LGBT propaganda ja tasa-arvo

Anonyymi

Tietty taktiikka, joka on valittu mielipidemuokkauksen näkökulmasta voi toimia hyvin suuren yleisön kohdalla aina määrätyn ajan, mutta kun samaa tuubaa pakkosyötetään vuodesta toiseen, alkaa homman läpinäkyvyys olla jo liian ilmeistä ja alkaa tuottamaan vastareaktiota. Valtaväestön mielipiteisiin kuitenkin pyritään vaikuttamaan niin kauan kuin valittu retoriikka näyttää uppoavan.

LGBT- eli seksuaalivähemmistöjen harjoittama mielipidemuokkaus on jatkunut jo vuosia ja eräs silmiin pistävä, jatkuvasti toistuva piirre siinä herättää huomiota, nimittäin tarkoitushakuinen "uhriutumisen" tematiikka. Kansan mielipiteisiin pyritään vaikuttamaan luomalla mielikuvaa seksuaalivähemmistöjen edustajista "uhreina". Kukapa ei olisi huomannut että valtamedian pääotsikoissa on jo vuosien ajan (etenkin YLE, HS ja Iltalehti sekä vihervasemmistolainen puoluepoliittinen rintama) toistettu teemaa yksittäisistä homoista, transvestiiteista ja lesboista "uhreina" joiden tarinoita nyt nostetaan toistuvasti esiin .

LGBT –ideologista mielipidemuokkausta johdetaan ilmiselvästi ammattilaisen koordinoidusti, tätä ei voi olla huomaamatta kun näkee miten taidokkaasti esim. on esim. luotu eräänlaista "uuskieltä" jossa vanhoille tutuille käsitteille luodaan kokonaan uusia merkityssisältöjä. Esim. yksinkertainen fakta on että heteroseksuaalinen suuntautuminen on aina ollut koko ihmiskunnan historian ajan päänormi siinä määrin että on totuttu puhumaan "heteronormatiivisuudesta"! Heteronormatiivisuus on tietenkin LGBT -ideologian kannalta hankala termi koska se sisältää oletuksen heteroudesta normaalina ja siten kategorisoi muut seksuaalisuudet epänormaaleiksi, niinkuin ne tosiasiassa ovatkin kovien faktojen ja tieteen tutkimusten perusteella. Maapallon väestöstä ei-heteroita on vain joitain prosentteja. Normaali määrittyy valtavirran mukaan.

Termiä "heteronormatiivisuus" on LGBT –mielikuvamuokkauksen avulla koetettu häivyttää luomalla heteroista uusi nimitys: "cis -sukupuolinen" jolla tarkoitetaan heteronormatiivista valtaväestöä. Kun käytetään sanaa "cis- sukupuolinen", niin simsalabim! Mielikuva joka asiasta syntyy, onkin ihan toinen: heterous onkin "vain yksi monien seksuaalisten suuntautumisten joukossa”, yksi väri värien kirjossa vailla mitään valta-asemaa, vailla perustetta määritellä heteroutta normaaliksi!

Kielenkäytön lisäksi LGBT –propagandaa ajetaan voimakkaasti keinotekoisesti luodun uhritematiikan avulla: Voimakkaimmin julkisuuteen nostetaan tapauksia joissa joku itkuinen tai mahdollisimman säälittävältä tuntuva henkilö nostetaan esiin "kertomaan tarinaansa". Tällaisia tunteisiin vetoavia "tarinoita" televisio suoltaa nykyään lähes päivittäin, joissa on aina sama teema: LGBT -vähemmistön edustaja kertomassa miten heitä on sorrettu ja viety ihmisoikeudet.

Kahvipöytäpuheissa, työpaikoilla, turuilla ja toreilla on helppoa aistia miten ihmiset ovat kurkkuaan myöten täynnä sitä että vähemmistöt tyrkyttävät seksuaalisuuttaan kaikista tiedotusvälineistä kaiken aikaa. Tavallista tämä pakkosyöttö oksettaa. Useimmat olisivat varmaankin kohtalaisen välinpitämättömiä koko asian suhteen jos sitä ei kaiken aikaa työnnettäisi silmille ja korville. Tavallinen kansalainen tajuaa myöskin, että esim. Suomessa homoilta ei puutu mitään oikeuksia, vaan että mielipidemarkkinoinnin takana on tarkoituksena muuttaa tavalliset ihmiset myönteiseksi LGBT ideologialle. Homoille ei tunnu riittävät että he itse saavat olla homoja, vaan he haluavat muuttaa kaikki muutkin homoiksi! Homoseksuaalin markka on samanarvoinen kuin heteronkin, homoilla on kaikki samat oikeudet lain mukaan kuin muillakin. On esitettävä hyvin vakavasti kysymys, mihin aggressiivisilla Pride –marsseilla pyritään ja mikä on verhon takana tiukasti pidetty todellinen tarkoitus jota systemaattinen propagandakoneisto ajaa ennen näkemättömällä aggressiivisuudella. Kun otetaan huomioon vaikkapa homoseksuaalien marginaalisen häviävä osuus väestöstä yleensä, niin mihin tarvitaan nykyisenkaltaista telaketjumaista pakkoaivopesua pienimpiä lapsia myöten, jollei aikomuksena ole luoda seksuaalivähemmistöideologista mielipidediktatuuria jossa ainoa ”oikea” mielipide LGBT –ideologian suhteen on hyväksyvä? Eri mieltä olevat lynkataan julkisuudessa tehden näistä ”varoittavia esimerkkejä”? Pelon ilmapiiri on jo nyt todellisuutta.

6

<50

  Vastaukset

  • En jaksanut lukea kirjoitustasi.

   Itselläni on kuitenkin vähemmistöihin kuuluvia ihmisiä ystävänä ja perheenjäsenenäkin. Se on kuule helvetin vaikeaa elämää. Ei oma elämä itsessään, vaan joidenkin muiden ihmisten asenne, hyljeksintä, ennakkoluulot ym. Mielenkiintoista on, että juuri niiden ihmisten ennakkoluulot sun muut ovat korkeimmat, jotka eivät tunne mihinkään vähemmistöön kuuluvia ihmisiä. Myös vähemmistöjen kesken joillain on ennakkoluuloja toisista vähemmistöistä.

   Pride tapahtumat ovat ainoita, joissa voi vapaasti olla juuri sitä mitä on. Mietipä jos itse et voisi olla aidosti sinä kuin kerran vuodessa. Miltä tuntuisi? Riittäisikö se?

  • "LGBT -vähemmistön edustaja kertomassa miten heitä on sorrettu ja viety ihmisoikeudet."

   Nythän on niin, että vähemmistöjä on aina syrjitty eikä heillä ole tänäpäivänäkään samoja oikeuksia kuin muilla. Kaikkein sorretuinta on kuulua moneen eri vähemmistöön. He kohtaavat suoranaista ja mieletöntä vihaa. Tietysti enemmistöllä on vaikeaa kun ei tiedä mitä pitäisi syrjiä eniten; ihonväriä, uskontoa vai sukupuolista suuntautuneisuutta.

   Enemmistö ei menetä mitään, jos kaikkia ihmisiä, vähemmistöjäkin kohdellaan tasavertaisesti. Toisten ihmisen sukupuoli, seksuaalinen suuntautuneisuus, uskonto, ihonväri, kieli jne eivät ole mielipidekysymys.

  • Kun ihmisellä on tarpeeksi vaikeaa, ihan mistä syystä tahansa, hän on aina vaarassa uhriutua. Uhriutuminen on pelkästään lamaannuttavaa. Siihen myös monet tietentahtoen pyrkivät; jonkun toisen tai/ja tietyn ryhmän uhriutumiseen - sillä näin heidät saadaan vaiennettua, pysymään hiljaa omissa "koloissaan", syrjäytymään yhteiskunnassa.

   Niin LGBT kuin muutkin vähemmistöt ovat enemmistön ja etenkin miesten tuhansia vuosia sitten luomien säännösten, lakien, kokonaisten kulttuurien, käytäntöjen ja rangaistusten uhreja. Olisi korkea aika keskustella vakavasti miksei vieläkään sallita ihmisten, etenkään miesten pukeutumista hameeseen ja tai korkokenkiin. Jos hän näin tekee, hän on outo - transvestiitti. Vain sen takia, ettei tunne kiinnostusta pukeutua miehille "sallittuihin" vaatteisiin.

   "Toisten ihmisen sukupuoli, seksuaalinen suuntautuneisuus, uskonto, ihonväri, kieli jne eivät ole mielipidekysymys. " sanottiin edellä. Niin totta.

   Lukaise piristävä juttu transnuoresta:

   https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006154927.html

   Hän ei näyttäisi ainakaan vielä uhriutuneen. Riippuu hyvin paljon omasta perheestä ja suvusta. Mm. transihmisen oikeudet eivät ole lähellekään sukupuolienemmistön oikeuksia ja se nyt vaan on väärin.

   Human rights for all.


   • Anonyymi kirjoitti:

    https://www.youtube.com/watch?v=NIlq85dL0C4

    Kuka ei ymmärrä, mistä todellisuudessa on kyse tässä trans-agendassa, jota levitetään maailmaan voimalla?

    Transihmisillä on täysin samanlainen ihmisarvo kuin kaikilla muillakin ihmisillä. Se ei ole mitään agendaa, jota levitetään, vaan tietoa. Josko olisi edes vähän empatiaa, voisit asettua transihmisen asemaan... mutta kun ei niin ei. Siksi et ymmärrä. Mutta siinä ei ole kyse transihmisistä vaan sinun ennakkoluuloista ja empatiakyvyttömyydestä transihmisiä kohtaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Transihmisillä on täysin samanlainen ihmisarvo kuin kaikilla muillakin ihmisillä. Se ei ole mitään agendaa, jota levitetään, vaan tietoa. Josko olisi edes vähän empatiaa, voisit asettua transihmisen asemaan... mutta kun ei niin ei. Siksi et ymmärrä. Mutta siinä ei ole kyse transihmisistä vaan sinun ennakkoluuloista ja empatiakyvyttömyydestä transihmisiä kohtaan.

    Transuilla on oikeus olla mitä ovat, mutta "sukupuolen vaihto" ei ole mikään perusoikeus eikä edes mahdollista, mutta omalla kustannuksellaan silvottakoot itseään niin paljon kuin huvittaa. Miehet ei synnytä eikä naiset siitä, edes paperilla ei kuulu sallia "vaihtaa sukupuolta" elleivät ole vieneet silpomisiaan loppuun asti.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   306
   9861
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   150
   6897
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   272
   1705