Lachlanin voimat

Anonyymi

Kyllä on harvinainen voimamies tuo Lachlan kun edes Sam ei pystynyt häntä taltuttamaan.Minkähänlaisen tuomion hän saa sitten kun hänet pidätetään?Murhia on monta ja murhayrityksiäkin.

19

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensimmäisen kerran Lachlan näytti kauhistuneelta ja hätääntyneeltä pestessään verta käsistään. Ennen ei ole ainakaan näytetty sellaisia reaktioita.
      Ei varmaan pysty enää hallitsemaan hermojaan joten varmaan kyllä jää pian kiinni näistä kauhuteoistaan. Ikävää vaan että yhden parhaista näyttelijöistä täytyy kyllä jo poistua näyttämöltä. Kuolleita on tullut jo aivan liikaa.

      • Anonyymi

        Emmerdale sarjakin on muuttunut vuosien saatossa hurjemmaksi kuin ennen,en oikein enää pidä siitä niin paljon.Saisi olla vähemmän noita murha ja kuolemajuttuja ja enemmän hauskaa esim. tilannekomiikkaa,ei niinkään naamiaisia tms. tekohauskaa.


      • Anonyymi

        Olen ollut Emmeli fani , vaan ei enään jaksa kiinnostaa, pelkkää tappamista,ihmiset kiusaavat toisiaa ja kieroilee. Eli ei kiitos.


    • Anonyymi

      Olisihan Lachlan voinut tehdä vähän lievempiäkin rikoksia noin nuorena henkilönä. Käsittääkeni hän syyttää kaikesta häiriintyneisyydestään kuollutta äitiään. Joka olikin aika tasapainoton. Hänen syytään oli se suuronnettomuuskin Debbien ja Peten yrittäessä mennä naimisiin. Lachlania olisi ollut mukava vielä nähdä, mutta vähemmän seonneena. Harmi, että hänet poistetaan näin.

    • Anonyymi

      Tänään kyllä näytettiin miten Lachlanilla meni nk. kuppi nurin. Nyt pahuus ja hulluus sai totisesti vallan nuoresta miehestä.
      Pakko hänet on saada hoitoon ennen kuin porukkaa enempää harvenee.
      Jäähyväiset vaan Lachlanille. Olisi ollut mielenkiintoinen hahmo jos hänestä ei olisi näin väkivaltaista hirviötä tehty.
      Mitenkähän Belle ja Zak pärjäilevät, ovathan hekin molemmat pakkohoidossa olleet. Belle vieläkin lääkityksellä.

      • Anonyymi

        En ole koskaan pitänyt Lachlanista.Jo ilmeistä näkee että on häiriintynyt.Hyvä että lähtee sarjasta,kunnes joku uusi sekopää astuu kehiin....


    • Anonyymi

      Kas kummaa kuinkas sattuikaan,Robertilla ei ollut kännykkää mukana jotta olisi voinut soittaa poliisit kun Lachlan oli sisällä Bellen ja Samin kanssa.Miksi Belle ei kumauttanut jollakin pannulla Lachlania kun hän tappeli kiivääristä Robertin kanssaNo,sehän olisi ollut liian helppoa.Saamatonta porukkaa.

      • Anonyymi

        Missähän kummassa paikassa Dingleillä on baaritiski jonka takana kolkattu Sam makasi? Kai siellä sitte on, on vaan multa jäänyt huomaamatta.
        Belle katseli sama ilme naamalla Lachlanin ja Robertin tappelua joka sillä on koko ajan, tapahtuipa sitte mitä tahansa. Rakastunut Belle on samanlainen lälläri kun muutkin, eikä mikään kunnon Dingle. Vai olisko vaan niin lääkkeissä, että seuraa vaan katseella mitä tossakin tapahtuu.


    • Jättikö Robert autonsakin piiloon? Kun ei Lachlan sitä ainakaan missään nähnyt. Etsiessään ase kourassa äänen aiheuttajaa pihalla.
      Vai olisiko Robert ihan jalkaisin tullut kylältä Dinglelään?
      Sitten olisi ollut aika harvinaista, ettei ole edes puhelinta mukana.
      Jos hän olisi saapunut edes autolla, tällöin olisi voinut ajatella puhelimen jääneen vaikkapa autoon.
      Nuo välimatkatkaan ei kovin tarkasti hahmotu sarjassa. Kun kylällä välillä mennään johonkin jalkaisin ja välillä taas autolla.
      Leedsiin ei kukaan sentään ole vielä lähtenyt kävelemällä.
      Kartanokaan ei kai ihan lähellä kylää ole. Joten, miten esimerkiksi Noah sinne yksin meni? Kävelemällä, polkupyörällä, vai taksilla?

      Tv-sarjan tyyliin. Hurjasta tilanteesta huolimatta Dinglen talossa. Ei kiirettä pidetty.
      Pikaisen paniikissa pakenemisen sijaan. Lachlan jäikin kaikessa rauhassa kertomaan ja turinoimaan hirmuteoistaan. Käsistään sidotulle Robertille ja tajuttoman Samin viereen jämähtäneelle, tyhjyyteen toljottavalle Bellelle.
      Jolta sai ihan kaikessa rauhassa, etsiä jotain narua ja sitoa Robertin kädetkin.
      Ehti myös hakea Bellelle lasillisen vettä.

      Lachlanin rehentelevien tunnustusten ja tekojensa perusteluiden jälkeen.
      Katsojien piti odottaa Robertilta"ahaa se olitkin sinä" reaktiota ja Belleltä, tyypillistä lääkepökkyräistä tuijotusta ja siihen väliin, teennäisen hysteeristä parahtelua. Ruiskittuaan vesipullosta ensin toljottaviin silmiinsä tekokyyneleitä.
      Olisi sopinut kuvaan sekin, että Lachlan siinä heille, haulikko kainalossaan turinoidessaan. Olisi samalla vielä keitellyt porukalle vieläpä reilusti teetkin ja paahtanut jokaiselle jopa toastitkin. Eihän siinä mitään hätää, eikä kiirettä ollut. Vaikka hän ei ollut ihan varma, onko poliisit tulossa.
      Alkaa jo draaman sijaan, muistuttaa komediaa, tämä sarja. Vai mitä olette mieltä?

      • Anonyymi

        Lachlan rikkoi Robin puhelimen. Romuttamohan ihan siinä talojen lähellä ja ilmeisesti auton jätti sinne eikä se matka kävellenkään ole pitkä. Jos epäili L olevan pahoissa aikeissa niin eihän olisi ollut viisasta karauttaa talolle meteliä pitäen ja olisi joutunut heti L aseen tähtäimeen. Eihän asialla ole oikeastaan väliä. Tämähän sarja jossa asioita ei selitellä aina perusteelisesti monestakin syystä.
        Eikä tässä päiväkausia mene kun L saadaan kiinni mutta Rebeccan olinpaikkaa L ei kerro. Rebecca ei ole kuollut. tv egp kertoo että viikonpäästä R tulee tietoa.


    • Anonyymi

      Rob ei epäillyt Lachlanin olevan Dingleillä pahoissa aikeissa. Hän oli vain menossa pyytämään Belleltä jotain anteeksi. Eikä arvannut mitä siellä oli tapahtunut.

      • Anonyymi

        Rebecan pelastaa varmaan tämä pienen pojan äitinä oleminen. Ei Rebecan tappaminen varmaan Lachlania olis paljon hetkauttanut, mutta ehkä sarjan kirjoittajat saivat jo verenhimonsa tyydytettyä ja eivät enää uskaltaneet pienen lapsen äitiä tappaa. Katsojille tuli kyllä tästäkin varmaan mitta täyteen tällä erää.


    • Anonyymi

      Lachalanin ihailija aloitti ihan oman ketjun lihaksista ts kyntensä kamalaksi syöneen pullukan rasvakerroksesta.. Kunha pysytte aiheessa.
      On olemassa Päivittäisseuranta ketju jossa kirjoitetaan kaikesta muusta tärkeämmästä.

      • Anonyymi

        En ole kenenkään huomannut Lachania ihailevan. Roolin esittäjää kylläkin.


    • Anonyymi

      Itse en hyväksy Lachlanin tekoja missään muodossa, niitä on kuitenkin tässä jo monta kuukautta pyöritetty. Mutta on todellakin harmi että Thomasin pitää poistua sarjasta pahiksen rooliin käsikirjoitettuna. Itelle ainakin tulee ikävä Thomasia, onhan hän näytellyt kuitenkin Emmerdalessa 5,5 vuotta (vaikka en tiiä onko se enemmän kun on laskettu brittiaika) ja ehtinyt tulla mulle siinä ajassa yhdeksi tärkeimmistä ulkomaalaisnäyttelijöistä, joita ihailen.

      • Anonyymi

        Whitet tulivat sarjaan lokakuussa 2014. L poistui syyskuussa 2018 näiden juuri meillä olevien tapahtumien seurauksena.
        Ajankohtainen asia on nyt,että Ryan Hawley lähtee pois sarjasta tänä syksynä 5 vuoden jälkeen. Hän ei halunnut jatkaa sopimusta. Mikä on ollut odotettua ja toivottavaa uran kannalta. Niin monet muutkin hyvät näyttelijät ovat lähteneet esim. Chrissieltä ja Emmaa näytelleet.
        Mitä tapahtuu Robert Sugden hahmolle? Se on mietityttänyt kesäkuun alusta lähtien kun Sun lehti paljasti tiedon Hawleyn lähdöstä.


    • Anonyymi

      Sarjan alkuperäisten sukujen ja perheiden jäsenet hävitetään kokonaan, yksi kerrallaan. Uusia ja tuntemattomia tuodaan tilalle. Sugdeneitakaan ei ole Robertin lähdön jälkeen, kuin Victoria ja Sarah, joka on hänen veljensä tytär. Kohta kylän asukkailla ei ole mitään suku, tai perhesiteitä entisiin asukkaisiin.

    • Anonyymi

      Aikaisemminkin Lachlanin voimat paljastuivat. Esim. isänsä karskinnäköisen veljen (muistaakseni oli) taltutti, vaikka oli häntä pienempi. Jokin muukin vastaava tapaus taisi olla.

    • Anonyymi

      Psykopaatti vielä telkien takaakin yrittää kyykyttää poliisia ja tuoda esiin sairasta pahuuttaan. Loppuelämänsä viettää vankilassa. Saakohan sielläkin muutaman hengiltä otettua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe