Mukava viikon aloitus minulla.

Poikkesin paikalliseen Tarjoustaloon ostamaan paristoja, kun kassalle mennessäni huomasin telineen, jossa oli esillä siemenpusseja. Toisella puolella yrtti- ja kasvissiemeniä ja toisella yksivuotisten kukkien siemeniä. Yrttipuolen hinta oli 0,20 euroa ja toisen puolen 0,40 euroa. Hinnat olivat selkeästi esillä, joten erehtymisen mahdollisuutta ei ollut. Aikani siinä tutkailtua molempia puolia ja tarkkojen laskutoimitusten jälkeen päädyin vihdoin ostoksiini ja tarkistin kahteen eri otteeseen, että hinta varmasti piti paikkansa, kuten pitikin. Toisella puolella edelleen 20 senttiä ja toisella 40 senttiä. Suuntasin kassalle.

Kassalla tyttö laski pussit ja vetäisi kerran viivakoodinlukijalla ean:n. No, nätisti sanoin, että osa oli eri hintaisia, jolloin kävi kaikki läpi, hinta oli säädettynä jokaiselle 40 senttiä, mutta tarjous oli 3 pussia eurolla. Minä ihmettelemään, että "siellä oli hintalaput esillä jne." blaa blaa blaa. Tyttö lähti katsomaan, tuli takaisin ja sanoi, että ei, kyllä siellä oli hintalapuissa molemmissa 40 senttiä! Kun en jostain kumman syystä uskonut, olinhan itse tarkistanut asian kahteen kertaan, pyysi minua paikalle katsomaan ja kuinka ollakaan - nyt hinnat olivat molemmilla puolilla 40 senttiä!?

En antanut periksi vaan sanoin, että äsken siinä oli toisella puolella 20 sentin lappu, niin tyttö kysyi vieressä touhuavalta kollegaltaan, että vaihtoiko joku äsken laput. Tätä älähti pahemman kerran ja sanoi, että ei todellakaan ole kukaan vaihtanut, hintalaput ovat olleet paikallaan samoina jo todella pitkän aikaa!!!

Miten tämä oli mahdollista?

Yleensä lähtisin etsimään syytä itsestäni, jos hajamielisyyden puuskassa olisinkin katsonut väärin hinnan, mutta tällä kertaa tuo vaihtoehto ei voinut olla tosi, koska katsoin hinnat yhteensä kolme kertaa, joista kaksi oli tarkastuksia. Mikähän vaihtoehto enää jää jäljelle?

Minkä ihmeen takia noin pienen asian takia täytyy alkaa valehtelemaan? Meni maku koko paikasta taas pitkäksi aikaa.

Itse veikkaan vaihtoehtoa, että kollegatäti vaihtoi laput, kun oli sivummalta huomannut minun tutkailevan ja valitsevan monta pussia väärin hinnoitellusta telineestä. Telineen vieressä oli rahtikärryt, missä oli siemenpusseja, joten maininta pitkään aikaan paikalla olleesta hinnasta suhteessa uusiin pusseihin ei voinut pitää paikkaansa. Väärä = vanha hinta toki varmaankin oli ollut pitkään paikallaan.

Olisiko tuo nyt ollut kovin paha asia tunnustaa, että hinta oli alunperinkin väärin ja nyt se vaihdettiin? Tappiota ei Tarjoustalolle olisi tullut paljoakaan, mutta asiakas olisi jäänyt tyytyväiseksi ja tullut uudelleen mielellään. Itselleni jäi minulle tuotetusta nolauksesta kakan maku suuhun, mikä pitää ainakin minut poissa kyseisestä firmasta niin kauan kunnes tapauksen muisto haalenee. Siihen voi mennä aikaa.

Täti, teit väärän ratkaisun, asiakaspalveluasenteessasi on parantamisen varaa.

11

9668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elänyt

      Joo hanki elämä! itse olen kaupassa työskennellyt ja monta kertaa asiakkaat ovat katsoneet hinnat väärin. Tyhmää nostaa hirveä möly 20 sentin tähden!!

      • Penneissä on miljoonien alut

        Jos heität joka päivä 20 senttiä kaivoon, olet eläkeikään mennessä heittänyt sinne noin 3500 euroa. Sillä rahalla saa paljon siemeniä, vai mitä?


    • Siemenet luvattuun hintaan

      Henkilökohtaisesti kuvaan aina "väärin" hinnoitellut siemenet ym. taskussani olevalla digikameralla, jotta väärinkäsityksiltä vältyttäisiin.

      Pyrin myös suuntaamaan kameran objektiivin niin, että taustalla näkyy joku myyjistä sekä päivän lehti, jotta paikasta/ajastakaan ei tule erimielisyyttä.

      • Hahhah :D

        Hahah, tää viimeinen vastaus tähän ketjuun xDD


    • ggg

      Hei
      ¨
      Keravan tarjoustalosta varmaan myyjä siirtynyt sinne, samanlaista toimintaa.
      Tänäänkin tuntui taas ett' oikein blondivaale pyöreäposkinen myyjätär ei sietänyt ollenkaan asiakaskuntaa, töykeätä oli asiakaspalvelun huippu oikein, kiire kotiin vaikka kello on vieläkin vaille 20.

      Kyllä se on kummaa ettei sinne saada koskaan kunnollista työvoimaa. Yksi tätä kertoi ulkona että siellä olisi myös rotanmyrkkyjä - lasten näkyvillä jne. No sellaista elämä on jos kauppias ei katsasta tytöntylleröiden perään.

      • Kaikki ylimääräinen T-taloon

        ...että valikoima on hyvä ja hinnat halvat.


    • toimintaa

      Tarjoustaloissa yleisesti on käytäntönä epäselvä tai harhaanjohtava hintalappujen asettelu. Koskaan ei voi tietää mitä tavara maksaa ennenkuin kuin kassalla. Muutenkin siellä saa olla aina tarkkana tuleeko kassakoneeseen sama hinta kuin hyllynreunassa oli. Kyse ei ole jostain yksittäistapausesta, kun niitä sattuu joka toisella asiointikerralla. Ehkä edullisten hintojen vuoksi ei voida panostaa myymäläkulttuurin kehittämiseen.

      • a

        Viikon sisällä 3 ERI kauppaketjussa samanlaista. hinta hyllyssä tarjous , mutta kassalla vanha hinta "kuulemma ei ole ohjelmoitu oikeaa tarjoushintaa" eli tämä on "yleismaailmallista"! SIIS USEIN TAPAHTUVAA.


    • samiiiii

      Taisi oma höperyytesi tehä temput ei missään liikkeessä jostain 0,20-0,40 centtiä maksavasta tuotteesta aleta kusettamaan ja tekemään miljoonia haloo pussit on ostettu sisään hinnalla 1€ 50pussia taidat olla vainoharhainen ei pahalla mutta ei ainakaan tarjoustalo tee kauheita rahoja kusettamalla 0,20 centistä ihmisiä

    • Työntekijä2

      Mikset käynyt yhdessä myyjän kanssa katsomassa ja selvittänyt asiaa. Turhaa sitä enään valittaa

    • tarkastatko

      takaisin saamasi rahat?
      Niissä tulee eniten "virheitä" ei epähuomiossa.

      Käytetty konsti on myös:
      Ostos 9,5€
      maksetaan 20 €
      Annetaan takaisin 9,5 €
      Näin tuemme myyjän huonoa palkkaa, eikä se kassan mielestä ole väärin.

      Kukas nostaisi eurosta meteliä, mutta muutama päivittäin saatuna on kiva palkan lisä.

      Välirahasta/takaisin saadusta puutuu ihan helposti muutama euro suurimmillaan 10 € tosin silloin pyysi hätäisesti anteeksi eikä edes silmiin katsonut.

      Kyllä suurimmat vorot istuvat nykyään kassalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6710
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4007
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2035
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe