Profetia naisten valtaannoususta

Anonyymi

"Synnin ensimmäinen tekijä oli nainen (Eeva) ja synnin viimeinen tekijä on nainen. Suurta porttoa verrataan naiseen joka johtaa.
Ilm. 17:4
Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia."

63

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lopunaikana naisilla on iso rooli seurakuntaelämässä.

    • Anonyymi

      Eikös Ev.lut ole valinnut naispappeuden ja riettauden linjan?

    • Anonyymi

      EU:n islamisointia on johtanut natsimenneisyyden omaava liittokansleri Angela Merkel.
      Punavihervasemmistolaisuus on peräisin natsiaatteesta.

    • Anonyymi

      Messiaaninen valhejuutalaisten syngooga on yksi osa porttokirkkoa.

    • Anonyymi

      Lahkolaiset paheksuvat luterilaisen kirkon naispappeja ja pitävät sellaista touhua syntinä, Lahkolaisille itselleen omat naispastorit ja naispuoliset lahkosaarnaajat sen sijaan kelpaavat

      • Anonyymi

        Lahkoissa on miehet vähissä kun pitää valita naisia johtamaan vanhemmistossa.
        Henkivaltojen ja vallanhaluisten naisien tekosia tulee lisää ja lisää.


    • Minä luulin että se oli Aatmi joka söi

      Mooses 1
      3:17 Ja Aadamille hän sanoi: "Koska kuulit vaimoasi ja söit puusta, josta minä kielsin sinua sanoen: 'Älä syö siitä', niin kirottu olkoon maa sinun tähtesi.

      Sinä söit ??? Minä Sinua ???? kielsin

      Vaimo vain puhui

      • Vielä uudelleen:

        niin kirottu olkoon maa SINUN tähtesi

        Ja sitten miespapit kiroavat vaimon??? Niinkö Jumala todella tarkoitti


      • Anonyymi

        no joo uskomme kyllä, pakkohan s e on uskoa kun on seitsemän huutomerkkiä.

        lue itse ei tarvitse luulla mitään.


    • Anonyymi

      Vaimo vain puhui. Se onkin vaimoväen suurin synti. Varsinkin se, että puhutaan yhtä, ja tehdään toista.

      • Anonyymi

        No tee sinä jotain sitten, äläkä vain puhu. Ala tehdä ja vaikuttaa, todellisuuteen.
        Kyllä, vain puhun ja kirjoitan asioista, mutta epäilen, että sinäkään et tee paljoa sen enempää minkään asian eteen, etkä pysty vaikuttamaan... jos pystyt, niin näytä ja tee ja tule kertomaan mitä teit asioiden hyväksi.

        L_S


      • Anonyymi

        Olkoon tiemme mahdollisimman suoria. Puhukoon teot puolestaan. Siinä olisi opeteltavaa. Olen tuntenut tarpeeksi monta naista ymmärtääkseni heidän olevan huomattavasti keskimääräistä mieshenkilöä häilyvämpi.


      • Anonyymi

        Se on sinun valintasi, pysyä erossa naisista. Jos avaisit silmäsi ja katsoisit sitä tilaa, missä uskovat ovat, näkisit, että yhtä raiteiltaan olisi niin miehet kuin naisetkin.

        Jos olisit järkevä lopettaisit naisten syyttelyn ja kohtelisit heitä ihmisinä siinä kuin omaa sukupuolta oleviasikin.


      • Anonyymi

        Nainen on miehen tuotos. Kyllä sen tunnustan. Muutenkin kuin siemennesteen perusteella. Usein on niin, että naiset häilyväiset ovat oppineet väärän käyttäytymismallin jo nuoruudessaan. Miehet ovat sen heihin istuttaneet. Niinpä he ovat oppineet jakamaan itseään useimmille miehille. Ajan myötä siitä on tullut piintynyt tapa käyttää miehiä hyväkseen. Mitä kiltimpi mies, sitä röyhkeämmin häntä käytetään hyväksi, myös naisten taholta.


      • Anonyymi

        Kyllä miehetkin sitä tekevät, mutta sitä ei pidetä aina niin paheksuttavana miesten tekemänä.

        Ihminen voi tulla jätetyksi monien asioiden vuoksi, eikä kyse ole jostain reiän tai varren jakamisesta. Ihmisillä on aika kapeakatsontainen näkemys maailmaan, nähdään vain, että joku on paha ja joku on hyvä, ja usein asiat eivät mene niin.


      • Anonyymi

        Oikeastihan portto sana kuvaa ammattinimikettä. Mutta todellisuudessa, en usko, että sitä työtä tekevä voisi olla tasapainoinen itsensä kanssa, hän voi olla välinpitämätön seksuaalisuutensa kanssa ja toteuttaa mielihyvän saamista ja kokemista, antamalla oman kehonsa muiden käyttöön, sekä miehet ja naiset.

        Portto sanaa käytetään myös pilkkanimenä, jolla naista herjataan... naisen ei tarvitse tehdä suoranaisesti edes seksuaalista kanssakäymistä, kun jo häntä voidaan herjata portoksi. Arabialaisissa yhteiskunnissa saattaisi jo riittää vahingossa tehty väärä katse väärään suuntaan. Portto nimityksen on tarkoitus herjata naisen seksuaalisuutta ja naisen minäkuvaa ja rikkoa sitä.


      • Anonyymi

        Tuossa on paljon perää. Naisen perää. Mustasukkaisuus on kauhea tauti. Halukkaasti myönnän, että tunnen mustasukkaisuutta, vaikka en siitä tunteesta välittäisikään. Kuitenkin tuntuu kuin nainen välillä kilpailuttaisi miehiä keskenään. Siihen leikkiin en halua, suurin surminkaan, tulla mukaan vedetyksi.

        LightStar


      • Anonyymi

        Miksi haluat luoda mielikuvan, että kirjoitin sinun ajatuksesi... sillä erolla että se on melkein sama nimimerkki kuin mitä käytin aiemmin LightningStar.

        Keskustelen niin miesten kuin naistenkin kanssa palstoilla, enkä tee siihen eroavaisuutta. Miesten kanssa on joskus haastavampia keskustelutilanteita tosin ja he luultavasti voivat enemmän roolipelata kuin naiset palstoilla, itse en sitä tee, mutta heidän mielensä näyttää olevan haastavampi tietyllä tasolla. Ei minulla silti ole mitään sellaisia aikeita, että tarvitsisi kilpailuttaa ketään, se ei kuulosta kovin terveeltä sellainen.


      • Anonyymi

        Tuosta mustasukkaisuudesta... niin ketään ihmistä ja hänen rakkauttaan ei voi omistaa, mustasukkaisuuskin on omistushaluisuutta. Se perustuu ihmisen omaan epävarmuuteen ja pelkoon menettää jotain... mutta kun oikeastaan mitään ei pysty pitämään mustasukkaisuuden kautta itsellään. Sanoit sitä taudiksi ja se on sitä.. pahimmillaan mustasukkaisuus on aiheuttanut hirveitä tuhoja, se on mielenalueella oleva sairaus.


      • Anonyymi

        Niin on. Tuon mustasukkaisuuden takia olen päättänyt luopua kaikkinaisista naisista. Saat sen, mistä luovut. Kyllä lightiningstar on kova kilpailuttaja, en vain ole ollenkaan halukas sellaiseen.

        LightStar


      • Anonyymi

        Aha vai niin ;)


      • Anonyymi

        Minulle tuli mieleen tuosta harhakuvastasi eräänlainen muisto, se ei liity niinkään sukupuoliasioihin sillä tavoin, vaan lapsuuteen ja nuoruuteen. Minulla liittyy muistoja, jossa niin sanotut ystävät sanoivat, että eivät mene esimerkiksi johonkin paikkaan tai eivät ole menossa ja.... se yleensä paljastui jollain tavalla, että he olivat tienneet olleensa menossa, mutta sanoivat sen, jotta he voisivat... ettei heidän tarvitsisi kohdata ja kertoa totuutta siitä mitä ajattelivat ja ettei he halunneet minua mukaan, he olivat saattaneet mennä isommallakin porukalla ja olin ainoa, jota ei haluttu mukaan, en oikeastaan tiedä, miksi minulle esitettiin roolia, että kiusaaminen saattoi olla dissaamista, joka koettiin hyväksyttävänä tai ehkä se sitä olikin... koska eihän kenenkään ole pakko ottaa joukkoonsa ihmistä, jota ei halua mukaan... mutta se satutti kuitenkin, että ihmiset joutuivat sen vuoksi valehtelemaan.

        Minulla on tänäkin päivänä taka-alalla, se sama "kiusatun mieli".

        Terveisin, LightningStar alias L_S


      • Anonyymi

        Kiusaaminen on todella syvältä. Toivon että voit jättää takautumat taaksesi. Meillähän oli muinoin pitkä ja polveileva keskustelu erinäisistä fiktiosta. Nykyään tuntuu kuin se olisi ollutkin unta.

        LightStar alias en enää muista mikä nimmerk


      • Anonyymi

        Mitä me kirjoitimme fiktioista, en muista keskustelua noin yhtäkkisesti palstalta? Mitä tarkoitat, että se tuntuu olleen unta? . Miksi ajattelet niin?


      • Anonyymi

        Minä olen elänyt joskus varmaankin jotain elämän osaa, fiktion kautta, koska... se on ollut tapa paeta ja sen kautta on päässyt pois todellisuudesta. Kun ihmisellä on jonkinlaisia mielen ongelmia, niin todellisuuden pako, antaa keinon "hallita tilannetta", se on suojautumiskeino tilanteelle, jossa ei koe pystyvänsä ratkaisemaan ongelmia, se ei sillä hetkellä ole mahdollista.

        Kuitenkin totuus eli fakta olisi tärkeä osa itsensä kohtaamisessa ja elämän kohtaamisessa, jotta voi päästä eteenpäin. Ihmiset aika paljonkin käyttävät aikaansa olettamuksiin, olettamuksia voi olla kaikilla ja toisilla on tapana nojata enemmän olettamuksiin kuin ja usein totuuksillakin on monia puolia, riippunee mitä asiaa painottaa ja miten asiaa katsoo ja kenen näkökulmasta vieläpä.


      • Anonyymi

        Toiseen ihmiseen turvautuminen ja turvan hakeminenkin voi olla suojautumiskeino... ja kukaan toinen ihminen ei voi antaa sitä turvaa, joka tulee löytää sisimpänsä kautta. Huvittavinta on, että hyvin rikkonainen ihminen usein takertuu muihin ihmisiin ja hänet koetaan ehkä rasitteena joka täytyy sivuuttaa ja joka tuottaa elämään liikaa painolastia ja taakkaa... ja toisaalta "huvittaavaa" siinä on usein se, että rikkonaisuuden takana on usein hylätyksitulemisen kokemuksia... tavallaan tehdään sitä, mitä ei kuuluisi tehdä, jokainen meistä.


      • Anonyymi

        Niin totta. Kyllä me käytiin kiivasta keskustelua. Sammaatietä oli myös messissä, ja lopulta se kaikki paisui melkoisiin sfääreihin. Myönnän että minullakin on ollut samaa, niinku vikaa, että olen hakenut vastauksia ihmisistä, jopa prophetioista. Nykyään pyrin elämään omaa elämääni, takertumatta kehenkään. Kohta minusta tulee varmaankin kyyninen vanha äijä.


      • Anonyymi

        Jos se tekee sinut onnelliseksi, kyynisyydessä eläminen.

        Odotapas, oletko se... herätys? nimimerkki. Se on trollinimimerkki, luulet, etten sitä huomaisi.

        Tuota ei minun käy sinua syyttäminen profetioiden uskomisesta, olen ollut niitä kohtaan aika pessimistinen aina... mutta on kait vähän samansuuntaisia oireita ollut, että on jossain elämänvaiheessa, etsinyt vaistomaisesti merkkejä, jotka olisivat kuin puhuneet, Jumalan puhetta sen kautta... ja ne merkit, olivat vain sattumia, koska ne eivät muuttaneet maailmaa jalkojeni alla. Se että jotain pyrkii rakentamaan, tulee lähteä "itsestä käsin".


      • Anonyymi

        Joo se se oli. Herätys. Olin jo unohtanut koko merkin. Tämä anonyymi on hyvä juttu, minäkin raihotuin kummasti. Niin, en haluaisi olla enkä tulla kyyniseksi ihmiseksi. Niistä merkeistä ja johdatuksista on tosiaankin ollut silkkaa harmia. Ainakin inhimillisesti ajatellen. Ehkä ne virheet ovat olleet kuitenkin välttämättömiä. Jospa ovatkin tapahtuneet syystä, Jumalan opettavaisessa johdatuksessa. Opettavaisia tosiaan ovat olleet.


    • "Synnin ensimmäinen tekijä oli nainen (Eeva) ja synnin viimeinen tekijä on nainen
      Tietenkin koska antautuu raiskattavaksi. Siksipä juuri nainen pitää verhoilla huntuihin kun miestä ohjaa jalkoväli

      • Anonyymi

        Mikä on maailman vanhin ammatti ja mitä sukupuolta edusti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on maailman vanhin ammatti ja mitä sukupuolta edusti?

        voiko sitä harjoittaa yksin
        Voiko sitä harjoittaa ilman sukupuolta
        tietenkin se on naisen syy jos ei anna
        sitten kun anttaa on portto
        nää_on_näitä


    • Anonyymi

      Portot Raamatussa, naisia vai miehiä?

      Huorat maailmassa ovat 90% naisia vai miehiä?

      • Anonyymi

        Yhtälailla miehet voivat olla huoria, ottivat maksua taikka eivät.
        Ihmiskaupan uhrit, eivät ole huoria, vain hyväksikäytettyjä ihmisiä. Vain länsimaissa ja hyvinvointivaltioissa jopa itsensämyymisestä on tehty unelma-ammatti, loppuviimein hekin taitavat olla rikkinäisiä ihmisiä.


      • Anonyymi

        Eli sanasi ei paina vaakakupissa minkään vertaa, vaan on ymmärtämätöntä puhetta ja paskan jauhantaa, ja itsensäkoroittamista.

        Sanat kuten portto menettää tehonsa, haukkumasana, jolle ei pidä antaa voimaa.


      • Anonyymi

        Jumala varoittaa porttonaisista.
        Lukekaa Raamatusta.


      • Anonyymi

        Jumala varoittaa myös väärille teille menneistä miehistä, sekin lukee raamatussa.


    • Anonyymi

      Kun tämän palstan miehet ja naisetkin, jos jokainen keräisi verkoston ja keräisi voimavarat yhteen... käyttäisi jokaisen parhainta osaamista... ehkä tyhjät puheet muuttuisivat, joksikin todelliseksi hyväksi. Epäilen, että näillä palstoilla on pelkkiä tyhjänpuhujia kaikki, ja en epäile, ettenkö kuulu heidän joukkoonsa.. mutta se ärsyttää suunnattomasti.

      Tiedättekös hyvät veljet ja sisaret, nettijulistusten tekeminen, ei muuta kenenkään elämää, ei tätä maailmaa. Ja ei tämäkään, mitä kirjoitan.

      Ajattele, jos lopettaisimme turhan puhumiset ja lähtisimme joukolla pois tämmöisiltä palstoilta ja alkaisimme tehdä jotain merkittävää ja hyvää sillä ajalla... kuinka paljon saisimme enemmän aikaan?

      • Anonyymi

        Naisten valtaannoususta on varoitettava.
        Vapaat suunnatkin ovat lähteneet porttokirkon tielle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naisten valtaannoususta on varoitettava.
        Vapaat suunnatkin ovat lähteneet porttokirkon tielle.

        islamistit ovat oikeassa ja pitävät naiset kurissa ja mustassa kaavussa siksi
        fiksuimmat suomalaiset naiset lähtevät rakentamaan kalifikaattia


    • Anonyymi

      Pitäisi viihdyttää varmaan. Ja miehet pukeutuu hamekankaisiin.

    • Anonyymi

      Mitä mieltä naiset ovat naisten valtaannoususta seurakunnissa?

      • Anonyymi

        Kenenkään ei pitäisi nousta valtaan, ei miesten eikä naisten, ei saisi antaa kenenkään asettua yläpuolelle itsensä.

        Miehet luulevat, että voivat alistaa naista, sanomalla naisista pahoja sanoja.


      • Anonyymi

        Naiset tuntevat itsensä alistetuiksi jos varoittaa heidän valtaanoususta.
        Kysessä on henkivallan toiminnasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenenkään ei pitäisi nousta valtaan, ei miesten eikä naisten, ei saisi antaa kenenkään asettua yläpuolelle itsensä.

        Miehet luulevat, että voivat alistaa naista, sanomalla naisista pahoja sanoja.

        Jos jonkun pitäisi ohjata ja neuvoa.... antaisin oikeudenmukaiselle, vastuuntuntoiselle, ihmiselle, joka kohtelisi kaikkia tasavertaisesti... sellaiselle, vastuuta... sellaiselle ihmiselle, joka näkisi kaikkien voimavarat ja näkisi muiden lahjat ja valjastaisi ne käyttöön... antaisin ääneni ihmiselle, en siksi, onko hän mies taikka nainen, sukupuoleltaan.

        Uskonto on vuosisatojen ajan ollut miesten kehittelemää ja lopputulos ja väärille raiteille meneminen laitetaan naisten syyksi, vaikka miehet ovat olleet vallankahvoissa kiinni suurimmilta osin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naiset tuntevat itsensä alistetuiksi jos varoittaa heidän valtaanoususta.
        Kysessä on henkivallan toiminnasta.

        Ja miehet tuntevat itsensä uhatuiksi, jos nainen on vahva, eikä miesten alistettavissa.


    • Anonyymi

      Sua siälä vetelin täälä, onko meilä ongelma vai teillä.
      Villegalle kivin kevin klingklang

    • Anonyymi

      Naiset kapinoivat Jumalan tahtoa ja Jumalan Sanaa vastaan.
      Naisten usko on tunnepohjaista ja henkien vaikutuksille altista.
      Naiset älkää vääristelkö Raamattua.

      "eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen."

      • Anonyymi

        Sinä olet trolli, mutta olet oikeassa siinä, että uskonnoissa, miehet painottavat usein omaa erinomaisuuttaan, siksi, että ovat syntyneet miehiksi.

        Luulen, että kyse on naisvihasta, he vihaavat naisia, koska ei ole rakkautta, nähdä maailmaa oikeudenmukaisuuden silmin. He käyttävät raamattua lyömäaseenaan ja tapana nostaa itseään miehinä, nostaa omaa egoaan.


      • Anonyymi

        Monet naiset voivat antaa myös vallan miehille tehdä niin, koska he pelkäisivät, etteivät olisi Jumalalle rakkaita, omina itsenään, he tarvitsevat miehen näyttämään heille paikkansa. Loppuviimein suunnattomasti menee voimavaroja hukkaan, kun ihmiset antavat toisten ihmisten ohjailla oman elämänsä suuntaa.

        Kristinusko on vuosisatojen saatossa rakennettu vallanpidolle ja hallinnalle, ihmisten ja ihmislaumojen hallinnalle ja koossapidolle, ei ne muurit sorru hetkessä.


    • Anonyymi

      Näköjään profetia vahvistui tänään 4.9 on Ansan päivä.
      Lopunajan eksytyksen kaksi merkittävää tekijää ovat harhaopit ja naisten valtaannousu seurakunnissa.
      Tämä on kaikille uskoville ANSA.

      • Anonyymi

        Ansa on naisen nimi.


    • Anonyymi

      Miksihän ihmiset haluavat johtaa ja olla vallassa?

      Joissain maissa naista on pelätty niin paljon, että heillä ei ole minkäänlaista arvoa, olla ihminen. Miehen oma seksuaalisuuden kokemus naista kohtaan, on tehnyt miehille naisista vaarallisen. Portto kuvataan iljettävänä ja viekoittelevana olentona, jonka valtaanpääsy, tuhoaa koko maapallon. Aivan kuin miesten valta ei olisi sitä voinut tehdä jo.

    • Anonyymi

      Mies tuntee vetoa naisia kohtaan ja mies pelkää sitä, mikä voi löytyä itsestä ja tahtoo ehkäpä alistaa jonkun toisen ihmisen ja tehdä siitä, oman kokemuksensa tuotoksen, eli projisoi seksuaalisuuden kokemuksen pelon naiseen. Kyse alistamisessa on seksuaalisuudesta ja sen pelosta, ei tasa-arvoisesta toisen ihmisen kunnioittamisesta samanarvoisena ihmisenä.

      Se on yhtä sairasta kuin mikä tahansa seksuaalisuuden taholla oleva, sairaus.

    • Anonyymi

      Ymmärsin tässä erään asian. Tuo kohta raamatussa, sitä käytetään usein vallan pitämisen kappaleena, jolla voitaisiin sellaista naista, joka haluaa irroittautua miesten otteesta ja jota miehet tavallaan pelkäävät, niin sillä manipuloidaan ja pelotellaan, naisen pahuuden osoittavilla raamatunpaikoilla.

      aloin ajattelemaan Jeesusta joka tuli "synniksi" ihmiskunnanpuolesta, otti ne itselleen, jotta voisi tarjota vapauden... jotenkin siitä ymmärsin, että tavallaan pitää antaa muiden asettaa se "rooli" itselle, jotta siitä pääse vapaaksi... aivan kuin Jeesuskin asettui pahantekijöiden joukkoon... niin hengellisesti, naisena, on annettava miesten herjata naisena itsensä portoksi, eikä pelättävä sitä vaan annettava sen tulla "itsensä päälle", jotta pääsee vapaaksi miesten vallasta.

      Aika huikea juttu, hengellisesti miten puhuttelee asia, ei ole tainnut ennen tulla näin selkeää ahaa elämystä.

      • Anonyymi

        Sen kautta pilkka ja herja ja alistaminen, menettävät tehonsa.


    • Anonyymi

      Mooseksen laki varoittaa erityisesti miehiä haureudesta: "viettelisi sinun poikiasikin haureudessa kulkemaan heidän jumaliensa jäljessä".
      Apostolien teoissa mainitaan miesten harhoittaneen taikuuksia ja noituuksia useammin kuin naiset.
      "Muutamat kuljeksivat juutalaiset loitsijat rupesivat lausumaan Herran Jeesuksen nimeä niiden ylitse, joissa oli pahoja henkiä, sanoen: Minä vannotan teitä sen Jeesuksen kautta, jota Paavali julistaa". Ja niiden joukossa, jotka näin tekivät, oli myös erään juutalaisen ylipapin, Skeuaan, seitsemän poikaa;
      kaupungissa muuan mies, nimeltä Simon, joka harjoitti noituutta ja hämmästytti Samarian kansaa sanoen olevansa jokin suuri;
      Elymas, noita-sillä niin tulkitaan hänen nimensä-vastusti heitä, koettaen kääntää käskynhaltijaa pois uskosta.

    • Anonyymi

      Vallankäytöstä tehtiin miesten ongelma vaikka se on noin neljäsosatotuus asiasta.Löytyi Lauri Törhönen joka oli nipistellyt naista takapuolesta ja käynnistettiin metoo kun aika oli otollinen.Samalla unohdettiin vallankäytön iso kuva.Kuten postin pääjohtajan vallankäyttö alaisiaan kohtaan,äitien vallankäyttö lapsiaan kohtaan,valtioiden vallankäyttö toisiaan kohtaan,kelan virkanaisen tai miehen vallankäyttö asumistukea hakevaa kohtaan,uskovaisten leimaaminen harhaoppisiksi ja kääntäminen toisiaan vastaan jne.Älkää käyttäkö valtaa ketään kohtaan,niin miehet kuin naisetkin.

    • Anonyymi

      "Kun Jumala oli Nainen"
      Leeviläiset luomiskertomuksen kimpussa:
      Hyvä leimataan pahaksi ja miehestä tehdään luoja.
      Arvioidessaan esihistoriallisen Äiti-Jumalattaren kunnioittamista Merlin Stone analysoi 1.Mooseksenkirjan luomistarinaa ei-kristillisestä näkökulmasta. Hänelle koko tarina on vertauksellinen kertomus, jossa hebrealainen jumaluus Jehwah syrjäyttää Äiti-Jumaluuden, jota edustaa elämän puu ja käärme, ja hebrealainen uskonto syrjäyttää Jumalattaren kunnioittamisen.
      Stone toteaa, että kielletty tietous koskee sukupuolisuutta ja suvun jatkamista, ja tarina kuvaa perinteellisen matriarkaalisen yhteiskunnan syrjäytymistä patriarkaalisen järjestyksen tieltä. Myytti Aatamista ja Eevasta on hänen mukaansa laadittu ja suunniteltu leviittojen tarpeisiin, heidän käydessään jatkuvaa taistelua naisellista uskontoa vastaan. (Merlin Stone: "When God was a Woman" 1979, s.198)
      http://jumalasuomi.tripod.com/merlin_stone.htm

    • Anonyymi

      >>> Suurta porttoa verrataan naiseen joka johtaa.

      Naistenvihaa potevan aloittajan pitäisi opetella lukemaan aina loppuun asti. Silloin (hänellekin) selviäisi, että ilmestyskirjan nainen ei ole huora, vaan vertauskuva:

      Ilm. 17:18 Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaitten kuninkuus."

    • Anonyymi

      "synnin ensimmäinen tekijä oli nainen"

      - ei ihme, mitään muuta miehet ei rakasta/vihaa, kuin naisen "se"

      (tarvitsevat naista, ja yhtä paljon vihaavat. . . "ota siitä selvää"

    • Onko aloittaja koskaan miettinyt, olisiko maailmanhistoriassa ollut enemmän vai vähemmän sotia, jos naiset olisivat olleet pääasiallisesti hallitsijoita ympäri maailmaa. Ei tämä miesvalta ainakaan kovin hääviä ole tuossa(kaan) mielessä ollut...

    • Anonyymi

      Tiedoksi ketjun aloittajalle. Olen tehnyt sinusta tutkintapyynnön poliisille. Laitoin tiedot myös muista samankaltaisista aloituksista.

      Terveisin Pasi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oot varmaan tyytyväinen

      Kun sua ei kukaan enää yritä Naiselle
      Ikävä
      99
      4845
    2. Oletin törmäileväni sinuun yhtenään

      Emme ole osuneet kuitenkaan samalle kiertoradalle. Enää en oleta, enkä usko törmäykseen.
      Ikävä
      45
      3746
    3. Pitkä aika on kulunut

      Kaikki on muuttunut. Huomenta tänne. 😌😧☕🐺❤️
      Ikävä
      232
      3494
    4. Mitä tuntemuksia herätin sinussa

      Viimeksi kun nähtiin? Ajatuksesi, niitä kuuntelen herkällä korvalla.
      Ikävä
      157
      3344
    5. Olenko ainut

      Vai huomaatko myös sen, että olemme hyvin samanlaisia. Kuin olisit toinen puolikkaani ❤️
      Ikävä
      71
      3321
    6. Sä siis todella vain leikit mun tunteilla?

      Miehelle naiselta Et olisi muuten luovuttanut
      Ikävä
      85
      2956
    7. Tuntuu niin mukavalta.

      Miten joku voikin olla niin hyväsydäminen.
      Ikävä
      31
      2749
    8. Minut on ilmeisesti varjobännätty,

      sillä viestit eivät näytä ilmestyvän ketjuihin.
      Sinkut
      35
      2443
    9. Odotan näkemistäsi

      tällä viikolla. Pelkään sitä myös. Saat minut tuntemaan niin paljon. Odottavan aika on pitkä.
      Ikävä
      95
      2314
    10. Kiitos siitä eilisestä

      Viestistäsi se kertoi ja avasi paljon tunnelukkoja.
      Ikävä
      19
      2192
    Aihe