Totuus rahapeliautomaateista!

Anonyymi

Ne ovat rahassa jo kylpevien ökypohattojen kerjäyslaareja joihin köyhät latovat viimeisetkin penninsä, vaikka tilanteen pitäisi järkiperäisesti ajateltuna olla ihan toisin päin.

Miten joku postipohattakin nostaa tollasia liksoja ja bonuksia ja ne raskaan työnraatajat ei tienaa edes minimipalkkaa? Ylipäätänsä kaikkien firmojen johtajia ja heidän "vastuutaan" liioitellaan saatikka sitten niitä työmääriä. Ei Veikkauksen pääjohtajan tartte tehdä muuta kuin hoitaa ja voidella koneisto niin, että rahaa tulvii ovista ja ikkunoista taloon. Kansa maksaa hänenkin koko elämänsä. Veikkauksen hallituksessa sitten istuu näitä jo muilla elämänaloilla menestyneitä ja vaurastuneita ahneuden perikuvia, jotka pukee solmion aamulla, käyvät kerran viikkoon tai kahteen istumassa tunnin parin kokouksessa ja nettoavat veikkaajien rahoja kymmeniä tuhansia vuodessa tekemättä käytännössä yhtään mitään.

Kaiken tämän keskellä sitten ollaan verottamassa mm. pullonkerääjien "huipputuloja" jne.. HAH HAH!!

Tää yhteiskuntajärjestelmä on kyllä syvältä perseestä! Kaikkein vähävaraisimpia ja köyhimpiä kyykytetään armotta. Ilmankos köyhiä ja työttömiä halutaan pakottaa töihin lakkauttamalla tukiaisia, koska sehän on ökyporvareilta pois, jos sopulit eivät kanna pähkinöitä herrojen pöytään.

Se mikä on herroille ilmaista olkoon rahvaalle ja köyhälistöllekin ilmaista. Ihmiset ovat tasaveroisia maailmassa. Kansalaispalkka niille, jotka haluaa sitkutella elämäntapatyöttömänä ja kunnon tuntuva palkanalennus kaikille pyrkyreille. Sama raha siten riittää budjetissa niin kuin ennenkin.

4

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Veikkauksen johto kokoomuslaisia monopolin kannattajia, sietäisi saada monoa ahteriinsa. Lieneekö kaikki muutkin ylimitoitettujen palkkojen saajat kokoomuslaisia vai löytyykö muiden puolueen porsaita? Valtio velkaantuu kun maksetaan moisia palkkoja ja bonuksia ym, mutta kas kummaa on Kokoomuskin aivan hiljaa kun velkaantuminen tapahtuu omien ukkojensa ja akkojensa ylisuurien palkkojen vuoksi. Velkarahalla maksetaan ylisuuret palkatkin ja Veikkaus sen lisäksihuijaa pelaajia ohjelmoiduilla peleillään. Syy miksi peleistä ei voittoja tipu on ohjelmointi joka takaa että pelaaja jää vain tappiolle.

    • Anonyymi

      Eikös se tässä ole tullut jo selväksi: sinne peliautomaatille pitää mennä HÄVIÄMÄÄN JA PALJON. Jokaikinen pelaaja ja ennen kaikkea peliongelmainen, hop hop nyt varmistamaan että se kioski, kauppa ja huoltoasema pysyy pystyssä. Se on teidän velvollisuus! Siis peliautomaatit eivät ole olemassa siksi, että pelaajat voittaisivat vaan niillä kerätään vuokranmaksurahat ja avustukset työntekijöiden palkkojen maksuun. Pyydä sitten vaikka ruoka-apua siltä kaupalta, jonka peliautomaattiin olet hävinnyt rahasi. Kyllä ne tonnin häviötä kohti voivat vähän vanhentuneita elintarvikkeita antaa, jotta pysyt hengissä pelataksesi seuraavassakin kuussa.

      Kuuntele ja lue Veikkaus-juttuja: koko ajan muistutetaan, että ihmisten halutaan HÄVIÄVÄN nimenomaan Veikkaukselle. Kaupat. poliitikot ja eri järjestöt ovat huolissaan, että lakkaat häviämästä Veikkaukselle. Pelaajan voitoista ei ole niin väliä. Vieläkö huvittaa pelata Veikkauksen peliautomaatteja?

    • Anonyymi

      Liian helppoa keskitetysti säädellä niitä voittoprosentteja vaikka päivittäin. Kestäisiköhän päivänvaloa moinen toiminta?

      • Ei niitä mitenkään saadellä aina se sama on 90%:n pinnassa. Pitkää toki paikaansa se, että veikkaus siinä voittaa aina jos pelaat pelaat ja vielä kerran pelaat. Eli jos pelaat vaikka päivittäin. Joku päivä voit voittaa,mutta jos lasket pelikerrat vaikka vuodenainaikana jokaiselta päivältä yhteen olet varmasti miinuksella ja voittaja on veikkaus johtajineen ja edunsaaajineen.

        Peliautomaattien pelaaminen ei siis pidemmänpäälle kannata vaikka joku ykisttäin pelikerta tai pelipäivä voi jäädäkkin plussalle, mutta koko vuoden aikainen pelaaminen kaikilta pelipäiviltä menee varmasti miinukselle 0,90 odotusarvolla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe