C Street 133 'The Perhe'

Anonyymi

Onko C Street 133 The Fellowship Foundation Inc. tuttu? "The Family". Poliitikkojen ja rikkaiden nimetön salaseura.

The Family: Salaiset vaikuttajat

Susikuningas lammasten vaatteissa

"Arvoituksellinen ja konservatiivinen Perhe-kristillisjärjestö vaikuttaa Washingtonissa huomattavalla tavalla pyrkiessään maailmanlaajuisiin tavoitteisiinsa.

Tutkivat toimittajat paljastavat, kuinka kiihkokristillinen Veljeskunta-järjestö on vaikuttanut vaivihkaa vallankäyttöön Washingtonissa jo vuosikymmenten ajan.

Perheen johtaja Doug Coe peittelee ryhmän osallisuutta kansalliseen rukousaamiaiseen, josta on muotoutunut salaiseen vaikuttamiseen keskittynyt tapaamispaikka.

Paikallisiin miesryhmiin pohjautuvan Perheen kehittämä teologian, ideologian ja vallan sekasoppa vaikuttaa jopa Yhdysvaltain presidenttiin."

Washingtonin rukousaamiaiset ovat saman porukan pitämiä, ja niissä se Timo Soinikin on käännyt. Kuuluukohan "The Familyyn"?

19

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Amerikkalainen kristillinen oikeisto rukousaamiaisineen on hivuttautunut vallan kabinetteihin – Netflixin kiehtova dokumenttisarja kertoo, miten se tapahtui
      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006211408.html
      Tutkivan journalistin Jeff Sharletin teoksiin perustuva dokumentti keskittyy Washingtonin rukousaamiaisista tunnettuun The Fellowship Foundation -järjestöön.

      Netflixin tuore dokumenttisarja The Family: Salaiset vaikuttajat (USA 2019) antaa kuitenkin ymmärtää, että sillä on ollut poikkeuksellisen vahva asema maan politiikassa jo pitkään ennen Trumpin valtakautta.

      Varsinkin The Fellowship Foundationiksi, tuttavallisemmin Perheeksi tai Veljeskunnaksi, kutsuttu ryhmittymä tuntuu luoneen poikkeuksellisen vahvat yhteydet Yhdysvaltain valtaapitäviin.

    • Anonyymi

      Kun oman mielen, jopa itseltä salattujen, syövereistä kumpuavat mieliteot ulkoistetaan Jeesuksen tai Jumalan tahdoksi, niin lopputulema on karmeaa.

      Kannattaa muistaa, että kun ihminen puhuu ”Jumalan tahdosta” niin kyse on vain ja ainoastaan puhujan omasta tahdosta.

    • Anonyymi

      Olen Valittu, kaikki mitä teen on Jumalan/Jeesuksen toimintaa minussa, olen siis Jumala. Ja koska kuningas Daavidkin oli Jumalan Valittu, vaikka nai tuttunsa vaimoa ja tapatti tämän lähettämällä sotaan etujoukkoihin murhatakseen, niin myös minä saan kaikki pahat ..siis Jumalan määräämät tarpeelliset teot anteeksi. Itse asiassa toteutan vain Jumalan/Itseni tahtoa. Se on suuri kutsumustehtävä Jumalan valitun kansan poikkeusyksilöille. Aamen!

    • Anonyymi

      Salaseura jonka nimikin on epäselvä.

    • Anonyymi

      Olisiko tässä nyt se valaistuneiden Illuminati?

      • Anonyymi

        Nää "Jeesuksen" seuraajat eli "Valitut" ihan selvästi luulevat olevansa yli-ihmisiä, joita tavallisten pulliaisten pitää palvella, se on Jumalan heille antama osa. Kaiken lisäksi vielä hyväveliklubi joka auttaa ja suojelee toisiaan sekä järjestää palkintovirjoja. Tätäkö Jeesus todella opetti?


    • Anonyymi

      USA:n poliittisen rukousaamiaisen taustalla uskonnollinen salaseura
      https://www.ts.fi/uutiset/maailma/3831774/USAn poliittisen rukousaamiaisen taustalla uskonnollinen salaseura
      "Yhdysvaltojen pääkaupungissa Washingtonissa torstaina järjestettävä Kansallinen rukousaamiainen kokoaa vuosittain noin 3 000 politiikan ja liike-elämän vaikuttajaa eri puolilta maailmaa. Tapahtumalla ei kuitenkaan ole edes omia verkkosivuja, ja siitä on vaikea saada tietoa.

      Asiaan vihkiytymätöntä vaitonaisuus ihmetyttää, mutta sille on luonnollinen selitys: Rukousaamiaisen järjestävä järjestö on vaikutusvaltainen uskonnollinen salaseura.

      The Fellowship -järjestöstä ja sitä pitkään johtaneesta Douglas Coesta ovat kertoneet julkisuudessa vuosien varrella muun muassa New YorkerNew York TimesWashington PostTime ja yleisradiokanava NPR. Toimittaja ja kirjailija Jeff Sharlet on julkaissut siitä kaksi paljastuskirjaa. Silti järjestö pysyy salamyhkäisenä.

      Vuotuinen rukousaamiainen on sen ainoa julkinen tapahtuma. Se on julkinen, sillä vaikka aamiainen on Fellowshipin järjestämä, sitä isännöi Yhdysvaltojen kongressi ja maan presidentti on ollut yksi sen pääpuhujista joka vuosi jo yli 60 vuotta.

      Valtaosa järjestön toiminnasta tapahtuu kuitenkin kokonaan kulissien takana. Tyypillistä toimintaa ovat vaikutusvaltaisten ihmisten viikoittaiset rukousryhmät, joita on vuosien varrella kokoontunut Yhdysvaltojen pääkaupungissa muun muassa kongressin rakennuksessa Capitolissa, oikeusministeriössä ja Valkoisessa talossa.

      Vastaavanlaisia rukousryhmiä on myös useissa muissa maissa, ja ne ovat kaikki kytköksissä amerikkalaisjärjestöön.

      Järjestöllä ei ole virallisia jäseniä, virallista johtajaa eikä edes yhtä vakiintunutta nimeä. Rukousaamiaisen yhteydessä puhutaan yleensä Fellowshipistä, mutta samaan verkostoon viitataan usein myös nimellä Family eli perhe tai Friends eli ystävät.

      Ulkopuolisille järjestöstä ei yleensä puhuta. Douglas Coe kuoli vuosi sitten, eikä julkisuudessa kukaan tunnu tietävän, kuka hänen jälkeensä nousi järjestön johtajaksi. Jeff Sharlet kirjoittaa kirjassaan The Family, että järjestö kehottaa välttämään toimintaansa liittyvien keskustelujen ja neuvottelujen kirjaamista ylös, koska vain siten voidaan estää tietojen vuotaminen.

      Vaikka tapaamiset ovat rukousryhmiä, Fellowshipiin kuuluu muitakin kuin kristittyjä. Järjestö ei ole sidoksissa mihinkään kirkkokuntaan eikä varsinaisesti edes kristinuskoon; sen toiminnassa korostetaan Jeesuksen maan päällä näyttämän esimerkin seuraamista eikä ylösnousemusta kuten kristinuskossa.

      Toiminta ylittää myös puoluerajat, mikä on nyky-Yhdysvalloissa erittäin harvinaista.

      Neljännes kongressista mukana

      Järjestöstä kirjoittaneet ovat yhtä mieltä sen vaikutusvaltaisuudesta. New Yorkerin haastattelema sosiologi D. Michael Lindsey Ricen yliopistosta sanoo, että Fellowship on monen johtoasemassa olevan elämän merkittävin hengellinen vaikuttaja. Lehden mukaan Fellowshipiin on kytköksissä noin neljännes Yhdysvaltojen senaatin ja edustajainhuoneen jäsenistä.

      Kansainvälisyytensä ansiosta järjestöllä on valtaa myös Yhdysvaltojen ulkopuolella.

      Kun Fellowship-järjestön epävirallinen johtaja Douglas Coe antoi yhden elämänsä ainoista lehtihaastatteluista New Yorkerille, hän puhui verkostostaan kaunistelematta.

      – Useimmat ystävistäni ovat pahoja ihmisiä, hän sanoi heti haastattelun alussa.

      Coeta on usein kritisoitu diktaattorien kanssa veljeilystä. Hänen ystäviään ovat tiettävästi muun muassa Indonesian Haji Muhammed Suharto, Etelä-Korean Park Chun-hee, Somalian Siad Barre, Sudanin Omar al-Bashir ja Brasilian Artur da Costa e Silva.

      Ystäviensä luona vieraillessaan Coe on aika ajoin pyytänyt matkakumppanikseen amerikkalaisen senaattorin tai edustajainhuoneen jäsenen. Häntä kritisoivat pelkäävät, että vierailut ovat vaikuttaneet Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaan."

      Että sellainen valaistuneiden "Perhe".

    • Anonyymi

      Se, että jokin taho pukeutuu johonkin uskomukselliseen tai muuhun ideologisen tai moraalijärjestyksen kaapuun ei vielä kerro mitään ko. ilmiön todellisesta sisällöstä. "The Familyn" toimintatapojen ja uskonharjoituksen - sikäli kuin sen (ja varsinkin sen seuraukset ja lieveilmiöt) tunnen - rinnastaminen mihinkään tuntemaani kristillisyyteen on mielestäni kuin lukisi uskonkappaleita sen jälkeen kun on ne ensin laittanut oksasilppuriin. Joillekuille ko. järjestö lienee todellinen oman toiminnan oikeuttaja (ainakin jos ei ajattele asiaa liikaa), toisille kyyninen - jopa sadistinen - työkalu.

      Järjestön keskeisten henkilöiden "uusprofeetalliset" näyt ja näkemykset ovat mielestäni monelta osin suorassa ristiriidassa jopa aivan keskeisten kristillisten uskonkappaleiden kanssa (mikä ei sinänsä ole uskontojen ja niiden murrosten historiassa uutta). Huomionarvoista toki niissä on se kuinka "sopivia" nämä "Perheen" visiot ovat maailman rikkaimman promillen omaisuuden ja vallan rajattoman kasvattamisen perusteluun. Eräällä tavalla "Perhettä" voikin myös pitää päättäjien uskomuspohjaisena lobbaus- ja sitouttamisorganisaationa.

      Selkeästi kyseessä on kuitenkin sellainen asiakokonaisuus johon asian koskemien (saati sitten aktiivisesti hakeutuneiden) suomalaisten päättäjien ei tulisi voida vastata vain hiljaisuudella tai olankohautuksin. Selkeät johtopäätökset tulisi meidän muiden voida vetää myös vaikenemisesta ja harjoitetun vallankäytön "linjakkuudesta" suhteessa "Perheen" tiedossa oleviin "arvoihin", tavoitteisiin ja liturgiaan.

    • Anonyymi

      Vihdoinkin otsikoihin
      Hyvä, että rukousaamiaisten tausta ja

      järjestön vaikuttamistyö nostetaan esille myös Suomessa. Olen näillä kommenttipalstoilla useampaan otteeseen maininnut asiasta (jo hyvän tovin) mutten ole vielä havainnut suurempaa vastakaikua tai kiinnostusta.

      Saa nähdä kaivaudutaanko toimittaja Annalan huomioiden seurauksena myös kotimaisiin "epävirallisiin" ja epämääräisiin teologioihin perustuviin vaikuttamisverkostoihin. Tässä jutussa mainitut NYT:n, WaPo:n, New Yorkerin ja NPR:n linkit ovat lukemisen arvoisia mutta todellisen "jalkatyön" asiassa on tehnyt toimittaja Jeff Sharlet joka julkaisi 2008 kirjan "The Family: The Secret Fundamentalism at the Heart of American Power".

      Käsitykseni on, että kyseessä on hyvin epätavallinen teologia jossa kaikki maallinen menestys ja valta katsotaan tulevaksi Jumalalta. Tämä muistuttaa historiasta jolloin monarkit katsoivat käyttävänsä jumalallista valtaa (eivätkä hirmuteotkaan näin olleet "pimeämpien voimien" palvelusta). Luterilaiseen kristillisyyteen tällainen ei nähdäkseni pohjaa. Kaukana ei ole ajatus, että kyseessä on valta-asemasta itsensä löytävien ihmisten virheiden aiheuttaman vahingon kyyninen ja autoritäärisiä päämääriä palveleva rationalisointi joka on saanut vaikuttamisverkoston (jopa eliittikultin) muodon.

      Suomessa "The Familyn" tematiikka on tullut some:n, talouselämän ja sosiaalipolitiikan saralla vuosien saatossa yhä paljaammin esille. Keinot ovat "maailmalta" tuttuja, joko passiivisesti kopioituina tai sitten jopa verkostojen kautta koordinoituina. Ilmiön kansainvälinen ja elitistinen luonne on selvä. Joka luulee, ettei tämä TrumPutinismi oligarkkeineen voi hullummaksi muuttua ei historiaa tunne.

    • Anonyymi

      Olen Jeesukseen uskova ja kauhistuin tästä salaseurasta.

      • Anonyymi

        Murhaajien uskontoa tunnustava kauhistui?


      • Anonyymi

        Eliitin monarkiaa ajava salaseura muka Jeesuksen asialla=))

        Jeesus sanoi näistä "valituista" 'Totisesti: rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan. Minä sanon teille: helpompi on kamelin mennä neulansilmästä kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan.'

        'Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy..., sillä hän on valehtelija ja sen isä.'


      • Anonyymi

        Tämähän on todistetusti vallan huipulla ja ajaa imperialistista maailmanvaltaa NWO/UMJ. Illuminati, Bilderberg ryhmä ym. on pientä tämän rinnalla.
        Palveltavat ovat Jeesuksen valittuja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämähän on todistetusti vallan huipulla ja ajaa imperialistista maailmanvaltaa NWO/UMJ. Illuminati, Bilderberg ryhmä ym. on pientä tämän rinnalla.
        Palveltavat ovat Jeesuksen valittuja?

        Qanon lienee tämän porukan jippo salkkareille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Murhaajien uskontoa tunnustava kauhistui?

        Lueppas nyt se Uusi testamentti ja Jeesuksen Krituksen sanoma ajatuksella läpi. Kirkkokunnat vallankäyttäjänä ovat pitkälti tukeutuneet Vanhaan testamenttiin, jonka Jeesus kumosi uudella lailla, sekä vallanjanoisten tulkintoihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Qanon lienee tämän porukan jippo salkkareille.

        "QAnon operaation tarkoituksena on saada USA:n presidentti Donald Trumpille kannatusta näiden Q-salaliittoon uskovien piirissä.

        Kysymys on hyvin yksinkertaisesti kontrolloidusta oppositiosta. Sillä jos tämä Q-olisikin todellinen Trumpin hallinnon sisällä toimiva sisäpiiriläinen, niin hänet olisi jo ajat sitten käyty pidättämässä ja hän istuisi vangittuna kuten Julian Assange tällä hetkellä.

        Sillä noin kohdellaan oikeita tietovuotajia.

        Mutta tällaisia CIA:n luomia valetietovuotajia taas kohdellaan niin, ettei salainen palvelu, NSA, CIA, FBI puutu heidän toimiinsa millään tavalla. Vaan he saavat postailla anonyymisti internettiin 4chan ja 8chan foorumeille mitä lystäävät."
        https://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/10/qanon-operaatio-jatkuu.html

        Katsos Teemu Vehkalakin on todennut asian laidan, ja glorioitu Trump putoaa messiaanisesta asemastaan..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "QAnon operaation tarkoituksena on saada USA:n presidentti Donald Trumpille kannatusta näiden Q-salaliittoon uskovien piirissä.

        Kysymys on hyvin yksinkertaisesti kontrolloidusta oppositiosta. Sillä jos tämä Q-olisikin todellinen Trumpin hallinnon sisällä toimiva sisäpiiriläinen, niin hänet olisi jo ajat sitten käyty pidättämässä ja hän istuisi vangittuna kuten Julian Assange tällä hetkellä.

        Sillä noin kohdellaan oikeita tietovuotajia.

        Mutta tällaisia CIA:n luomia valetietovuotajia taas kohdellaan niin, ettei salainen palvelu, NSA, CIA, FBI puutu heidän toimiinsa millään tavalla. Vaan he saavat postailla anonyymisti internettiin 4chan ja 8chan foorumeille mitä lystäävät."
        https://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/10/qanon-operaatio-jatkuu.html

        Katsos Teemu Vehkalakin on todennut asian laidan, ja glorioitu Trump putoaa messiaanisesta asemastaan..

        Jokohan tosiaan Luciferin naamio alkaa putoamaan, olen alusta alkaen kertonut ettei Trump ole mikään "kansanmies", vaan ihan Eliitin pallille valitsema.

        Jostain syystä sen sulattaminen on vain monille liian vaikeaa.

        Täytyy vain ihmetellä mitenkä tuo uskonnollinen sakki on niin vetänyt siimaa ja vapaa myöten noinkin jumalattoman miehen kuin mitä Trump on jutut. Se onnistunee ainoastaan tosiaan jos kyseessä on jonkinlainen antikristus.

        Nyt on alkanut kaiketi Amerikoissakin kuulua jo Kristityiltä soranääniä tätä rintamaa vastaan; heräilevät eksytyksestään.

        AssAssange ja Snowden ovat samanlaisia kontrolloituja vuotajia kuin muutkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe