Totuus rahapeliautomaateista!

Anonyymi

Ne ovat rahassa jo kylpevien ökypohattojen kerjäyslaareja joihin köyhät latovat viimeisetkin penninsä, vaikka tilanteen pitäisi järkiperäisesti ajateltuna olla ihan toisin päin.

Miten joku postipohattakin nostaa tollasia liksoja ja bonuksia ja ne raskaan työnraatajat ei tienaa edes minimipalkkaa? Ylipäätänsä kaikkien firmojen johtajia ja heidän "vastuutaan" liioitellaan saatikka sitten niitä työmääriä. Ei Veikkauksen pääjohtajan tartte tehdä muuta kuin hoitaa ja voidella koneisto niin, että rahaa tulvii ovista ja ikkunoista taloon. Kansa maksaa hänenkin koko elämänsä. Veikkauksen hallituksessa sitten istuu näitä jo muilla elämänaloilla menestyneitä ja vaurastuneita ahneuden perikuvia, jotka pukee solmion aamulla, käyvät kerran viikkoon tai kahteen istumassa tunnin parin kokouksessa ja nettoavat veikkaajien rahoja kymmeniä tuhansia vuodessa tekemättä käytännössä yhtään mitään.

Kaiken tämän keskellä sitten ollaan verottamassa mm. pullonkerääjien "huipputuloja" jne.. HAH HAH!!

Tää yhteiskuntajärjestelmä on kyllä syvältä perseestä! Kaikkein vähävaraisimpia ja köyhimpiä kyykytetään armotta. Ilmankos köyhiä ja työttömiä halutaan pakottaa töihin lakkauttamalla tukiaisia, koska sehän on ökyporvareilta pois, jos sopulit eivät kanna pähkinöitä herrojen pöytään.

Se mikä on herroille ilmaista olkoon rahvaalle ja köyhälistöllekin ilmaista. Ihmiset ovat tasaveroisia maailmassa. Kansalaispalkka niille, jotka haluaa sitkutella elämäntapatyöttömänä ja kunnon tuntuva palkanalennus kaikille pyrkyreille. Sama raha siten riittää budjetissa niin kuin ennenkin.

4

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Veikkauksen johto kokoomuslaisia monopolin kannattajia, sietäisi saada monoa ahteriinsa. Lieneekö kaikki muutkin ylimitoitettujen palkkojen saajat kokoomuslaisia vai löytyykö muiden puolueen porsaita? Valtio velkaantuu kun maksetaan moisia palkkoja ja bonuksia ym, mutta kas kummaa on Kokoomuskin aivan hiljaa kun velkaantuminen tapahtuu omien ukkojensa ja akkojensa ylisuurien palkkojen vuoksi. Velkarahalla maksetaan ylisuuret palkatkin ja Veikkaus sen lisäksihuijaa pelaajia ohjelmoiduilla peleillään. Syy miksi peleistä ei voittoja tipu on ohjelmointi joka takaa että pelaaja jää vain tappiolle.

    • Anonyymi

      Eikös se tässä ole tullut jo selväksi: sinne peliautomaatille pitää mennä HÄVIÄMÄÄN JA PALJON. Jokaikinen pelaaja ja ennen kaikkea peliongelmainen, hop hop nyt varmistamaan että se kioski, kauppa ja huoltoasema pysyy pystyssä. Se on teidän velvollisuus! Siis peliautomaatit eivät ole olemassa siksi, että pelaajat voittaisivat vaan niillä kerätään vuokranmaksurahat ja avustukset työntekijöiden palkkojen maksuun. Pyydä sitten vaikka ruoka-apua siltä kaupalta, jonka peliautomaattiin olet hävinnyt rahasi. Kyllä ne tonnin häviötä kohti voivat vähän vanhentuneita elintarvikkeita antaa, jotta pysyt hengissä pelataksesi seuraavassakin kuussa.

      Kuuntele ja lue Veikkaus-juttuja: koko ajan muistutetaan, että ihmisten halutaan HÄVIÄVÄN nimenomaan Veikkaukselle. Kaupat. poliitikot ja eri järjestöt ovat huolissaan, että lakkaat häviämästä Veikkaukselle. Pelaajan voitoista ei ole niin väliä. Vieläkö huvittaa pelata Veikkauksen peliautomaatteja?

    • Anonyymi

      Liian helppoa keskitetysti säädellä niitä voittoprosentteja vaikka päivittäin. Kestäisiköhän päivänvaloa moinen toiminta?

      • Ei niitä mitenkään saadellä aina se sama on 90%:n pinnassa. Pitkää toki paikaansa se, että veikkaus siinä voittaa aina jos pelaat pelaat ja vielä kerran pelaat. Eli jos pelaat vaikka päivittäin. Joku päivä voit voittaa,mutta jos lasket pelikerrat vaikka vuodenainaikana jokaiselta päivältä yhteen olet varmasti miinuksella ja voittaja on veikkaus johtajineen ja edunsaaajineen.

        Peliautomaattien pelaaminen ei siis pidemmänpäälle kannata vaikka joku ykisttäin pelikerta tai pelipäivä voi jäädäkkin plussalle, mutta koko vuoden aikainen pelaaminen kaikilta pelipäiviltä menee varmasti miinukselle 0,90 odotusarvolla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      190
      4303
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      234
      2262
    3. 133
      1647
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1321
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      178
      1075
    6. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1054
    7. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      79
      1036
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      55
      964
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      68
      939
    10. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      77
      935
    Aihe